bruce wayne
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.694
- Πόντοι
- 456
ειναι το προφιλ με τις γατες ?Εμένα μου ζήτησε 150, της ζήτησα πιο πολλές φώτο και δεν έστειλε και την μπλόκαρα...όσα μπορεί να αρπάξει!
ειναι το προφιλ με τις γατες ?Εμένα μου ζήτησε 150, της ζήτησα πιο πολλές φώτο και δεν έστειλε και την μπλόκαρα...όσα μπορεί να αρπάξει!
Δεν έχω τηλ !! Συνεννόηση μέσω messenger!Αν θες στείλει πμ πληροφορίες
Ναι guys, εκείνη με τις γάτες ... μην τσιμπάτε με τα 150, 200 ζητάει ... γενικά ότι της κατέβει! Εγώ την έριξα εύκολα στα 100 για μία ώραειναι το προφιλ με τις γατες ?
Δεν έχω κάτι άλλο ... έχω γράψει αυτά που ξέρω!Αν θες στείλει πμ πληροφορίες
E τώρα θα το πάει 200+ με τόση ζήτηση ( άσχετα εάν δεν κλησει κάνεις)Ναι guys, εκείνη με τις γάτες ... μην τσιμπάτε με τα 150, 200 ζητάει ... γενικά ότι της κατέβει! Εγώ την έριξα εύκολα στα 100 για μία ώρα
Που έχει προφίλ;;ειναι το προφιλ με τις γατες ?
Που έχει προφίλ;;
Μπήκα αλλά. Δήμητρα παπα δεν υπάρχει στο market placeΔεν έχω κάτι άλλο ... έχω γράψει αυτά που ξέρω!
Ρε' σεις facebook Δημητρα Παπα ή marketplace σουετ γοβες και είναι αυτή στο προφίλΜπήκα αλλά. Δήμητρα παπα δεν υπάρχει στο market place
Μίλησε καρφί και μάλιστα επέμεινε για άμεση συνάντηση!παιδια η παπα σας μιλαει αμεσως η σας εχει στο περιμενε ?
μπηκες κατευθειαν στο θεμα ?Ρε' σεις facebook Δημητρα Παπα ή marketplace σουετ γοβες και είναι αυτή στο προφίλ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μίλησε καρφί και μάλιστα επέμεινε για άμεση συνάντηση!
Εγώ τις έστειλα αν πουλάει φώτο ... και μου απάντησε "άλλα πουλάω" οπότε μετά σιγά σιγά στο ψητό...! Γράψε της ότι ενδιαφέρεσαι για συνάντηση και νομίζω θα στα πειμπηκες κατευθειαν στο θεμα ?
με κανονικο προφιλ μπηκες η ψευτικο ?Εγώ τις έστειλα αν πουλάει φώτο ... και μου απάντησε "άλλα πουλάω" οπότε μετά σιγά σιγά στο ψητό...! Γράψε της ότι ενδιαφέρεσαι για συνάντηση και νομίζω θα στα πει
Φυσικά ψεύτικο ... αν και δεν πιστεύω ότι έχει σημασία, αφού από την αντίδρασή της μου φάνηκε επαγγελματίας...με κανονικο προφιλ μπηκες η ψευτικο ?
εγω ακομα περιμενω ... τι να πω δεν ξερω ....Φυσικά ψεύτικο ... αν και δεν πιστεύω ότι έχει σημασία, αφού από την αντίδρασή της μου φάνηκε επαγγελματίας...
Δε μου βγαζει καμια με γατα η γατες.Ρε' σεις facebook Δημητρα Παπα ή marketplace σουετ γοβες και είναι αυτή στο προφίλ
Μην κάνεις τίποτα ούτε τηλέφωνοΓια την συγκεκριμένη ξέρει κάποιος κάτι; Έχει χώρο στη Καλλιθέα, στο τηλέφωνο απάντησε γρήγορα, μιλούσε καλά ελληνικά και ακούστηκε αρκετά ήρεμη όχι σαν κάτι άλλες απότομες. Αν ξέρετε κάτι πείτεΚΩΛΑΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΤΡΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ
**694-755-3340** DEHOMAI STO HORO MOY APO TIS 12 TO MESIMERI KAI META . MONO GIA ATOMA POU EINAI SOVARA KAI TOUS ARESEI TO OIKEIO GAMHSI APO 42XRONI MILFARA . THL 694-755-3340kanesex.com