Νέα

«Ανεξάρτητοι Έλληνες» το κόμμα του Πάνου Καμμένου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bestman69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 136K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Φίλε μου εγώ είμαι δικηγόρος. Είμαι νέος όμως στο επάγγελμα. Δεν είμαι ούτε με δικό μου γραφείο, ούτε με δικούς μου πελάτες, ούτε με πολλές υποθέσεις. Τα δύο πρώτα χρόνια ως ασκούμενος δούλευα 8-5 κάθε μέρα, γύριζα στα δικαστήρια, τα υποθηκοφυλακεία και τις τράπεζες και έπαιρνα 300 ευρώ το μήνα. Ούτε ευρώ παραπάνω. Και μιλάμε για πριν 3-4 χρόνια. Μετά ο μισθός πήγε 450. Αν νομίζεις ότι αυτό είναι ψηλό πάτωμα, ΟΚ. Σήμερα παίρνω παραπάνω ως συνεργάτης αλλά και πάλι δε μπορείς να πεις ότι βγάζω τα λεφτά. Ο κηφήνας στο δημόσιο ακόμα και σήμερα με τις περικοπές καθαρίζει ένα χιλιάρικο και κάθεται. Εγώ δεν θα το έκανα ποτέ όμως. Και σου είπα το λόγο. Έχω άλλη νοοτροπία και εθνική συνείδηση. Και αξιοπρέπεια.
Δεν ένιωθες πραγματικά ότι σε βιάζουν αλλά ότι προσφέρεις κ είσαι παραγωγικός με 300e στην συνέχεια 450e;;;

Δεν μπορεί να μην μου κάνεις πλάκα!!!! :headbang:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
κατι ας πουμε σφαξε με αγα μου να αγιασω  :2funny:
Κοίτα από εσένα δεν περίμενα να ξέρεις την έννοια της προσφοράς έτσι κ αλλιώς,πράσινο τσουτσέκι είσαι...που να ξέρεις τέτοιες έννοιες. :boobies:

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Σου είναι τόσο δύσκολο να καταλάβεις ότι ο μόνος τρόπος να γίνουμε κανονικό κράτος είναι να βγούμε στον ιδιωτικό τομέα και να παράγουμε; Έστω με αντίξοες συνθήκες και κακοπληρωμένοι; Να αλλάξουμε νοοτροπία και να αντιληφθούμε ότι μόνο μέσα από την παραγωγικότητα και την ανάπτυξη θα δούμε άσπρη μέρα. Εγώ σου είπα αν και μπορούσα να μπω στο δημόσιο (σε δήμο συγκεκριμένα) έκανα άλλη επιλογή ζωής. Έφαγα σκατά στην αρχή, ξεκίνησα με 300 ευρώ αλλά είμαι καλός στη δουλειά μου και χαίρομαι που προσφέρω κάτι στην κοινωνία. Σήμερα βγάζω περισσότερα, ίσως αύριο πολλά περισσότερα. Δηλαδή με το να μπεις στο Δημόσιο, να κάθεσαι και να πληρώνεσαι ένα χιλιάρικο το μήνα τι θα πετύχεις; Είδαμε τι έγινε όταν αυτό έγινε σκοπός ζωής για 10 εκατομμύρια Έλληνες. Πτωχεύσαμε, δεν έχουμε μαντήλι να κλαψουμε και γίναμε οι διεθνείς ζητιάνοι. Και στο φινάλε δε θα ανακαλύψουμε εμείς τον τροχό. Έχουμε παραδείγματα άλλων κρατών που έχουν φτάσει σε ένα επίπεδο πριν από εμάς. Σε αυτά τα κράτη λοιπόν το να πεις ότι είσαι δημόσιος υπάλληλος είναι ντροπή. Σημαίνει ότι είσαι αποτυχημένος. Όταν ακολουθήσουμε κι εμείς αυτή τη νοοτροπία, θα υπάρχει ελπίδα για κάτι καλύτερο.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Κοίτα από εσένα δεν περίμενα να ξέρεις την έννοια της προσφοράς έτσι κ αλλιώς,πράσινο τσουτσέκι είσαι...που να ξέρεις τέτοιες έννοιες. :boobies:

ρε κοκκινο σκατουλι η προσφορα και ο εθελοντισμος γινονται για το δημοσιο συμφερον

εκτος αν εκει στον περισσο εχετε αλλαξει τις εννοιες

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Σου είναι τόσο δύσκολο να καταλάβεις ότι ο μόνος τρόπος να γίνουμε κανονικό κράτος είναι να βγούμε στον ιδιωτικό τομέα και να παράγουμε; Έστω με αντίξοες συνθήκες και κακοπληρωμένοι; Να αλλάξουμε νοοτροπία και να αντιληφθούμε ότι μόνο μέσα από την παραγωγικότητα και την ανάπτυξη θα δούμε άσπρη μέρα. Εγώ σου είπα αν και μπορούσα να μπω στο δημόσιο (σε δήμο συγκεκριμένα) έκανα άλλη επιλογή ζωής. Έφαγα σκατά στην αρχή, ξεκίνησα με 300 ευρώ αλλά είμαι καλός στη δουλεία μου και χαίρομαι που προσφέρω κάτι στην κοινωνία. Σήμερα βγάζω περισσότερα, ίσως αύριο πολλά περισσότερα. Δηλαδή με το να μπεις στο Δημόσιο, να κάθεσαι και να πληρώνεσαι ένα χιλιάρικο το μήνα τι θα πετύχεις; Είδαμε τι έγινε όταν αυτό έγινε σκοπός ζωής για 10 εκατομμύρια Έλληνες. Πτωχεύσαμε, δεν έχουμε μαντήλι να κλαψουμε και γίναμε οι διεθνείς ζητιάνοι. Και στο φινάλε δε θα ανακαλύψουμε εμείς τον τροχό. Έχουμε παραδείγματα άλλων κρατών που έχουν φτάσει σε ένα επίπεδο πριν από εμάς. Σε αυτά τα κράτη λοιπόν το να πεις ότι είσαι δημόσιος υπάλληλος είναι ντροπή. Σημαίνει ότι είσαι αποτυχημένος. Όταν ακολουθήσουμε κι εμείς αυτή τη νοοτροπία, θα υπάρχει ελπίδα για κάτι καλύτερο.
Δεν λέω ρε συ να γίνει σκοπός κ στόχος ζωής το δημόσιο...αλλά ρε συ δεν είναι κ το πιο εύκολο να εργάζεσαι με κέρδος 300e έτσι δεν είναι;;;;

Θα έπρεπε να είναι έτσι;;;

Δίκαιο,σωστό;;;;

Αυτοί δεν τα κάνανε πουτάνα,γιατί να δεχτώ να πληρώσω εγώ κ εσύ τα σπασμένα τους;;;

Και φίλε 2εκ. ψήφους πήρε το ΠΑΣΟΚ....το 42% όσων πήγαν κάλπη....δηλαδή ούτε το 45% αν το αναλύσεις...άρα,ποια θέληση κ συγκατάθεση του ελληνικού λαού κ ''μαζί τα φάγαμε'' ;;;

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
ρε κοκκινο σκατουλι η προσφορα και ο εθελοντισμος γινονται για το δημοσιο συμφερον

εκτος αν εκει στον περισσο εχετε αλλαξει τις εννοιες
Πρασινοσκατούλη το δημόσιο συμφέρον είναι ο σοσιαλισμός.

Και όχι αυτός του: ''λεφτά υπάρχουν'' τύπου ΓΑΠ...αυτός ο σοσιαλισμός χρειάζεται μία σφαίρα ανάμεσα στα μάτια....

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Και φίλε 2εκ. ψήφους πήρε το ΠΑΣΟΚ....το 42% όσων πήγαν κάλπη....δηλαδή ούτε το 45% αν το αναλύσεις...άρα,ποια θέληση κ συγκατάθεση του ελληνικού λαού κ ''μαζί τα φάγαμε'' ;;;

αυτες  οι αναλυσεις σου αυτες οι αναλυσεις σου  :2funny: :2funny:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
αυτες  οι αναλυσεις σου αυτες οι αναλυσεις σου  :2funny: :2funny:
Πάμε μαζί πράσινη λοβοτομή......έλα να μετρήσουμε....

44% πασόκ από την μία κ 56% άλλο+30% αποχή.

Ποιοί είναι περισσότεροι;;;;

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Πάμε μαζί πράσινη λοβοτομή......έλα να μετρήσουμε....

44% πασόκ από την μία κ 56% άλλο+30% αποχή.

Ποιοί είναι περισσότεροι;;;;

κοκκινη δυσεντερια

7.5% κκε απο την μια και 92.5 αλλο +30% αποχη

ποιοι ειναι οι περισσοτεροι;

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
κοκκινη δυσεντερια

7.5% κκε απο την μια και 92.5 αλλο +30% αποχη

ποιοι ειναι οι περισσοτεροι;
Με μια σημαντική διαφορά πράσινη λοβοτομή:

Το ΚΚΕ ποτέ δεν μίλησε με επιχείρημα την κάλπη.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Με μια σημαντική διαφορά πράσινη λοβοτομή:

Το ΚΚΕ ποτέ δεν μίλησε με επιχείρημα την κάλπη.

κοκκινη δυσεντερια το κκε με τι παει για την τρυπα του οζοντος

η για την καρετα καρετα;

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
κοκκινη δυσεντερια το κκε με τι παει για την τρυπα του οζοντος

η για την καρετα καρετα;
Εγώ δεν καταλαβαίνει...όταν μάθεις να συντάσεις σωστά προτάσεις ώστε να βγαίνει νόημα ξανα έλα. :birdman:

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Πάντως αν μου επιτρέπεται ένα σχόλιο στη διαμάχη σας. Αν και αντικουμουνιστης σφοδρα, τον pz89 που είναι νέος άνθρωπος τον κατανοώ να ασπαζεται (ελπίζω προσωρινά) τον κομμουνισμό. Άλλωστε ο Τσώρτσιλ είχε πει "Αν δε γίνεις κομμουνιστής μέχρι τα 25 σου, δεν έχεις καρδιά. Αν γίνεις μετά τα 25 σου δεν έχεις μυαλό". Αυτός που δεν καταλαβαίνω με τίποτα όμως είναι ο φίλος ο johnny ο οποίος καθώς φαίνεται είναι Πασοκτζης. Μετά το 2009 πάντα είχα απορία ποιοί είναι αυτό το 15% που έδιναν τα γκάλοπ στο Πασοκ.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Πάντως αν μου επιτρέπεται ένα σχόλιο στη διαμάχη σας. Αν και αντικουμουνιστης σφοδρα, τον pz89 που είναι νέος άνθρωπος τον κατανοώ να ασπαζεται (ελπίζω προσωρινά) τον κομμουνισμό. Άλλωστε ο Τσώρτσιλ είχε πει "Αν δε γίνεις κομμουνιστής μέχρι τα 25 σου, δεν έχεις καρδιά. Αν γίνεις μετά τα 25 σου δεν έχεις μυαλό". Αυτός που δεν καταλαβαίνω με τίποτα όμως είναι ο φίλος ο johnny ο οποίος καθώς φαίνεται είναι Πασοκτζης. Μετά το 2009 πάντα είχα απορία ποιοί είναι αυτό το 15% που έδιναν τα γκάλοπ στο Πασοκ.

ενω ας πουμε για το 22 % της νδ εισαι απολυτα σιγουρος;

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
μωρε καταλαβαινεις πολυ καλα
Ειλικρινά όχι...στο περίπου μόνο...με τα αλαμπουρνέζικα δεν τα πήγα ποτέ καλά. :cheesy:

Θα προσπαθήσω πάντως,το κκε δεν μίλησε ποτέ στο όνομα της κάλπης,αυτό είναι ψέμα του πασόκ,διαφωνείς;;;

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
κατάλαβες τώρα piderof για τι ζωάδι μιλάμε...

Μίλησες για το πασόκ...η νδ τί έκανε;;;

Η μπάλα στην κερκίδα για να μην υπάρξει ποτέ απάντηση...

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Θέλω απλά να μου πεις ειλικρινά. Στις ερχόμενες εκλογές θα ψηφίσεις Πασοκ; Δε ρωτάω ειρωνικά, ειλικρινά εχω απορία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom