apollon444
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2019
- Like
- 4.540
- Πόντοι
- 456
Καλησπερα φιλε ποσο στοιχισε η ολη ιστορια ???Την είχα γαμησει στην Μύκονο που είχε έρθει το καλοκαίρι
Αντέχει πολύ κοπανημα πίπα καλή κόλο δεν δίνει
Καλησπερα φιλε ποσο στοιχισε η ολη ιστορια ???Την είχα γαμησει στην Μύκονο που είχε έρθει το καλοκαίρι
Αντέχει πολύ κοπανημα πίπα καλή κόλο δεν δίνει
Την έβγαλε guys! Πάτε να κάψετε τη "δουλειά" ... ρε 'σείς θέλει λίγο διακριτικότητα, γιατί μετά ακόμα και αυτά τα βιζιτόνια β διαλογής, είτε παριστάνουν τις δύσκολες, είτε ζητάν 200€+ χωρίς ιδιαίτερο λόγο!σουετ γοβες βγαζει μια που γραφει Λαρισα
Η ειρωνια είναι ότι πέφτουν σα τα Λιγουρία σα τις ακρίδες με τα μούτρα μόλις μαθαίνουν κάτι και τελικά πραγματικό ενδιαφέρον να κανονίσει κάτι έχει ο 1 στους 50Την έβγαλε guys! Πάτε να κάψετε τη "δουλειά" ... ρε 'σείς θέλει λίγο διακριτικότητα, γιατί μετά ακόμα και αυτά τα βιζιτόνια β διαλογής, είτε παριστάνουν τις δύσκολες, είτε ζητάν 200€+ χωρίς ιδιαίτερο λόγο!
Νομίζω 80 δεν θυμάμαιΚαλησπερα φιλε ποσο στοιχισε η ολη ιστορια ???
Ευχαριστω !!Νομίζω 80 δεν θυμάμαι
δίνει σήμα από τη φωτό ότι απευθύνεται σε ειδικό κοινόElina for you (699.70.6.89.60)
Ia sou moro mou.ego kano kanouniko programa.elefteto.teliotiko .glipsimata filia sto stoma.69.mouaresi kinki pexnidia sto krevati....pare me tel.na perasoume poli kala (699.70.6.89.60)kanesex.com
καλησπερα σε ολους. ξερουμε τιποτα για την κυρια?
Τελικά απάντησε σε κανέναν ?Elina for you (699.70.6.89.60)
Ia sou moro mou.ego kano kanouniko programa.elefteto.teliotiko .glipsimata filia sto stoma.69.mouaresi kinki pexnidia sto krevati....pare me tel.na perasoume poli kala (699.70.6.89.60)kanesex.com
καλησπερα σε ολους. ξερουμε τιποτα για την κυρια?
Τι εστι ΔήμητραΠαρακαλειται ο συναγωνιστής που συνευρεθεί με τη Δήμητρα στον Άλιμο να επικοινωνήσει μαζί μου σε πμ για ανταλλαγή απόψεων. Ευχαριστώ πολύ!!
Τη πέτυχα τώρα τελευταία στο δρόμο και μου είπε ότι έχει πολυ δουλειά και αν δε τη πιάνω στο τηλ να στέλνω μήνυμα , και ότι έχει και μια φιλη Νατασα την οποία πήγα αλλα ειναι μεγάλη και πολυ σπασμένη φάτσα . Γνωρίζει κανεις αν κάνει πρωκτικό η Νελλη ;Φιλε δουλευει ακομη η Νελλη απο Καλιρροις αλλα για να την πετυχεις στο τηλεφωνο πρεπει να κανεις ταμα! Πολυ δυσκολο να τη βρεις! Και εγω την επαιρνα τηλεφωνο να κανονισω αλλα τιποτα!
Και μαζί μου παρακαλώ γιατί υπάρχει μια επικοινωνίαΠαρακαλειται ο συναγωνιστής που συνευρεθεί με τη Δήμητρα στον Άλιμο να επικοινωνήσει μαζί μου σε πμ για ανταλλαγή απόψεων. Ευχαριστώ πολύ!!
Αυτή η Άννα τουλάχιστον μαύρο λόγο κακής συμπεριφοράς.... επιβεβαιώνω με 1000Άννα αυτή λες?Anna(6993074681) - Kleopatra.club
Ia soy.ego kano kanouniko programa.eleftero.teliotiko.69.glipsimata filia.mouaresi kinki pexnidia sto krevati.aftarxiko.pare me na perasoume poli kala.(6993074681)www.kleopatra.club
Πάρε με στο 6931313046 Αστέρι στη πόλη μας με καυτό κορμί! - Kleopatra.club αλλά και αυτή....δεν μπαίνει στον κόπο να πει ούτε τι προσφέρει στα χρήματα που ζητάει... κλείσιμο στην μούρη ...ουστ ρε νούμερα....Αυτή η Άννα τουλάχιστον μαύρο λόγο κακής συμπεριφοράς.... επιβεβαιώνω με 1000
Οχι απο τι ξερω ! Δεν κανει πρωκτικο! Εκτος και αν το εβαλε στο προγραμμα!Τη πέτυχα τώρα τελευταία στο δρόμο και μου είπε ότι έχει πολυ δουλειά και αν δε τη πιάνω στο τηλ να στέλνω μήνυμα , και ότι έχει και μια φιλη Νατασα την οποία πήγα αλλα ειναι μεγάλη και πολυ σπασμένη φάτσα . Γνωρίζει κανεις αν κάνει πρωκτικό η Νελλη ;
Εμένα έκλεισαν ραντεβού Μενέλαου και ΔοιράνηςΌχι εγώ την έχω πάρει σπίτι της και τις 3 φορές στο κέντρο Αθήνα
Τι να σου μπορεί να μη δέχεται σπίτι της πλέον... Την ρώτησες?Εμένα έκλεισαν ραντεβού Μενέλαου και Δοιράνης
Επίσης γιατί γνωστό σημείο??Εμένα έκλεισαν ραντεβού Μενέλαου και Δοιράνης
Ειναι κάτι ημιυπόγεια rend και κατα καιρούς τα νοικιάζουν επαγγελματίες του χώρου , επι της ΜενέλαουΕπίσης γιατί γνωστό σημείο??
Τι είναι εκεί?