Νέα

«Ανεξάρτητοι Έλληνες» το κόμμα του Πάνου Καμμένου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bestman69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 136K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Πιο ανεξάρτητη από πριν η πρώην Ανεξάρτητη Ελληνίδα Ραχήλ Μακρή
12/21/2013

Η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ραχήλ Μακρή δεν είναι πια βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων. Είναι σκέτο ανεξάρτητη γιατί ανεξαρτητοποιήθηκε από τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Αναμένεται με ενδιαφέρον τη Δευτέρα η αντίδραση των αγορών.

λετε να ανεβουν τα σπρεντ; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

PeterAndrews

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
16
12/21/2013

Η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ραχήλ Μακρή δεν είναι πια βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων. Είναι σκέτο ανεξάρτητη γιατί ανεξαρτητοποιήθηκε από τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

λετε να ανεβουν τα σπρεντ; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Παραψεκάστηκε..

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Διωξανε τον Πολυδωρα και πηρε αμεσως θεση η στραβοστομη για να παρει μεταγραφη στο μεγαλο κομμα ? Σε αυτο ντε που πηγανε και οι αλλοι (μπουμπουκος, βοριδης κτλ)
Κατα τα αλλα αντιμνημονιακοοο κομμαααα οι ΑΝΕΛ  :jerking:

Οπου εχει μασα παμε να φαμε ολοι παιδια

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
12/21/2013

λετε να ανεβουν τα σπρεντ;

δεν ξέρω αν θα ανέβουν τα σπρεντ,

I would like her to spread her legs for me though.

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.645
Πόντοι
456
εφυγε η Μακρη? περιεργο....κατι ειχα καταλαβει βεβαια,πολλα κολλητηλικια με την Κωνσταντοπουλου απο την ιστορια με την ερτ.Νομιζω τα εχουν φτιαξει.... :pipa2:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.505
Πόντοι
12.756
Ο Πάνος Καμμένος πήγε για σκι στις Αλπεις -«Kαζούρα» στο twitter από Αδωνι και Ανδρέα Ψυχάρη [εικόνες στο σκι]

OI ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΛ

Μακριά από την Ελλάδα και συγκεκριμένα στον επίγειο παράδεισο των Γαλλικών Άλπεων βρέθηκε o Πάνος Καμμένος τις Άγιες ημέρες των Χριστουγέννων.

Σύμφωνα με φωτορεπορτάζ του ένθετου στην εφημερίδα «Παραπολιτικά», «Secret» ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων εθεάθη μετά της συζύγου του και των παιδιών τους έξω από σαλέ στην κοσμοπολίτικη Κουρσεβέλ των Άλπεων.

Πρώτος τον κάρφωσε μέσω twitter ο Αδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος σχολίασε με δηκτικό ύφος την είδηση ότι ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων πέρασε τις μέρες των Χριστουγέννων, μαζί με την οικογένειά του, στο κοσμοπολίτικο θέρετρο της Κουρσεβέλ, στις γαλλικές Αλπεις...
«Εις υγείαν των κορόιδων...»

«Ο Πάνος Καμμένος πήγε να πνίξει τον πόνο του για τη ''Γερμανική Κατοχή'' στις Αλπεις. Καλές διακοπές, πρόεδρε, εις υγείαν των κορόιδων...», ήταν το σχόλιο που ανέβασε ο υπουργός Υγείας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

«Στη Γαλλία πήγε, όχι στη Γερμανία», σχολίασε, παρεμβαίνοντας, ο βουλευτής της ΝΔ Α. Ψυχάρης.
«Εγώ δεν είπα στη Γερμανία, είπα στις Αλπεις. Προφανώς επέλεξε την αντιμνημονιακή πλευρά τους», ανταπάντησε, στο ίδιο ειρωνικό ύφος ο Αδ. Γεωργιάδης...

«Ημερήσια εκδρομή»
Η απάντηση του Π. Καμμένου ήρθε, μέσω Twitter, λίγο αργότερα. «Ούτε στα μπουζούκια, ούτε στην Ψαρού σε ξαπλώστρα 3.000 ευρώ ήμουν. Σε ημερήσια εκδρομή με την οικογένεια», έγραψε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, συνοδεύοντας το σχόλιό του με μια παλαιότερη φωτογραφία του υπουργού Υγείας με τη σύζυγό του από κάποιο νυχτερινό κέντρο.

«Πόσο γελοίος είσαι», ανταπάντησε ο Αδ. Γεωργιάδης, «να δείχνεις φωτό από τους Onirama, με ταξίδι στις Γαλλικές Αλπεις; Με τι πήγες ημερήσια, με διαστημόπλοιο;»...

http://[URL unfurl="true"]www.iefimerida.gr/sites/default/files/kammenos_6.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.iefimerida.gr/sites/default/files/kammenos2.jpeg[/img[/URL]]

[video]http://www.iefimerida.gr/news/136857/%CE%BF-%CF%80%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CF%82-%CF%80%CE%AE%CE%B3%CE%B5-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CE%BA%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%B1%CE%BB%CF%80%CE%B5%CE%B9%CF%82-%C2%ABk%CE%B1%CE%B6%CE%BF%CF%8D%CF%81%CE%B1%C2%BB-%CF%83%CF%84%CE%BF-twitter-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CE%B1%CE%B4%CF%89%CE%BD%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%AD%CE%B1-%CF%88%CF%85%CF%87[/video]

Ποιον δουλευει ο χοντρος ηθελα να ξερα  :jerking: :jerking: :jerking:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
και μετα λενε γραφικο τον προεδρο της εθνικης ελπιδας
ποιος ψηφιζει ανελ

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ο υπουργός υγείας ξεκατινιάζεται με τον αρχηγό κόμματος αντιπολίτευσης. .....

Αυτο ακριβώς περιμένουν οι Ελληνες απο τους εκλεγμένους τους.

Τους πληρώνουμε 15 χιλιάρικα το μήνα με όλα δωρεάν για να ξεκατινιάζονται στο τουίττερ.......

τι να πει κανείς......

Επισκέπτης
Και ο Καμμένος
έχει σαλέ που φτιάχθηκε με ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ....

Αυτό όμως είχε λειτουργήσει ως σαλέ ...

Είχε κόψει και αποδείξεις απόδειξη ....

[size=17pt]Στην ΠΕΘΕΡΑ ΤΟΥ ....[/size]

Bixtis111

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
1
ανοιξα θεμα για να δουμε τι θα ψηφισουμε στις επομενες κ δεν το βρισκω!!ξερει κανενας γιατι??

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
καλα απ ότι λένε στις επόμενες ούτε καν μέσα δεν μπαίνει ο χοντρός..

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Πάγκαλος: «Στη δεκαετία του '90 ο Καμμένος ήθελε να κατέβει με το ΠΑΣΟΚ»
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 12:08 |

Για τα σκάνδαλα που βγαίνουν στην επιφάνεια και εμπλέκουν γνωστούς πολιτικούς μίλησε την Τρίτη ο πρώην υπουργός Θόδωρος Πάγκαλος, ο οποίος σε συνέντευξή του στον ραδιοσταθμό BHMA FM 99,5 κλήθηκε μεταξύ άλλων να σχολιάσει τις υποθέσεις του Μιχάλη Λιάπη και του Πάνου Καμμένου.

«Νιώθω μεγάλη απογοήτευση και αηδία» ήταν η απάντηση του Θόδωρου Πάγκαλου στη σχετική ερώτηση. Και ο ίδιος συνέχισε: «Και οι δύο καταγγελίες είναι θεμελιωμένες, διότι δεν είμαι από αυτούς που σπεύδουν να εκμεταλλευτούν με μεγάλη ευκολία τα αναδυόμενα σκάνδαλα, αλλά εδώ φαίνεται ότι υπάρχει πρόβλημα. Αυτό που λένε είναι κυρίαρχη ιδεολογία – και το ακούτε πάρα πολλές φορές. Θυμάμαι ότι έρχονταν άνθρωποι στο γραφείο μου και μου έλεγαν ότι έχουν κάνει το ένα και το άλλο κι εγώ τους έλεγα ότι έχουν παρανομήσει. Και απαντούσαν "μα, Θόδωρε, ο ένας έχει κάνει το ένα και ο άλλος το άλλο..."» πρόσθεσε χαρακτηριστικά ο πρώην υπουργός.

Ο Θόδωρος Πάγκαλος προχώρησε μάλιστα σε μια αποκάλυψη, ότι ο Πάνος Καμμένος είχε αποπειραθεί να είναι υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές της δεκαετίας του '90 υποσχόμενος μάλιστα οικονομική υποστήριξη στο κόμμα.

«Το 1990, στις "μεσαίες" εκλογές, είχαμε κάνει μια επιτροπή στο ΠΑΣΟΚ για την κατάρτιση των ψηφοδελτίων. Ήταν ο Παρασκευάς Αυγερινός, ο Παντελής Οικονόμου και εγώ. Κάποια στιγμή, ο Οικονόμου, που ήταν τότε στη νεολαία, ήρθε και μου είπε ότι υπάρχει ένας νέος που λέγεται Καμμένος, από τη γνωστή οικογένεια με τα αυτοκίνητα, και θέλει να κατέβει με το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές. Και θα μπορούσε μάλιστα να συμβάλλει αισθητά και στον οικονομικό αγώνα του κόμματος» είπε ο Θόδωρος Πάγκαλος, ο οποίος και τελικά «έκοψε» τον σημερινό πρόεδρο των ΑΝΕΛ από τους υποψήφιους.

«Μετά, νομίζω, έβαλε υποψηφιότητα με τη Ν.Δ. και δεν βγήκε στις πρώτες εκλογές, αλλά στις επόμενες. Ήθελε πάση θυσία να πολιτευτεί, αλλά δεν θα μπορούσα να έχω ως υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ κάποιον που είχε μια φρασεολογία περίπου της σημερινής Χρυσής Αυγής».

ρε μπουμπουκι που εχασε το πασοκ

:2funny:  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom