Την είχα πάρει πριν κάνα χρόνο μέτρια πράγματα τυπικά. Περισσότερα κιλά από τις φωτο. Φάτσα Ρωσίδας έμοιαζε αλλά τα ελληνικά της άψογα. 120 είχα δώσει συν 30 ξενοδοχείο. Δεν ξαναπήγα .
Την είχα πάρει πριν κάνα χρόνο μέτρια πράγματα τυπικά. Περισσότερα κιλά από τις φωτο. Φάτσα Ρωσίδας έμοιαζε αλλά τα ελληνικά της άψογα. 120 είχα δώσει συν 30 ξενοδοχείο. Δεν ξαναπήγα .
μου εχουν πει οτι η συγκεκριμενη καποτε εκανε βιζιτες σαν ανεξαρτητη και μαλιστα εν μεσω κοβιντ την πετυχαν καποιοι με το ονομα χριστινα στην πιατσα της θεσσαλονικης. ξερει κανεις τπτ κ αν κατα ποσο ισχυουν αυτά?
μου εχουν πει οτι η συγκεκριμενη καποτε εκανε βιζιτες σαν ανεξαρτητη και μαλιστα εν μεσω κοβιντ την πετυχαν καποιοι με το ονομα χριστινα στην πιατσα της θεσσαλονικης. ξερει κανεις τπτ κ αν κατα ποσο ισχυουν αυτά?
Μου θυμίζει κάποιο τζανκι γύρω στο 2017 ,2018 αλλά δεν νομίζω φίλε . Αυτή που θυμάμαι πιατσαρε για κάνα μήνα όλο κι άλλο. Είχε παρόμοιο στυλ αλλά είναι πολύ συνηθισμένο . Μακάρι να είχαμε τέτοια κομμάτια στην πιάτσα αλά δύσκολο .
Δεν είναι λίγο άσχημο να ρωτάς κάτι τέτοιο για μια κοπέλα που εργάζεται ως μοντέλο;Αν εκδιδόταν έχει αφήσει πίσω το παρελθόν της και προχωράει.Λέω αν...μπορεί απλά να μοιάζει σε κάποια που νομίζεις.
Γεια σας! Πρώτη φορά εδώ, δεν έχω ιδέα γενικά, δεν θελω να πληρώνω για σεξ, αλλά δεν έχω και πολύ πέραση τελευταία χαχαχα
Ξέρει κανείς τίποτα γι αυτή την κοπέλα; Ευχαριστώ
Γεια σας! Πρώτη φορά εδώ, δεν έχω ιδέα γενικά, δεν θελω να πληρώνω για σεξ, αλλά δεν έχω και πολύ πέραση τελευταία χαχαχα
Ξέρει κανείς τίποτα γι αυτή την κοπέλα; Ευχαριστώ