Επειδή δεν ξέρω που να το βάλω, έχουμε καμιά πληροφορία για αυτή την αγγελία;
Ζευγάρι από Θεσσαλονίκη για παιχνίδι με άλλους
Είμαστε ζευγάρι ΕΠΑΛΗΘΕΥΜΕΝΟ από το site. Αν δεν γνωρίζετε τι είναι αυτό, ψάξτε να δείτε στο site. Παιχνίδι με την κοπέλα real αν έχουμε χημεία. Περιμένουμε άτομα που καταλαβαίνουν πως επειδή έχουμε 50 μηνύματα τη μέρα είναι λογικό να μην βρεθούμε με όλους... Ότι κάνουμε το κάνουμε για την πλάκα...kanesex.com
Είναι απάτη ή όντως παίζουν;
Πιο μουφα πεθαινεις.Μαλλον καποιο πουστρακι που συλλεγει φωτος.Πολυ μπιρι μπιρι στην αγγελια οτι ειναι οντως αληθινο και επαληθευμενο ζευγαρι,προσπαθει να πεισει.Αν δεις και τις φωτογραφιες,η κοπελα που παρουσιαζει σαν γκομενα του δεν θα πηδιοταν ουτε με χιλιαρικο,ποσο μαλλον τσαμπα για την καυλα τους.Μου εχει δωσει και το σκαιπ και εχω μιλησει.Ολο παπαριες ελεγε και ζητουσε φωτο με το ζορι,του στυλ αν δεν στειλεις θα σε μπλοκαρω,εχω ενα σωρο ζητηση,δεν θα κατσω να παρακαλαω εσενα για μια φωτο.Ουτε λογος για συναντηση,γενικα μην ασχολεισαι,καραμουφα.
Ειναι ενα αλλο ζευγαρι απο Θεσσαλονικη που οντως ειναι αληθινο γιατι μιλησα μαζι τους.Αν δεις,εχεις μια αγγελια με 2 γραμμες και τελος.Μολις τους εδωσα το σκαιπ,σε 5 λεπτα με πηρε τηλεφωνο η κυρια και μιλησαμε.Οσοι υποσχονται συναντηση και μολις μιλησεις αρχιζουν τις ατελειωτες περιγραφες και τις απιτησεις φωτογραφιων οπως η Νινα,ειναι μουφα.