bruce wayne
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.712
- Πόντοι
- 456
Παιδια τελικα τι γνωρίζουμε για την συγκεκριμένη.. εμενα μου ειπε 50 εκτος απο πισω πορτα εχει δικό της χώρο σε χοτελ αλλα δεν θα πλωρωσεις τίποτα...
βλεπω τις φωτογραφιες και το αλλων παιδιων πανω κατω το ιδιο ειναιΔεν γνωρίζω αλλά αν η φωτογραφία ανταποκρίνεται στη πραγματικότητα δοκιμάζω.
Κοίτα και 2 σελίδες πίσω που έχει αναφερθεί
Προγραμμα και τιμουλα μαζι με το τηλ. σε πμ ,ευχαριστω !!!Φίλε όποτε μπορείς στείλε μου τηλέφωνο σε παρακαλώ
Καλημέρα έκανα επίσκεψη την Παρασκευή η κοπέλα είναι όπως την βλέπετε γεμάτη τατουαζ σεξ με πολύ τζελ και ενώ κάνει πιπα και πιάσεις το πέος σου με το χέρι ενώ σε εχι κάνει μπάνιο δεν το ξανά βάζει στο στόμα της. Εγώ δεν θα ξανά πήγαινα. Δεν ξέρω αν βοηθεισα. Α και το βυζι πλαστικόΠαιδια τελικα τι γνωρίζουμε για την συγκεκριμένη.. εμενα μου ειπε 50 εκτος απο πισω πορτα εχει δικό της χώρο σε χοτελ αλλα δεν θα πλωρωσεις τίποτα...
Πιπα με πολύ χέριΚαλημέρα έκανα επίσκεψη την Παρασκευή η κοπέλα είναι όπως την βλέπετε γεμάτη τατουαζ σεξ με πολύ τζελ και ενώ κάνει πιπα και πιάσεις το πέος σου με το χέρι ενώ σε εχι κάνει μπάνιο δεν το ξανά βάζει στο στόμα της. Εγώ δεν θα ξανά πήγαινα. Δεν ξέρω αν βοηθεισα. Α και το βυζι πλαστικό
Καλημέρα υπαρχει τηλέφωνο ή αγγελία να μου στείλεις;;;Καλημέρα έκανα επίσκεψη την Παρασκευή η κοπέλα είναι όπως την βλέπετε γεμάτη τατουαζ σεξ με πολύ τζελ και ενώ κάνει πιπα και πιάσεις το πέος σου με το χέρι ενώ σε εχι κάνει μπάνιο δεν το ξανά βάζει στο στόμα της. Εγώ δεν θα ξανά πήγαινα. Δεν ξέρω αν βοηθεισα. Α και το βυζι πλαστικό
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πιπα με πολύ χέρι
Μια χαρα γυναικαρα ειναι.Εχει γραψει χιλιομετρα στο χωρο,την επαιρνα πιο παλια..Σορυ συνάδελφοι, αλλά το πρόσωπο της μου φαίνεται λιγάκι να ξεφεύγει από τα γυναικεία.
Γεννήθηκε δλδ γυναίκα;
Λεπτομέρειες φιλε μου αξίζει??Μια χαρα γυναικαρα ειναι.Εχει γραψει χιλιομετρα στο χωρο,την επαιρνα πιο παλια..
Δεν πρεπει να σου παρει τον αερα ομως, ειναι γατα.
Εγω περναγα παντα πολυ πολυ καλα!
Δεν έχω καταλάβει αν στο 50 είναι 1 ή 2 φορεςΜονο με 50αρικο και ροδελα μεσα;;
Εχουμε αγγελία ή κάποιο άλλο τρόπο επικοινωνίας;Ξεκάθαρο φίλε!!! Δες τις παραθέσεις!
Προχωρημένα πράγματα
Το τατουάζ στο στηθος...
Και η καλτσοδετα με το γκάνι...
Μέσα στις παραθέσεις υπάρχει η αγγελία.Εχουμε αγγελία ή κάποιο άλλο τρόπο επικοινωνίας;
28 χρονών;;;;;Έχει δοκιμάσει κανείς να μας πει εντυπώσεις? Έχει δικό της χώρο Καλλιθέα μου είπε 50€ για μια φορά.Οι φωτογραφίες φαίνονται καθαρέςΑΝΝΑ ΚΑΥΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ 699 306 9404 Thelo Sex
Γεια σας είμαι η Άννα μια καυλιάρα 28χρονη Ρωσίδα με πρόσφατες φωτογραφίες μου .Σε περιμένω στο δικό μου χώρο στην Καλλιθέα για να περάσουμε υγρέςthelosex.eu
καυλα φανεταιΈχει δοκιμάσει κανείς να μας πει εντυπώσεις? Έχει δικό της χώρο Καλλιθέα μου είπε 50€ για μια φορά.Οι φωτογραφίες φαίνονται καθαρέςΑΝΝΑ ΚΑΥΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ 699 306 9404 Thelo Sex
Γεια σας είμαι η Άννα μια καυλιάρα 28χρονη Ρωσίδα με πρόσφατες φωτογραφίες μου .Σε περιμένω στο δικό μου χώρο στην Καλλιθέα για να περάσουμε υγρέςthelosex.eu
Εμένα πάλι από τις πόζες μου φαίνεται εντελώς ντεκαυλέ!!! Μακάρι να κάνω λάθος.καυλα φανεται