Νέα

«Ανεξάρτητοι Έλληνες» το κόμμα του Πάνου Καμμένου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bestman69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 136K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
μάλιστα.. .μετά τον αρχηγό τον Καμμένο, τον υπαρχηγό τον Καπερνάρο ήρθε και η σειρά των απλών βουλευτών να πιαστούν στο δίογκανο για φοροδιαφυγη...

"Μεταξύ των ονομάτων που φιγουράρουν στη λίστα του ΣΔΟΕ είναι εκείνο του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων και γνωστού ηθοποιού Παύλου Χαϊκάλη. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Παύλος Χαϊκάλη, ο οποίος εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής στις εκλογές του Μαΐου 2012 και επανεξελέγη στις εκλογές του Ιουνίου 2012, δεν έκοψε δύο αποδείξεις ύψους 55.000 ευρώ το 2007."

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
εκανε λαθος δηλωσε στον εισαγγελατο ο θυρωρος

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Aπάντηση Χαϊκάλη για την εμπλοκή του σε φοροδιαφυγή
Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 5 Φεβρουαρίου 2014, 19:56

Την δικιά του απάντηση έδωσε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Παύλος Χαϊκάλης, όσoν αφορά την εμπλοκή του ονόματός του σε υπόθεση φοροδιαφυγής.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ του zougla.gr, ένα από τα πρόσωπα τα οποία πιάστηκαν στα δίχτυα της Δίωξης Oικονομικού Εγκλήματος είναι και αυτός.

Σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές, οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ, έπειτα από έρευνα που διενήργησαν, διαπίστωσαν ότι ο κ. Χαϊκάλης το έτος 2007 δεν έκοψε δύο αποδείξεις ύψους 55.000 ευρώ.

«Ο έλεγχος περαιώθηκε και τώρα αναμένεται ο καταλογισμός προστίμων» σημείωσαν οι ίδιες πηγές.

Ωστόσο ο κ. Χαϊκάλης ισχυρίστηκε ότι το ποσό είναι 45.000 ευρώ και όχι 55.000 ενώ δεν είναι καθαρά δικό του λάθος αλλά  και μιας άλλης εταιρείας η οποία δεν έκοψε παραστατικά.

αφου το ισχυριστηκε ο ανελ ετσι ειναι  :2funny: :2funny:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Πέμπτη, 06 Φεβρουαρίου 2014 00:42
Τι κι αν περνάνε σαν στούκας μπροστά σας οι καμΜένοι φοροφυγάδες…

Τι κι αν περνάνε σαν στούκας μπροστά σας οι καμΜένοι φοροφυγάδες;!
...no worries βρε! Αρκεί που έστειλαν τον παπακ στο ειδικό δικαστήριο και γλιτώσαμε από τον προδότη.
Κι ας ήταν αυτός που θέσπισε τους νόμους για την πάταξη της φοροδιαφυγής του μεγάλου κεφαλαίου

Ο Χαϊκάλης είναι ο τρίτος βουλευτής των Ανεξέλεγκτων Ελλήνων (ΑΝΕΛ) που έχει μπερδέματα με το ΣΔΟΕ. Πρόκειται για φορολογική παράβαση συνολικού ύψους 55.000 ευρώ, την οποία και παραδέχεται εδώ.
Βέβαια στη συνέχεια ισχυρίζεται πως δεν έγινε σκόπιμα, πως έγινε εκ παραδρομής!
Ασχετα αν λίγες μέρες πριν, στου Πρετεντέρη σχεδόν προέτρεπε τον κόσμο να φοροδιαφύγει, μπας και σωθεί από τη λαίλαπα του μνημονίου. Βεβαίως...

xaikalis_anatropi.jpg

Πρώτος στη λίστα των καμένων βουλευτών που …αμύνονται φοροδιαφεύγοντας, ο ίδιος ο πρόεδρας, ο Πάνος ο Καμμένος. Δεν ξέρω όμως αν είναι και καλύτερος από το δευτερο ...αμυνόμενο Καπερνάρο.
Για τον κύριο «έχω και κότερο σε οφσορ και βίλα με λεφτά του κράτους» τις πομπές του τις ξέρετε. Όσο καιρό βρισκόταν σε ...άμυνα, έστελνε στο δικό του «έγκριτο» olympia.gr τα στημένα δημοσιεύματα που προκαλούσαν την «παρέμβαση» της δικαιοσύνης και του επίσης «έγκριτου» κυρίου Πεπόνη, στήνοντας στα τρία μέτρα τον Παπακωνσταντίνου
Ο δε κύριος «τι σημαίνει sent from my ipad?», ως άλλος ...αμυνόμενος αδέκαστος κριτής, ήταν αυτός που έστειλε τον Παπακωνσταντίνου στο ειδικό για τα δήθεν αδικήματα.

Αλλά είπαμε, ας είναι σε άμυνα κι ας ειν' και στούκας

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2014 22:34
Καμμένος: "Ήμουν πλουσιόπαιδιο…τώρα ζορίζομαι"
Γράφτηκε από την  ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Online

Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ λέει ότι δυσκολεύεται και θα του κατασχέσουν ακίνητα

Τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει εκμυστηρεύεται σε συνέντευξη του στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία, ο Πάνος Καμμένος. Δηλώνει μάλιστα ότι βρίσκεται αντιμέτωπος με το ενδεχόμενο κατάσχεσης των ακινήτων του από την εφορία ενώ, όπως λέει, δυσκολεύεται να πληρώσει τα δίδακτρα των παιδιών του.   

Λέει συγκεκριμένα: «Ήμουν πλουσιόπαιδο, ναι. Σας λέω ότι όποιος είχε την τύχη να έχει μια ακίνητη περιουσία από την οικογένεια του, αυτή την στιγμή δεν έχει την δυνατότητα να πληρώσει τους φόρους που επιβάλλονται. Κανείς ιδιοκτήτης δεν μπορεί να ανταποκριθεί. Και εμάς, θα μας κατασχέσουν ακίνητα, σας το λέω... Δεν κάνω τον φτωχό όταν ξέρω ότι περνούν δύσκολα όλοι όμως έχω κι εγώ καθυστερήσει να πληρώσω τα δίδακτρα των παιδιών μου. Παρότι έχω ένα πολύ καλό μισθό, η γυναίκα μου εργάζεται και έχω μια περιουσία. Όλοι ζοριζόμαστε…».

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Ανεξαρτητοποιούνται οι δύο βουλευτές
Γιαταγάνα-Γιοβανόπουλος: Γιατί αποχωρήσαμε από τους Ανεξάρτητους Ελληνες

«Δεν είμαστε συνωμότες, δεν θα γίνουμε αυλικοί του Καμμένου» - ΑΝΕΛ: «Η αποστασία δείχνει πόσο μας φοβούνται - Τους καλούμε να παραδώσουν τις έδρες τους πριν αποδεχθούν και αυτοί τη γνωστή πρόσκληση»

Την αποχώρησή τους από το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων και την ανεξαρτητοποίησή τους ανακοίνωσαν στον πρόεδρο της Βουλής Ευάγγελο Μεϊμαράκη οι μέχρι προτινός βουλευτές του κόμματος Χρυσούλα Γιαταγάνα και Κώστας Γιοβανόπουλος.

Μετά την εξέλιξη αυτή η δύναμη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων του κ. Πάνου Καμμένου μειώνεται στους 15 βουλευτές.
.
.
.

Μόλις προσφάτως η κυρία Γιαταγάνα είχε υποστηρίξει ότι το κόμμα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων «βουλιάζει», ενώ και ο κ. Γιοβανόπουλος, που σημειωτέον εκτελούσε χρέη γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας στο κόμμα του κ. Καμμένου είχε αποστασιοποιηθεί από επιλογές της ηγεσίας του κόμματος.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ανεξαρτητοποιούνται οι δύο βουλευτές
Γιαταγάνα-Γιοβανόπουλος: Γιατί αποχωρήσαμε από τους Ανεξάρτητους Ελληνες

«Δεν είμαστε συνωμότες, δεν θα γίνουμε αυλικοί του Καμμένου» - ΑΝΕΛ: «Η αποστασία δείχνει πόσο μας φοβούνται - Τους καλούμε να παραδώσουν τις έδρες τους πριν αποδεχθούν και αυτοί τη γνωστή πρόσκληση»

Την αποχώρησή τους από το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων και την ανεξαρτητοποίησή τους ανακοίνωσαν στον πρόεδρο της Βουλής Ευάγγελο Μεϊμαράκη οι μέχρι προτινός βουλευτές του κόμματος Χρυσούλα Γιαταγάνα και Κώστας Γιοβανόπουλος.

Μετά την εξέλιξη αυτή η δύναμη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων του κ. Πάνου Καμμένου μειώνεται στους 15 βουλευτές.
.
.
.

Μόλις προσφάτως η κυρία Γιαταγάνα είχε υποστηρίξει ότι το κόμμα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων «βουλιάζει», ενώ και ο κ. Γιοβανόπουλος, που σημειωτέον εκτελούσε χρέη γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας στο κόμμα του κ. Καμμένου είχε αποστασιοποιηθεί από επιλογές της ηγεσίας του κόμματος.

σιγα τα στελεχη τυπε :grin:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
αρχιζουν να διαλυονται οι φουσκες

Επισκέπτης
σιγα τα στελεχη τυπε :grin:

τύπε ο Κώτσος έριχνε ένα μπουκαλάκι ουίσκυ στα νιάτα του, σε απλή έξοδο καθημερινές, χίλιες φορές καλύτερος από του φλώρους που δεν έχουν δουλέψει ούτε μέρα στη ζωή τους...

Άσε που τιμά και το χώρο:  :grin:

Βουλευτής των "Ανεξάρτητων" πήγε επίσκεψη στα πορνεία ...
Μια... διαφορετική επίσκεψη έκανε ο βουλευτής Ημαθίας των
"Ανεξάρτητων Ελλήνων", Κώστας Γιοβανόπουλος, καθώς πήγε σε τρία
πορνεία της πόλης και... συναντήθηκε με εκδιδόμενες γυναίκες.
Το αποκάλυψε ο ίδιος, στην προσωπική του σελίδα στο Facebook τονίζοντας ότι: «Το
είχα κάτι σαν  τάμα, να βρεθώ ένας άντρας στο σαλονάκι τους, έτοιμος
να προσφέρει γλυκά κι ανθρωπιά,
Καλή Χρονιά να ευχηθώ, όχι να τις σπρώξω στον ανάσκελο κόσμο των ενστίκτων».
Διαβάστε τι έγραψε:

«Χτύπησα χθες βράδυ την πόρτα τους. Τρία σπίτια, τρεις διαφορετικοί κόσμοι,
η Εβίτα, η Ανιέλα, η Λούσυ, η καθεμιά και το κρεβάτι της. Ο δημόσιος αξιωματούχος
θέλησα να γνωρίσω τις εργαζόμενες που δεν κρύβονται, δεν προσποιούνται,
με τον ιδρώτα του κορμιού τους υπηρετούν τη γύμνια των κοινωνιών αιώνες τώρα.
Αυτές οι δηλωμένες να τις πετροβολούμε, κι οι άλλες οι καθωσπρέπει να μας
κυβερνούν. Το είχα κάτι σαν τάμα, να βρεθώ ένας άντρας στο σαλονάκι τους, έτοιμος
να προσφέρει γλυκά κι ανθρωπιά, Καλή Χρονιά να ευχηθώ, όχι να τις
σπρώξω στον ανάσκελο  κόσμο των ενστίκτων.
Με καλοδέχθηκαν, αν και φοβήθηκα πως θα με σιχαθούν...
, τόση ανηθικότητα που εκπροσωπώ πια. Συγκινήθηκαν, μελαγχόλησαν, σοκαρίστηκαν.
Κρατώ σαν φυλαχτό τα λόγια της Εβίτας : "Να ξαναβρούμε την αξιοπρέπειά μας.
Να αγαπήσουμε τον εαυτό μας, αλλιώς κανείς δεν θα μας σεβαστεί, δεν θα μας τιμήσει.
Είμαι πολύ περήφανη που είμαι Ελληνίδα!»

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Υποψήφια με τους Ανεξάρτητους Έλληνες στις Ευρωεκλογές η Ζωή Γεωργαντά
3 Σχόλια Παρασκευή, Μαρτίου 28, 2014

Κανείς δεν πάει χαμένος σε αυτή τη χώρα πόσο μάλλον όταν έχει συμβάλει καθοριστικά στην εδραίωση των διαφόρων εθνικών μύθων μας και φυσικά καταριέται από όπου σταθεί και βρεθεί το Μνημόνιο.

Η κ. Ζωή Γεωργαντά θα είναι υποψήφια με τους Ανεξάρτητες Έλληνες του Πάνου Καμμένου, του ανθρώπου που διαχρονικά έχει χτίσει την καριέρα του κατηγορώντας για απίθανα πράγματα τους πολιτικούς του αντιπάλους, στους οποίους στη συνέχεια ζητάει συγγνώμη μέσα στις δικαστικές αίθουσες.

Κάπως έτσι, η Ζωή Γεωργαντά θα είναι υποψήφια για το Ευρωκοινοβούλιο, το οποίο με πρόσφατο ψήφισμα του απέρριψε κατηγορηματικά τις διάφορες ανοησίες που η ίδια υποστήριζε περί φουσκώματος του ελλείμματος το 2009.

Μένει να δούμε αν στο ίδιο ψηφοδέλτιο θα συμπεριληφθεί και η Ελένη Λουκά.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
92 στελέχη αποχωρούν από τους Ανεξάρτητους Έλληνες
Πρώτη καταχώρηση: 28/03/2014 - 20:58
Τελευταία δημοσίευση: 20:10Πολιτική

Σοβαρό πρόβλημα συνοχής αντιμετωπίζουν πλέον οι Ανεξάρτητοι Έλληνες. Μετά τις αποχωρήσεις δύο βουλευτών, 92 στελέχη αποχωρούν λέγοντας πως το κίνημα κατάντησε κόμμα, καταγγέλλοντας και το φλερτ με τον ΣΥΡΙΖΑ και δημιουργώντας πλέον ανεξέλεγκτη κατάσταση στο εσωτερικό του κόμματος.

Αναλυτικά:

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ

Με λύπη (αλλά χωρίς έκπληξη) παρακολουθούμε τη χωρίς τελειωμό κατρακύλα των ΑΝ.ΕΛ., μετά τις κάκιστες επιλογές για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του ερχόμενου Μαΐου και τις παλινωδίες της ηγεσίας (πολιτικό φλερτ με ΣΥ.ΡΙΖ.Α., δέσιμο του κόμματος στο άρμα των νεοφιλελευθέρων-συντηρητικών του Κάμερον).

Επειδή λοιπόν, εμείς φτιάξαμε ΚΙΝΗΜΑ και εσείς το καταντήσατε κόμμα (και μάλιστα με τακτικές και αντιλήψεις ολόιδιες με εκείνες που θέλαμε να πολεμήσουμε), και αφού όσοι προσπάθησαν να ανακόψουν αυτήν την πορεία δέχθηκαν μομφές, ύβρεις και περιθωριοποιήθηκαν, εμείς συνεργοί δεν θα γίνουμε. Δηλώνουμε ότι αποχωρούμε από το κόμμα σας και θέλουμε να διαγράψετε άμεσα από τα αρχεία και μητρώα σας τα στοιχεία μας.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Αγριος καυγάς Καμμένου με Ραχήλ Μακρή: Πας να μου διαλύσεις το κόμμα!

28.03.2014 10:39
-A+A
Ήταν Πέμπτη πρωί, λίγη ώρα μετά την ανεξαρτητοποίηση δύο βουλευτών των ΑΝΕΛ, όταν η Ραχήλ Μακρή υπερασπιζόταν ραδιοφωνικώς τον πρόεδρο του κόμματος. Αλλά ο Πάνος Καμμένος μάλλον δεν ικανοποιήθηκε απ' όσα την άκουσε να λέει.

Και αποφάσισε να την πάρει τηλέφωνο, οργισμένος. Ιδού ο διάλογος, όπως δημοσιεύεται στον ΒΗΜΑτοδότη

Πάνος Καμμένος: «Πας να μου διαλύσεις το κόμμα με αυτά που κάνεις»
Ραχήλ Μακρή: «Εγώ θα σου διαλύσω το κόμμα ή...»
Πάνος Καμμένος: «Διαδίδεις ότι θα φύγει και τρίτος βουλευτής, είναι πράγματα αυτά; Να σταματήσεις να τα λες»
Ραχήλ Μακρή: «Ισα-ίσα, με το να προειδοποιήσω ότι φεύγει και τρίτος βουλευτής σταμάτησα την ανεξαρτητοποίηση της Ελένης Ξουλίδου. Έτοιμη ήταν»
Πάνος Καμμένος: «Τι είναι αυτά που λες; Σήμερα η Ξουλίδου έκανε δήλωση ότι παραμένει πιστή στο κόμμα»

Σύμφωνα με το δημοσίευα, η οργισμένη τηλεφωνική επικοινωνία των δυο τελείωσε εκεί, με τη Ραχήλ Μακρή να επιμένει πως αν δεν δημοσιοποιούσε πως φεύγει και τρίτος βουλευτής, πιθανόν η κυρία Ξουλίδου να ακολουθούσε τους Γιαταγάνα-Γιοβανόπουλο.

Ο ΒΗΜΑτοδότης αποκαλύπτει και κάτι άλλο. Γράφει χαρακτηριστικά: «Έμαθα μάλιστα ότι η Ραχήλ έλεγε στο Εντευκτήριο της Βουλής ότι οι τρεις βουλευτές που έφυγαν από τους ΑΝΕΛ (η κυρία Γιαταγάνα, ο κ. Γιοβανόπουλος και ο κ. Νταβρής) είχαν συστήσει «κλίκα» (ακριβώς έτσι το είπε) με σκοπό να την απομακρύνουν από το κόμμα και πως στόχος τους ήταν να ενσωματωθούν στη ΝΔ».

Πηγή: Αγριος καυγάς Καμμένου με Ραχήλ Μακρή: Πας να μου διαλύσεις το κόμμα! | Ειδήσεις και νέα με άποψη
αγνωμοσυνη

κριμα

newego_LARGE_t_1101_54272082.JPG

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

egwgiasena

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
1
μια μια οι φουσκεσ στιλ καμενου ξεφουσκονουν.να δουμε τωρα και αυτη τι φουσκα.καλησπερα καλησπερα :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom