Συνάντηση με την κυρία εδώ:
https://thelosex.eu/product/38-χρονη-βερονικα-στον-χωρο-μου-6946254468/
Λογικά πρέπει να είναι αυτή που διαχειρίζεται τις κλήσεις της 26χρονης μαίρης που ειπώθηκε παραπάνω, μιας κ το σπιτάκι ήταν στο ίδιο σημείο κ πέτυχα μια αντίστοιχη κοπέλα σαν τη μαίρη που μιλούσε μόνο ρώσσικα κ ισπανικά.
Για τη Βερόνικα λοιπόν:
Γυρνούσα από δουλειά κ την πήρα αναχνευτικά να δω σε ποια περιοχή δουλεύει κ τι πρόγραμμα κάνει. Μου είπε Καλλιθέα, κ μιας κ κατηφόριζα τη συγγρού, είπα να τη δοκιμάσω. Άμεσα κανονίσαμε ραντεβού κ βρέθηκα εκεί σε κανά 15λεπτο.
Το σπίτι πεντακάθαρο, άνετο μπάνιο, άνετο δωμάτιο, σου δίνει πετσετούλα κτλ
Η τύπισσα είναι ΤΟΥΜΠΑΝΟ, μια σούπερ καυλωτική πορνόφατσα, κάτι βυζάρες τεράστιες, στητές, στο θεό, μια κωλάρα ολοστρόγγυλη κ πεταχτή. Με υποδέχτηκε με μπλουζίτσα που φαινόντουσαν οι βυζάρες της (κ θέλαν να πεταχτούνε έξω) κ ένα πολύ κοντό σορτσάκι. Καύλα λέω. Με παίρνει από το χέρι κ με πάει γρήγορα στο δωμάτιο. Εκεί μου έσκασε η πρώτη υποψία ξεπέτας.
Αρχικά να τονίσω ότι είναι πεντακάθαρη κ προσέχει πάρα πολύ την υγειηνή, κ απαιτεί κ από σένα το ίδιο.
Στο δωμάτιο, κατευθείαν γδύνεται κ μου λέει να γδυθώ, χωρίς προκαταρτικά, χωρίς τίποτα. λίγο φιλάκια στο στήθος κ κατευθείαν πίπα.
Η πίπα πολύ βαθειά, πάρα πολύ καλή, αλλά μηχανική, σα να θέλει να σε τελειώσει. Μετά από λίγη ώρα με ρωτάει να με καβαλήσει. Η αλήθεια είναι ότι δεν έκλεβε, κ κοπανιόταν δυνατά, ενώ της χούφτωνα τις βυζάρες της. Μετά από λίγο πισωκολλητό, που πάλι δεν κλέβει κ σε αφήνει να της τον χώσεις κ να την κοπανήσεις. Με θέα την υπερκωλάρα της, δεν άντεξα κ μετά από λίγο τελείωσα.
Η αίσθηση που μου έδωσε ήταν της ξεπέτας, αλλά μπορεί να φταίει κ το προχωρημένο της ώρας (δουλεύει μέχρι τις 9, κ εγώ έσκασα 9 παρά). Σαν υπηρεσίες ενός καλού milf σε studio. Αν κ η τιμή που μου είπε είναι 70 την ώρα +20 για έχτρα γύρο, τελικά έκατσα για ένα γύρο, μιας κ ήθελα απλά να χαλαρώσω μετά τη δουλειά, χωρίς κέφια για πολλά πολλά κ συνεδρία μιας ώρας. Τελικά μου κράτησε 50ε γιατί κάτσαμε ~20λεπτο. Άρα 50ε, σε χώρο, για ένα γύρο για 20 λεπτά = studio. 69 κτλ δε δοκίμασα, αλλά θεωρητικά είναι στην τιμή. Επίσης δε φάνηκε καμιά διάθεση για φιλάκια κ άλλα αγαπούλικα, ήταν αρκετά απόμακρη.
Συμπερασματικά, ένα υπερτούμπανο μιλφ, με υπηρεσίες διεκπαιρεωτικές επιπέδου studio. Δεν ξέρω αν θα ξαναδοκιμάσω, μιας κ προτιμώ ανεξάρτητες σε ξενοδοχείο για συνεδρίες ώρας, όπου υπάρχει πιο φιλική διάθεση. Με τη βερόνικα ήταν τελείως αποστειρωμένα. Αλλά είναι τούμπανο κ το κάτω κεφάλι αρνείται πολλές φορές να υπακούσει στους νόμους της λογικής .
Ελπίζω να βοήθησα, αν κ οι εμπειρίες του καθενός πολλές φορές είναι διαφορετικές