Διαγραμμένο μέλος 190700
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.403
- Πόντοι
- 456
Άστο φίλε τόσα κολ έχω πάρει με αυτήν τα είδα όλα μες στη καβλαα εμφάνιση σούπερ μουνι μούσκεμαΑ η μουναρα!!!
Ναι ειναι δυνατη
Άστο φίλε τόσα κολ έχω πάρει με αυτήν τα είδα όλα μες στη καβλαα εμφάνιση σούπερ μουνι μούσκεμαΑ η μουναρα!!!
Ναι ειναι δυνατη
Δεν βάζετε εδώ την αγγελία για να ξέρουμε για ποια μιλάτε;Άστο φίλε τόσα κολ έχω πάρει με αυτήν τα είδα όλα μες στη καβλαα εμφάνιση σούπερ μουνι μούσκεμα
Δεν βάζετε εδώ την αγγελία για να ξέρουμε για ποια μιλάτε;
Ευχαριστώ
Μέτρια εμφάνιση και υπηρεσίες. Ο χώρος της δεν είναι και ο καλύτερος. Στα 50 ευρώ δεν είναι άσχημα για δοκιμή. Τώρα για τα ακαποτα. Είναι δικό σου θέμα.
Θα στο στειλω γιατι ο φιλος μας πιο πανω τα μπερδεψε!
Ελλη https://www.instagram.com/sexyrussianin/
Αυτή πήρα εγώ.. μάγκες απίστευτη καβλα
Αυτή είναι η Ναταλία από Καλλιρόης.απλα για τον χώρο χρησιμοποιεί το "Νέλλη"Batzanaki μας εχεις μπερδεψει για αυτην λες; η την Elli (Sexy Russian);
Ναι φιλε μου σωστα !!!Αυτή είναι η Ναταλία από Καλλιρόης.απλα για τον χώρο χρησιμοποιεί το "Νέλλη"
Ελλη sexy russian από ινσταΝαι φιλε μου σωστα !!!
Αλλα μας εχει μπερδεψει ο batzanakis ...τελικα με ποια εκανε ραντεβου "ΝΕΛΛΗ' η 'ΕΛΛΗ';
Ωραια γαμηστρωνα στη Καλιρροης! Ωραια μουνετα ερχονται!Ναι αυτή.πολυ καλή λέει.
60 έδωσε αλλά θα αλλαξει τιμή ειπε Ναταλία
.....αλλα τα αξίζει μου ειπε
Το ξέρω μαν. Ήταν να την με φίλη της αλλά έτυχε ο covidΆστο φίλε τόσα κολ έχω πάρει με αυτήν τα είδα όλα μες στη καβλαα εμφάνιση σούπερ μουνι μούσκεμα
Ελλη sexy russian από ινστα
Ειναι γνωστη ως Elliy squirting! Που σημαινει οτι χυνει η μουναρα της!Άστο φίλε τόσα κολ έχω πάρει με αυτήν τα είδα όλα μες στη καβλαα εμφάνιση σούπερ μουνι μούσκεμα
Συμφωνω απολυτα χρονια πριν επισκεψη κατοικιδιο μεσ τηνντριχα μεσα εφυγα απογοητευμενος,διεκπαιρεωτικηΚαλησπερα
Εχει δικο της χωρο καπου στην πευκη.
Αλλα αποψη μου δεν αξιζει, μεγαλη κοιλια τα παντα ολα κανει πρωχωρατε με δικη σας ευθυνη
δεν έρχεται τελικά... πάλι με κοροιδεψεκαλημερα φιλε
η φωτο δεν την κολακευει...
η βαλε αλλη...η δωσε fb
Thanks broΘα στο στειλω γιατι ο φιλος μας πιο πανω τα μπερδεψε!
Ελλη https://www.instagram.com/sexyrussianin/
Ρε παιδιά ρίξτε φως!! Δώστε κανένα τηλέφωνο. Μας έχετε φτιάξει με αυτά που λέτε.Ωραια γαμηστρωνα στη Καλιρροης! Ωραια μουνετα ερχονται!
Στο εξηνταρι;Μια ώρα;Ωραια γαμηστρωνα στη Καλιρροης! Ωραια μουνετα ερχονται!