Να δώσω λίγο τα φώτα σε νεότερους που ψάχνουν ρωτάνε τα ίδια και τα ίδια διαρκώς. Χωρίς να βάλουν λίγο χρόνο και να ψάξουν. Τέλος πάντων. Λοιπόν στις αγγελίες που βάζετε ο ένας μετά τον άλλο, ψάξτε λίγο, ....ας πούμε το προφίλ του χρήστη; Τις αγγελίες του; Κι άλλα τέτοια; Όλα μασημενα τα θέλετε. Λοιπόν υπάρχουν 3- 4 σταθερά που έχουν από 3- 4 διαφορετικά τηλ. Απλά κοιτάξτε τις αγγελίες του προφίλ και θα καταλάβετε. Έπειτα βάλτε το τηλ εδώ στο ψαχτηρι και θα βρείτε πολλά. Κάποτε εδώ μέσα ανταλλάσσαμε κριτικές τώρα σπανίζει το είδος. Όλοι σχεδόν ρωτάνε, ψάχνουν, ζητάνε όλα έτοιμα και μετά η σιωπή των αμνών. Παραπονιέστε κάποιοι για μέλη που κρατάνε στάνταρ και καβατζες. Ναι ρε εσείς γιατί οι πιο πολλοί είστε για μπλα μπλα, καβλαντα κι αν κάνετε κάτι μετά από σας το χάος!!! Έχω χαλάσει φάση με γυναίκα γιατί μαλακας την πήρε για ραντεβού και αφού της τα πρηξε, ήθελε μπάνιο με αντισηπτικό μετά η γυναίκα
Ο άλλος πήρε πληροφορίες και το παίξε πολύ σκληρός για να πεθάνει, άντρας βαρύς κι ασηκωτος... Γενικά έχω κάψει επαφές από μαλακες. Όσο για πληροφορίες όταν μοιράστηκαν χάλασαν το κονέ μου. Η το έκαψαν από την πολύ (μαλακια) "δουλειά". Άδειασα πριν καιρό το mail box από τα : στείλε τηλ. Δώσε κι εμένα , στείλε αν θες τηλ. Κ.λ.π οπότε για να κλείσω: μασημενα ξεχαστε, ψάξτε, διαβάστε και γράψτε κριτικές η εμπειρία για διαφώτιση του κοινού. Όπως είπα και σ άλλο thread....πάνε οι παλιοί ...
Καλή χρονιά καλά γαμησια στο κατάρτι σας κι ότι θέλει η ψυχή σας να το βρείτε στο ....όπου θέλετε τέλος πάντων.