anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.647
- Πόντοι
- 506
Ξεπετουα εχει καταντησει η φαση κ δεν φερνει καμια αξιολογη φιληΜαγκες γνωμη για την Γιαννουλα στην πατησιων;
Ευχαριστώ
Ξεπετουα εχει καταντησει η φαση κ δεν φερνει καμια αξιολογη φιληΜαγκες γνωμη για την Γιαννουλα στην πατησιων;
Ευχαριστώ
Υπαρχει καποια αγγελια ;;Αφροδίτη , Τίνα Νικολάου και Ελένα βυζαρού
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τίνα Νικολάου ναι πλέον έχει δικό της χώρο
αν θες στείλε ινμποξ αγγελίαΜαγκες γνωμη για την Γιαννουλα στην πατησιων;
Ευχαριστώ
Ποιά είναι αυτή?Μαγκες γνωμη για την Γιαννουλα στην πατησιων;
Ευχαριστώ
Υπάρχει τηλέφωνο να το στείλεις σε πμ;Σε δικό τους χώρο στα Κάτω Πατήσια το boyfriend αν μπορούμε να τον πούμε έτσι παίζει παθητικά λέει και αυτός αν δε τον θες είναι στο διπλανό δωμάτιο τιμωρία,οι φωτό λέει αληθινές..περαιτέρω δεν γνωρίζω
Υπάρχει τηλέφωνο φίλε μου?καλημέρα μύστες
θα είμαι αύριο προς Κόρινθο
η τύπισσα στο λουτράκι εξακολουθεί να παίζει και τι λέει?
τυπε εκτος οτι ειναι απο το '23 η δημοσιευση ειναι κ διαγραμμενο μελος...περιμενεις απαντηση;Υπάρχει τηλέφωνο να το στείλεις σε πμ;
Μακριά φίλε. Είχα δει στην αγγελία της ότι κάνει σχεδόν τα πάντα. Έκλεισα λοιπόν ραντεβού και πήγα. Εκεί είχε και μία φίλη Ρωσίδα, καλούτσικη. Διάλεξα τελικά την Γιαννούλα, επειδή έκανε και πρωκτικό. Ένα θα σου πω. Τέτοια ξενέρωτη φάση δεν έχω ξαναζήσει. Όχι μόνο δεν έκανε ότι έγραφε η αγγελία αλλά είχε αρκετά μη, εκτός του ότι εμφανισιακά δεν λέει και πολλά, για τα δικά μου γούστα πάντα. Τελικά από την μεγάλη ήττα μου έπεσε και κατέληξα να με τελειώνει, με τα χίλια ζόρια, με μαλακια. Ήταν η πιο ακριβή μαλακια που έχω πληρώσει. 40€ για μαλακια πάει πολύ. Το έκανα και μόνος μου χωρίς να μου κοστίσει τίποτα.Μαγκες γνωμη για την Γιαννουλα στην πατησιων;
Ευχαριστώ
Τύπε, μη χαλιέσαι!! Συμβαίνει συχνά αυτό!!! Σκέψου μόνο ότι υπάρχουν εδώ μέσα "μύστες" που έχουν πληρώσει paysafe σε ανύπαρκτες κοπέλες, μόνο με την υπόσχεση ραντεβού!!!Μακριά φίλε. Είχα δει στην αγγελία της ότι κάνει σχεδόν τα πάντα. Έκλεισα λοιπόν ραντεβού και πήγα. Εκεί είχε και μία φίλη Ρωσίδα, καλούτσικη. Διάλεξα τελικά την Γιαννούλα, επειδή έκανε και πρωκτικό. Ένα θα σου πω. Τέτοια ξενέρωτη φάση δεν έχω ξαναζήσει. Όχι μόνο δεν έκανε ότι έγραφε η αγγελία αλλά είχε αρκετά μη, εκτός του ότι εμφανισιακά δεν λέει και πολλά, για τα δικά μου γούστα πάντα. Τελικά από την μεγάλη ήττα μου έπεσε και κατέληξα να με τελειώνει, με τα χίλια ζόρια, με μαλακια. Ήταν η πιο ακριβή μαλακια που έχω πληρώσει. 40€ για μαλακια πάει πολύ. Το έκανα και μόνος μου χωρίς να μου κοστίσει τίποτα.
Δεν ακουτε δεν διαβαζετε. Ειχα προειδοποιησειΜακριά φίλε. Είχα δει στην αγγελία της ότι κάνει σχεδόν τα πάντα. Έκλεισα λοιπόν ραντεβού και πήγα. Εκεί είχε και μία φίλη Ρωσίδα, καλούτσικη. Διάλεξα τελικά την Γιαννούλα, επειδή έκανε και πρωκτικό. Ένα θα σου πω. Τέτοια ξενέρωτη φάση δεν έχω ξαναζήσει. Όχι μόνο δεν έκανε ότι έγραφε η αγγελία αλλά είχε αρκετά μη, εκτός του ότι εμφανισιακά δεν λέει και πολλά, για τα δικά μου γούστα πάντα. Τελικά από την μεγάλη ήττα μου έπεσε και κατέληξα να με τελειώνει, με τα χίλια ζόρια, με μαλακια. Ήταν η πιο ακριβή μαλακια που έχω πληρώσει. 40€ για μαλακια πάει πολύ. Το έκανα και μόνος μου χωρίς να μου κοστίσει τίποτα.
Δυστυχώς πήγα αδιάβαστος στην κυριολεξία φίλε μου.Δεν ακουτε δεν διαβαζετε. Ειχα προειδοποιησει
καποτε επαιζε,τουλαχιστο ετσι ελεγε,δεν πηρα,την πετυχα ρωτησα κ τρομαξα να συνεννοηθω!μιλαμε η κοπελα η περνει ληγμενα η οταν ηταν μικρη κουτουλησε μετωπικα λεωφορειο κ της εμεινε....αλλου γιαλου!ποσο παει ρωτας,σου λεει για το παστιτσιο που εφαγε,για υπηρεσιες ρωτας σου λεει στην επομενη κατεβαινω!Ρε παιδια τλκ αυτή παίζει κάπου η να το διαγράψω ; Γτ έχω στείλει στο ινστα κ έχω πάρει τα αρχιδια μου .
(Κάνω ξεσκαρτάρισμα στον λογαριασμό )
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
ΞεσκαρταρισμαΡε παιδια τλκ αυτή παίζει κάπου η να το διαγράψω ; Γτ έχω στείλει στο ινστα κ έχω πάρει τα αρχιδια μου .
(Κάνω ξεσκαρτάρισμα στον λογαριασμό )
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com