Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.063
- Πόντοι
- 2.356
Βρήκες την αγγελία εσύ γιατί ο φίλος πέταξε ένα όνομά κ ψάξε εσύ να την βρεις αντί να μας δώσει το ΛίνκNo idea
Βρήκες την αγγελία εσύ γιατί ο φίλος πέταξε ένα όνομά κ ψάξε εσύ να την βρεις αντί να μας δώσει το ΛίνκNo idea
Το έψαξα με το όνομα στο κάνε σεξ,αλλά δε μου έβγαλε κάτι.Θα το θυμόμουν πάντως. @Punisher88 βάλε το link της αγγελίας ή του account αυτής της Νίνας,μπας και βοηθήσει κάποιοςΒρήκες την αγγελία εσύ γιατί ο φίλος πέταξε ένα όνομά κ ψάξε εσύ να την βρεις αντί να μας δώσει το Λίνκ
σορυ μαγκες αλλα μια κ ετυχε κ το ειδα κ νομιζα για καποια αλλη τη νινα κ το τσεκαρα μαλλον αυτο εννοει ο μαγκας πιο πανωΤο έψαξα με το όνομα στο κάνε σεξ,αλλά δε μου έβγαλε κάτι.Θα το θυμόμουν πάντως. @Punisher88 βάλε το link της αγγελίας ή του account αυτής της Νίνας,μπας και βοηθήσει κάποιος
αυτό είναι το λινκ, έχει δοκιμασει κανείς ?σορυ μαγκες αλλα μια κ ετυχε κ το ειδα κ νομιζα για καποια αλλη τη νινα κ το τσεκαρα μαλλον αυτο εννοει ο μαγκας πιο πανω
KaneSex - Δημόσιο προφίλ του χρήστη Nina21
Browse listings and information of seller Nina21kanesex.com
εγω ειμαι περαστικος απο την πολη σας να κανω κασκαντεριλικη κ να κανα ουτε που θα σκεφτομουν τετοιες αγγελιες φαινονται καπως μουφα να το πω ευγενικα..λεει κ με ζευγαρι...αυτό είναι το λινκ, έχει δοκιμασει κανείς ?
Αυτο φιλε ειναι αγγελια απο ζευγαρι. Παλιοτερα ειπα να δω τι κ πως. Ηθελαν φωτογραφιες...δεν ανοιγαν για επιβεβαιωση....οποτε δεν ασχοληθηκα.αυτό είναι το λινκ, έχει δοκιμασει κανείς ?
και μένα μουφα μου φαίνονται αλλά μου έστειλε και φώτο και βίντεο στο skype και έρχεται και στο χώρο σου και ξενοδοχειοεγω ειμαι περαστικος απο την πολη σας να κανω κασκαντεριλικη κ να κανα ουτε που θα σκεφτομουν τετοιες αγγελιες φαινονται καπως μουφα να το πω ευγενικα..λεει κ με ζευγαρι...
Αν είναι ξεκάθαρο σε τέτοιες περιπτώσεις ότι σε περίπτωση που δεις κάτι άλλο δε δίνεις ούτε για ταξί κ μλκς κ δε κάνεις το λάθος να τη κρατήσεις από καύλες τότε προχωρά κ πες κ στον κόσμο εντυπωσειςκαι μένα μουφα μου φαίνονται αλλά μου έστειλε και φώτο και βίντεο στο skype και έρχεται και στο χώρο σου και ξενοδοχειο
Εύα φίλε 70 τα 30 λεπτά αξιζειΓια έναν μιλφακια μέχρι 80 την ώρα ποια ανεξάρτητη μου προτείνεται για Θεσσαλονίκη ?
Ευχαριστώ πολύ φίλε είναι η Εύα που το λινκε της είναι ποιο πάνω σε αυτήν τη σελίδα?Εύα φίλε 70 τα 30 λεπτά αξιζει
ναιΕυχαριστώ πολύ φίλε είναι η Εύα που το λινκε της είναι ποιο πάνω σε αυτήν τη σελίδα?
ΖωηηηηηΓια έναν μιλφακια μέχρι 80 την ώρα ποια ανεξάρτητη μου προτείνεται για Θεσσαλονίκη ?
Να σου πω το σκεφτόμουνα μιας και δεν πρόλαβα να την συναντήσω Λάρισα έχει δικό της χώρο ?Ζωηηηηη
+306980062701
Έχει ναι....πάρε ή στείλτην μνμ παιχταρά......Καλό Βόλι!!!!Να σου πω το σκεφτόμουνα μιας και δεν πρόλαβα να την συναντήσω Λάρισα έχει δικό της χώρο ?
ΈχειΝα σου πω το σκεφτόμουνα μιας και δεν πρόλαβα να την συναντήσω Λάρισα έχει δικό της χώρο ?
Έχει δικό της νήμαΕυχαριστώ πολύ φίλε είναι η Εύα που το λινκε της είναι ποιο πάνω σε αυτήν τη σελίδα?
Ευχαριστώ για την εξυπηρετησηΈχει δικό της νήμα
@Eva16Eva16 - Page 246 - bourdela.com forum
Μάγκες μου επειδή διάβασα πολλά είπα και ξανα δοκιμάσω κάλεσα την Ευα απο ανατολικά για ραντεβού. Από την αρχή λέω την προσωπική μου εμπειρια μαζί της μαζί μου δεν ξέρω αλλά πάντα περνάω πολύ καλά δυνατή βαθειά πίπα σημείωση είμαι πάντα ξυρισμένος εκεί οπότε το γουστάρει και περνάω και εγώ καλά...www.bourdela.com
την Ζωη δεν την λες μιλφΝα σου πω το σκεφτόμουνα μιας και δεν πρόλαβα να την συναντήσω Λάρισα έχει δικό της χώρο ?