Ειμαι ειμαι μια σεξυ γυναικα 40 χρονων, η καυτή Jylia. μια απο τι καλύτερες πουτάνες από την Λευκορωσια. Το ύψος μου είναι μόνο 1,80μ με πολυ ζουμερο σωμα και βυζαρες να γλυφεις σαν τρελος, Εχω δικο μου χωρο στον Πειραια. Ο κόσμος της ηδονής σε περιμένει πλαί μου, αγάπη μου. Ειμαι η τελεια MILF...
kanesex.com
έκανα κι εγώ ένα πέρασμα προ 15 ημερών περίπου από τη συγκεκριμένη.
πολύ άμεση στη συνεννόηση και κλείσαμε γρήγορα το ραντεβού.
η κοπέλα ειναι ευγενέστατη και πολύ καθαρή όπως και ο χώρος της παρότι δεν σε προϊδεάζει για τα καλύτερα λόγω υπογείου.
το σώμα της διαφέρει αρκετά (ώς πολύ θα έλεγα) από τις φωτογραφίες και εχει αρκετά παραπανίσια κιλά ιδίως στην κοιλιά. γενικά το πρόσωπο και στο στήθος της πάντως είναι ομορφα. στα του αγώνα κανει κυριολεκτικά τα πάντα, δεν λέει εύκολα όχι και αυτό ειναι το βασικό της χαρτί. προσωπικά πέρασα καλά χωρίς ούτε να τη φέρω ούτε να έρθω σε δύσκολη θέση.
Υποδοχή μόνο με μια κόκκινη μεταξωτή ρόμπα, την οποία πέταξε μπροστά μου και άμεσο πέρασμα στο δια ταύτα. εξαιρετική πιπα στην αρχή και εξαιρετικό τελείωμα στο στόμα χωρίς κάποια ιδιαίτερη βιασύνη να βγει.
γενικά σίγουρα υπάρχουν πολλές αξιόλογες επιλογές στα λεφτά που ζητάει αλλά αν εξαιρέσουμε ότι δεν είναι μοντέλο, τιμάει την αμοιβή της και με το παραπάνω