Στο χώρο μου θα απολαύσεις απόλυτη χαλάρωση και καλοπέραση. 698 748 4906 Ναταλία. Έλα να γνωριστούμε. ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
kanesex.com
Αγαπητοι συναγωνιστες καλημέρα και καλο μηνά.
Μιας και δεν εχω δει πουθενα σχολια για την εν λογω κυρια ειπα να παω να δοκιμασω και μοιραζομαι ευθύς αμέσως την εμπειρία μου.
Συνεννόηση ευκολη απο το τηλεφωνο, εχει βαρια ρώσικη προφορα αλλα ξερει πολυ καλα ελληνικά. Το μερος της στο κεντρο της Αθηνας σε Αεκτζιδικη περιοχη (). Ευκολα προσβασιμο αλλα οχι ευκολα να παρκαρεις..
Τεσπα μην κουραζω
Ανοιγει πορτα. Ειναι ακριβως ιδια με τις φωτο.40 και κατι ίσως, 1,70 με 65 κιλα μαξ 2.5 στηθος ολα φυσικα. Φοραγε ενα μαυρο σχιστο φορεμα και γοβες. Με καλωσοριζει αμεσως με γλωσσοφιλο. Δε το παιδεψα και εγω πολυ με το σοσιαλ οποτε περασα μεσα αμεσως.
Τι να πρωτοπώ
Τί βαθυ τσιμπουκι ασταμάτητο
Τί αψογο στήσιμο
Τι έκφυλη συμπεριφορά
Τι προθυμοτητα να δωσει τη ροδέλα της
Μονο μειον ειναι οτι ειναι πολυκατοικια-γειτονια, αλλα απλα εχω εγω κομπλεξ οταν ακουγομαστε.
Η Ναταλια αξιζει προσοχη και απορω τοσο καιρο γιατι δεν εχω δει κατι. Ποσταρω εδω και προτεινω ανεπιφύλακτα. Το τιμαει το 50αρικο και με το παραπάνω.
Παρακαλω συγχωρεστε τη τσαπατσουλικο ποστ μου, επι της ουσιας ειναι το πρωτο μου.
Επισης ξερω οτι δε τρεφω και πολυ εμπιστοσυνη με τοσα λιγα ποστ αλλα πιστεψτε με δοκιμαστε και δε θα χασετε.