kafearkoudas
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 26
- Like
- 17.789
- Πόντοι
- 4.496
Έχεις περισσότερο ινφο;;; αγγελία;;;οχι η Σβετ....Μαριαννα απο Βουλγαρια
Έχεις περισσότερο ινφο;;; αγγελία;;;οχι η Σβετ....Μαριαννα απο Βουλγαρια
Έχεις περισσότερο ινφο;;; αγγελία;;;
αυτη ειχε και προφιλ στο mamba με το ονομα cukita πριν ενα εξαμηνο περιπου... ειχα τοτε μιλησει μαζι της μου ζηταγε 50ευρω χωρις κωλο...βρεθηκαμε καπου στο γαλατσι και μου τα αλλαξε ολα...ηθελε σε ξενοδοχειο και 100 ευρω παλι χωρις κωλο...με τα ελαχιστα αγγλικα που μιλουσε καταλαβα οτι μαλλον κατα λαθος μου ειχε γραψει 50...τελος παντων 100 ευρω δεν ειχα εκεινη την στιγμη πανω μου δεν προχωρησε....παντως οι κριτικες απο καποιους που πηγαν μαζι της τοτε ηταν αρκετα αντικρουομενες μεταξυ τους δεν εβγαζε κανεις ακρη...οποτε μαλλον καλυτερα να δοκιμασεις για να ξερεις...οι φωτο παντως ηταν 100% αληθινες και αυτο ειναι ενα μεγαλο συν....Κουβανεζα καυτο προγραμμα ! 6934783829
Ειμαι ενα σεξυ κοριτσι 25 χρονων, η καυτή Σοφία. μια απο τι καλύτερες πουτάνες με τατουάζ και καυτό κορμί, από την κούβα. το ύψος μου είναι μόνο 1,50μ, αλλά θα σε ταξιδέψω με το καλλίγραμμο σώμα μου. Ο κόσμος της ηδονής σε περιμένει πλαί μου, αγάπη μου. Ειμαι το τελειο petit καυλάκι για το...kanesex.com
Ρε αδέρφια τι πιστόλι είναι αυτό???
Όποιος έχει δοκιμάσει να γράψει info γιατί με ενδιαφέρει άμεσα
Ελπίζω να γράψει κάποιος προσωπική εμπειρία... Σίγουρα μέσα στον μήνα θα δοκιμάσω γιατί είναι ακριβώς αυτό που με φτιάχνει....baby face κοντό αδύνατο και μελαχρινό δέρμα....και βολεύει πολύ που έχει χώρο.αυτη ειχε και προφιλ στο mamba με το ονομα cukita πριν ενα εξαμηνο περιπου... ειχα τοτε μιλησει μαζι της μου ζηταγε 50ευρω χωρις κωλο...βρεθηκαμε καπου στο γαλατσι και μου τα αλλαξε ολα...ηθελε σε ξενοδοχειο και 100 ευρω παλι χωρις κωλο...με τα ελαχιστα αγγλικα που μιλουσε καταλαβα οτι μαλλον κατα λαθος μου ειχε γραψει 50...τελος παντων 100 ευρω δεν ειχα εκεινη την στιγμη πανω μου δεν προχωρησε....παντως οι κριτικες απο καποιους που πηγαν μαζι της τοτε ηταν αρκετα αντικρουομενες μεταξυ τους δεν εβγαζε κανεις ακρη...οποτε μαλλον καλυτερα να δοκιμασεις για να ξερεις...οι φωτο παντως ηταν 100% αληθινες και αυτο ειναι ενα μεγαλο συν....
Προσωπάρα το καριολάκι!!! Αλλά και τα 100...Ελπίζω να γράψει κάποιος προσωπική εμπειρία... Σίγουρα μέσα στον μήνα θα δοκιμάσω γιατί είναι ακριβώς αυτό που με φτιάχνει....baby face κοντό αδύνατο και μελαχρινό δέρμα....και βολεύει πολύ που έχει χώρο.
Το μικρό βυζί και το no anal είναι τα απογοητευτικά αλλά στα 100€ με χώρο είναι καλό ντιλ
Ρε φιλαράκι το πρόβλημα δεν είναι τα 100.... Αλλά το ότι δεν δίνει κώλο.Προσωπάρα το καριολάκι!!! Αλλά και τα 100...
Ακριβώς όπως τα λες αλλά παρέχει πολύ σπεσιαλιτέ υπηρεσίες και δεν εννοώ ακαποτα. Δεν πήρα γιατί δεν είναι στο target group μουΦίλε μακριαααα. Είναι θεόχοντρη και πολύ γριά. Εγω πήγα γιατί κάποιος την περιέγραψε ως νταρντάνα.... Αν είναι δυνατόν. Η τύπισσα είναι για πολύ μερακλήδες...
προσφατα αν δεν κάνω λάθος είδα ότι έπαιζε και σε ένα στουντιο!Προσωπάρα το καριολάκι!!! Αλλά και τα 100...
Ρε φιλαράκι το πρόβλημα δεν είναι τα 100.... Αλλά το ότι δεν δίνει κώλο.
Αν βάλεις ότι γλυτώνεις το ξενοδοχείο δεν είναι απαγορευτικό το 100.
Εμένα μου έστειλε φωτογραφικό υλικόΣεξι και καυτη
Εχει δοκιμαστει απο καποιον συναδελφο ? ημουν ετοιμος να την παρω κουρσα ... αλλα οι μουφα φωτογραφιες της με εριξαν στα φρενα ...
Διαφορετικες φωτογραφιες απο απο αυτες στην αγγελια ??? γιατι και στο προφιλ της viber μουφα φωτο εχει ...Εμένα μου έστειλε φωτογραφικό υλικό
Στειλε και μενα μυστη αν μπορειςεστειλα pm
Ποια είναι η κορασίδα?οχι η Σβετ....Μαριαννα απο Βουλγαρια
οι φωτό αληθινές σίγουρα?αυτη ειχε και προφιλ στο mamba με το ονομα cukita πριν ενα εξαμηνο περιπου... ειχα τοτε μιλησει μαζι της μου ζηταγε 50ευρω χωρις κωλο...βρεθηκαμε καπου στο γαλατσι και μου τα αλλαξε ολα...ηθελε σε ξενοδοχειο και 100 ευρω παλι χωρις κωλο...με τα ελαχιστα αγγλικα που μιλουσε καταλαβα οτι μαλλον κατα λαθος μου ειχε γραψει 50...τελος παντων 100 ευρω δεν ειχα εκεινη την στιγμη πανω μου δεν προχωρησε....παντως οι κριτικες απο καποιους που πηγαν μαζι της τοτε ηταν αρκετα αντικρουομενες μεταξυ τους δεν εβγαζε κανεις ακρη...οποτε μαλλον καλυτερα να δοκιμασεις για να ξερεις...οι φωτο παντως ηταν 100% αληθινες και αυτο ειναι ενα μεγαλο συν....
Είχε σπάσει η πόρτα και δε βρήκαν ίδιο σχέδιο!!!οι φωτό αληθινές σίγουρα?
για τσέκαρε την παραμόρφωση στο κάτω μέρος του ταμπλά στο δεξί φύλλο της συρόμενης...
Εμένα μου έστειλε φωτογραφικό υλικό
Σεξι και καυτη
Εχει δοκιμαστει απο καποιον συναδελφο ? ημουν ετοιμος να την παρω κουρσα ... αλλα οι μουφα φωτογραφιες της με εριξαν στα φρενα ...