DAMDIM100
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2020
- Κριτικές
- 20
- Like
- 3.818
- Πόντοι
- 1.446
Όπως τα λες για την ψυχρότητα, όπως όλες οι πρώην σοβιετικές...Καλησπέρα φίλε. Είναι μία καλοστεκούμενη 65άρα (συντηρητική εκτίμηση) με μεγάλα μπλέ μάτια και όμορφα χαρακτηριστικά προσώπου. Κάποτε πρέπει να υπήρξε αρκετά όμορφη και αριστοκρατική γυναίκα. Διαθέτει ευμεγέθεις μαστούς οι οποίοι έχουν υποστεί την αναμενόμενη φθορά του χρόνου. Συνολικά φαίνεται αυτή η φθορά σε όλο το σώμα. Είναι αρκετά καλόβολη πράγματι, πεντακάθαρη, με τη διαφορά ότι όσο ήμουν στο διαμέρισμα, το ένα δωμάτιο (προφανώς η κουζίνα) είχε κλειστή την πόρτα εξ αιτίας κάποιου κατοικιδίου. Στο δια ταύτα διέκρινα μία ψυχρότητα στις κινήσεις για να είμαι ειλικρινής, τουλάχιστον όχι το αναμενόμενο από την εμπειρία και τη πολυφημισμένη σοβιετική σχολή. Τουλάχιστον είμαστε αρκετά κοντά ηλικιακά (αν και με διαφορετικά μουσικά γούστα) και είπαμε και μερικές κουβέντες περί Ιστορίας και επιστημών (το ξέρω οτι είναι περιττή πληροφορία αλλά περιελήφθη ως εμπειρία). Ελπίζω να βοήθησα.
Έκανες συζήτηση μαζί της, περί ιστορίας και επιστημών;
Καλά την κατάλαβα για σπουδαγμένη και κουλτουριάρα...
Εν τω μεταξύ πρέπει να τα τσούζει...
Μου είπε ότι κάνει το σπορ λόγω της κρίσης που δημιούργησε ο covid και μετά και ότι προηγουμένως δεν είχε καμιά σχέση με αυτό...
Τελευταία τροποποίηση: