Νέα

«Ανεξάρτητοι Έλληνες» το κόμμα του Πάνου Καμμένου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bestman69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 136K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Έχεις την εντύπωση πως είσαι εσύ αυτός που είναι σε θέση το κρίνει αυτό αν ισχύει;;; :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Όπα ρε μεγάλε εγκέφαλε να πούμε!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

http://[URL unfurl="true"]www.sigmalive.com/files/imagecache/full_image/files/node_images/1/1/7/288117/brain3.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

δεν συμπληρωσες τα 46 μηνυματα ακομα να πας για υπνο ;

ελπιζω αυριο να μας πας πιο πισω απο το 1952

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Κάνεις το λάθος εξ ορισμού. Ο άνθρωπος δεν είναι σκύλος και ευτυχώς έχει λογική και κριτική ικανότητα. Όλοι ξέρουν ότι δεν γίνεται 10 εκατομμύρια Έλληνες να μπούμε στο δημόσιο, να δουλεύουμε 9:00-13:00, να παίρνουμε προεκλογικές αυξήσεις μισθών και 10 επιδόματα, να έχουμε μόνο δικαιώματα και καμία υποχρέωση και να είμαστε εξασφαλισμένοι ότι δε θα απολυθούμε ποτέ και θα πάρουμε ένα γερό εφάπαξ και μια σύνταξη μεγαλύτερη από τις εισφορές μας. Γιατί έγιναν όμως όλα αυτά αφού ξέραμε ότι είναι λάθος; ΓΙΑΤΙ ΒΟΛΕΥΤΗΚΑΜΕ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. Γιατί οι ΠΑΣΟΚΤΖΗΔΕΣ μας διόριζαν, εμείς βολευόμασταν στο δημόσιο και τους ξαναβγάζαμε. Αυτό είναι όλο. Αν προσθέσεις σε αυτό και την παντελή έλλειψη εθνικής συνείδησης του Έλληνα και τον ατομισμό που τον διακρίνει τις τελευταίες δεκαετίες, καταλαβαίνεις γιατί φτάσαμε εδώ.
piderof άκου κ μια άλλη άποψη τώρα από αυτή του αφορίσμου,της ισοπέδωσης κ του ''μαζί τα φάγαμε'':

α) Ο κόσμος έβλεπε τα λεφτά που πλήρωνε ως φόρους να γίνονται βίλες του Άκη->έγινε φοροφύγας(και ποιος λαος δεν θα γινότανε δηλαδή,ποιός είναι τόσο μαλάκας να μην τα τρώει αυτός αλλά να τα δίνει να του τα τρώνε άλλοι;;; ).

β) Έβλεπε τους ιδιώτες να είναι νταβάδες των εργαζομένων τους με την σύμφωνη γνώμη της πολιτείας(πότε ελέχθηκε κάποιος μαγαζάτορας-επιχειρηματίας-εργολάβος κτλ για το αν έχει το προσωπίκο ανασφάλιστο κ με ποια μισθωδοσία)->κοιτούσε λοιπόν να πιάσει θέση στο δημόσιο(που σε εξασφάλιζε κ δεν σε άφηνε θύμα στον καθένα).

γ)Χίλια δύο σκάνδαλα....

Συνδιαστηκά τα τρία παραπάνω μας φτάσανε εδώ....

πιο απλά:

ΠΑΣΟΚ κύριοι!!!!!

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
δεν συμπληρωσες τα 46 μηνυματα ακομα να πας για υπνο ;

ελπιζω αυριο να μας πας πιο πισω απο το 1952
Γενικά στατιστικά - jhonny64

Πολιτική & Θρησκευτικά  3706 στα 4141,435 ποστ έχεις ας πούμε καθάρα,αν κ είσαι ικανός κ σε μπουρδελοθέματα το πασόκ να υπερασπίζεσαι. :2funny:

και μιλάς κιόλας... :birdman:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Γενικά στατιστικά - jhonny64

Πολιτική & Θρησκευτικά  3706 στα 4141,435 ποστ έχεις ας πούμε καθάρα,αν κ είσαι ικανός κ σε μπουρδελοθέματα το πασόκ να υπερασπίζεσαι. :2funny:

και μιλάς κιόλας... :birdman:

μαλλον δεν τα συμπληρωσες ακομα τα 46

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Το "Μαζί τα φάγαμε" είναι η σωστότερη άποψη που έχει ακουστεί ποτέ και περιγράφει ακριβώς την κατάσταση στην Ελλάδα της μεταπολίτευσης. Η μόνη ένσταση είναι ότι το άτομο που την είπε δεν είχε δικαίωμα δια να ομιλεί εφόσον είχε βολέψει την κόρη του στη Βουλή με 18 μισθούς των 3.000 ευρώ και άλλους χιλιάδες στις δημόσιες υπηρεσίες. Αυτό θα έπρεπε να το πει κανένας μαλάκας σαν κι εμένα που είμαι ελεύθερος επαγγελματίας, δουλεύω 8-8 κάθε μέρα και δεν ξέρω τι θα μου ξημερώσει. Συμφωνώ ότι πολλοί αετονύχηδες πολιτικοί (βλέπε Άκης, Λαλιώτης, Μαντέλης) εκμεταλλεύτηκαν το ότι είμαστε μπουρδέλο σαν κράτος και έβγαλαν λεφτά από μίζες. Συμφωνώ επίσης ότι πολλοί μεγαλοεπιχειρηματίες καρχαρίες (Κόκκαλης, Μπόμπολας, Μυτιληναίος) εκμεταλλεύτηκαν επίσης το ότι είμαστε μπουρδέλο κράτος και έβγαλαν λεφτά κάνοντας δουλειές με το Δημόσιο ζημιώνοντάς το κατά εκατομμύρια. Κάποια στιγμή όμως θα πρέπει να μιλήσουμε και για τις δικές μας ευθύνες. Πρώτον γιατί βγάλαμε τους ΠΑΣΟΚΤΖΗΔΕΣ 6 φορές. Δεύτερον γιατί κάναμε στόχο ζωής το Δημόσιο. Τρίτον γιατί κοιτάμε σε κάθε ευκαιρία να γαμήσουμε το κράτος, να μην πληρώσουμε φόρο, να λαδώσουμε για να σβήσουμε πρόστιμα, να πάρουμε μούφα αναπηρική σύνταξη, να μην πληρώσουμε εισιτήριο στα ΜΜΜ, να πάμε να χτίσουμε αυθαίρετο, να γίνουμε συνδικαλιστές και να τρωγοπίνουμε εις βάρος των κορόιδων κλπ κλπ. Δεν ξέρουμε ότι κάποια στιγμή όλα αυτά θα γυρίσουν στο κεφάλι μας;

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Το "Μαζί τα φάγαμε" είναι η σωστότερη άποψη που έχει ακουστεί ποτέ και περιγράφει ακριβώς την κατάσταση στην Ελλάδα της μεταπολίτευσης. Η μόνη ένσταση είναι ότι το άτομο που την είπε δεν είχε δικαίωμα δια να ομιλεί εφόσον είχε βολέψει την κόρη του στη Βουλή με 18 μισθούς των 3.000 ευρώ και άλλους χιλιάδες στις δημόσιες υπηρεσίες. Αυτό θα έπρεπε να το πει κανένας μαλάκας σαν κι εμένα που είμαι ελεύθερος επαγγελματίας, δουλεύω 8-8 κάθε μέρα και δεν ξέρω τι θα μου ξημερώσει. Συμφωνώ ότι πολλοί αετονύχηδες πολιτικοί (βλέπε Άκης, Λαλιώτης, Μαντέλης) εκμεταλλεύτηκαν το ότι είμαστε μπουρδέλο σαν κράτος και έβγαλαν λεφτά από μίζες. Συμφωνώ επίσης ότι πολλοί μεγαλοεπιχειρηματίες καρχαρίες (Κόκκαλης, Μπόμπολας, Μυτιληναίος) εκμεταλλεύτηκαν επίσης το ότι είμαστε μπουρδέλο κράτος και έβγαλαν λεφτά κάνοντας δουλειές με το Δημόσιο ζημιώνοντάς το κατά εκατομμύρια. Κάποια στιγμή όμως θα πρέπει να μιλήσουμε και για τις δικές μας ευθύνες. Πρώτον γιατί βγάλαμε τους ΠΑΣΟΚΤΖΗΔΕΣ 6 φορές. Δεύτερον γιατί κάναμε στόχο ζωής το Δημόσιο. Τρίτον γιατί κοιτάμε σε κάθε ευκαιρία να γαμήσουμε το κράτος, να μην πληρώσουμε φόρο, να λαδώσουμε για να σβήσουμε πρόστιμα, να πάρουμε μούφα αναπηρική σύνταξη, να μην πληρώσουμε εισιτήριο στα ΜΜΜ, να πάμε να χτίσουμε αυθαίρετο, να γίνουμε συνδικαλιστές και να τρωγοπίνουμε εις βάρος των κορόιδων κλπ κλπ. Δεν ξέρουμε ότι κάποια στιγμή όλα αυτά θα γυρίσουν στο κεφάλι μας;

ολο αυτο το παραμυθι δεν το βαρεθηκατε ακομα;

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Αλληλεπίδραση είναι το πράγμα όπως σου εξηγώ.

Επιμένεις να'σαι μονόπατος...εεε ντάξει...δεν πάμε κάπου έτσι.

Να σου κάνω απλά ερωτήματα:

-Εσύ βλέποντας τα λεφτά σου που δίνεις ως φόρο να πάνε σε βίλες του Άκη δεν θα γινόσουν φοροφυγάς(μερικώς έστω...);;;

-Ξέροντας τι γίνεται στον ιδιωτικό τομέα δεν θα κοίταζες να σιγουρευτείς;;
ότι αύριο θα έχεις δουλειά ρε αδερφέ κ έναν μισθό κ δεν θα σαι άνεργος.....

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
με 2 μηνυματα την ημερα τι μεροκαματο να βγαλεις φραγκοδιφραγκα
Ε καλά δεν είσαι κ για κάτι περισσότερο από φραγκοδίφραγκα...αν ήσουν θα σε είχαν αλλού κ όχι στο bou. :grin:

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Στο πρώτο ερώτημα: Οι μίζες του Άκη είναι 100 εκατομμύρια ευρώ. Η μισθοδοσία των δημοσίων υπαλλήλων (εκ των οποίων οι 2 κάθονται και δουλεύει ο 1) είναι το χρόνο 20 δισεκατομμύρια ευρώ. Εσύ πού λες ότι πάει η φορολογία μου; Στον Άκη ή στους μισθούς των πρασινοφρουρών στο δημόσιο; Αλλά εγώ σου λέω ότι έχεις δίκιο και φοροδιαφεύγω. Τι θα πετύχω με αυτό; Κρατάω τα λεφτά στη μία τσέπη αλλά θα μου φύγουν από την άλλη αφού κράτος χωρίς φόρους = πτωχευμένο κράτος = μέτρα δημοσιονομικής προσαρμογής = αυτό που ζούμε τώρα.

Στο δεύτερο ερώτημα: Όχι δε θα κοίταζα να σιγουρευτώ γιατί έχω εθνική συνείδηση και νοοτροπία προόδου. Αυτός που είναι ατομιστής και κοιτάει μόνο τον κώλο του θα σκεφτόταν έτσι. Και επειδή έτσι σκέφτονται οι περισσότεροι Έλληνες, γι'αυτό φτάσαμε εδώ. Σε πληροφορώ ότι είχα μέσο να υπηρετήσω στην ΑΣΔΕΝ στην Αθήνα και να διοριστώ στο Δημόσιο, αλλά ουδέποτε διανοήθηκα να το χρησιμοποιήσω και υπηρέτησα στα σύνορα και διάλεξα επάγγελμα ελεύθερου επαγγελματία.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
α)Στο πρώτο ερώτημα: Οι μίζες του Άκη είναι 100 εκατομμύρια ευρώ. Η μισθοδοσία των δημοσίων υπαλλήλων (εκ των οποίων οι 2 κάθονται και δουλεύει ο 1) είναι το χρόνο 20 δισεκατομμύρια ευρώ. Εσύ πού λες ότι πάει η φορολογία μου; Στον Άκη ή στους μισθούς των πρασινοφρουρών στο δημόσιο; Αλλά εγώ σου λέω ότι έχεις δίκιο και φοροδιαφεύγω. Τι θα πετύχω με αυτό; Κρατάω τα λεφτά στη μία τσέπη αλλά θα μου φύγουν από την άλλη αφού κράτος χωρίς φόρους = πτωχευμένο κράτος = μέτρα δημοσιονομικής προσαρμογής = αυτό που ζούμε τώρα.

β)Στο δεύτερο ερώτημα: Όχι δε θα κοίταζα να σιγουρευτώ γιατί έχω εθνική συνείδηση και νοοτροπία προόδου. Αυτός που είναι ατομιστής και κοιτάει μόνο τον κώλο του θα σκεφτόταν έτσι. Και επειδή έτσι σκέφτονται οι περισσότεροι Έλληνες, γι'αυτό φτάσαμε εδώ. Σε πληροφορώ ότι είχα μέσο να υπηρετήσω στην ΑΣΔΕΝ στην Αθήνα και να διοριστώ στο Δημόσιο, αλλά ουδέποτε διανοήθηκα να το χρησιμοποιήσω και υπηρέτησα στα σύνορα και διάλεξα επάγγελμα ελεύθερου επαγγελματία.
α)100εκ. e οι μίζες σου Άκη....siemens,βατοπέδι,σκάνδαλο Κωσκοτά...γιουγκοσλάβικο καλαμπόκι,πάμπερες......εεε μαζεύονται παραπάνω δεν νομίζεις;;;
Και γενικά δεν είναι πολλοί ορθολογιστές να το σκεφτούν όπως το θέτεις....οι πιο πολλοί το σκέφτονται απλά ότι τους κλέβει το κράτος.

β)Εεε ντάξει μπράβο σου εσένα...αλλά δεν είναι ακριβώς ατομικισμός...ένστικτο της επιβίωσης είναι...αν στον ιδιωτικό τομέα δεν επικρατούσε το απόλυτο μπουρδέλο,το ΑΠΟΛΥΤΟ...θα ήταν αλλιώς τα πράγματα...
Εδώ το αφεντικό να αρχίσει να βιάζει θα πουν ότι φταίει η άλλη που του κουνήθηκε...τι μου λες τώρα....

ΓΙ'αυτό στο ξανα λέω...δεν φταίει ο σκύλος(όπως το έθεσες),αλλά ο εκπαιδευτής του.
Και το ''μαζί τα φάγαμε'' πάει σε καμιά 800 νοματαίους που ελέγχουν κ κινούν τα νήματα μαζί με τα τσιράκια τους,όχι σε περισσότερους(αρχιδιές δηλαδή).
Σε ένα σωστό περιβάλλον θα ήταν κ ο ελληνικός λαός σωστός.....

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
β)Εεε ντάξει μπράβο σου εσένα...αλλά δεν είναι ακριβώς ατομικισμός...ένστικτο της επιβίωσης είναι...αν στον ιδιωτικό τομέα δεν επικρατούσε το απόλυτο μπουρδέλο,το ΑΠΟΛΥΤΟ...θα ήταν αλλιώς τα πράγματα...
Εδώ το αφεντικό να αρχίσει να βιάζει θα πουν ότι φταίει η άλλη που του κουνήθηκε...τι μου λες τώρα....
Η άποψή μου είναι ότι μπουρδέλο στην Ελλάδα είναι ο δημόσιος και όχι ο ιδιωτικός τομέας. Ο ιδιωτικός τομέας αν θες είναι σκληρός, είναι αντεργατικός, είναι ρίσκο. ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ. Και τα όσα κακά του, η ανασφάλιστη εργασία, η υπερωριακή εργασία χωρίς λεφτά, οι απολύσεις κλπ γίνονται εξαιτίας της πίεσης που ασκεί στον ιδιωτικό τομέα ο δημόσιος τομέας. Ο ιδιωτικός υπάλληλος δουλεύει και πληρώνει για να ζήσει ο ίδιος και για να ζήσει εν μέρει και ο κηφήνας του δημοσίου. Άρα δε θα πρέπει να ψέξεις το αφεντικό σου που σε πιέζει αλλά το κράτος που έχει δημιουργήσει ένα υδροκέφαλο τέρας στον δημόσιο τομέα που συντηρείται από τον ιδιωτικό. Γι'αυτό και στην Ελλάδα όλο το γαμήσι το τρώνε οι ιδιωτικοί υπάλληλοι. Τώρα τη λέξη μπουρδέλο, μόνο για το δημόσιο θα τη χρησιμοποιούσα. Εκεί που πρέπει να πληρώσεις για να κάνεις τη δουλειά σου, εκεί που σου λένε "Λείπει η υπάλληλος, ελάτε από Δευτέρα", εκεί που οι συνδικαλιστές κάνουν τσάμπα συνέδρια και διακοπές, εκεί που αγοράζουν βαγόνια τρένων που δε μπαίνουν στις γραμμές, εκεί που παίρνουν επίδομα ζεστάματος μηχανής και επίδομα έγκαιρης προσέλευσης. Αυτά για να συννενοούμαστε στο τι είναι μπουρδέλο.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Η άποψή μου είναι ότι μπουρδέλο στην Ελλάδα είναι ο δημόσιος και όχι ο ιδιωτικός τομέας. Ο ιδιωτικός τομέας αν θες είναι σκληρός, είναι αντεργατικός, είναι ρίσκο. ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ. Και τα όσα κακά του, η ανασφάλιστη εργασία, η υπερωριακή εργασία χωρίς λεφτά, οι απολύσεις κλπ γίνονται εξαιτίας της πίεσης που ασκεί στον ιδιωτικό τομέα ο δημόσιος τομέας. Ο ιδιωτικός υπάλληλος δουλεύει και πληρώνει για να ζήσει ο ίδιος και για να ζήσει εν μέρει και ο κηφήνας του δημοσίου. Άρα δε θα πρέπει να ψέξεις το αφεντικό σου που σε πιέζει αλλά το κράτος που έχει δημιουργήσει ένα υδροκέφαλο τέρας στον δημόσιο τομέα που συντηρείται από τον ιδιωτικό. Γι'αυτό και στην Ελλάδα όλο το γαμήσι το τρώνε οι ιδιωτικοί υπάλληλοι. Τώρα τη λέξη μπουρδέλο, μόνο για το δημόσιο θα τη χρησιμοποιούσα. Εκεί που πληρώνεις για να κάνεις τη δουλειά σου, εκεί που σου λένε "Λείπει η υπάλληλος, ελάτε από Δευτέρα", εκεί που οι συνδικαλιστές κάνουν τσάμπα συνέδρια και διακοπές, εκεί που αγοράζουν βαγόνια τρένων που δε μπαίνουν στις γραμμές, εκεί που παίρνουν επίδομα ζεστάματος μηχανής και επίδομα έγκαιρης προσέλευσης. Αυτά για να συννενοούμαστε στο τι είναι μπουρδέλο.
Δηλαδή εσύ δουλεύοντας ανασφάλιστος...με απλήρωτες υπερωρίες κ ανά πάσα στιγμή με την απειλή της απόλυσης έτσι κ κάνεις κιχ δεν θα ένιωθες λίγο σαν να σε βιάζουν,θα σε ικανοποιούσαι ότι είσαι αυτός που παράγει;;;

ΤΟ Δημόσιο είναι όπως τα λες...αν δεν λειτουργούσε με πράσινες πινακίδες θα ήταν μια χαρά.

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Δηλαδή εσύ δουλεύοντας ανασφάλιστος...με απλήρωτες υπερωρίες κ ανά πάσα στιγμή με την απειλή της απόλυσης έτσι κ κάνεις κιχ δεν θα ένιωθες λίγο σαν να σε βιάζουν,θα σε ικανοποιούσαι ότι είσαι αυτός που παράγει;;;
Μονολεκτική απάντηση ΝΑΙ. Το ότι παράγω, το ότι προσφέρω στη χώρα μου, το ότι είμαι χρήσιμος στην κοινωνία. Γι' αυτό και το κάνω κι όλας. Όχι στα λόγια. Σαν επάγγελμα. Σου φαίνεται απίστευτο ίσως, αλλά αυτό είναι το σωστό. Αν το έκαναν όλοι δε θα είχαμε φτάσει εδώ που φτάσαμε.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Μονολεκτική απάντηση ΝΑΙ. Το ότι παράγω, το ότι προσφέρω στη χώρα μου, το ότι είμαι χρήσιμος στην κοινωνία. Γι' αυτό και το κάνω κι όλας. Όχι στα λόγια. Σαν επάγγελμα. Σου φαίνεται απίστευτο ίσως, αλλά αυτό είναι το σωστό. Αν το έκαναν όλοι δε θα είχαμε φτάσει εδώ που φτάσαμε.
Κατά την ταπεινή μου γνώμη θα το έκαναν όλοι αν δεν ένιωθαν βιαζόμενοι κανοντάς το....

Και είμαι σίγουρος ότι το κάνεις στα πιο ψηλά πατώματα....όχι εργάτης,όχι οικοδόμος,όχι σερβιτόρος,έτσι δεν είναι;;;

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306

ΤΟ Δημόσιο είναι όπως τα λες...αν δεν λειτουργούσε με πράσινες πινακίδες θα ήταν μια χαρά.

κατι σαν το κκε δηλαδη που τα παιδια δουλευουν για το κομμα  :2funny: :2funny:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
κατι σαν το κκε δηλαδη που τα παιδι9α δουλευουν για το κομμα  :2funny: :2funny:
Μόνο που είναι παιδιά ηλίθιε....και όχι εργαζόμενοι...η δε εργασία είναι εθελοντική,κανένας δεν σε υποχρεώνει... :idiot:

Δεν το κάνεις για να ζήσεις/δεν είναι εργασία σου/δουλειά σου/ο τρόπος να βγάζεις το ψωμί σου. :uglystupid:

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Κατά την ταπεινή μου γνώμη θα το έκαναν όλοι αν δεν ένιωθαν βιαζόμενοι κανοντάς το....

Και είμαι σίγουρος ότι το κάνεις στα πιο ψηλά πατώματα....όχι εργάτης,όχι οικοδόμος,όχι σερβιτόρος,έτσι δεν είναι;;;
Φίλε μου εγώ είμαι δικηγόρος. Είμαι νέος όμως στο επάγγελμα. Δεν είμαι ούτε με δικό μου γραφείο, ούτε με δικούς μου πελάτες, ούτε με πολλές υποθέσεις. Τα δύο πρώτα χρόνια ως ασκούμενος δούλευα 8-5 κάθε μέρα, γύριζα στα δικαστήρια, τα υποθηκοφυλακεία και τις τράπεζες και έπαιρνα 300 ευρώ το μήνα. Ούτε ευρώ παραπάνω. Και μιλάμε για πριν 3-4 χρόνια. Μετά ο μισθός πήγε 450. Αν νομίζεις ότι αυτό είναι ψηλό πάτωμα, ΟΚ. Σήμερα παίρνω παραπάνω ως συνεργάτης αλλά και πάλι δε μπορείς να πεις ότι βγάζω τα λεφτά. Ο κηφήνας στο δημόσιο ακόμα και σήμερα με τις περικοπές καθαρίζει ένα χιλιάρικο και κάθεται. Εγώ δεν θα το έκανα ποτέ όμως. Και σου είπα το λόγο. Έχω άλλη νοοτροπία και εθνική συνείδηση. Και αξιοπρέπεια.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Μόνο που είναι παιδιά ηλίθιε....και όχι εργαζόμενοι...η δε εργασία είναι εθελοντική,κανένας δεν σε υποχρεώνει... :idiot:

Δεν το κάνεις για να ζήσεις/δεν είναι εργασία σου/δουλειά σου/ο τρόπος να βγάζεις το ψωμί σου. :uglystupid:

κατι ας πουμε σφαξε με αγα μου να αγιασω  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom