Νέα

«Ανεξάρτητοι Έλληνες» το κόμμα του Πάνου Καμμένου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bestman69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 136K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Και εξώδικο οικοδόμου κατά Πάνου Καμμένου
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 08:00 |

Για απλήρωτη οφειλή ύψους 27.000 ευρώ κατηγορεί τον Πάνο Καμμένο οικοδόμος ο οποίος υποστηρίζει ότι πραγματοποίησε έργα στο σπίτι όπου παραθερίζει ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην Ικαρία, όπως προκύπτει από εξώδικη δήλωση που βρίσκεται στη διάθεση των «ΝΕΩΝ».

Σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται ο καταγγέλλων οικοδόμος, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων τού οφείλει το παραπάνω χρηματικό ποσό για την κατασκευή μαντρότοιχου, τοιχίων και πλατύσκαλων και καταγγέλλει επίσης ότι οι συγκεκριμένες εργασίες έγιναν χωρίς οικοδομική άδεια εν αγνοία του. Σημειώνεται ότι για την κατασκευή του σπιτιού, στο Γιαλισκάρι, ιδιοκτησίας της πεθεράς, της συζύγου και του κουνιάδου τού προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, εκταμιεύθηκαν κονδύλια της Ευρωπαϊκής Ενωσης στα πλαίσια προγράμματος για την «ενθάρρυνση τουριστικών επιχειρήσεων» - όπως είχε συμβεί και στην περίπτωση του εξοχικού του Μιχάλη Λιάπη στο Μεγάλο Χωριό Ευρυτανίας.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο οικοδόμος Αλέξανδρος Λίλα στην εξώδικη δήλωσή του προς τον κ. Καμμένο, οι εργασίες για την ανέγερση μαντρότοιχου και άλλων εξωτερικών κατασκευών τού ανατέθηκαν τον Σεπτέμβριο του 2009 από τον ίδιο τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, παρουσία της συζύγου του. «Το έργο κατασκευάστηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα και παρελήφθη από εσάς με πολλούς προς εμένα επαίνους για την ταχύτητα κατασκευής και την ποιότητά του στο τέλος Μαρτίου 2010», αναφέρεται στο εξώδικο, όπου διευκρινίζεται πως στα έργα συμμετείχαν συνολικά έξι άτομα. Από την πλευρά του οικοδόμου επισημαίνεται ότι η συνεργασία του με τον κ. Καμμένο σε προηγηθείσες εργασίες στην εν λόγω οικοδομή ήταν άψογη. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, όμως, όπως ισχυρίζεται ο κ. Λίλα στο εξώδικο, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ άρχισε να τον «κοροϊδεύει» λέγοντάς του ότι θα τον εξοφλήσει «από τον έναν μήνα στον άλλο». Ο οικοδόμος ισχυρίζεται πως έπειτα από συνεχείς οχλήσεις του προς τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων εκείνος άλλαξε στάση απέναντί του λέγοντάς του ότι το σπίτι είναι της πεθεράς του και «άντε βρες τη να πληρωθείς».

Ο κ. Λίλα στην ίδια δήλωσή του εμπλέκει και τη σύζυγο του κ. Καμμένου αναφέροντας ότι εκείνη επικοινώνησε μαζί του και «εκμεταλλευόμενη τη μέγιστη οικονομική ανάγκη» του ζήτησε έκπτωση λέγοντάς του τα εξής: «Λόγω κρίσης, αν θέλεις να πληρωθείς αμέσως, στείλε μου ένα χαρτί που να λέει ότι σου οφείλεται το ποσό των 20.000 ευρώ». Ο οικοδόμος ισχυρίζεται ότι έστειλε το συγκεκριμένο χαρτί και παρ' όλ' αυτά δεν έλαβε χρήματα.

«Οπως εκ των υστέρων διαπίστωσα, όλες οι εργασίες έλαβαν χώρα εν αγνοία μου χωρίς την άδεια πολεοδομίας. Τούτο το αντιλήφθηκα πολύ αργότερα σε κάποια από τις τελευταίες προσωπικές μου οχλήσεις προς εσάς στο Γιαλισκάρι, όταν τυχαία διάβασα εντοιχισμένη στην υπερπολυτελή σας εξοχική κατοικία πινακίδα ότι "η παρούσα οικοδομή ανεγέρθη με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ενωσης"», προσθέτει ο κάτοικος Ικαρίας, αλβανός υπήκοος, οικοδόμος.
«Επιφυλάσσομαι ρητώς για τη διακινδύνευση που με εκθέσατε να υποστώ τις συνέπειες του νόμου, ήτοι να μου κατασχεθούν μπετονιέρα, αυτοκίνητα μεταφοράς, υλικά και λοιπά εργαλεία και να τιμωρηθούν με ποινές φυλακίσεως εγώ και οι συνεργάτες μου… Επειδή μέχρι τώρα μου έχετε συμπεριφερθεί άκρως υποτιμητικά ωσάν να ήμουν πολίτης Γ' κατηγορίας κάποιας ασύντακτης χώρας, σας δηλώνω ότι επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματός μου ανεξαρτήτως πολιτικού κόστους», καταλήγει στην εξώδικη δήλωσή του ο οικοδόμος.

μπουμπουκι ειπαμε

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Την αγχόνη που τους περιμένει ;;;;;;
Καθόλου.
Όλη η δική μου περιουσία (μεγαλύτερη από 1 διαμέρισμα στο παγκράτι)
είναι απολύτως καθαρή και έχει σαφέστατο πόθεν έσχες.

σου την άφησε  ο παπούς σου που την έκανε στην Κατοχη ??

Επισκέπτης
σου την άφησε  ο παπούς σου που την έκανε στην Κατοχη ??

Ξέρεις πολλούς να έκαναν περιουσία στην κατοχή ;;;;
Τέτοιες μαλακίες λένε τα κουμμούνια.
Ετοιμάζεσαι από τώρα ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ;;;;;;
ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΚΟΙΝΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ Η ΝΔ
ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΗΣ 17Ν ... (και τη Ρεπούση)
το Λάκη Λαζόπουλο ....

Η δική μου περιουσία φτιάχθηκε όλη μετά το 1974.
Αλήθεια, εσένα το διαμέρισμα στο παγκράτι είναι μετά το 1974 ;;;;;;;
Δεν νομίζω .......

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
τι ωραια οταν τα δεξιουλια τσακωνονται

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
το Λάκη Λαζόπουλο ....

Δεν νομίζω .......

ααα μάλιστα.... κατάλαβα... το 1981 και μετά..  ;)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Όποιος έφτιαχνε περιουσίες από το 1981 και μετά
χωρίς να είναι ΠΑΣΟΚι , φυσικα ήταν πολύ μάγκας.

γιατί υπήρχαν πολλοί ΠΑΣΟΚοι επί ΠΑΣΟΚ ????

δεν νομίζω Λακη ...

κάτι χουντικά μουνόσκυλα, κάτι μαυραγοριτες της κατοχής κάτι γερμανοντυμένοι κάτι τυχαρπαστα συχάματα ήτανε που διώξανε ανθρωπους σαν τον Καράγιωργα και σήμερα είτε είναι χρυσα αυγα είτε τσυριζαίοι

Επισκέπτης
Στον πρώτο όροφο, 12.5τμ, με θέρμανση από τα καυσαέρια των λεωφορείων και τις 2.5 βροντώδεις κλανιές του τραβα-ρόμπα.

Να τα λέμε κι αυτά, ας μην περνούν χωρίς σχολιασμό  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Την αγχόνη που τους περιμένει ;;;;;;
Καθόλου.
Όλη η δική μου περιουσία (μεγαλύτερη από 1 διαμέρισμα στο παγκράτι)
είναι απολύτως καθαρή και έχει σαφέστατο πόθεν έσχες.

Επισκέπτης
Λες; Ρε τον Πανάρα...και δεν του φαινότανε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Και εξώδικο οικοδόμου κατά Πάνου Καμμένου
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 08:00 |

Για απλήρωτη οφειλή ύψους 27.000 ευρώ κατηγορεί τον Πάνο Καμμένο οικοδόμος ο οποίος υποστηρίζει ότι πραγματοποίησε έργα στο σπίτι όπου παραθερίζει ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην Ικαρία, όπως προκύπτει από εξώδικη δήλωση που βρίσκεται στη διάθεση των «ΝΕΩΝ».

Σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται ο κ. [size=10pt]Λίλα[/size]

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
το Λάκη Λαζόπουλο ....

Δεν νομίζω .......

Ασε ρε Λάκη, δεν παίζει με τίποτα, μα με τίποτα.... :uglystupid:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.109
Πόντοι
6.515
καποιος Λιλας ζηταει λεφτα από τον προεδρο. Ποιος είναι αυτος παλι? Μηπως  ο δικος μας Λιλας ο φιλος του απολυτου? Τι γινεται ρε παιδια ?  :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Ξανά Ανεξάρτητη Ελληνίδα από σκέτο Ανεξάρτητη η Ραχήλ η Μακρή
1/08/2014

Το μυστήριο λύθηκε.

Η κ. Ραχήλ Μακρή, η οποία εκλέχθηκε βουλευτής με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, μετά από μια φαντασιακή κατάσταση ανεξαρτητοποίησης από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, είναι ξανά και επίσημα Ανεξάρτητη Ελληνίδα κι όχι πια απλώς ανεξάρτητη.

Χθες, η σπουδαία αυτή προσωπικότητα της ελληνικής Βουλής ήταν η εισηγήτρια των Ανεξάρτητων Ελλήνων σε νομοσχέδιο του υπουργείου Μεταφορών.

Σοβαροί άνθρωποι, σοβαρό κόμμα. Άραγε και ένας σοβαρός κυβερνητικός εταίρος του ΣΥΡΙΖΑ;

χαχαχαχα

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Ανοικτή αμφισβήτηση Καμμένου από βουλευτές του κόμματοςΔημοσιεύθηκε στις 10/01/2014 19:26

Καμμένος Με επιστολή θέτουν εμμέσως θέμα συλλογικής ηγεσίας

Να αποδυναμώσουν τον Πάνο Καμμένο ενισχύοντας παράλληλα την θέση τους, επιχειρούν βουλευτές και στελέχη των ΑΝΕΛ. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Π», στο γραφείο του προέδρου του κόμματος, Πάνου Καμμένου, έχει φτάσει επιστολή από μερίδα βουλευτών που ζητούν να έχουν τον πρώτο λόγο στις αποφάσεις του κόμματος.

Η ιδιότυπη ομάδα των βουλευτών, όπως την έχουν αποκαλέσει, συναντήθηκε το βράδυ της Πέμπτης σε σπίτι, όπου συνέταξε την επιστολή την οποία παρέδωσε σήμερα στον Πάνο Καμμένο.

Αυτή τη στιγμή επικρατεί αναβρασμός στα γραφεία της Χαροκόπου, καθώς τόσο ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας κ. Γιοβανόπουλος όσο και ο κ. Νταβρής, διεμήνυσαν ότι δε θα παραστούν στην αυριανή συνεδρίαση.

Οι εξελίξεις δημιουργούν μια εκρηκτική ατμόσφαιρα καθώς κατά την αυριανή σύγκληση του Εθνικού Συμβουλίου θα καθορίζονταν σημαντικά ζητήματα που αφορούν την πορεία του κόμματος . Πλέον οι αποφάσεις είναι στα χέρια του Πάνου Καμμένου.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Οι αποκαλύψεις του εργολάβου που έχτισε τη βίλα Καμμένου στην Ικαρία

Τελευταία ενημέρωση: 11.01.2014 | 20:50

"Καίει" τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο, ο εργολάβος που ανέλαβε την κατασκευή της βίλας στην Ικαρία.
Με κοινοτικά κονδύλια για τουριστικές υποδομές κατασκευάστηκε η βίλα του Πάνου Καμμένου στην Ικαρία, σύμφωνα με την εφημερίδα "ΤΟ ΕΘΝΟΣ".

Όπως καταγγέλλει ο εργολάβος από την Ικαρία κ. Γιάννης Καρίμαλης, ο Πάνος Καμμένος του είχε δώσει εντολή για την ανέγερση της βίλας και όχι η πεθερά του, όπως δήλωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Ο κ. Καρίμαλης αναφέρει χαρακτηριστικά "Βρήκα τα συνεργεία για την κατασκευή του κτιρίου και είχα τη γενική επίβλεψη όλων των εργασιών που κράτησαν περίπου δύο χρόνια, μέχρι και το 2007, πάντα σε συνεννόηση με τον Πάνο Καμμένο, ο οποίος μου ανέθεσε το έργο λόγω του καλού ονόματος που είχα στο νησί. "Θέλουμε να ξέρουμε ότι εσύ έχει την ευθύνη για την οικοδομή" μου είχε πει ο Καμμένος".

Τα όσα λέει ο εργολάβος έρχονται σε αντίθεση με τα όσα υποστήριξε ο Πάνος Καμμένος, ότι δηλαδή δεν είχε καμία σχέση με την κατασκευή του ξενώνα και ότι παντρεύτηκε την νυν σύζυγό του μετά την κατασκευή της έπαυλης.

Ο εργολάβος από την Ικαρία δήλωσε επίσης "Ποια πεθερά; Μόνο με τον Πάνο Καμμένο είχα επικοινωνία από το 2005, όταν ξεκίνησαν οι εργασίες και κανονίζαμε για τα πάντα, ακόμη και για τις πληρωμές".

Αποκαλύπτει επίσης πως παρέλαβε τα σχέδια από τον Πάνο Καμμένο, που είχαν κατατεθεί για τη χρηματοδότηση της επένδυσης και αφορούσαν σε δέκα τουριστικά καταλύματα. Τα τιμολόγια τα έκοβε στο όνομα της ιδιοκτήτριας και τα παρέδιδε στον Πάνο Καμμένο. "Έδινα τα τιμολόγια στον κ. Καμμένο με την ένδειξη ότι έουν εξοφληθεί προκειμένου να τα καταθέσουν και να πάρουν την επιχορήγηση, με την οποία με πλήρωνε κατόπιν πάλι ο ίδιος".

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Διαγράφηκε από τους ΑΝΕΛ ο βουλευτής Αχαΐας Γ.Νταβρής

19.13   
Διαγράφηκε πριν από λίγο ο βουλευτής των ΑΝΕΛ στην Αχαΐα Γιώργος Νταβρής, ο οποίος δεν παρέστη στη σημερινή συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος και είχε συμμετάσχει στο «αντάρτικο» των τελευταίων ημερών. 

Ο κ. Νταβρής  συμπεριλαμβανόταν στους βουλευτές οι οποίοι έστειλαν επιστολή στον Πάνο Καμμένο και του ζητούσαν να προηγηθεί η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, πριν τη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου. Το αίτημα δεν έγινε αποδεκτό από τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων και προφανώς θέλοντας να δώσει συνέχεια, ο βουλευτής Αχαϊας απουσίασε σήμερα από τη συνεδρίαση της ΚΟ.

Η μη αιτιολογημένη απουσία του στοίχισε τελικά  στον ίδιο τη διαγραφή του. 

ανεξαρτητος σκετος ο ανεξαρτητος ελληνας

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.109
Πόντοι
6.515
Η παραγκα του Καμμένου τρίζει.... :priest:

μετα τη προσπαθεια για διαλυση της ΧΑ το συστημα ΜΜΕ- ΣΑΜΑΡΑ, θελει να διαλυσει τον καμμενο για να μεινουν οι ψηφοι στο συστημα.
Το αστειο είναι ότι οι αριστεροι δεν καταλαβαινουν ότι θα ερθει η σειρα τους  :think:

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
μετα τη προσπαθεια για διαλυση της ΧΑ το συστημα ΜΜΕ- ΣΑΜΑΡΑ, θελει να διαλυσει τον καμμενο για να μεινουν οι ψηφοι στο συστημα.

Δηλαδή ο Καμμένος θέλει την στηριξή μας τύπε? Λες να παθει ότι ο Λιάπης με το σπιτάκι στην Ικαρία? Με το κότερο αλήθεια τί γίνεται? 

Θύελλα εξακολουθεί να προκαλεί η καταγγελία του βουλευτή της ΝΔ Αδωνι Γεωργιάδη ότι σκάφος της οικογένειας Καμμένου, υπό την ονομασία «Iliatoras of London» είναι εγγεγραμμένο σε εταιρεία offshore προκειμένου ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ να γλιτώνει φόρους, όπως λέει.

Οπως αναφέρουν τα «Νέα», σύμφωνα με τα έγγραφα που παρουσίασε ο Αδωνις Γεωργιάδης, το πολυτελές σκάφος Iliatoras of London, μάρκας Ferreti, μήκους 17,19 μέτρα, ανήκει στην offshore εταιρεία Cass Corporation Limited, η οποία φέρεται να έχει την έδρα της στην οδό Hill 7, στην περιοχή Douglas της Νήσου Μαν, ανάμεσα στην Ιρλανδία και στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Πηγή: Νέες αποκαλύψεις για το πολυτελές κότερο Ηλιάτορας του Πάνου Καμμένου που φέρεται εγγεγραμμένο σε offshore | iefimerida.gr

Το αστειο είναι ότι οι αριστεροι δεν καταλαβαινουν ότι θα ερθει η σειρα τους  :think:

Στους αριστερούς βάζεις και τους πρωην ΠΑΣΟΚους του ΣΥΡΙΖΑ?

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.479
Πόντοι
2.606
Και για τους ανεξιτηλους ελληνες οι αριστεροι φταινε?........... :2funny: :2funny: :2funny: τι πινεις ρε θεουλη ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom