b0b
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.727
- Πόντοι
- 216
Για στείλε και εδώ μια .. ευχαριστώδεν μπορω να βρω το ΠΜ σου να σου στειλω το τηλεφωνο της
Για στείλε και εδώ μια .. ευχαριστώδεν μπορω να βρω το ΠΜ σου να σου στειλω το τηλεφωνο της
το κανουμε λιγο τσατ τωρα και δεν ενδιαφερει τους συνομιλητες. ειναι στους κανονες του φορουμ να μην γραφονται Δημοσια τα τηλεφωνα.Για στείλε και εδώ μια .. ευχαριστώ
Papafanasiou στο mamba από ότι έχει γραφτεί πολλά χιλιόμετραΧίλια συγγνώμη παιδιά, ύστερα από συζήτηση με άλλο άτομο κατάλαβα ότι μπερδεύτηκα με άλλη γυναίκα. Η παραπάνω αρνητική κριτική μου είναι για τη γυναίκα στην παρακάτω αγγελία:
6992079899
Pm you know ?το κανουμε λιγο τσατ τωρα και δεν ενδιαφερει τους συνομιλητες. ειναι στους κανονες του φορουμ να μην γραφονται Δημοσια τα τηλεφωνα.
Καλησπέρα τύποι μετά από καιρό που ρωτάω για Αννετα λόγο του τεράστιου στήθους της και ενώ δέχομαι και διαβάζω μόνο αρνητικά είπα να δοκιμάσω γιατί ξύπνησα με ΒΥΖΟΚΑΥΛΕΣ. Στο θεμα μας οπότε εύκολη συνενόηση αφού αυτην τ φορά τ σήκωσε κατευθείαν εύκολο σημείο συνάντησης ευγενική τουλαχιστον μαζί μου ΤΕΡΑΣΤΙΑ βυζιά αλλά αυτό.. μασάζ δεν κάνει ποτέ απλά στο παίζει τα βυζιά μην τα ακουμπάς πολύ πονάω και μια φασαρία του στυλ χύνω χύνω χύνω εεε τν έχυσα και έφυγα μην πάει τζάμπα το 50αρι στο λοιπόν όπως Μ είχε πει κ ένας Τύπος για τ μόνο που αξίζει είναι πίπα και βυζομαλακια!! Καλη τύχη στν επόμενη βυζαρου ευτρ
Ευτραφής να φανταστώ γενικά ε;Καλησπέρα τύποι μετά από καιρό που ρωτάω για Αννετα λόγο του τεράστιου στήθους της και ενώ δέχομαι και διαβάζω μόνο αρνητικά είπα να δοκιμάσω γιατί ξύπνησα με ΒΥΖΟΚΑΥΛΕΣ. Στο θεμα μας οπότε εύκολη συνενόηση αφού αυτην τ φορά τ σήκωσε κατευθείαν εύκολο σημείο συνάντησης ευγενική τουλαχιστον μαζί μου ΤΕΡΑΣΤΙΑ βυζιά αλλά αυτό.. μασάζ δεν κάνει ποτέ απλά στο παίζει τα βυζιά μην τα ακουμπάς πολύ πονάω και μια φασαρία του στυλ χύνω χύνω χύνω εεε τν έχυσα και έφυγα μην πάει τζάμπα το 50αρι στο λοιπόν όπως Μ είχε πει κ ένας Τύπος για τ μόνο που αξίζει είναι πίπα και βυζομαλακια!! Καλη τύχη στν επόμενη βυζαρου
Εννοείται αλλά αυτό δεν είναι το θέμα πιστεύω πως παίζουν και καυλιάρες σ αυτά τ κιλά ξέχασα να πω πως ο κωλος τς έχει εξαφανιστεί δεν αξίζει ούτε για τους λάτρεις των τεράστιων παχουλων οπισθίωνΕυτραφής να φανταστώ γενικά ε;
Τυπε με αυτό το "μουρό μου" γαμησαμε απίστευτα μουνια, οι μύστες του μπου..πηρα τηλεφωνο. Ρωσιδα η κατι τετοιο, αλλα πολυ δευτεραντζα ακουστηκε και δεν συγκινηθηκα για περισσοτερα. αμα ακουω ειδικα να με λενε ''μουρό μου'', γαμησε τα...
νταξει ειμαι 51 κλειστα (και κρατιεμαι πολυ καλα οπως λενε) ωστοσο το βρισκω γελοιο να με λενε μωρο οι ελληνιδες, μουρο οι ξενες και παει λεγοντας. ειδικα οταν μου το λενε καταμουτρα με πιανουν τα γελια.Τυπε με αυτό το "μουρό μου" γαμησαμε απίστευτα μουνια, οι μύστες του μπου..
Τυπε ας σε λένε κ Ντάρλινγκ..νταξει ειμαι 51 κλειστα (και κρατιεμαι πολυ καλα οπως λενε) ωστοσο το βρισκω γελοιο να με λενε μωρο οι ελληνιδες, μουρο οι ξενες και παει λεγοντας. ειδικα οταν μου το λενε καταμουτρα με πιανουν τα γελια.
να ερθουν στον παππου, να φανε την τσαπου...Τυπε ας σε λένε κ Ντάρλινγκ..
το θέμα είναι να τον χώνεις..
Μαλλί βαμβάκι, ψωλή φαρμάκι αφού..να ερθουν στον παππου, να φανε την τσαπου...
βεντουζαΜαλλί βαμβάκι, ψωλή φαρμάκι αφού..
Ενεργοποίησε σήμερα το viperΞέρει κανεις αν η κατια απο Γκράβα δουλεύει και αν έχει καποιος το τηλ γιατί δεν βρίσκω την αγγελία της ευχαριστώ
Έχουμε το τηλ της???Ενεργοποίησε σήμερα το viper
Κι εγώ θα το ήθελα παρακαλώ!Έχουμε το τηλ της???
Καλημέρα ενδιαφέρομαι κ εγώ για το τηλέφωνο της. ΕυχαριστώΚαλημέρα!
Επίσκεψη σε gilf Σοβιετικής προέλευσης στην οδό Αχαρνών, τυχαία εύρεση μέσω facebook. Μου έστειλε φωτό, είδα καλό κορμί και είπα να δοκιμάσω. Κατά δήλωσή της, 58 ετών, πρέπει να είναι πάνω από 60.
Η συνεύρεση ήταν αρκετά καλή, για την ηλικία της το κορμί ήταν απίστευτο (τέτοιον κώλο δεν έχω ξαναδεί ακόμα και σε γυναίκες της μισής της ηλικίας). Η πίπα της ήταν πολύ καλή και γενικά η συμμετοχή της αρκετά καλή. Θα ξαναπάω!
Για τηλέφωνο, στείλτε μήνυμα
Δες πμΈχουμε το τηλ της???