Dsar263
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 41
- Like
- 11.257
- Πόντοι
- 3.436
εχει καποιο facebook ή αγγελια?Το γκιλφακι που προσφέρεται στο δήμο Ωρωπίων το έχει δοκιμάσει κανείς ? Ρωτάω γιατί είναι πολλά τα χλμ
εχει καποιο facebook ή αγγελια?Το γκιλφακι που προσφέρεται στο δήμο Ωρωπίων το έχει δοκιμάσει κανείς ? Ρωτάω γιατί είναι πολλά τα χλμ
αγγελία βαζει δεν τη γνωρισα στον εσπερινοεχει καποιο facebook ή αγγελια?
Μπορείς να βάλεις το λινκ της αγγελίας;αγγελία βαζει δεν τη γνωρισα στον εσπερινο
Δεν μπορώ να βάλω λινκ, άλλωστε πόσες είναι οι θειές που προσφέρονται για σεξ στο δήμο Ωρωπίων?Μπορείς να βάλεις το λινκ της αγγελίας;
110 κ ενω συμφωνησε γλωσσοφιλα...ουτε καν...σχολαστικη μέχρι αηδίας...κ πολυ ξεπετα...πεταμενα λεφτα μάγκες...το μουνι τιγκα στο τζελ...Προχωρημένα πράγματα
Ok. Απλά λόγω εργασίας ανεβοκατεβαίνω Αυλίδα, που είναι σχετικά κοντά, και έλεγα να κάνω μια στάση προς το εκεί, αν με ιντριγκάρε η αγγελία.Δεν μπορώ να βάλω λινκ, άλλωστε πόσες είναι οι θειές που προσφέρονται για σεξ στο δήμο Ωρωπίων?
Κάβλα milf σε καλή τιμή....
Έχει κανείς πληροφορίες???
Πήγε γνωστός μου. Η λέξη χάλια ανταποκρίνεται πλήρως σε όσα μου περιέγραψε. Μάλλον, κάποιες, δεν ξέρουν ότι τα χρήματα βγαίνουν με κόπο και πρέπει να προσφέρεις τα μέγιστα σε αυτόν που σου τα δίνει. Καλύτερα φάτε τα σουβλάκια τα λεφτά σας. Πιο πολύ θα καυλώσετε.Καλό φαίνεται...
Α κατάλαβα...Όχι τότε ούτε καν110 κ ενω συμφωνησε γλωσσοφιλα...ουτε καν...σχολαστικη μέχρι αηδίας...κ πολυ ξεπετα...πεταμενα λεφτα μάγκες...το μουνι τιγκα στο τζελ...
Μάνατζερ πες μας 2 λόγια για την παολα..Μελίνα για τρεις μέρες κοντά σου!!!6993420711
Το όνομά μου Μελίνα θα είμαι στην πάτρα για τρείς ατελείωτες νύχτες σε δικό μου χώρο έλα να σου χαρίσω τις υπέροχες βυζάρες μου και το υπέροχο juicy κορμί μου. 6993420711kanesex.com
Ρε φιλε πλακα μας κανεις;;οι φωτο ειναι 20 χρονια πριν...για γκιλφ προκειται...δεν λεω καλα παιρνας....αλλα ειναι για μερακληδεςΈχω καύλα κωλομέρια και εκπληρώνω κάθε σου φαντασίωση
Δοκίμασε και δεν θα χάσεις. Μου αρέσουν όλα στο κρεβάτι. Έχω καύλα κωλομέρια και πολύ ωραίο πρόσωπο, είμαι έκφυλη και για άντρες με ιδιαίτερα γούστα. Αν σε εξιτάρουν όλα τα kinky παιχνίδια στο κρεβάτι, είμαι εδώ για σένα. Διαθέτω όλα τα όργανα. Το τηλέφωνό μου 6980596453 το σηκώνω εγώ και...kanesex.com
Χριστίνα με καύλα κωλομέρια που σου εκπληρώνει κάθε σου φαντασίωση.
Με τη Χριστίνα βρέθηκα πρόσφατα στο δικό της χώρο. Φωτογραφίες 100% δικές της. Μπορώ να πω και πολύ καλύτερη. Γαλανά μάτια, ξανθό κοντό μαλλί. Πολύ ευγενική, χαρούμενη και βλέμμα που υπόσχεται πολλά.
Μετά το μπάνιο που έκανα και έκανε και εκείνη μπήκε στο δωμάτιο.
Της αφαίρεσα σιγά σιγά το μπεμπυ ντολ και άρχισα να τις γλύφω τις υπέροχες και μεγάλες ρόγες της. Εκείνη ανταποκρίθηκε και άρχισε να μου φιλάει το λαιμό και κατέληξε στο πίσω μέρος του αυτιού. Της ζήτησα αν μπορώ να κατέβω και να τη γλύψω και με ένα νεύμα μου πήρε το κεφάλι και το κατέβασε προς τα κάτω.
Κατέβηκα για γλυφομούνι το οποίο και απόλαυσα. Ανταποκρίθηκε κι εκείνη με κάποιες κραυγές καύλας. Συνέχισα μανιωδώς μια και γουστάρω τρελά το γλυφομούνι.
Αρχικά νόμιζα ότι υποκρίνεται αλλά μετά από λίγο άρχισε να βογγάει και να τρέμη ολόκληρη. Έχυσε άγρια και σταμάτησε για λίγο ώρα μέχρι να συνέρθει.
Μετά με ξάπλωσε στο κρεβάτι και άρχισε να μου κάνει πίπα. Πολύ βαθιά μέχρι μέσα στο λαρύγγι. Καύλωσα πάρα πολύ σε σημείο που ήθελα να τελειώσω. Της ζήτησα να σταματήσει γιατί θα χύσω και την ξάπλωσα εγώ στο κρεβάτι. Άρχισα να τη γαμάω στην αρχή αργά αλλά σιγά σιγά ανέβαζα ρυθμούς.
Το μουνί της ήταν μούσκεμα και μου χούφτωνε τα κολομέρια να μπαίνω μέχρι μέσα της. Επειδή ήθελα να τη χύσω στο στόμα, τον έβγαλα έξω πέταξα το προφυλακτικό και της τον έδωσα πάλι στο στόμα. Η καυλα μου με έκανε να της τον δίνω όλο μέχρι το λαρύγγι.
Έχυσα άγρια και της γέμισα το στόμα με τα χύσια μου. Υπέροχη αίσθηση, της άρεσε τρελά.
Της ζήτησα να κάνουμε ντουζάκι μαζί και το έκανε με ευχαρίστηση.
Πολύ καλή εμπειρία
Γιατί την έχεις πάρει???Ρε φιλε πλακα μας κανεις;;οι φωτο ειναι 20 χρονια πριν...για γκιλφ προκειται...δεν λεω καλα παιρνας....αλλα ειναι για μερακληδες
Εσυ τι λες τυπε;;για να γράφω...θειτσα καλα ηταν δε τα εκλαψα τα 60 μιχαηλ βοδα είναι...
Παολα σταθερη αξια αν και λιγο μεγαλη πλεον εχω να τη συναντησω δυομιση χρονια απο τοτε που ειχε ενα rbnb στην ιουλιανου με κατι αλλες πλεον κανει ξεπετες σε φαση τελειωνε να φυγεις πηγε ενας κολητος προσφατα και μου τα ελεγε ομως ειναι πανεμορφη αυτο δεν αλλαζει και πανω απο 20χρονια στο κουρμπετι εγω προσωπικα επειδη της εχω αδυναμια ισως και να την επισκεπτομουν ασχετα με την ξεπετα ουτως ή αλλως ας μη γελιομαστε οι περισοτερες ετσι ξηγιουνταιΜελίνα για τρεις μέρες κοντά σου!!!6993420711
Το όνομά μου Μελίνα θα είμαι στην πάτρα για τρείς ατελείωτες νύχτες σε δικό μου χώρο έλα να σου χαρίσω τις υπέροχες βυζάρες μου και το υπέροχο juicy κορμί μου. 6993420711kanesex.com
Παολα σταθερη αξια αν και λιγο μεγαλη πλεον εχω να τη συναντησω δυομιση χρονια απο τοτε που ειχε ενα rbnb στην ιουλιανου με κατι αλλες πλεον κανει ξεπετες σε φαση τελειωνε να φυγεις πηγε ενας κολητος προσφατα και μου τα ελεγε ομως ειναι πανεμορφη αυτο δεν αλλαζει και πανω απο 20χρονια στο κουρμπετι εγω προσωπικα επειδη της εχω αδυναμια ισως και να την επισκεπτομουν ασχετα με την ξεπετα ουτως ή αλλως ας μη γελιομαστε οι περισοτερες ετσι ξηγιουνται
Δε ξερω τι ζηταει δεν εχω παρει τηλ.Εσυ πηρες;Και αν ναι τι σου ζητησε;Πανέμορφη μπορεί να είναι αλλά δεν ζητάει και λίγα αν είναι ξεπέτα.
Δε ξερω τι ζηταει δεν εχω παρει τηλ.Εσυ πηρες;Και αν ναι τι σου ζητησε;
Τι λες τωρα....; Καλα απο μενα με τιποτα!!!140 ζητάει για μία ώρα.