wasted years
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 15
- Like
- 1.054
- Πόντοι
- 1.011
Και νότια μας ενδιαφέρει αν παίζει κάτι καλόΜε αυτόν τον καημό ζω κ γω που μένω εκεί κοντά......
Και νότια μας ενδιαφέρει αν παίζει κάτι καλόΜε αυτόν τον καημό ζω κ γω που μένω εκεί κοντά......
OK πάσο!!!απο λάθος έγινε η παράθεση.
Marina60Καλησπερα παιδια υπαρχει καμια που να ερχεται στο χωρο σου μεχρι 60 ευρω?
Υπαρχει αγγελια? Για να την δω?Marina60
Έχει νήμα στα cg και καρτέλα με κριτικές. Εκεί θα δεις ότι δεις και θα βρεις πληροφορίες και τηλέφωνο.Υπαρχει αγγελια? Για να την δω?
Εσυ την εχεις παρει?? Αξιζει?Έχει νήμα στα cg και καρτέλα με κριτικές. Εκεί θα δεις ότι δεις και θα βρεις πληροφορίες και τηλέφωνο.
Φωτογραφίες δεν υπάρχουν.
Την έχω πάρει εγώ 5-6 φορές και μαζί με μια φίλη της που κάνουν ντουέτο. Δοκίμασε και δεν θα χάσεις...Εσυ την εχεις παρει?? Αξιζει?
την εχω παρει,ναι.Εσυ την εχεις παρει?? Αξιζει?
Αν δεν έπαιξες κάνα δυο επεισόδια Μπρους Λη με πνιξιμο στην πίπα μέχρι τελευταίας πνοής δεν τα δούλεψε σωστά όλα τα λεφτά!!!JYLIA 40 στον Χωρο της στον Πειραια για σκληρό πήδημα! 6909709967
Ειμαι ειμαι μια σεξυ γυναικα 40 χρονων, η καυτή Jylia. μια απο τι καλύτερες πουτάνες από την Λευκορωσια. Το ύψος μου είναι μόνο 1,80μ με πολυ ζουμερο σωμα και βυζαρες να γλυφεις σαν τρελος, Εχω δικο μου χωρο στον Πειραια. Ο κόσμος της ηδονής σε περιμένει πλαί μου, αγάπη μου. Ειμαι η τελεια MILF...kanesex.com
Ενδεικτική ημερομηνία επίσκεψης πριν κανένα μήνα +.
Κόστος 50 Ευρώ για μία κατάθεση και 80 για δύο. - έκανα δύο
Επικοινωνία μέσω viber χωρίς θέματα.
Χώρος υπόγειο στον Πειραιά στη Λαμπράκη. Όχι χάλια, όχι κάτι ιδιαίτερο (έχω δει και καλύτερα και χειρότερα).
Ηξερα ότι θα βρεθώ στον Πειραιά με καμμιά-μιάμιση ώρα για σκότωμα από την προηγούμενη οπότε και της έστειλα για ραντεβού σχετικά νωρίς το πρωί. Είπαμε ΟΚ στις τιμές που αναφέρθηκαν. Η κυρία είναι χαμογελαστή και ευγενική. Πολύ ψηλή (είμαι 1,80 και την κοιτούσα σχεδόν ευθεία) αλλά λίγο ατσούμπαλο σώμα. Κλασικά δίμετρα "σοβιετικά" πόδια αλλά κάπως ασύμμετρη κοιλιά. Δεν την λέω χοντρή αλλά εγώ δεν είμαι ενδεικτική περίπτωση γιατί γουστάρω τρελά BBW φάσεις. Πρόσωπο συμπαθητικό αλλά όχι κάτι αξιομνημόνευτο. Ηλικία κάπου ανάμεσα στα 40 με 50. Απ'όσο μου είπε τα κάνει όλα.
Ξεκίνημα με άμεσο γδύσιμο και πέρασμα στο κρεβάτι. Στα του αγώνα ενώ ξεκίνησα με γαμήσι στα τέσσερα (δέχεται και σφυροκόπημα) αλλά σύντομα βαρέθηκα και την έβαλα να μου τον ρουφήξει. Τελείωμα στο στόμα. Τον ρουφάει βαθιά και έντονα, γενικά το ψιλοέχει (είναι ΟΚ αλλά επειδή ήμουν fan της παλαι ποτέ Χριστίνας-Καθηγήτριας που ήταν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ καθηγήτρια στο τσιμπούκι δεν ενθουσιάζομαι εύκολα).
Ντουζάκι και για τους δύο. Αδιάφορο σόσιαλ για κανένα 5-λεπτο και με άρχισε με δική της πρωτοβουλία για δεύτερο. Επειδή ήμουν πραγματικά τεμπέλης εκείνη την ώρα το συνεχίσαμε σε τσιμπούκι οπότε και έγινε δεύτερη κατάθεση σε στόμα. Ντουζάκι, ντύσιμο, χαιρετούρα και γειά σας.
Συνολικά τίποτα φοβερό. Ίσως ξαναπήγαινα αν ξαναβρισκόμουν προς τα εκεί με χρόνο για κάψιμο και τρελές κάβλες. Θεωρώ πως για τις υπηρεσίες τα 80 είναι τσιμπημένα αλλά δεν τα κλαίω κιόλας. Είναι που ο Πειραιάς είναι και ξεραίλα...
Για τετοια φαση μιλαμε. Γενικά η καλτίλα έρεε σε αφθονία κατα τη διάρκεια της συνεδρίας!Αν δεν έπαιξες κάνα δυο επεισόδια Μπρους Λη με πνιξιμο στην πίπα μέχρι τελευταίας πνοής δεν τα δούλεψε σωστά όλα τα λεφτά!!!
Μόνο για hard core κατάσταση αξίζει η συγκεκριμένη!
Έτσι έτσι.... Εγώ επειδή είναι κοντά μου και με βολεύει την επισκέπτομαι για μια πιστολιά που ναι που αλλά δεν υπάρχει έλεος!!!Για τετοια φαση μιλαμε. Γενικά η καλτίλα έρεε σε αφθονία κατα τη διάρκεια της συνεδρίας!
Καυλιαριδες....καλη κοπελα..τιμια...ιδρωνει την φανελα.....για λατρεις των μπαμπατσικων ειναι μια καλη επιλογη αμα εισται στην πατησιων.....Φίλε μου μασατζίδικο είναι. Δεν είναι ανεξάρτητη. Πατησίων 131. Δεν έχω πάρει πάντως, δεν έχω γνώμη. Απλά μη νομίζεις ότι θα πας σε σπίτι ή ότι θα συνεννοηθείς με την ίδια.
Αμα θες ανέφερε βαθμολογία για κορμί, φατσα και ποσο χρονων την έκανες. Ευχαριστώ.JYLIA 40 στον Χωρο της στον Πειραια για σκληρό πήδημα! 6909709967
Ειμαι ειμαι μια σεξυ γυναικα 40 χρονων, η καυτή Jylia. μια απο τι καλύτερες πουτάνες από την Λευκορωσια. Το ύψος μου είναι μόνο 1,80μ με πολυ ζουμερο σωμα και βυζαρες να γλυφεις σαν τρελος, Εχω δικο μου χωρο στον Πειραια. Ο κόσμος της ηδονής σε περιμένει πλαί μου, αγάπη μου. Ειμαι η τελεια MILF...kanesex.com
έκανα κι εγώ ένα πέρασμα προ 15 ημερών περίπου από τη συγκεκριμένη.
πολύ άμεση στη συνεννόηση και κλείσαμε γρήγορα το ραντεβού.
η κοπέλα ειναι ευγενέστατη και πολύ καθαρή όπως και ο χώρος της παρότι δεν σε προϊδεάζει για τα καλύτερα λόγω υπογείου.
το σώμα της διαφέρει αρκετά (ώς πολύ θα έλεγα) από τις φωτογραφίες και εχει αρκετά παραπανίσια κιλά ιδίως στην κοιλιά. γενικά το πρόσωπο και στο στήθος της πάντως είναι ομορφα. στα του αγώνα κανει κυριολεκτικά τα πάντα, δεν λέει εύκολα όχι και αυτό ειναι το βασικό της χαρτί. προσωπικά πέρασα καλά χωρίς ούτε να τη φέρω ούτε να έρθω σε δύσκολη θέση.
Υποδοχή μόνο με μια κόκκινη μεταξωτή ρόμπα, την οποία πέταξε μπροστά μου και άμεσο πέρασμα στο δια ταύτα. εξαιρετική πιπα στην αρχή και εξαιρετικό τελείωμα στο στόμα χωρίς κάποια ιδιαίτερη βιασύνη να βγει.
γενικά σίγουρα υπάρχουν πολλές αξιόλογες επιλογές στα λεφτά που ζητάει αλλά αν εξαιρέσουμε ότι δεν είναι μοντέλο, τιμάει την αμοιβή της και με το παραπάνω