Matt LeBlanc
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 21
- Like
- 6.900
- Πόντοι
- 8.345
απο...κωμα ξυπνησες?Ποια η Άννα και ποια η θεία Ελένη;
απο...κωμα ξυπνησες?Ποια η Άννα και ποια η θεία Ελένη;
Καλησπέρα. Εγώ πήρα τηλέφωνο . 70 € μου είπε, πολύ καλή ακούγεται αλλά από ότι διάβασα και σε προηγούμενα Post δεν είναι και οτι καλύτερο.Ειχε αναφερθει πριν κανα 2ημηνο...ειχε καλη κριτικη..αξιζει..δοκιμασε
Ποια η Άννα και ποια η θεία Ελένη;
Ελεος ρεεεεεεεεεε οχι αλλο καρβουνοαπο...κωμα ξυπνησες?
Πολυ καλο το nickname φιλε πεθανα στα γελια να εισαι καλαΚαλησπέρα. Δεν συστήθηκα κιόλας, Ψαράς, αφού δεν ... που δεν... έβλεπα τόσο καιρό σαν επισκέπτης Τον τελευταίο καιρό μπηκα στο χορο χτύπησα πέντε-έξι πόρτες και είπα να γραφτώ.
Ούτε καν... Αυτή είναι Κορυδαλλο και όσοι πάνε φεύγουν τρέχονταςΣτην γνωστή Άννα από Φάληρο που πέφτουν κορμιά για το τηλέφωνο της?
διαβασε εδω και σιγα σιγα θα μαθεις οτι με Κοινη Λογικη, κανενας δεν στην πεφτει.αγγελιες απο kanesex.gr ειναι επικινδυνες;
τυπου μην σου την πεσει κανεις
Μασατζιδικο της Λουντα δεν είναι εκεί ? Στούντιο έγινε ?Καλησπερα,
Πηγα πριν κανα μηνα
Ειναι κηφισιας 10 Αμπελοκηπους στουντιο
Απανταει μια θεια ρωσιδα στο τηλ
Ρωσιδα, δεν ειναι η κοπελα της φωτο.
Πιο μικρο βυζακι, δυνατη ρογα, τσιμπουκι ελευθερο, 69 και καλο μασαζακι. Στα 60 € . Ξαναπηγαινα.
μα γιατι τι εχουν τα αρματα? θα την εχεις και για ασπιδα..... πλακα πλακα γνωριζω ενα υπεραρμα μαχης ---θωρηκτο ποτεπκιν με χωρο κοντα στον ηλεκτρικο Αττικη 30 ευρω μονο....αν ψηνεσαι στειλε μηνυμαΣυναγωνιστές καλησπέρα, έρχομαι αθήνα και θα ήθελα να μου προτείνετε milf-gilf (40-55) με μεγάλο στήθος και σχετικά κανονικό σώμα (όχι κανένα άρμα). Θα με βόλευε να έχει δικό της χώρο. Σας ευχαριστώ
Δουλευει ακομα αυτη ρεφιλε; στιν Αδμητου?μα γιατι τι εχουν τα αρματα? θα την εχεις και για ασπιδα..... πλακα πλακα γνωριζω ενα υπεραρμα μαχης ---θωρηκτο ποτεπκιν με χωρο κοντα στον ηλεκτρικο Αττικη 30 ευρω μονο....αν ψηνεσαι στειλε μηνυμα
οχι αυτη που λεω εγω εχει χωρο στην ΑριστομενουςΔουλευει ακομα αυτη ρεφιλε; στιν Αδμητου?
Αρα δεν ειναι η ιδια. Σε αυτη που λεω εχω παει 2 φορες, και τις δυο εχω φυγει γιατι εχω τρομαξει χαχα. Δεν εχει πλεον αγγελιαοχι αυτη που λεω εγω εχει χωρο στην Αριστομενους
Σβετ;;;;οχι αυτη που λεω εγω εχει χωρο στην Αριστομενους
KaneSex - Δημόσιο προφίλ του χρήστη ΣΟΦΊΑ
Έχουμε κάποια πληροφορία; ευχαριστώ!
οχι η Σβετ....Μαριαννα απο ΒουλγαριαΣβετ;;;;
Τώρα μπήκες στο νόημα των προμοτορων εδώ μέσα...Φίλε μακριαααα. Είναι θεόχοντρη και πολύ γριά. Εγω πήγα γιατί κάποιος την περιέγραψε ως νταρντάνα.... Αν είναι δυνατόν. Η τύπισσα είναι για πολύ μερακλήδες...
Ισχύει. Είναι μέχρι να καταλάβεις τη ροή των μουφα αγγελιών με τις πραγματικές. Απλά στο Κάνε σεξ παιζει πολυ τσιγγαναριο!διαβασε εδω και σιγα σιγα θα μαθεις οτι με Κοινη Λογικη, κανενας δεν στην πεφτει.