gst007ath
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 11
- Like
- 576
- Πόντοι
- 311
Και 60 για ένα χυσιμο παρακαλώΚαμια σχεση φιλε ! Τι πατσολα ειναι αυτη?
Και 60 για ένα χυσιμο παρακαλώΚαμια σχεση φιλε ! Τι πατσολα ειναι αυτη?
Δεν έχω μιλήσει με την κοπελαΑφου μιλησες ξερεις...
100Δεν έχω μιλήσει με την κοπελα
Για πες???Προχώρα ΆΦΟΒΑ.
Έχεις τρόπο επικοινωνίας????
Φίλε αυτή είναι η Νέλλυ η ξανθιά μιλφ??την κανόνισα σήμερα! ελπίζω να περάσω σουπερ μιλήσαμε κ ινστα για το ραντεβούΣυναγωνιστες μολις γυρισα καταθετωντας στη Ναταλια απο Καλλιροης !Οφειλω να πω οτι εναι πολυ ομορφη, μου εκανε φοβερη πιπα , αλλαξαμε δυο τρεις στασεις, και φοβερος χαρακτηρας, πολυ επικοινωνιακη! Το μονο που με χαλασε ειναι οτι οταν ηρθε η ωρα να τελειωσω, εσφιγγε τα χειλη της, για να το αποφυγει! Τελος, παιχτηκε ενας γυρος, γιατι ειχε πελατη μετα απο μενα, και βιαζοταν! Αν εξαιρεσει καποιος το αρνητικο που ανεφερα, τη συστηνω , και θα την ξανασυναντησω! Αυτα απο μενα, και καλα γαμησια , συναγωνιστες!
Αυτή είναι η Ναταλία που λέτε από Καλλιρόης???Εχουν γραψει και κριτικες για αυτην εδω μεσα. Την λενε Ελλη , Ρωσιδαρα ειναι, και κανει και squirting! Επισης, δινει και κωλο , επιλεκτικα ομως, απο τι εχω καταλαβει! Αν την παρεις , ενημερωσε μας!
Έχει δικό της χώρο;Πήγα την Έλλη που λέτε λοιπόν απ' τα καλύτερα γαμησια που έχω κάνει ποτέ είχα συνεχώς ένα μουνάκι μούσκεμα καβλα κ σωμα δυνατό φιλιά με πάθος γαμησι με πάθος να χύνει ευχαριστώ για την ενημέρωση παιδιά ήταν πολύ δυνατό θα την ξαναπάρω
Όχι χοτελΈχει δικό της χώρο;
Τότε, αφού δεν έχει δικό της χώρο, καλύτερα να βάλεις το σχόλιο σου (και) σε σχετικό θέμα και όχι εδώ που είναι "Ανεξάρτητες με δικό τους χώρο".Όχι χοτελ
Οχι φιλε καμια σχεση! Αλλη η μια αλλη η αλλη!Αυτή είναι η Ναταλία που λέτε από Καλλιρόης???
Μια Ρωσιδα ξανθια μουναρα? Μου την ειχε δειξει στο κινητο της, οτι θα ερχοταν την Τριτη! Ποσα εδωσε ξερεις?Έφερε καινούργια κοπέλα η Ναταλία.πηγε φίλος κ πέρασε πολύ καλά.λιγο νεότερη κ πιο όμορφη,ωραίο σώμα κ διάθεση.
Θα πάω αύριο να δω από κοντα
Αλλη ειναι φιλε μου!Φίλε αυτή είναι η Νέλλυ η ξανθιά μιλφ??την κανόνισα σήμερα! ελπίζω να περάσω σουπερ μιλήσαμε κ ινστα για το ραντεβού
Που βρίσκεται;περιοχή;Οχι φιλε καμια σχεση! Αλλη η μια αλλη η αλλη!
Για ποια λες? Την Ελλη?Που βρίσκεται;περιοχή;
Νέλλυ λέει παραπάνω...;Για ποια λες? Την Ελλη?
Θα στο στειλω γιατι ο φιλος μας πιο πανω τα μπερδεψε!Νέλλυ λέει παραπάνω...;