ekatse_i_koutsi_katsika
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2022
- Like
- 1.186
- Πόντοι
- 201
Πάντα υπάρχουν αγαπούληδες!!!ετσι οπως παει σε λιγο βλεπω απο 50euro που παιρνει να πηγαινει 60 ή 70...Ντιβα θα γινει και αυτη σε λιγο
Πάντα υπάρχουν αγαπούληδες!!!ετσι οπως παει σε λιγο βλεπω απο 50euro που παιρνει να πηγαινει 60 ή 70...Ντιβα θα γινει και αυτη σε λιγο
Παίζει να έχει γράψει ένσημα σε .. οίκο?ετσι οπως παει σε λιγο βλεπω απο 50euro που παιρνει να πηγαινει 60 ή 70...Ντιβα θα γινει και αυτη σε λιγο
Όπως τα λες για την ψυχρότητα, όπως όλες οι πρώην σοβιετικές...Καλησπέρα φίλε. Είναι μία καλοστεκούμενη 65άρα (συντηρητική εκτίμηση) με μεγάλα μπλέ μάτια και όμορφα χαρακτηριστικά προσώπου. Κάποτε πρέπει να υπήρξε αρκετά όμορφη και αριστοκρατική γυναίκα. Διαθέτει ευμεγέθεις μαστούς οι οποίοι έχουν υποστεί την αναμενόμενη φθορά του χρόνου. Συνολικά φαίνεται αυτή η φθορά σε όλο το σώμα. Είναι αρκετά καλόβολη πράγματι, πεντακάθαρη, με τη διαφορά ότι όσο ήμουν στο διαμέρισμα, το ένα δωμάτιο (προφανώς η κουζίνα) είχε κλειστή την πόρτα εξ αιτίας κάποιου κατοικιδίου. Στο δια ταύτα διέκρινα μία ψυχρότητα στις κινήσεις για να είμαι ειλικρινής, τουλάχιστον όχι το αναμενόμενο από την εμπειρία και τη πολυφημισμένη σοβιετική σχολή. Τουλάχιστον είμαστε αρκετά κοντά ηλικιακά (αν και με διαφορετικά μουσικά γούστα) και είπαμε και μερικές κουβέντες περί Ιστορίας και επιστημών (το ξέρω οτι είναι περιττή πληροφορία αλλά περιελήφθη ως εμπειρία). Ελπίζω να βοήθησα.
Το ίδιο έκανα και εγώ...Δοκίμασα το μπουκι της... Καλό δυνατό με πάθος... Γρήγορη σχετικά ταχύτητα, το είχε σαλιωσει τόσο που έτρεχε νερό το σάλιο...2 ώρες μετά ακόμα ήταν το βρακί μου μούσκεμα... αλλά μου άρεσε!!! Κάνει και ντιπ... Γενικά το γουσταρα το ρουφηγμα της... Προσωπική άποψη πάντα!!! 30 ευρώ μου πήγε ένα άδειασμα στο γέρικο στόμα της. ( Τα φτύνει) .
Το ίδιο έκανα και εγώ...
Αργή ταχύτητα όμως σε εμένα, όπως πρέπει, κατά τα άλλα όπως τα περιγράφεις, πολύ σάλιο και βαθύ κατάπιωμα της ψωλής...
Τον είχε στο στόμα κάνα μισάωρο...
Μετά φτύσιμο σε ποτήρι, αλλά δεν την είδα να πλένει το στόμα της, ούτε με νερό...
1) ΝαιΚαλησπέρα,
Η τιμή των 30€ είναι μόνο για μπουκιτσι διάρκειας; είναι ένα από τα προγράμματά της; Ο χώρος βρίσκεται στην Αχαρνών; εύκολο πάρκινγκ;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Η γιαγιά Νάντια - Μαρία, δεν έχει αγγελία (από όσο γνωρίζω) στα γνωστά site αλλά έχει τη γοητεία της κρυφής πληροφορίας που κυκλοφορεί στα πμ.!!!
Για να ξεκαθαρίσω λίγο το τοπίο, κυκλοφορεί μια φωτογραφία παλιά (πάνω από δεκαετία) και μια πιο πρόσφατη που είναι αληθινή!!! Φαίνεται δηλαδή η ηλικία της!!!
Για εμένα πιστεύω πως είναι πατημένα 65!!!
Έχει δικό της χώρο στην Αχαρνών ψηλά, όχι κέντρο!
Η συνεννόηση εύκολη και απλή!!! Ένα τηλ για πρόγραμμα τιμή ραντεβού και ένα για να σου ανοίξει την πόρτα εισόδου! Μικρό διαμέρισμα, αχούρι!!! Δίνει την εντύπωση πως το χρησιμοποιούν για αποθήκη!!! Έχει μέσα εκατομμύρια πράγματα, σε σημείο που δε χωράς να στρίψεις!!! Από ρούχα σε καλόγερο μέχρι μουσικά όργανα και μια φωτογραφία με τον τέως βασιλιά !!! Στο σαλόνι, στο πάτωμα ένα στρώμα που μάλλον κάποιος κοιμάται τα βράδυα!!! Στο μπάνιο;;; Τα ίδια!!! Χιλιάδες μπουκαλάκια και πιρπιτσόλια παντού!!!Επίσης κάνει βόλτες στο σπίτι ένα μηδαμινό σκυλί, η Τσιτσιολίνα!!! Στην κρεβατοκάμαρα, κάπως καλύτερα τα πράγματα!!!
Η ίδια, Ουκρανή λέει, καλοδιατηρημένο σώμα για την ηλικία της!!! Καλοντυμένη και καθαρή!!! Κάνει ακα πίπα με μπόλικο σάλιο!!! Χάδια μπόλικα και αφήνεται να καυλώσει!!! Δε λέει όχι αλλά δε θυμάμαι κάτι για κουλούρι!! Εγώ δε ρώτησα γιατί αφ ενός το σχήμα του κώλου της δε μου άρεσε (στενή λεκάνη χωρίς πιασίματα), αφ ετέρου η κωλοτρυπίδα είχε εξογκώματα σαν αιμορροΐδες!!! Αφού λοιπόν το σχήμα του κωλου δεν με ικανοποιούσε, τη γύρισα ιεραποστολικά για τρίτη στάση (ξεκίνησα με αυτήν από πάνω, μετά στα 4),όπου ακολούθησε ένα επικό ξέσκισμα και τρελό πιστόνιασμα από μέρους μου!!! Στην κυριολεξία όμως πόνεσε η γυναίκα!!! Κι αυτό επειδή πριν μπω μέσα της, είχε χύσει και ήταν αρκετά υγρή, δε θεώρησε σκόπιμο να βάλει λιπαντικό. Στην πορεία όμως στέγνωσε και το σάλιο δεν ήταν αρκετό!!! Δε διαμαρτυρήθηκε όμως!!!
Μετά το τέλος δεν ήθελα ντους επειδή σκεφτόμουν το στρίμωγμα εκεί μέσα!! Η ίδια ήταν κοινωνική και είχε όρεξη για social κουβέντα αλλά εγώ ήμουν φευγάτος!!!
Συμπέρασμα! Δεν είναι για όλους!!! Είναι για σκληρούς gilfάκηδες και συλλέκτες εμπειριών όπως κι εγώ!!!
Θεωρώ πως έχει το κοινό της.
Δεν μπορώ να κάνω συγκρίσεις επειδή δεν έχω άλλη τέτοια εμπειρία! Το πενηντάρικο δεν το κλαις αλλά το δίνεις και αλλού πιο ευχάριστα. Για εμένα ήταν για μια μόνο φορά!!!
Vamos alania!
Φίλε μπορεις να μου στείλεις το τηλ..ευχαριστώΗ γιαγιά Νάντια - Μαρία, δεν έχει αγγελία (από όσο γνωρίζω) στα γνωστά site αλλά έχει τη γοητεία της κρυφής πληροφορίας που κυκλοφορεί στα πμ.!!!
Για να ξεκαθαρίσω λίγο το τοπίο, κυκλοφορεί μια φωτογραφία παλιά (πάνω από δεκαετία) και μια πιο πρόσφατη που είναι αληθινή!!! Φαίνεται δηλαδή η ηλικία της!!!
Για εμένα πιστεύω πως είναι πατημένα 65!!!
Έχει δικό της χώρο στην Αχαρνών ψηλά, όχι κέντρο!
Η συνεννόηση εύκολη και απλή!!! Ένα τηλ για πρόγραμμα τιμή ραντεβού και ένα για να σου ανοίξει την πόρτα εισόδου! Μικρό διαμέρισμα, αχούρι!!! Δίνει την εντύπωση πως το χρησιμοποιούν για αποθήκη!!! Έχει μέσα εκατομμύρια πράγματα, σε σημείο που δε χωράς να στρίψεις!!! Από ρούχα σε καλόγερο μέχρι μουσικά όργανα και μια φωτογραφία με τον τέως βασιλιά !!! Στο σαλόνι, στο πάτωμα ένα στρώμα που μάλλον κάποιος κοιμάται τα βράδυα!!! Στο μπάνιο;;; Τα ίδια!!! Χιλιάδες μπουκαλάκια και πιρπιτσόλια παντού!!!Επίσης κάνει βόλτες στο σπίτι ένα μηδαμινό σκυλί, η Τσιτσιολίνα!!! Στην κρεβατοκάμαρα, κάπως καλύτερα τα πράγματα!!!
Η ίδια, Ουκρανή λέει, καλοδιατηρημένο σώμα για την ηλικία της!!! Καλοντυμένη και καθαρή!!! Κάνει ακα πίπα με μπόλικο σάλιο!!! Χάδια μπόλικα και αφήνεται να καυλώσει!!! Δε λέει όχι αλλά δε θυμάμαι κάτι για κουλούρι!! Εγώ δε ρώτησα γιατί αφ ενός το σχήμα του κώλου της δε μου άρεσε (στενή λεκάνη χωρίς πιασίματα), αφ ετέρου η κωλοτρυπίδα είχε εξογκώματα σαν αιμορροΐδες!!! Αφού λοιπόν το σχήμα του κωλου δεν με ικανοποιούσε, τη γύρισα ιεραποστολικά για τρίτη στάση (ξεκίνησα με αυτήν από πάνω, μετά στα 4),όπου ακολούθησε ένα επικό ξέσκισμα και τρελό πιστόνιασμα από μέρους μου!!! Στην κυριολεξία όμως πόνεσε η γυναίκα!!! Κι αυτό επειδή πριν μπω μέσα της, είχε χύσει και ήταν αρκετά υγρή, δε θεώρησε σκόπιμο να βάλει λιπαντικό. Στην πορεία όμως στέγνωσε και το σάλιο δεν ήταν αρκετό!!! Δε διαμαρτυρήθηκε όμως!!!
Μετά το τέλος δεν ήθελα ντους επειδή σκεφτόμουν το στρίμωγμα εκεί μέσα!! Η ίδια ήταν κοινωνική και είχε όρεξη για social κουβέντα αλλά εγώ ήμουν φευγάτος!!!
Συμπέρασμα! Δεν είναι για όλους!!! Είναι για σκληρούς gilfάκηδες και συλλέκτες εμπειριών όπως κι εγώ!!!
Θεωρώ πως έχει το κοινό της.
Δεν μπορώ να κάνω συγκρίσεις επειδή δεν έχω άλλη τέτοια εμπειρία! Το πενηντάρικο δεν το κλαις αλλά το δίνεις και αλλού πιο ευχάριστα. Για εμένα ήταν για μια μόνο φορά!!!
Vamos alania!!!
Δύο σελίδες πίσω!!!Φίλε μπορεις να μου στείλεις το τηλ..ευχαριστώ
Τυπε λες να έχει το σουξέ της θείας Ελένης;ετσι οπως παει σε λιγο βλεπω απο 50euro που παιρνει να πηγαινει 60 ή 70...Ντιβα θα γινει και αυτη σε λιγο
Μπας και έβγαλες γλυκοζουμι εσύ και της άρεσε η γεύση?Το ίδιο έκανα και εγώ...
Αργή ταχύτητα όμως σε εμένα, όπως πρέπει, κατά τα άλλα όπως τα περιγράφεις, πολύ σάλιο και βαθύ κατάπιωμα της ψωλής...
Τον είχε στο στόμα κάνα μισάωρο...
Μετά φτύσιμο σε ποτήρι, αλλά δεν την είδα να πλένει το στόμα της, ούτε με νερό...
Καλησπέρα φίλε μου, στο έστειλα. Να είσαι καλά.Φιλε μπορεις να το στείλεις και σε μενα ευχαριστω,
Καλησπέρα φίλε. Άν σου πώ οτι έχουμε διαβάσει πολλά ίδια βιβλία; (εκείνη τα πρωτότυπα βέβαια εξυπακούεται και εγώ τα μετεφρασμένα). Το βασικό θέμα συζήτησης στο μεσοδιάστημα της ''επίσκεψής'' μου αναλώθηκε σε σοβιετικούς πολιτικούς της περιόδου του ''ψυχρού πολέμου'' και επιστήμονες. Για το ποτό δεν παρατήρησα κάτι να είμαι ειλικρινής. Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν η τάξη, με την οποία ήταν όλα βαλμένα στο ξύλινο ντουλάπι στο μπάνιο και η δισκοθήκη της. Εκτιμώ τους ανθρώπους που εκτιμούν τις Τέχνες. Ωστόσο αυτά δεν εμπίπτουν στη θεματολογία του παρόντος site.Όπως τα λες για την ψυχρότητα, όπως όλες οι πρώην σοβιετικές...
Έκανες συζήτηση μαζί της, περί ιστορίας και επιστημών;
Καλά την κατάλαβα για σπουδαγμένη και κουλτουριάρα...
Εν τω μεταξύ πρέπει να τα τσούζει...
Μου είπε ότι κάνει το σπορ λόγω της κρίσης που δημιούργησε ο covid και μετά και ότι προηγουμένως δεν είχε καμιά σχέση με αυτό...
Καλησπέρα και σε εσένα...Καλησπέρα φίλε. Άν σου πώ οτι έχουμε διαβάσει πολλά ίδια βιβλία; (εκείνη τα πρωτότυπα βέβαια εξυπακούεται και εγώ τα μετεφρασμένα). Το βασικό θέμα συζήτησης στο μεσοδιάστημα της ''επίσκεψής'' μου αναλώθηκε σε σοβιετικούς πολιτικούς της περιόδου του ''ψυχρού πολέμου'' και επιστήμονες. Για το ποτό δεν παρατήρησα κάτι να είμαι ειλικρινής. Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν η τάξη, με την οποία ήταν όλα βαλμένα στο ξύλινο ντουλάπι στο μπάνιο και η δισκοθήκη της. Εκτιμώ τους ανθρώπους που εκτιμούν τις Τέχνες. Ωστόσο αυτά δεν εμπίπτουν στη θεματολογία του παρόντος site.
Έτσι ακριβώς και ξέρεις αγαπητέ φίλε, δεν είναι πια πολλές οι γυναίκες που ακούνε Νίκο Γούναρη, Αττίκ, Δανάη κλπ. Εγώ ωστόσο ως γνήσιο πρώην νιατο, τέκνο του Woodstock έβαλα τον Ivan Rebrov στο παιχνίδι, ώστε να ανακαλύψω το πώς οι ίδιοι οι Σοβιετικοί αντιμετωπίζουν αυτόν μοναδικό καλλιτέχνη που μπορούσε να τραγουδήσει κυριολεκτικά τα πάντα αλλά δυστυχώς δεν τραγούδησε ροκ. Για το ποτό ειλικρινά δεν ξέρω διότι θες γιατί το απεχθάνομαι, θες γιατί δεν έτυχε, δεν το παρατήρησα. Ενδεχομένως να έχεις απόλυτο δίκιο.Καλησπέρα και σε εσένα...
Και εγώ είδα την τάξη που λες στο ντουλάπι και την δισκοθήκη της...
Εγώ είχα παρόμοια συζήτηση με Μολδαβή στο Mamba (για τους πολιτικούς την εποχή του ψυχρού πολέμου και τις αιτίες διάλυσης της ΕΣΣΔ, καθώς και για άλλα κοινωνικά θέματα)...
Δεν ξέρω εμένα μου φάνηκε ότι είχε πιει...
Πάντως όλες οι Ρωσίδες έχουν μια ψυχρότητα(θα τους έμεινε από τον ψυχρό πόλεμο )...
Η συγκεκριμένη έχει ωραίο σώμα και ειδικά κώλο για την ηλικία της...