DRMG
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 2.322
- Πόντοι
- 3.195
Καλησπέρα φίλε. Θα σου στείλω το τηλέφωνο της κοπέλας σε προσωπικό μήνυμα. Ελπίζω να βοήθησα.Έχουμε στοιχεία της? Ενδιαφέρομαι!!!
Καλησπέρα φίλε. Θα σου στείλω το τηλέφωνο της κοπέλας σε προσωπικό μήνυμα. Ελπίζω να βοήθησα.Έχουμε στοιχεία της? Ενδιαφέρομαι!!!
Αγαπητέ φίλε καλησπέρα. Τίποτε δε θα με εκπλήξει πλέον. Και τον Έλβις Πρίσλευ να δώ στην Πατησίων να παίζει κιθάρα, θα το θεωρήσω φυσιολογικό.Να έχει ακόμα το σπίτι με τις γάτες στην Φυλής;
Αφου δεν άφησε και τη μασέλα της πανω στο πουλι σου παλι καλά....Δοκίμασα το μπουκι της... Καλό δυνατό με πάθος... Γρήγορη σχετικά ταχύτητα, το είχε σαλιωσει τόσο που έτρεχε νερό το σάλιο...2 ώρες μετά ακόμα ήταν το βρακί μου μούσκεμα... αλλά μου άρεσε!!! Κάνει και ντιπ... Γενικά το γουσταρα το ρουφηγμα της... Προσωπική άποψη πάντα!!! 30 ευρώ μου πήγε ένα άδειασμα στο γέρικο στόμα της. ( Τα φτύνει) .
Πολύ το ψήνω να πάω για ένα γρήγορο όρθιο κλαρίνο!!! Άσε μεΑφου δεν άφησε και τη μασέλα της πανω στο πουλι σου παλι καλά....
Μαλακιά πιπα, άνευ δοντιών!Πολύ το ψήνω να πάω για ένα γρήγορο όρθιο κλαρίνο!!! Άσε με
Eαν ηταν ετσι το 2008 σκεψου σημερα...Επιβεβαιώνω την τιμή. Στα 50€ μια ώρα δύο φορές. Ευγενικοτατη στην επικοινωνία και βολική στις ώρες συνάντησης. Αλλά τσεκαρα κι εγώ fb και δεν τόλμησα να κάνω την κασκαντερια
Την Τσιτσιολίνα λες για κατοικίδιο!!! Χαχαχα!!Καλησπέρα φίλε. Είναι μία καλοστεκούμενη 65άρα (συντηρητική εκτίμηση) με μεγάλα μπλέ μάτια και όμορφα χαρακτηριστικά προσώπου. Κάποτε πρέπει να υπήρξε αρκετά όμορφη και αριστοκρατική γυναίκα. Διαθέτει ευμεγέθεις μαστούς οι οποίοι έχουν υποστεί την αναμενόμενη φθορά του χρόνου. Συνολικά φαίνεται αυτή η φθορά σε όλο το σώμα. Είναι αρκετά καλόβολη πράγματι, πεντακάθαρη, με τη διαφορά ότι όσο ήμουν στο διαμέρισμα, το ένα δωμάτιο (προφανώς η κουζίνα) είχε κλειστή την πόρτα εξ αιτίας κάποιου κατοικιδίου. Στο δια ταύτα διέκρινα μία ψυχρότητα στις κινήσεις για να είμαι ειλικρινής, τουλάχιστον όχι το αναμενόμενο από την εμπειρία και τη πολυφημισμένη σοβιετική σχολή. Τουλάχιστον είμαστε αρκετά κοντά ηλικιακά (αν και με διαφορετικά μουσικά γούστα) και είπαμε και μερικές κουβέντες περί Ιστορίας και επιστημών (το ξέρω οτι είναι περιττή πληροφορία αλλά περιελήφθη ως εμπειρία). Ελπίζω να βοήθησα.
Κι εμένα ένα πμ please....Καλησπέρα φίλε. Θα σου στείλω το τηλέφωνο της κοπέλας σε προσωπικό μήνυμα. Ελπίζω να βοήθησα.
Πισω πορτα δινει συναγωνιστες;;;;Δοκίμασα το μπουκι της... Καλό δυνατό με πάθος... Γρήγορη σχετικά ταχύτητα, το είχε σαλιωσει τόσο που έτρεχε νερό το σάλιο...2 ώρες μετά ακόμα ήταν το βρακί μου μούσκεμα... αλλά μου άρεσε!!! Κάνει και ντιπ... Γενικά το γουσταρα το ρουφηγμα της... Προσωπική άποψη πάντα!!! 30 ευρώ μου πήγε ένα άδειασμα στο γέρικο στόμα της. ( Τα φτύνει) .
Όχι, μαλώνει ο Πούτιν!Πισω πορτα δινει συναγωνιστες;;;;
Γιατί φίλε μου? Θα σου έλεγε και ιστορίες από τους βιασμούς του κόκκινου στρατού,όταν μπήκε στο Βερολίνο το 1945.Επιβεβαιώνω την τιμή. Στα 50€ μια ώρα δύο φορές. Ευγενικοτατη στην επικοινωνία και βολική στις ώρες συνάντησης. Αλλά τσεκαρα κι εγώ fb και δεν τόλμησα να κάνω την κασκαντερια
Έχει κανείς συναγωνιστής τα στοιχεία;
Καλημερα φιλε μου ,μπορείς να μου στείλεις το τηλ τηςΚαλημέρα!
Επίσκεψη σε gilf Σοβιετικής προέλευσης στην οδό Αχαρνών, τυχαία εύρεση μέσω facebook. Μου έστειλε φωτό, είδα καλό κορμί και είπα να δοκιμάσω. Κατά δήλωσή της, 58 ετών, πρέπει να είναι πάνω από 60.
Η συνεύρεση ήταν αρκετά καλή, για την ηλικία της το κορμί ήταν απίστευτο (τέτοιον κώλο δεν έχω ξαναδεί ακόμα και σε γυναίκες της μισής της ηλικίας). Η πίπα της ήταν πολύ καλή και γενικά η συμμετοχή της αρκετά καλή. Θα ξαναπάω!
Για τηλέφωνο, στείλτε μήνυμα
Φιλε αν μπορεις και μενα στειλτοΤην Τσιτσιολίνα λες για κατοικίδιο!!! Χαχαχα!!
Φιλε μπορεις να το στείλεις και σε μενα ευχαριστω,Καλησπέρα φίλε. Θα σου στείλω το τηλέφωνο της κοπέλας σε προσωπικό μήνυμα. Ελπίζω να βοήθησα.
ετσι οπως παει σε λιγο βλεπω απο 50euro που παιρνει να πηγαινει 60 ή 70...Ντιβα θα γινει και αυτη σε λιγοΧαμός για τη γιαγιά! Και νόμιζα ότι μόνο εγώ είμαι μερακλής ανώμαλος!
Πάντα υπάρχουν αγαπούληδες!!!ετσι οπως παει σε λιγο βλεπω απο 50euro που παιρνει να πηγαινει 60 ή 70...Ντιβα θα γινει και αυτη σε λιγο
Παίζει να έχει γράψει ένσημα σε .. οίκο?ετσι οπως παει σε λιγο βλεπω απο 50euro που παιρνει να πηγαινει 60 ή 70...Ντιβα θα γινει και αυτη σε λιγο