giorgos stergiou
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2015
- Like
- 4.979
- Πόντοι
- 1.706
Την ίδια και δύο τρεις..φίλες τηςΣωστα φιλε μου! Βλεπω ειναι γνωστη εδω μεσα! Τι εχεις παρει?
Η ίδια μια χαρά μιλφακι για 1 φορά, οι φίλες χάλια εκτός 1
Την ίδια και δύο τρεις..φίλες τηςΣωστα φιλε μου! Βλεπω ειναι γνωστη εδω μεσα! Τι εχεις παρει?
Δεν είναι η πρώτη φορά που την πατάμε.. χαχαχα, απλά οι ευσεβείς μας πόθοι για κάτι νέο και ποιοτικό μας παρασύρουναφου ΜΟΥΦΑ την εβγαλαν, αλλιως ας μου στειλει πμ, γιατι δεν δεχεται
Ε βάλε ρε μάστορα ένα link να δούμε για ποια λες!
Ναι ειναι φοβερη και σε εμφανιση και σε επιδοσεις!Την ίδια και δύο τρεις..φίλες της
Η ίδια μια χαρά μιλφακι για 1 φορά, οι φίλες χάλια εκτός 1
Εχουν γραψει και κριτικες για αυτην εδω μεσα. Την λενε Ελλη , Ρωσιδαρα ειναι, και κανει και squirting! Επισης, δινει και κωλο , επιλεκτικα ομως, απο τι εχω καταλαβει! Αν την παρεις , ενημερωσε μας!Με την συγκεκριμενη εχει βρεθει κανεις, μιλησα μαζι της και φαινεται να ειναι ευκολη στην συννενοηση και αληθινη καθως μου εστειλε και φωνητικο. Θα το επιχειρησω να βρεθβ μαζι της απλα αν καποιος εχει καποια εμπειρια θα βοηθουσεLogin • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Έχω πάρει. Γύρω στα 30+. Όμορφο πρόσωπο, λίγα κιλά παραπάνω χωρίς να είναι χοντρή, γλωσσοφιλα φουλ, πίπα ωραία, τα παίρνει στο στόμα, 100 μια ώρα και κάτι +50 ο κωλος.Εχουν γραψει και κριτικες για αυτην εδω μεσα. Την λενε Ελλη , Ρωσιδαρα ειναι, και κανει και squirting! Επισης, δινει και κωλο , επιλεκτικα ομως, απο τι εχω καταλαβει! Αν την παρεις , ενημερωσε μας!
40+ είναι η Ελλη. 30 ήταν τη προηγούμενη δεκαετία......Έχω πάρει. Γύρω στα 30+. Όμορφο πρόσωπο, λίγα κιλά παραπάνω χωρίς να είναι χοντρή, γλωσσοφιλα φουλ, πίπα ωραία, τα παίρνει στο στόμα, 100 μια ώρα και κάτι +50 ο κωλος.
Μπορεί και να είναι ναι. Μια φορά έχω πάρει40+ είναι η Ελλη. 30 ήταν τη προηγούμενη δεκαετία......
Οχι. Μόνο σε ξενοδοχείο.Η Έλλη έχει δικό της χώρο;
Ok ευχαριστωΟχι. Μόνο σε ξενοδοχείο.
αρα οποιαδηποτε συζητηση ειναι εκτος του συγκεκριμενου νηματοςΟχι. Μόνο σε ξενοδοχείο.
Προχώρα ΆΦΟΒΑ.Με την συγκεκριμενη εχει βρεθει κανεις, μιλησα μαζι της και φαινεται να ειναι ευκολη στην συννενοηση και αληθινη καθως μου εστειλε και φωνητικο. Θα το επιχειρησω να βρεθβ μαζι της απλα αν καποιος εχει καποια εμπειρια θα βοηθουσεLogin • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
ΚαλημέραΠως μπορώ να δικτυωθω ως ανεξάρτητη? Ας με κατατοπίσει κάποιος
Τιμουλα???Προχώρα ΆΦΟΒΑ.
Έχει βρεθεί κανένας με την κοπέλα????Πως μπορώ να δικτυωθω ως ανεξάρτητη? Ας με κατατοπίσει κάποιος
https://www.prosopikesaggelies.gr/aggelies-gia-poutanes/?-έλενα-στο-χωρο-μου/ πληροφοριες κανεις παιδες?
Μπαζώσαμε, πάμε να χτίσουμε τώρα...https://www.prosopikesaggelies.gr/aggelies-gia-poutanes/♥-ζωή-ελληνίδα-με-ορέξεις-για-διάφορα/
Και εδω επισης αν εχει παρει καποιος...
Αφου μιλησες ξερεις...Καλημέρα
Αν θέλεις στείλε πμ να κανονίσουμε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τιμουλα???
ετσι ειναι οπως τα λεει ο Εκλεκτικος , η κυρια ειναι ανω των 4040+ είναι η Ελλη. 30 ήταν τη προηγούμενη δεκαετία......