Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.477
....έχω φτιάξει κρεβάτι και αφήνω κατούρημα..???..τα λεμε απο κοντα
....έχω φτιάξει κρεβάτι και αφήνω κατούρημα..???..τα λεμε απο κοντα
συγχαρητηρια....έχω φτιάξει κρεβάτι και αφήνω κατούρημα..???..
συγχαρητηρια
Ενας φιλος που την συναντησε πριν λιγο καιρο μου ειπε τα καλυτερα…χαιρετησεις δεν χαιρετησεις ασκοπο ειναι
και δεν μπορεις να πει και κατι
και για να στο αποδειξω θα ερθω παλι σαν πελατης και θα κανεις τα ιδια
και εγω θα ξαναπαωΕνας φιλος που την συναντησε πριν λιγο καιρο μου ειπε τα καλυτερα…
Συντομα θα την συναντησω και εγω για να σου πω τι και πως…
το ειπες 100 φορες, φυγε λοιπονΕπειδή Έκανα Σήμερα επέμβαση στο μάτι ,πονάω αφόρητα και δε θέλω άσκοπες αντί παραθεσεις.στο νήμα μου ότι θέλετε τελος εδώ
Μέσα έγραψες σε μένα το κορμί μου είναι σούπερ κλπ, εδώ γράφεις αλλά γι σλλα !!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!μην ασχολειστε ρε παιδια με αυτην, αγνοηστε την γιατι χαλαει το νημα
τι σχεση εχει το ενα με το αλλο ?Μέσα έγραψες σε μένα το κορμί μου είναι σούπερ κλπ, εδώ γράφεις αλλά γι σλλα !!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!
Υποψιάζομαι ότι σε λίγο καρό θα αρχισεις να αφήνεις και το κλασιμο.. . και τότες ... Παει θάρθει ανάποδα ο ντουνιάς .......έχω φτιάξει κρεβάτι και αφήνω κατούρημα..???..
εχεις δικιο,
Θα τ ακούσω πάλι μη τους ερεθίζεις τωρα που ηρέμησαν,στημένη μου την έχουν στη γωνία , τη κάνω μ ελαφρά στο νήμα μου!!?Υποψιάζομαι ότι σε λίγο καρό θα αρχισεις να αφήνεις και το κλασιμο.. . και τότες ... Παει θάρθει ανάποδα ο ντουνιάς ...
βλλεπω μια χαρά σε ενδιαφέρουν οι κακές κριτικές!Κατά καιρούς μπαίνω και διαβάζω διαφορά, να ρωτήσω κάτι,πως κρίνετε ότι είμαι ψυχοπαθής?έχουμε βρεθει και σας έκανα παλαβομαρες? Η λόγω μπάνιου που δε προσφέρω..?Η ακούσατε κάτι από κάποιον άλλον και απλά το λέτε κ εσείς?
όχι όιχ δεν τα γράφεις καλά!Όπως και να έχει,θα ήθελα να εκφέρουν άποψη άτομα που μ έχουν συναντήσει και Όχι βάση του τι έχουν ακούσει.. αυτό εινσι το δίκαιο..
βλλεπω μια χαρά σε ενδιαφέρουν οι κακές κριτικές!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
όχι όιχ δεν τα γράφεις καλά!
Θέλεις καλές ψευτικες κριτικές!
Το μπουλο..ουστ
Οσο με κάνεις Εσύ έξω φρενών, κανείς άλλος.. αγριεύω μσζι σου.. Και είπα δε θα εμφανιστείς??Το μπουλο..ουστ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τραβα νήμα μου και διάβασε από παλιά μέλη που με συνάντησαν..λουλα χαχαχαχα
γράψτα στο νήμα της!καλησπερα συναγωνιστες
να δειτε που απο σημερα η sexyjoanna θα ζηταει και το nick μας για να κλεισει ραντεβου
σε ενημερωνω γλυκια μου οτι εγω εχω ερθει σπιτι σου και η συμπεριφορα σου ηταν απαραδεκτη
Τα είπαμε πριβέ ρε εσένα τι σε νοιάζει ???Τέλος εσύ με τη πάρτη μου!γράψτα στο νήμα της!