Διαγραμμένο μέλος 205200
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 190
- Πόντοι
- 1
κι μονο εγω νομιζα οτι ειναι ακριβες οι τιμες
Γάμησε τα,, Κάπως έτσι χαλάει η πιάτσα και δεν πέφτουν οι τιμές με τπτ!!!!
κι μονο εγω νομιζα οτι ειναι ακριβες οι τιμες
Γάμησε τα,, Κάπως έτσι χαλάει η πιάτσα και δεν πέφτουν οι τιμές με τπτ!!!!
φιλε εδω.......@luna__grΤο email το βρήκα κ γω..Το ινστα όχι…?
Το ίδιο κ γω..Επιπλέον δεν απάντησε σε email k what’s up…Τι παίζει;Έχω κάνει αίτηση φιλίας στο ινστα και τίποτα
Aπο επικοινωνια μαζι της,ερχεται απο επαρχια και καθεται 2 μερες.....ραντεβου κανει 12 με 6,οποτε μονο με καποιους σταθερους να παιζει,δεν χρειαζεται κατι αλλο.Το ίδιο κ γω..Επιπλέον δεν απάντησε σε email k what’s up…Τι παίζει;
καραφολα ...μακρια ..την πατησα ..μην την πατησει αλλος..Εχει δοκιμασει κανεις??
Έκτη Αίσθηση
Εάν θες να φτάσεις σε μια απολαυστική απογείωση με όλες σου τις αισθήσεις να κορυφώνονται με πολύ καύλα και πάθος σε περιμένω στο χώρο μου... 6980887263kanesex.com
ε δεν χρειαζεται .... εκτη αισθηση για να το καταλαβεις, βλεπεις απλα την κωλαρα(πλακα κανω φιλε σ'ευχαριστουμε για την ενημερωση)καραφολα ...μακρια ..την πατησα ..μην την πατησει αλλος..
Τι έπαθες φίλε... Συμπεριφορά νταλικέρη?καραφολα ...μακρια ..την πατησα ..μην την πατησει αλλος..
Η τιμη ειναι για ωρα και με δυο πιστολιες , σωστα ?
Κάτι δεν πάει καλά μου φαίνεται!!Πληροφορίες για εδω? Το Ισπανίδα ,κάπως μου κάθεται.....
26 ΧΡΟΝΗ ΙΣΠΑΝΙΔΑ ΚΑΛΛΟΝΗ ΜΑΙΡΑ 6938329447
Ισπανίδα Μάιρα 26χρονο πιπίνι έτοιμη να σου χαρίσω την ηδονή και το δυνατό σεξ που ψάχνεις.Σε περιμένω στο διαμέρισμά μου,με διακριτικότητα και εχεμύθεια.Το δωράκι μου εΊναι 60€.Δουλεύω από το πρωί μέχρι τις 12 το βράδυ.Απαντώ μόνο σε κλήσεις από κινητό,ΟΧΙ SMS ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΥΨΕΙΣ.ΜΑΙΡΑ 6938329447kanesex.com
Αν θες στείλε μου την αγγελία της με ενδιαφέρειΣυναγωνιστες μολις γυρισα καταθετωντας στη Ναταλια απο Καλλιροης !Οφειλω να πω οτι εναι πολυ ομορφη, μου εκανε φοβερη πιπα , αλλαξαμε δυο τρεις στασεις, και φοβερος χαρακτηρας, πολυ επικοινωνιακη! Το μονο που με χαλασε ειναι οτι οταν ηρθε η ωρα να τελειωσω, εσφιγγε τα χειλη της, για να το αποφυγει! Τελος, παιχτηκε ενας γυρος, γιατι ειχε πελατη μετα απο μενα, και βιαζοταν! Αν εξαιρεσει καποιος το αρνητικο που ανεφερα, τη συστηνω , και θα την ξανασυναντησω! Αυτα απο μενα, και καλα γαμησια , συναγωνιστες!
Συναγωνιστες μολις γυρισα καταθετωντας στη Ναταλια απο Καλλιροης !Οφειλω να πω οτι εναι πολυ ομορφη, μου εκανε φοβερη πιπα , αλλαξαμε δυο τρεις στασεις, και φοβερος χαρακτηρας, πολυ επικοινωνιακη! Το μονο που με χαλασε ειναι οτι οταν ηρθε η ωρα να τελειωσω, εσφιγγε τα χειλη της, για να το αποφυγει! Τελος, παιχτηκε ενας γυρος, γιατι ειχε πελατη μετα απο μενα, και βιαζοταν! Αν εξαιρεσει καποιος το αρνητικο που ανεφερα, τη συστηνω , και θα την ξανασυναντησω! Αυτα απο μενα, και καλα γαμησια , συναγωνιστες!
Η γνωστή παρέα Καλλιρρόης;; Απέναντι από το Μουσείο σύγχρονης τέχνης;Συναγωνιστες μολις γυρισα καταθετωντας στη Ναταλια απο Καλλιροης !Οφειλω να πω οτι εναι πολυ ομορφη, μου εκανε φοβερη πιπα , αλλαξαμε δυο τρεις στασεις, και φοβερος χαρακτηρας, πολυ επικοινωνιακη! Το μονο που με χαλασε ειναι οτι οταν ηρθε η ωρα να τελειωσω, εσφιγγε τα χειλη της, για να το αποφυγει! Τελος, παιχτηκε ενας γυρος, γιατι ειχε πελατη μετα απο μενα, και βιαζοταν! Αν εξαιρεσει καποιος το αρνητικο που ανεφερα, τη συστηνω , και θα την ξανασυναντησω! Αυτα απο μενα, και καλα γαμησια , συναγωνιστες!
Βαλε και ενα λινκ αγγελιας μαν να ξερουμε για ποια μιλας...Συναγωνιστες μολις γυρισα καταθετωντας στη Ναταλια απο Καλλιροης !Οφειλω να πω οτι εναι πολυ ομορφη, μου εκανε φοβερη πιπα , αλλαξαμε δυο τρεις στασεις, και φοβερος χαρακτηρας, πολυ επικοινωνιακη! Το μονο που με χαλασε ειναι οτι οταν ηρθε η ωρα να τελειωσω, εσφιγγε τα χειλη της, για να το αποφυγει! Τελος, παιχτηκε ενας γυρος, γιατι ειχε πελατη μετα απο μενα, και βιαζοταν! Αν εξαιρεσει καποιος το αρνητικο που ανεφερα, τη συστηνω , και θα την ξανασυναντησω! Αυτα απο μενα, και καλα γαμησια , συναγωνιστες!