Διαγραμμένο μέλος 210018
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 701
- Πόντοι
- 361
Α ξέχασα από αγνοουμενες που έχουν σταματήσει προσωρινα η μόνιμα είχα και τη λύδια24 (ήταν η πρώτη που ήρθε σπίτι και μάλιστα από το πρώτο ραντεβού ) και η Amelie .Επιβεβαιωμένα σπίτι μου έχουν έρθει :
Νικολ ελληνιδα
Ιολη
Αριαδνη
Αννα24
Χριστίνα χχχχ
Dyana10
για κάποιον ανεξήγητο λόγο νομίζετε οτι κάποιες βίζιτες σας ανήκουν και σας βάζουν σαν προτεραιότητα έναντι άλλων πελατών και ό,τι σας λένε στα ραντεβού το κάνετε ευαγγέλιο@Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα δεν χρειάζεται να διαδίδεις ψέματα για την Ιωάννα.
Πες τα ρε φίλε ψωλινιο..για κάποιον ανεξήγητο λόγο νομίζετε οτι κάποιες βίζιτες σας ανήκουν και σας βάζουν σαν προτεραιότητα έναντι άλλων πελατών και ό,τι σας λένε στα ραντεβού το κάνετε ευαγγέλιο
η κατερινα μαμπα παιζει ακομα ?Αν σε ξέρουν,
Ιόλη, αντριάνα, κατερίνα20, κατερίνα μάμπα, τζίνα
Ναιη κατερινα μαμπα παιζει ακομα ?
Ακριβώς!!! Η κοπέλα δεν πάει έξω τέλος!!!@Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα δεν χρειάζεται να διαδίδεις ψέματα για την Ιωάννα.
Τι άσχετη απάντηση είναι αυτή σε σχέση με την Ιωάννα?για κάποιον ανεξήγητο λόγο νομίζετε οτι κάποιες βίζιτες σας ανήκουν και σας βάζουν σαν προτεραιότητα έναντι άλλων πελατών και ό,τι σας λένε στα ραντεβού το κάνετε ευαγγέλιο
σχετικότατη! κάθεστε και πιστεύετε λόγια πουτάνας... ξέρετε εσείς τι κάνει η καθεμία μόλις φύγει απ το ραντεβούΑκριβώς!!! Η κοπέλα δεν πάει έξω τέλος!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τι άσχετη απάντηση είναι αυτή σε σχέση με την Ιωάννα?
Την έχεις γαμησει πρόσφατα;;;θυμάμαι ήταν καλη στο γαμησι και στο τσιμπουκι και τα έπαιρνε και στα μούτρα η στομαΒαναα Βυζαραα
Σε ένα καλο ξενοδοχείο όπως το περιγράφεις σίγουρα ενημερώνεις τη reception πριν έρθει η κοπέλα ότι περιμένεις επίσκεψη. Τα υπολοιπα δεν τους αφορούν συνήθως και απλά όταν η κοπέλα λέει το δωμάτιο την αφήνουν και περνάει.Καλησπέρα σε όλη την ομάδα καινούργιος στο σάιτ.
Θα είμαι στην Αθήνα για 2 βράδια σε ένα ξενοδοχείο 5 αστέρων στο κέντρο..(για δουλειά δεν το πληρώνω εγώ)πώς μπορώ να πάρω κοπέλα και να έρθει χωρίς στόχο από ρεσεψιόν?και αν έχετε να με προτείνετε κάποια που όντως είναι ανεξάρτητη και διακριτική...
Παιδιά σας ευχαριστώ και περιμένω βοήθεια...μετά θα σας γράψω κ γω τα σχολια.