Forgivebutnotforget
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 281
- Πόντοι
- 21
Αυτο καταλαβες?IQ ραδικιου εχεις φιλε μου!!!Μου αρεσει που εισαι και παλιος εδω...με εκανες και γελασα κονιορδε βραδιατικα ρε ουστ
Ειχε αναφερθει πριν κανα 2ημηνο...ειχε καλη κριτικη..αξιζει..δοκιμασεΑν καποιος ξερει τι παιζει με αυτη την Ιριδα ας μου πει
Οκ ευχαριστω πολυΕιχε αναφερθει πριν κανα 2ημηνο...ειχε καλη κριτικη..αξιζει..δοκιμασε
ναι ε?.εγω ξερω οτι αυτου του ειδους,αυταρχικα οπως λεει,μονο πισωγλεντηδες τα παιρνουν..δλδ θα σε στραποναρει,αυτο εννοει και μετα ελα πες μου οτι δεν εισαι πισωγλεντης....ρε ουστ..εκτος αν οντως το IQ σου ειναι ραδικιου και αλλα διαβαζεις και αλλα καταλαβαινει η γκλαβα σου...Αυτο καταλαβες?IQ ραδικιου εχεις φιλε μου!!!Μου αρεσει που εισαι και παλιος εδω...με εκανες και γελασα κονιορδε βραδιατικα ρε ουστ
Ακου γιδι πηρα τουλαχιστον 8 pm απο συναθλητες εδω μεσα οτι εισαι μεγαλος μπετοβλακας και να σε γραψω στα @@ δια μου και αυτο θα κανω τελειωμενε ολα τα στραπον της γης στο κωλο σου ξεφτιλα που θα μιλησεις κιολας...πουτανα εισαι φτιαξε προφιλ μη ντρεπεσαι ρε τραβελι καποιος θα βρεθει να σε γαμισει να κανεις μεροκαματο βρωμιαρα σκατοψυχη κρυφαδελφη αϊντε πουστρα απο δω περα εμενα το βραδυ μου εφτιαξες αγραματε εχω πεθανει στο γελιο με τη παρτι σου ο καραγκιοζης του bou εισαι ρεεεεεεεεεναι ε?.εγω ξερω οτι αυτου του ειδους,αυταρχικα οπως λεει,μονο πισωγλεντηδες τα παιρνουν..δλδ θα σε στραποναρει,αυτο εννοει και μετα ελα πες μου οτι δεν εισαι πισωγλεντης....ρε ουστ..εκτος αν οντως το IQ σου ειναι ραδικιου και αλλα διαβαζεις και αλλα καταλαβαινει η γκλαβα σου...
Δες λίγο πιο πισω φίλε μου εχω ρωτήσει σχετικά πριν πάω.. Εκανα delete ακόμα και την αναμνησηΣε ποια πήγες?
Φίλε μακριαααα. Είναι θεόχοντρη και πολύ γριά. Εγω πήγα γιατί κάποιος την περιέγραψε ως νταρντάνα.... Αν είναι δυνατόν. Η τύπισσα είναι για πολύ μερακλήδες...Καμιά εμπειρία απο Ειρήνη απο Πεύκη;
ελα αδερφαρα πηγαινε να σε στραπονιασει,οπως σου αρεσει και ασε τισ δικαιολογιεςΑκου γιδι πηρα τουλαχιστον 8 pm απο συναθλητες εδω μεσα οτι εισαι μεγαλος μπετοβλακας και να σε γραψω στα @@ δια μου και αυτο θα κανω τελειωμενε ολα τα στραπον της γης στο κωλο σου ξεφτιλα που θα μιλησεις κιολας...πουτανα εισαι φτιαξε προφιλ μη ντρεπεσαι ρε τραβελι καποιος θα βρεθει να σε γαμισει να κανεις μεροκαματο βρωμιαρα σκατοψυχη κρυφαδελφη αϊντε πουστρα απο δω περα εμενα το βραδυ μου εφτιαξες αγραματε εχω πεθανει στο γελιο με τη παρτι σου ο καραγκιοζης του bou εισαι ρεεεεεεεεε
Αχαχαχαχαχαχαχα
Λογικά στην Άννα πήγε γιατί η φίλη της δεν είναι τετραπαχη και με τεράστια βυζιά.... Και οι δύο είναι για τα μπάζαΣε ποια πήγες?
Φίλε μακριαααα. Είναι θεόχοντρη και πολύ γριά. Εγω πήγα γιατί κάποιος την περιέγραψε ως νταρντάνα.... Αν είναι δυνατόν. Η τύπισσα είναι για πολύ μερακλήδες...
Καλησπερα,Κυρια,, Ελληνίδα με δικο της χωρο,,, προσφερει ερωτικες υπηρεσιες - Αγγελίες Σεξ | Openday
αγγελίες σεξ σε όλη την Ελλάδα. Γυναίκες callgirl και άνδρες zigolo, αγγελίες massage από γυναίκες bigtits στο χώρο τους, αγγελίες τρανς.www.openday.gr
Μύστες τι ξέρουμε για την κυρία;;;
Στην γνωστή Άννα από Φάληρο που πέφτουν κορμιά για το τηλέφωνο της?Λογικά στην Άννα πήγε γιατί η φίλη της δεν είναι τετραπαχη και με τεράστια βυζιά.... Και οι δύο είναι για τα μπάζα
Έχω λεπτό κορμί με φυσικό στήθος και πολύ ωραία κωλομέρια. - Kleopatra.club
6940288807 Ανθή Ελληνίδα 25 ετών άτακτη και καυλιάρα. ΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΒΑΒΥ Έχω λεπτό κορμί με φυσικό στήθος και πολύ ωραία κωλομέρια. Αθήνα – […]www.kleopatra.club
Καλησπέρα στην ομάδα γιατί είμαι λάτρεις τέτοιον καταστάσεων ξέρουμε τίποτε για εδώ εάν όχι έχετε να προτείνετε κάτι παρόμοιο. Ευχαριστώ!!!
Καλησπερα, απαντησα καιβσε προηγουμενο ποστ αλλα δεν το βλεπω να ανεβηκε.Τις συγκεκριμένες τις καλω εδω και μερες αλλα δεν βγαζω γραμμη. Με εχει πριζωσει σχολιο συναγωνιστη οτι μπορει η μια να ειναι επανεμφανιση της Σοφιας απο Κορυδαλλο. Αν καποιος πηγε ας ενημερωσει
Η Άννα μου θυμίζει την θεία Ελένη που γίνεοταν χαμός με το τηλέφωνο της