εισαι σιγουρος ????Το μασατζιδικο στην Ηλιούπολεως 55 είναι.
αυτο δεν ειχε κλεισει ??
το επισκεφθηκες και ποιες ειναι μεσα...
αξιζει .....
εισαι σιγουρος ????Το μασατζιδικο στην Ηλιούπολεως 55 είναι.
Ακόμη να μας πείς πρόγραμμα και τιμές..??Έχω καύλα κωλομέρια και εκπληρώνω κάθε σου φαντασίωση
Δοκίμασε και δεν θα χάσεις. Μου αρέσουν όλα στο κρεβάτι. Έχω καύλα κωλομέρια και πολύ ωραίο πρόσωπο, είμαι έκφυλη και για άντρες με ιδιαίτερα γούστα. Αν σε εξιτάρουν όλα τα kinky παιχνίδια στο κρεβάτι, είμαι εδώ για σένα. Διαθέτω όλα τα όργανα. Το τηλέφωνό μου 6980596453 το σηκώνω εγώ και...kanesex.com
Χριστίνα με καύλα κωλομέρια που σου εκπληρώνει κάθε σου φαντασίωση.
Με τη Χριστίνα βρέθηκα πρόσφατα στο δικό της χώρο. Φωτογραφίες 100% δικές της. Μπορώ να πω και πολύ καλύτερη. Γαλανά μάτια, ξανθό κοντό μαλλί. Πολύ ευγενική, χαρούμενη και βλέμμα που υπόσχεται πολλά.
Μετά το μπάνιο που έκανα και έκανε και εκείνη μπήκε στο δωμάτιο.
Της αφαίρεσα σιγά σιγά το μπεμπυ ντολ και άρχισα να τις γλύφω τις υπέροχες και μεγάλες ρόγες της. Εκείνη ανταποκρίθηκε και άρχισε να μου φιλάει το λαιμό και κατέληξε στο πίσω μέρος του αυτιού. Της ζήτησα αν μπορώ να κατέβω και να τη γλύψω και με ένα νεύμα μου πήρε το κεφάλι και το κατέβασε προς τα κάτω.
Κατέβηκα για γλυφομούνι το οποίο και απόλαυσα. Ανταποκρίθηκε κι εκείνη με κάποιες κραυγές καύλας. Συνέχισα μανιωδώς μια και γουστάρω τρελά το γλυφομούνι.
Αρχικά νόμιζα ότι υποκρίνεται αλλά μετά από λίγο άρχισε να βογγάει και να τρέμη ολόκληρη. Έχυσε άγρια και σταμάτησε για λίγο ώρα μέχρι να συνέρθει.
Μετά με ξάπλωσε στο κρεβάτι και άρχισε να μου κάνει πίπα. Πολύ βαθιά μέχρι μέσα στο λαρύγγι. Καύλωσα πάρα πολύ σε σημείο που ήθελα να τελειώσω. Της ζήτησα να σταματήσει γιατί θα χύσω και την ξάπλωσα εγώ στο κρεβάτι. Άρχισα να τη γαμάω στην αρχή αργά αλλά σιγά σιγά ανέβαζα ρυθμούς.
Το μουνί της ήταν μούσκεμα και μου χούφτωνε τα κολομέρια να μπαίνω μέχρι μέσα της. Επειδή ήθελα να τη χύσω στο στόμα, τον έβγαλα έξω πέταξα το προφυλακτικό και της τον έδωσα πάλι στο στόμα. Η καυλα μου με έκανε να της τον δίνω όλο μέχρι το λαρύγγι.
Έχυσα άγρια και της γέμισα το στόμα με τα χύσια μου. Υπέροχη αίσθηση, της άρεσε τρελά.
Της ζήτησα να κάνουμε ντουζάκι μαζί και το έκανε με ευχαρίστηση.
Πολύ καλή εμπειρία
Μου φαίνεται απίστευτο που πήρε τόσα κιλά και είναι κατά δήλωση 43.... Σε ποια περιοχή ήταν, είναι?Έχω βρεθεί μαζί της. Αυτή είναι στις φωτογραφίες, αλλά είναι αρχαίες. Πλέον είναι θεόχοντρη, πάρα μα πάρα πολλά κιλά. Ακόμη και αυτό όμως δεν θα με ξενέρωνε αν ήταν καλή στις υπηρεσίες της, όμως είναι τέρμα ξεπέτα.
πηρα τηλεφωνο. Ρωσιδα η κατι τετοιο, αλλα πολυ δευτεραντζα ακουστηκε και δεν συγκινηθηκα για περισσοτερα. αμα ακουω ειδικα να με λενε ''μουρό μου'', γαμησε τα...Ακόμη να μας πείς πρόγραμμα και τιμές..??
Δεν έχει τόσο σημασία..να μην είναι φεικ φωτος είναι το θέμα..γτ φαίνεται τούμπανο..εγώ τον φίλο δε τον εμπιστεύομαι πάντως..για καναν του γραφείου τον έκοψα βάση εμπειρίας μπηρα τηλεφωνο. Ρωσιδα η κατι τετοιο, αλλα πολυ δευτεραντζα ακουστηκε και δεν συγκινηθηκα για περισσοτερα. αμα ακουω ειδικα να με λενε ''μουρό μου'', γαμησε τα...
Δεν έχω πάει, αλλά πολύ Μπαμπάτσικο φαίνεται
Ξέρουμε κάτι για αυτά;
πλατεια βικτωριας 22 χρονων !!
ελα να περασουμε σουπερ 100% αληθινες φωτο εχω δικο μου χωρο ελα να περασουμε τελεια παρεμε τηλ να σ πω λεπτομεριες τηλ επικηνονειασ :6907318546kanesex.com
τη να πει για πίπες καμιά σχέση η φώτο ότι να ναι γράφουν ποιος τσιμπισιΑκόμη να μας πείς πρόγραμμα και τιμές..??
Εκτός από μπαμπάτσικο, πολύ παλιά αγγελία. Πάνω από δύο χρόνια, δεν νομίζω να παίζει ακόμα.Δεν έχω πάει, αλλά πολύ Μπαμπάτσικο φαίνεται
Χίλια συγγνώμη παιδιά, ύστερα από συζήτηση με άλλο άτομο κατάλαβα ότι μπερδεύτηκα με άλλη γυναίκα. Η παραπάνω αρνητική κριτική μου είναι για τη γυναίκα στην παρακάτω αγγελία:Έχω βρεθεί μαζί της. Αυτή είναι στις φωτογραφίες, αλλά είναι αρχαίες. Πλέον είναι θεόχοντρη, πάρα μα πάρα πολλά κιλά. Ακόμη και αυτό όμως δεν θα με ξενέρωνε αν ήταν καλή στις υπηρεσίες της, όμως είναι τέρμα ξεπέτα.
ολιγον "μοσχαρακι" το κοφτω κανω λαθος ???
Ξέρουμε κάτι για αυτά;
ελα να περασουμε σουπερ 100% αληθινες φωτο εχω δικο μου χωρο ελα να περασουμε τελεια παρεμε τηλ να σ πω λεπτομεριες τηλ επικηνονειασ :6907318546kanesex.com
Στο viber μου βγάζει ενα ονομα Τάσος6940288807 Ανθή Ελληνίδα 25 ετών άτακτη και καυλιάρα. - Adoos Greece Aggelies Sex aggelies sex esorts callgirl trans gay
erotikes aggelies για γυναίκες, άνδρες και ζευγάρια για όλα τα γούστα στο σεξ. Βρείτε αγγελίες τρανς μέσα στις χιλιάδες αγγελίες σεξ του adoos.com.gr.www.adoos.com.grΗ ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
καλησπέρα έχει γνώση καποιος ;
Πριν 2 χρονια λεει οτι ειχε ανεβει η αγγελια
Ξέρουμε κάτι για αυτά;
Εκανα εγώ επίσκεψη την παρασκευή μετά από τηλέφωνο και η τσατσά μου είπε ότι έχει δύο κορίτσια ένα μοντέλο και μια γεματούλα6940288807 Ανθή Ελληνίδα 25 ετών άτακτη και καυλιάρα. - Adoos Greece Aggelies Sex aggelies sex esorts callgirl trans gay
erotikes aggelies για γυναίκες, άνδρες και ζευγάρια για όλα τα γούστα στο σεξ. Βρείτε αγγελίες τρανς μέσα στις χιλιάδες αγγελίες σεξ του adoos.com.gr.www.adoos.com.grΗ ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
καλησπέρα έχει γνώση καποιος ;
Καμια σχεση με τις φωτογραφίες.... σε ευχαριστούμε για τις πληροφορίεςΕκανα εγώ επίσκεψη την παρασκευή μετά από τηλέφωνο και η τσατσά μου είπε ότι έχει δύο κορίτσια ένα μοντέλο και μια γεματούλα
Είναι στην Πατησίων απέναντι απο τον ναό της Κυρίας Βίκης και είδα δύο ναυάγια που οι τελευταίες γυναίκες να ήταν πάνω στη γη δεν θα πήγαινα με καμία απο της δύο.
Και πήγα με όρεξη για παρτούζα.
Η μία ήταν ψηλή αδύνατη 45άρα σαν μαστουρωμένη στον κόσμο της
και η άλλη 35άρα με αρκετά κιλά πάνω της μέ έντονο βάψιμο και εννοείται έφυγα τρέχοντας
δεν μπορω να βρω το ΠΜ σου να σου στειλω το τηλεφωνο τηςΞέρει κανεις αν η κατια απο Γκράβα δουλεύει και αν έχει καποιος το τηλ γιατί δεν βρίσκω την αγγελία της ευχαριστώ