Την είχα πάρει πριν κάνα χρόνο μέτρια πράγματα τυπικά. Περισσότερα κιλά από τις φωτο. Φάτσα Ρωσίδας έμοιαζε αλλά τα ελληνικά της άψογα. 120 είχα δώσει συν 30 ξενοδοχείο. Δεν ξαναπήγα .
Την είχα πάρει πριν κάνα χρόνο μέτρια πράγματα τυπικά. Περισσότερα κιλά από τις φωτο. Φάτσα Ρωσίδας έμοιαζε αλλά τα ελληνικά της άψογα. 120 είχα δώσει συν 30 ξενοδοχείο. Δεν ξαναπήγα .
μου εχουν πει οτι η συγκεκριμενη καποτε εκανε βιζιτες σαν ανεξαρτητη και μαλιστα εν μεσω κοβιντ την πετυχαν καποιοι με το ονομα χριστινα στην πιατσα της θεσσαλονικης. ξερει κανεις τπτ κ αν κατα ποσο ισχυουν αυτά?
μου εχουν πει οτι η συγκεκριμενη καποτε εκανε βιζιτες σαν ανεξαρτητη και μαλιστα εν μεσω κοβιντ την πετυχαν καποιοι με το ονομα χριστινα στην πιατσα της θεσσαλονικης. ξερει κανεις τπτ κ αν κατα ποσο ισχυουν αυτά?
Μου θυμίζει κάποιο τζανκι γύρω στο 2017 ,2018 αλλά δεν νομίζω φίλε . Αυτή που θυμάμαι πιατσαρε για κάνα μήνα όλο κι άλλο. Είχε παρόμοιο στυλ αλλά είναι πολύ συνηθισμένο . Μακάρι να είχαμε τέτοια κομμάτια στην πιάτσα αλά δύσκολο .
Δεν είναι λίγο άσχημο να ρωτάς κάτι τέτοιο για μια κοπέλα που εργάζεται ως μοντέλο;Αν εκδιδόταν έχει αφήσει πίσω το παρελθόν της και προχωράει.Λέω αν...μπορεί απλά να μοιάζει σε κάποια που νομίζεις.