thelastpm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.396
- Πόντοι
- 456
Κάποια παλιά γνώριμη είναι. Οι πιο παλιοί θα την αναγνωρίσουν λογικά
Μιας και είναι και γειτόνισσα και βολεύει αυτό, μία δοκιμή θα κάνω όταν ξανάρθει (γιατί τελέυταία στιγμή τώρα με πετυχαίνει εκτός Αθηνών). Θα της στείλω και μέιλ και ευελπιστώ να το θυμηθείΚάποια παλιά γνώριμη είναι. Οι πιο παλιοί θα την αναγνωρίσουν λογικά
παρτε την οποιος θελει φαινονται αρκετα στοιχεια της
Nα βαλεις τηλεφωνο οπως ολες οι κοπελες. Ο τροπος επικοινωνιας δεν ειναι αξιοπιστος για κανεναν.Καλημέρα σας! Δεν μπορώ να απαντήσω στα μήνυματα εδώ! Παρακαλώ η επικοινωνία μας να γίνεται μέσω email! Φιλάκια!
δεν υπαρχει αγγελια ομως χαααχαπαρτε την οποιος θελει φαινονται αρκετα στοιχεια της
Επίσηςμε το ίδιο mail βγαίνουν αγγελίες, σημερινές και γράφει Ειρήνη 22 ετών! ΧμμμμμμNα βαλεις τηλεφωνο οπως ολες οι κοπελες. Ο τροπος επικοινωνιας δεν ειναι αξιοπιστος για κανεναν.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
δεν υπαρχει αγγελια ομως χαααχα
μονο 2 εμφανισε οπως αυτες στις φωτο.Επίσηςμε το ίδιο mail βγαίνουν αγγελίες, σημερινές και γράφει Ειρήνη 22 ετών! Χμμμμμμ
αν δεις καλα θα δεις ενα τηλεφωνο φιλεNα βαλεις τηλεφωνο οπως ολες οι κοπελες. Ο τροπος επικοινωνιας δεν ειναι αξιοπιστος για κανεναν.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
δεν υπαρχει αγγελια ομως χαααχα
Το ειδα ΑΛΛΑ οι αγγελιες πλεον δεν υπαρχουν και δεν το δηλωσε η ιδια. Αρα μυριζει η υποθεσηαν δεις καλα θα δεις ενα τηλεφωνο φιλε
και δεν ξερουμε κιολας αν δινει το μπανιο της φιλεΤο ειδα ΑΛΛΑ οι αγγελιες πλεον δεν υπαρχουν και δεν το δηλωσε η ιδια. Αρα μυριζει η υποθεση
YΓ τπτ δεν σου ξεφευγει
H Πορεία θα δείξει για τη δεσποινίδα. Πάντως οι αγγελίες στο lovelist δεν υπάρχουν πιαμονο 2 εμφανισε οπως αυτες στις φωτο.
και δεν ξερουμε κιολας αν δινει το μπανιο της φιλε
Και.εγω και στο είπα.. ευχαριστώ για τη 2 ευκαιρία μας ..ήταν έντονη και σέξυ...επειδη εχω μαθει στην ζωη μου να ειμαι μπεσαλης σημερα βρεθηκα με την ιωαννα για δευτερη φορα
την πρωτη οσοι εχετε διαβασει εχω πει την αποψη μου και την εμπειρια μου
ηταν τραγικη
σημερα λοιπον συναντησα εναν αλλο ανθρωπο μια αλλη γυναικα
ομολογω οτι περασα περιφημα μεσα στην καυλα
αυτα
υ.γ. και μην ακουσω τιποτα οτι ειμαι προμο γιατι οι παλαιοι ξερουν το παρελθον μου και οι νεοι μπορουν να διαβασουν
Που βρίσκεται ο χώρος σου;;;Και.εγω και στο είπα.. ευχαριστώ για τη 2 ευκαιρία μας ..ήταν έντονη και σέξυ...
Κατεχάκη αν θες έλα στο νήμα μου ευχαριστώΠου βρίσκεται ο χώρος σου;;;
Πως τον πετσόκοψες έτσι;Για να δεις πόσο λαλακας είσαι, εσύ κραζεις εμένα μεν,αλλά μου ήρθανε 4 άτομα από σάιτ χθες βλέποντας τη φάση όλη, από περιέργεια, ένας νεαρός μάλιστα μου είπε απορώ γιατί γράφουν ότι γράφουν μερικοί ενώ καμία σχέση! Γι αυτό άνοιξα το νήμα πάλι να γράφουν την αλήθεια αυτοί που με συνάντησαν και όχι οι άσχετοι που απλά.. άκουσαν κάτι..!Γράφε εσύ και τα τσουτσεκια σου εδώ ότι θέλετε χεστικα στο νήμα μου ούτε απ έξω όμως..
Πως τον πετσόκοψες έτσιμ