Ελα ρε φιλε θυμηθηκα ποια ειναι...μακρια και αγαπημενοι. Ειναι μια θεια στο παλιο φαληρο, δεν ξερει μασαζ και κλεβει συνεχεια στο γαμησι. Παλια ειχε το ονομα Ειρηνη!Μάλλον 48
Χεχε καριολα σε θυμηθηκα
Ελα ρε φιλε θυμηθηκα ποια ειναι...μακρια και αγαπημενοι. Ειναι μια θεια στο παλιο φαληρο, δεν ξερει μασαζ και κλεβει συνεχεια στο γαμησι. Παλια ειχε το ονομα Ειρηνη!Μάλλον 48
Απόλυτο δίκιοΝα δώσω λίγο τα φώτα σε νεότερους που ψάχνουν ρωτάνε τα ίδια και τα ίδια διαρκώς. Χωρίς να βάλουν λίγο χρόνο και να ψάξουν. Τέλος πάντων. Λοιπόν στις αγγελίες που βάζετε ο ένας μετά τον άλλο, ψάξτε λίγο, ....ας πούμε το προφίλ του χρήστη; Τις αγγελίες του; Κι άλλα τέτοια; Όλα μασημενα τα θέλετε. Λοιπόν υπάρχουν 3- 4 σταθερά που έχουν από 3- 4 διαφορετικά τηλ. Απλά κοιτάξτε τις αγγελίες του προφίλ και θα καταλάβετε. Έπειτα βάλτε το τηλ εδώ στο ψαχτηρι και θα βρείτε πολλά. Κάποτε εδώ μέσα ανταλλάσσαμε κριτικές τώρα σπανίζει το είδος. Όλοι σχεδόν ρωτάνε, ψάχνουν, ζητάνε όλα έτοιμα και μετά η σιωπή των αμνών. Παραπονιέστε κάποιοι για μέλη που κρατάνε στάνταρ και καβατζες. Ναι ρε εσείς γιατί οι πιο πολλοί είστε για μπλα μπλα, καβλαντα κι αν κάνετε κάτι μετά από σας το χάος!!! Έχω χαλάσει φάση με γυναίκα γιατί μαλακας την πήρε για ραντεβού και αφού της τα πρηξε, ήθελε μπάνιο με αντισηπτικό μετά η γυναίκα
Ο άλλος πήρε πληροφορίες και το παίξε πολύ σκληρός για να πεθάνει, άντρας βαρύς κι ασηκωτος... Γενικά έχω κάψει επαφές από μαλακες. Όσο για πληροφορίες όταν μοιράστηκαν χάλασαν το κονέ μου. Η το έκαψαν από την πολύ (μαλακια) "δουλειά". Άδειασα πριν καιρό το mail box από τα : στείλε τηλ. Δώσε κι εμένα , στείλε αν θες τηλ. Κ.λ.π οπότε για να κλείσω: μασημενα ξεχαστε, ψάξτε, διαβάστε και γράψτε κριτικές η εμπειρία για διαφώτιση του κοινού. Όπως είπα και σ άλλο thread....πάνε οι παλιοί ...
Καλή χρονιά καλά γαμησια στο κατάρτι σας κι ότι θέλει η ψυχή σας να το βρείτε στο ....όπου θέλετε τέλος πάντων.
Έχεις απόλυτο δίκιο. Να προσθέσω όμως ότι χάθηκαν και τα κορίτσια. Λιγόστεψαν οι επαφές και οι καβατζες. Μόνο γραφεία και φαντασμενα πιτσιρίκια που ζητάνε 150-200. Άσε που γεμίσαμε αγαπουληδες. Ευτυχώς πρόλαβα τις καλές εποχές που ανταλλάσσαμε πληροφορίεςΝα δώσω λίγο τα φώτα σε νεότερους που ψάχνουν ρωτάνε τα ίδια και τα ίδια διαρκώς. Χωρίς να βάλουν λίγο χρόνο και να ψάξουν. Τέλος πάντων. Λοιπόν στις αγγελίες που βάζετε ο ένας μετά τον άλλο, ψάξτε λίγο, ....ας πούμε το προφίλ του χρήστη; Τις αγγελίες του; Κι άλλα τέτοια; Όλα μασημενα τα θέλετε. Λοιπόν υπάρχουν 3- 4 σταθερά που έχουν από 3- 4 διαφορετικά τηλ. Απλά κοιτάξτε τις αγγελίες του προφίλ και θα καταλάβετε. Έπειτα βάλτε το τηλ εδώ στο ψαχτηρι και θα βρείτε πολλά. Κάποτε εδώ μέσα ανταλλάσσαμε κριτικές τώρα σπανίζει το είδος. Όλοι σχεδόν ρωτάνε, ψάχνουν, ζητάνε όλα έτοιμα και μετά η σιωπή των αμνών. Παραπονιέστε κάποιοι για μέλη που κρατάνε στάνταρ και καβατζες. Ναι ρε εσείς γιατί οι πιο πολλοί είστε για μπλα μπλα, καβλαντα κι αν κάνετε κάτι μετά από σας το χάος!!! Έχω χαλάσει φάση με γυναίκα γιατί μαλακας την πήρε για ραντεβού και αφού της τα πρηξε, ήθελε μπάνιο με αντισηπτικό μετά η γυναίκα
Ο άλλος πήρε πληροφορίες και το παίξε πολύ σκληρός για να πεθάνει, άντρας βαρύς κι ασηκωτος... Γενικά έχω κάψει επαφές από μαλακες. Όσο για πληροφορίες όταν μοιράστηκαν χάλασαν το κονέ μου. Η το έκαψαν από την πολύ (μαλακια) "δουλειά". Άδειασα πριν καιρό το mail box από τα : στείλε τηλ. Δώσε κι εμένα , στείλε αν θες τηλ. Κ.λ.π οπότε για να κλείσω: μασημενα ξεχαστε, ψάξτε, διαβάστε και γράψτε κριτικές η εμπειρία για διαφώτιση του κοινού. Όπως είπα και σ άλλο thread....πάνε οι παλιοί ...
Καλή χρονιά καλά γαμησια στο κατάρτι σας κι ότι θέλει η ψυχή σας να το βρείτε στο ....όπου θέλετε τέλος πάντων.
Να δώσω λίγο τα φώτα σε νεότερους που ψάχνουν ρωτάνε τα ίδια και τα ίδια διαρκώς. Χωρίς να βάλουν λίγο χρόνο και να ψάξουν. Τέλος πάντων. Λοιπόν στις αγγελίες που βάζετε ο ένας μετά τον άλλο, ψάξτε λίγο, ....ας πούμε το προφίλ του χρήστη; Τις αγγελίες του; Κι άλλα τέτοια; Όλα μασημενα τα θέλετε. Λοιπόν υπάρχουν 3- 4 σταθερά που έχουν από 3- 4 διαφορετικά τηλ. Απλά κοιτάξτε τις αγγελίες του προφίλ και θα καταλάβετε. Έπειτα βάλτε το τηλ εδώ στο ψαχτηρι και θα βρείτε πολλά. Κάποτε εδώ μέσα ανταλλάσσαμε κριτικές τώρα σπανίζει το είδος. Όλοι σχεδόν ρωτάνε, ψάχνουν, ζητάνε όλα έτοιμα και μετά η σιωπή των αμνών. Παραπονιέστε κάποιοι για μέλη που κρατάνε στάνταρ και καβατζες. Ναι ρε εσείς γιατί οι πιο πολλοί είστε για μπλα μπλα, καβλαντα κι αν κάνετε κάτι μετά από σας το χάος!!! Έχω χαλάσει φάση με γυναίκα γιατί μαλακας την πήρε για ραντεβού και αφού της τα πρηξε, ήθελε μπάνιο με αντισηπτικό μετά η γυναίκα
Τα καλύτερα ραντεβού ήταν από πληροφορίες. Υπήρχαν και οι φολες προμο αλλά οκ ήταν ελάχιστες και εύκολα να τις ξεχωρίσεις.
Καλημέρα καλή χρονιά. Όχι δεν εχω κάποιο νεότεροΠάρε με στο τηλέφωνο 6941579863, απαντώ εγώ και σε περιμένω για ότι έχεις βάλει στο μυαλό σου. - Adoos Greece Aggelies Sex aggelies sex esorts callgirl trans gay
erotikes aggelies για γυναίκες, άνδρες και ζευγάρια για όλα τα γούστα στο σεξ. Βρείτε αγγελίες τρανς μέσα στις χιλιάδες αγγελίες σεξ του adoos.com.gr.www.adoos.com.gr
Μολδαβέζα με πανέμορφα φυσικά βυζιά. Κάνω σεξ σε δικό μου prive χώρο (όχι στούντιο). ★ - Kleopatra.club
6941579863 στην Αθήνα. 33χρονη Μολδαβέζα γυναίκα με κορμάρα και πανέμορφα φυσικά βυζιά. Με λένε Μελίνα και είμαι μια 33χρονη Μολδαβέζα γυναίκα με κορμάρα και πανέμορφα […]www.kleopatra.club
Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους ξέρει κανείς για καμιά που να κάνει γλυφωκολι;
Έτσι. Μου είχε δώσει ένα τούμπανο ένα πρώην μέλος από εδώ γύρω στα 40+ . Με 50 ευρώ ανελέητο κρεβάτι τουλάχιστον 2 ώρες. Γενικά η εμπειρία ήταν πως εάν γραφτεί εδώ κάηκε το κορίτσι από κάθε άποψη.Βασικά τα πολύ καλά έπαιζαν με πμ κ ήταν εκτός σάι..
Οι φόλες ήταν μέσα στο πρόγραμμα, ο μύστης αν δεν μπαζωσει δεν χτίζει αφού..
Περασμενα μεγαλεία..
Τα σοσιαλ κατέστρεψαν την φάση, πλέον καμία δεν χρειάζεται κανεναν να της δώσει κόσμο..
Ποιες χρονιες?Παλαιτερα?Έτσι. Μου είχε δώσει ένα τούμπανο ένα πρώην μέλος από εδώ γύρω στα 40+ . Με 50 ευρώ ανελέητο κρεβάτι τουλάχιστον 2 ώρες. Γενικά η εμπειρία ήταν πως εάν γραφτεί εδώ κάηκε το κορίτσι από κάθε άποψη.
Ακριβώς..Έτσι. Μου είχε δώσει ένα τούμπανο ένα πρώην μέλος από εδώ γύρω στα 40+ . Με 50 ευρώ ανελέητο κρεβάτι τουλάχιστον 2 ώρες. Γενικά η εμπειρία ήταν πως εάν γραφτεί εδώ κάηκε το κορίτσι από κάθε άποψη.
Τυπε εγώ δεν είχα να δώσω και μου έδιναν. Ήμουν όμως ενεργός στο αθλημα ενημέρωνα τακτικά για όσες γνωστές συναντούσα. Δεν ήμουν περαστικός.Σωστό δώσε για να λάβεις αλλά από κάπου γίνεται η αρχή οπότε δεν το θεωρώ τόσο δικαιω για κάποια μέλη.Και άλλες τόσες που δεν κατάφερα να συναντήσω.Ειτε για δικούς μου λόγους είτε γιατί η κοπέλα δεν ήθελε να βγεί παραεξω. Πάντα μα πάντα ευχαριστούσα τον συναγωνιστή για το κονέ και ενημέρωνα. είτε περνούσα καλά είτε όχι. Κάτι προμοτορες της κακιάς ώρας τους έβγαζα στον ντάκο.Ακριβώς..
Ένα πρώην μέλος μεγάλος σκάουτερ ταλέντων, έλεγε επανειλημμένα..
Για να δώσεις μια ,πρέπει να σου δώσουν κ εσένα μια (ας μην καλή, άλλης ηλικιακής κατηγορίας κλπ)..
Τουλάχιστον 7 χρόνια πίσω. Μέτα χάθηκαν οι φίλοι και τα κονέ λ, άλλαξαν οι εποχές και οι κανόνες. Εάν διαβάζεται Θωμά και Χρήστο δεν ξέρω εάν είστε ακόμα μέλη εδώ με άλλο όνομα αλλά σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη.Ποιες χρονιες?Παλαιτερα?
Μεγάλη συζήτηση που δεν έχει τέλος..Τυπε εγώ δεν είχα να δώσω και μου έδιναν. Ήμουν όμως ενεργός στο αθλημα ενημέρωνα τακτικά για όσες γνωστές συναντούσα. Δεν ήμουν περαστικός.Σωστό δώσε για να λάβεις αλλά από κάπου γίνεται η αρχή οπότε δεν το θεωρώ τόσο δικαιω για κάποια μέλη.Και άλλες τόσες που δεν κατάφερα να συναντήσω.Ειτε για δικούς μου λόγους είτε γιατί η κοπέλα δεν ήθελε να βγεί παραεξω. Πάντα μα πάντα ευχαριστούσα τον συναγωνιστή για το κονέ και ενημέρωνα. είτε περνούσα καλά είτε όχι. Κάτι προμοτορες της κακιάς ώρας τους έβγαζα στον ντάκο.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τουλάχιστον 7 χρόνια πίσω. Μέτα χάθηκαν οι φίλοι και τα κονέ λ, άλλαξαν οι εποχές και οι κανόνες. Εάν διαβάζεται Θωμά και Χρήστο δεν ξέρω εάν είστε ακόμα μέλη εδώ με άλλο όνομα αλλά σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη.