ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 39
- Like
- 15.343
- Πόντοι
- 24.346
Σύντροφε κάπου σ’ έχασα.εδω συμφωνω...για αυτο ειπα το "ψιλο"
Για κοιτά με στα μάτια λοιπόν κι εξηγησου ...
Σύντροφε κάπου σ’ έχασα.εδω συμφωνω...για αυτο ειπα το "ψιλο"
Το έπαιξες σαν Ουγγαρέζος βιολιστής !!!Παιδια σε αυτο το σπορ υπαρχουν δυο βασικές αρχές
1. Τα λεφτα ειναι δικα μας και τα κανουμε οτι θέλουμε ..εν αναγκη τα πεταμε στα σκουπιδια ..
Αν βεβαια στα παρουν δανεικα και αγυριστα τοτε εχεις λογο μονο για την επιστροφη τους αλλα οχι για το που τα χρησιμοποιησε
2. Το καλο και το ωραιο ειναι υποκειμενικό ....Αρα αυτο που μ αρεσει εμενα και τη βρισκω δεν ειναι απαραιτητο να ισχυει το ιδιο και για ενα αλλο φιλο συναγωνιστη
Αυτα ...
Της ειχα στειλει μηνυμα! 70 εκτος λοκω ειπε! Μενει σε ξενοδοχειο και κανει εκει τα ραντεβου της. Για 50αρα που ειναι καλη φαινεται στις φωτο (δεν ξερω αν ειναι προσφατες) αλλα διστασα να το τολμησω
ξέρει κάτι κάποιος?
Είχε αναφερθεί ο Ληξιαρχος στο άλλο θρεντ.Αν θυμάμαι δεν αξίζει έλεγε. Φωνή και ύφος νταλικέρη κτλ. Ρίξε μια μάτια
ξέρει κάτι κάποιος?
Καλημέρα φίλε..Καλησπέρα, έχεις κανείς ιδέα για τη κοπέλα αυτή?
KaneSex - Δημόσιο προφίλ του χρήστη Αντριάνα
Browse listings and information of seller Αντριάναkanesex.com
Δώσε καμία περιγραφή αν θέλεις φιλος. Διαστάσεις υπηρεσίες.. καλημέραΚαλημέρα φίλε..
Ναι την ξέρω,είχε πριν καιρό αγγελία..και την έχω πάρει αρκετές φορές εκείνο το καιρο..πολυ καλή σε αυτό που κάνει..σου στέλνω π.μ
Σου στέλνω π.μΔώσε καμία περιγραφή αν θέλεις φιλος. Διαστάσεις υπηρεσίες.. καλημέρα
Θα ήταν πιο σωστό να μας έλεγες στα ίσα πως είσαι η Άντριανα Νατάσα η όπως αλλιώς σε λένε από το να μας δίνεις Πληροφορίες σε πμ της Νατάσας πού δήθεν επισκέφτηκες κ σ άρεσεΣου στέλνω π.μ
Πριν λίγες μέρες γιατί νομίζω πως ζητούσες Πληροφορίες γιαυτην η κάνω λάθοςΚαλημέρα φίλε..
Ναι την ξέρω,είχε πριν καιρό αγγελία..και την έχω πάρει αρκετές φορές εκείνο το καιρο..πολυ καλή σε αυτό που κάνει..σου στέλνω π.μ
Tο ακούσαμε και αυτό..Θα ήταν πιο σωστό να μας έλεγες στα ίσα πως είσαι η Άντριανα Νατάσα η όπως αλλιώς σε λένε από το να μας δίνεις Πληροφορίες σε πμ της Νατάσας πού δήθεν επισκέφτηκες κ σ άρεσε
Από τότε πού γράφτηκες δε μίλησες Για τίποτε άλλο
Ναι ζητούσα..Πριν λίγες μέρες γιατί νομίζω πως ζητούσες Πληροφορίες γιαυτην η κάνω λάθος
Δώσε τότε κάποιες Πληροφορίες πως είναι πόσα παίρνει αν έχει χώρο κλπΝαι ζητούσα..
Μέχρι που κατάλαβα ποια ηταν
Δώσε και δημόσια καμιά πληροφορίαΣου στέλνω π.μ
Γύρω στα 25 είναι αυτή..Δώσε και δημόσια καμιά πληροφορία
καλημέρα πως μπορούμε επικοινωνήσουμε να με την κοπελιά . ευχαριστώΓύρω στα 25 είναι αυτή..
Ψηλη,καλιγραμμη..
Ωραια πιπα,δείχνει να το απολαμβάνει,είναι καλή σε αυτό που κανει