Νέα

«Ανεξάρτητοι Έλληνες» το κόμμα του Πάνου Καμμένου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bestman69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 136K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Όσο γίνεται αυτό (και θα γίνεται διαρκώς με αυτά τα δύο κόμματα, γιατί δεν ξέρουνε να κάνουνε τίποτα άλλο), το μνημόνιο θα είναι κακό. Χρειάζεται άλλο μείγμα που δεν το δίνει κανένα από τα δύο κόμματα, και η άποψή μου είναι πως δεν το δίνει κανένα κόμμα γενικώς γιατί δεν συμφέρει τα ίδια τα κόμματα.

Τι είναι η ΝΔ και το Πασοκ; Μην είν' οι κάμποι; Μην είναι τ' άσπαρτα ψηλά βουνά; Δεν είναι οι ίδιοι που πέτυχαν τις τελευταίες δύο τεραετίες;

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
48
Like
910
Πόντοι
6.755
μαστόρι ΔΕΝ έχω γράψει ούτε μια ώρα στο Δημόσιο, το σιχαίνομαι και γενικά ότι έχει σχέση με Δημόσιο απο την άλλη έχω και αρκετό εγκέφαλο να καταλαβω και να αναλύσω ορισμένα πράγματα ιστορικά και πολιτικά.
όπως ας πούμε ότι το Δημόσιο στις Σκανδιναυικές χώρες μια χαρά κάνει τη δουλειά του.
όπως επίσης ας πουμε ότι πριν την Κουβανέζικη επανάσταση η Κούβα ήταν άντρο του καπιταλισμού και ο κόσμος ψωμολύσσαγε
όπως επίσης ας πούμε ότι το 50 60 η ελλάς ήταν επίσης άντρο του καπιταλισμού και επίσης ψωμολύσσαγε.

πρακτικά είναι σαφές ότι οι νεοέλληνες ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΡΑΜΙ ΠΑΙΔΕΙΑ, έχουν ΓΙΑ ΤΟΜΠΟΥΤΣΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΕΝΘΕΝ ΚΙ ΕΝΘΕΝ και γενικά μέσα στην μικρή ποιότητα και τις λίγες πτυχές του εγκεφάλου τους ΠΑΝΤΑ χωρίζουν όλα στη ζωή με το δυαδικό
ΠΑΟ η ΟΣΦΠ
ΝΔ ή ΠΑΣΟΚ
καπιταλισμός ή κομμουνισμός
ιδιωτικοί ή δημόσιοι
Αμερικανοι ή Ρώσσοι
Αθηναίοι ή Θεσσαλονικείς
μνημονιακοί ή αντιμνημονιακοί
ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ.

κοινώς ΓΙΑΤΟΜΠΟΥΤΣΟ ΡΑΤΣΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ μπορεί να ανήκει.

απλό άλλωστε.
Αντί να κάτσουν όλοι κάτω με κώλο και να πουν.
ΜΑΛΑΚΕΣ ΨΟΦΑΜΕ και δεν είναι ούτε το ΜΝΗΜΟΝΙΟ καλό ούτε το αντιμνημόνιο αλλά πρέπει να συγκεράσουμε τα κλά των δύο τάσεων και να γίνουμε πρωτοπόροι στην αλλαγή θα έρθουν πάλι οι Ιρλανδοί ή δενξέρωγωποιοίάλλοι να αλλάξουν την ιστορία τους και εμείς πάλι ΣΑΝ ΚΑΛΑ ΖΩΑ που είμαστε θα λέμε....
κοίτα τι κάνα οι Ιρλανδοί και μεις οι μαλάκες δεν το κάναμε.
Στο ΧΥΤΑ της ισοτρίας σκουπίδια μπας και μηδενίσει το κοντέρι και φτιαχθεί επιτέλους μια γενιά Ελλήνων με αξίες, μυαλό
συνείδηση, μέτρο και δημιουργικότητα.

Καληνύχτα σας και καλές μνημονιακές ή αντιμνημονιακές πούτσες.
Καλημέρα ΚΑΙ ΟΙ ΙΣΛΑΝΔΟΙ σαν επισήμανση,ΣΚΛΗΡΑ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ ΛΟΓΙΑ.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Τα μισά νοικοκυριά στην Ιρλανδία δεν πλήρωσαν το χαράτσι στα ακίνητα

τουλαχιστον πεστα σωστα τα πραγματα
εγώ αυτό διάβασα, αυτό είπα.
άντε να είναι τα δικά σου νούμερα
δεν αλλάζει το συμπέρασμα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Στις 15 Μαρτίου 2012 ο Δημήτρης Σταμάτης (ανεξάρτητος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας) μέσω σελίδων κοινωνικής δικτύωσης δήλωσε ότι συμμετέχει στο κόμμα που ίδρυσε ο Πάνος Καμμένος.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τι καραγκιόζης ο καμμένος. έχει μαζεψει τη σάρα και τη μάρα στο κώμα.
ειδικά ο σταμάτης, μιας και ξέρω τι άνθρωπος είναι, είναι ο βουλευτής που πήρε 40κ ψήφους τη μια τετραετία και την άλλη δεν βγήκε καν βουλευτής γιατί είπε θα βολέψει και δεν βόλεψε κανέναν(τους ψηφοφόρους).
:uglystupid: :uglystupid:
ποιος θα πάει να ψηφίσει αυτή την κακή εκδοχή της ΝΔ;
ε;

όποιος ψήφιζε και την κακή της εκδοχή τόσα χρόνια.
ξυπνάτε πιτσιρικάδες-τσουρουκάδες....
αλλάξτε τη δημοκρατία, αν είναι δυνατόν ένας μαλάκας είτε λέγεται Σαμαράς είτε Βενιζέλος είτε ΓΑΠ να διαγράφει βουλευτές επειδή έχουν άλλη άποψη και η οποία κατά βάση στηρίζεται στο λαό που εκπροσωπούν.
τα κόμματα στην Ελλάδα έχουν καταντήσει δικτατορικόπαγή με ένα μαλάκα να κάνει κουμάντο εκατομμυρίων επειδή έτσι έχει στηθεί το σύστημα.
ΑΛΛΑΧΤΕ ΤΟ.
στη δημοκρατια υπάρχει ΣΥΓΚΕΡΑΣΜΟΣ και επικρατεί η αποψη της πλειοψηφίας όχι ενός μαλακα ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΚΟΥ με ένα στρατό βολεμένων απο πίσω.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
εγώ αυτό διάβασα, αυτό είπα.
άντε να είναι τα δικά σου νούμερα
δεν αλλάζει το συμπέρασμα.

το συμπερασμα ειναι οτι αυτοι που πληρωσαν και ειναι ενταξει αν δεν βγουν τα νουμερα θα κληθουν να ξαναπληρωσουν για την "επαναστατικη διαθεση " αυτων που δεν πληρωσαν

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
48
Like
910
Πόντοι
6.755
όποιος ψήφιζε και την κακή της εκδοχή τόσα χρόνια.
ξυπνάτε πιτσιρικάδες-τσουρουκάδες....
αλλάξτε τη δημοκρατία, αν είναι δυνατόν ένας μαλάκας είτε λέγεται Σαμαράς είτε Βενιζέλος είτε ΓΑΠ να διαγράφει βουλευτές επειδή έχουν άλλη άποψη και η οποία κατά βάση στηρίζεται στο λαό που εκπροσωπούν.
τα κόμματα στην Ελλάδα έχουν καταντήσει δικτατορικόπαγή με ένα μαλάκα να κάνει κουμάντο εκατομμυρίων επειδή έτσι έχει στηθεί το σύστημα.
ΑΛΛΑΧΤΕ ΤΟ.
στη δημοκρατια υπάρχει ΣΥΓΚΕΡΑΣΜΟΣ και επικρατεί η αποψη της πλειοψηφίας όχι ενός μαλακα ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΚΟΥ με ένα στρατό βολεμένων απο πίσω.
Αυτό για ΝΑ ΑΛΑΞΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ,βλέπεις εσυ ανθρώπους που θα ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝΕ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΟΛΟΣΟ?Ολοι ΠΙΣΩ απο ΕΝΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΤΟ ΜΑΚΡΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΝΤΟ ΤΟΥΣ,ΧΑΘΗΚΑΝΕ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΧΑΘΗΚΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
το συμπερασμα ειναι οτι αυτοι που πληρωσαν και ειναι ενταξει αν δεν βγουν τα νουμερα θα κληθουν να ξαναπληρωσουν για την "επαναστατικη διαθεση " αυτων που δεν πληρωσαν
εγω που πλήρωσα τα πάντα γιατί έχω και τα Ε9 και τα δεοχαράτσια και τους φόρους μου όλους τόσα χρόνια ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΓΑΜΗΣΩ ΤΑ ΡΑΜΜΑΤΑ βολεμένε μαλακα ή θες να σου φέρω και τις αποδείξεις φορολογικής ενημερότητας;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Αυτό για ΝΑ ΑΛΑΞΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ,βλέπεις εσυ ανθρώπους που θα ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝΕ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΟΛΟΣΟ?Ολοι ΠΙΣΩ απο ΕΝΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΤΟ ΜΑΚΡΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΝΤΟ ΤΟΥΣ,ΧΑΘΗΚΑΝΕ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΧΑΘΗΚΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
ας τα βρει η γενιά των 20 και 30.
εμεις περάσαμε.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
δεν είναι μόνο αυτό.
οι γονείς των σημερινών παιδιών μεγάλωσαν τα παιδιά τους ως έλληνες χριστιανούς πασόκους ή νεοδημοκράτες.
γι' αυτό το βασίλειο συνεχίζει να υπάρχει, επειδή δεν το επιλέγει ο πιτσιρικάς αλλά του το κληροδοτούν με το ζόρι και αυτός σαν χάπατο που είναι λέει ναι.
όποιος έχει μπει μέσα σε πανεπιστήμιο ξέρει για τι πράγμα μιλάω.
οι σχολές είναι οι γιάφκες των κωμάτων

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
εγω που πλήρωσα τα πάντα γιατί έχω και τα Ε9 και τα δεοχαράτσια και τους φόρους μου όλους τόσα χρόνια ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΓΑΜΗΣΩ ΤΑ ΡΑΜΜΑΤΑ βολεμένε μαλακα ή θες να σου φέρω και τις αποδείξεις φορολογικής ενημερότητας;
εσυ υποτιθεται εισαι στην κυπρο, τι κουρευεις με το τι πληρωνουμε εμεις;;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
δεν είναι μόνο αυτό.
οι γονείς των σημερινών παιδιών μεγάλωσαν τα παιδιά τους ως έλληνες χριστιανούς πασόκους ή νεοδημοκράτες.
γι' αυτό το βασίλειο συνεχίζει να υπάρχει, επειδή δεν το επιλέγει ο πιτσιρικάς αλλά του το κληροδοτούν με το ζόρι και αυτός σαν χάπατο που είναι λέει ναι.
όποιος έχει μπει μέσα σε πανεπιστήμιο ξέρει για τι πράγμα μιλάω.
οι σχολές είναι οι γιάφκες των κωμάτων
εγώ γιατί άλλαξα ρε μεγάλε αναλυτή;
γιατί έφυγα απο εκει που με μεγάλωσαν;
γιατί με διέγραψαν;
γιατί καθομουνα και σκεφτόμουνα;
γιατι βρίζω όποιον μαλακα τα βάζει μόνο με τους κομμουνιστές ενώ εχω νεκρούς;

μήπως γιατί ΠΑΝΤΑ Η ΑΛΗΘΥΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗ ΜΕΣΗ και όχι εκεί που μας μεγαλώνουν ή εκεί που θέλουν πάντα να μας πηγαίνουν;
μήπως γιατί αυτός που έχει προσωπική άποψη και διαφορετικότητα πρέπει να συνθλίβεται για να κάνουν πάντα κουμάντο οι ΓΝΩΣΤΟΙ ΓΟΝΟΙ ΤΣΟΥΡΟΥΚΑΔΕΣ;

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166

θα αστειευεσε μαλλον τωρα

δεν μπορει να τα σκεφτεσε αυτα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εσυ υποτιθεται εισαι στην κυπρο, τι κουρευεις με το τι πληρωνουμε εμεις;;
γιατι με φορολογείς ακόμα για την περιουσία μου
γιατί είμαι έλληνας έχω στγγενείς και φίλους στην ελλάδα και ΓΙΑΤΙ έχω διακίωμα ψήφου και 16 γαμημένα χρόνια ΕΝΣΗΜΑ ΙΚΑ κολλημένα ρε καραγκιόζη γι αυτό.

Επισκέπτης
έχει κανα δυό εκατομμύρια τετοια νούμερα αυτή η χώρα γι αυτό δε ΒΓΑΙΝΟΥΝ τα ΑΛΛΑ ΝΟΥΜΕΡΑ
Το τι φαπα εχει να πεσει την ημερα των εκλογων εξω απο τα εκλογικα τμηματα δεν λεγεται.
Κρατα αυτο το ποστ για την επομενη μερα των εκλογων.
Γεροι,νεοι,αμεα,βολεμενοι,πειναλες καμια λυπηση σε κανεναν.
Οποιοι εκδηλωθουν θα κοκκινησει ο σβερκος τους.
Θα εχω και αποδεικτικα στοιχεια για να μην νομιζεται οτι λεω μαλακιες.
Η ομαδα ειναι ετοιμη και αποφασισμενη.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
γιατι με φορολογείς ακόμα για την περιουσία μου
γιατί είμαι έλληνας έχω στγγενείς και φίλους στην ελλάδα και ΓΙΑΤΙ έχω διακίωμα ψήφου και 16 γαμημένα χρόνια ΕΝΣΗΜΑ ΙΚΑ κολλημένα ρε καραγκιόζη γι αυτό.
γαμησε μας ρε μαλακα που νοιαζεσαι για τους συγγενεις και φιλους στην ελλαδα που πληρωνουν το χαρατσι, αλεφαντε του μπου, αιντε παραγινες!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom