Michaelhot
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2024
- Like
- 377
- Πόντοι
- 21
Δείξε μας ρεεχεις το τηλ της ?
Δείξε μας ρεεχεις το τηλ της ?
μπορω να εχω κ εγω το τηλ αν γινετε?Σορυ και παλι,ενα σε 396 τελειωμα εχεις?
Και εγώ θα το ήθελαμπορω να εχω κ εγω το τηλ αν γινετε?
Στειλε μουμπορω να εχω κ εγω το τηλ αν γινετε?
θεος !!Η τύπισσα είναι 60+ πολύ κοντή, με τριχωτό μουνί, σημάδια από τσιμπήματα από κοριούς και μέσα στην μπίχλα. Είναι σαν να κοιμάται τα βράδια στον ΟΣΕ. Κάνει ραντεβού σε ένα μασατζίδικο κηφησίας και αλεξάνδρας. Με ρώτησε αν ήμουν αυτός με τον οποίο κανόνισε ακάποτο χαχα Το πρόγραμμα έχει ένα κοκτέιλ από σύφιλη, ηπατήτιδα,ευλογιά των πιθήκων,έμπολα και ειτζ. Όσοι έχετε τάσεις αυτοκαταστροφής και θέλετε να αυτοκτονήσετε γιατί έρχονται χριστούγεννα και τίποτα δεν πάει καλά στην ζωή σας να η ευκαρία χαχα
Η τύπισσα είναι 60+ πολύ κοντή, με τριχωτό μουνί, σημάδια από τσιμπήματα από κοριούς και μέσα στην μπίχλα. Είναι σαν να κοιμάται τα βράδια στον ΟΣΕ. Κάνει ραντεβού σε ένα μασατζίδικο κηφησίας και αλεξάνδρας. Με ρώτησε αν ήμουν αυτός με τον οποίο κανόνισε ακάποτο χαχα Το πρόγραμμα έχει ένα κοκτέιλ από σύφιλη, ηπατήτιδα,ευλογιά των πιθήκων,έμπολα και ειτζ. Όσοι έχετε τάσεις αυτοκαταστροφής και θέλετε να αυτοκτονήσετε γιατί έρχονται χριστούγεννα και τίποτα δεν πάει καλά στην ζωή σας να η ευκαρία χαχα
Αν θα μπορούσες κ εγώ θα ήθελα τ τηλ της thx....Μου έστειλε φωτογραφία στο βαιμπερ. Χωρίς να της το ζητήσω. Απλά αδιάφορο πρόσωπο, όχι άσχημο.
Μίλησε μαζί της λοιπόν απευθείας, χωρίς ενδιάμεσους.
Α καλά
Σ ευχαριστώ
Α καλά
Σ ευχαριστώ
Ενα τηλεφωνοΑπο γαμήσι πολύ δυνατή αλλά αν περιμένεις εμφάνιση θα απογοητευτείς . Πατημένα πενήντα με σπασμένη φάτσα! Από σώμα για την ηλικία της καλό. Αλλά από υπηρεσίες τα κάνει όλα σε υπερθετικό βαθμό!
Μάλλον 48καλημερα,χρονια πολλα και καλη χρονια να εχουμε.
για την παρακατω υπαρχουν πληροφοριες;ειναι αυτη στις φωτογραφιες;το προγραμμα με πρωκτικο ισχυει;
Ουκρανέζα Βαλέρια 38 ετών
sexorama.eu
Φιλε μου το τηλ της σε μηνυμα να τις μιλησω?Εκανα mamba κτλ κ δε βγαινει ακρη,ισως με τηλ θα ναι πιο συντομηΜου έστειλε φωτογραφία στο βαιμπερ. Χωρίς να της το ζητήσω. Απλά αδιάφορο πρόσωπο, όχι άσχημο.
Μίλησε μαζί της λοιπόν απευθείας, χωρίς ενδιάμεσους.
ψευτικες αρα οι φωτος?Μάλλον 48
αν ειναι οπως στις φωτογραφιες και κανει αυτο το προγραμμα,ας ειναι και 58 αλλα να τρεχεις απο τη μια ακρη της αθηνας στην αλλη και να δεις καποια 40 κιλα παραπανω,ειναι γαμησε τα κατασταση.Μάλλον 48
προφανως δεν εχει κανεις εδω μεσα αποψη για την συγκεκριμενη πραγμα που ενισχυει τον προβληματισμο σουαν ειναι οπως στις φωτογραφιες και κανει αυτο το προγραμμα,ας ειναι και 58 αλλα να τρεχεις απο τη μια ακρη της αθηνας στην αλλη και να δεις καποια 40 κιλα παραπανω,ειναι γαμησε τα κατασταση.
πραγματι κι εχω διαβασει αρκετες σελιδεςπροφανως δεν εχει κανεις εδω μεσα αποψη για την συγκεκριμενη πραγμα που ενισχυει τον προβληματισμο σου
παμε για αλλα,δε γαμιεται..Εγώ πάντως, δεν έχω .