Freddoespresso
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2021
- Like
- 390
- Πόντοι
- 21
Φιλε εχουμε κάνα τηλ της εν λόγω;;Άμα τής στείλεις στό viber θά σού στείλει φωτό.
Φιλε εχουμε κάνα τηλ της εν λόγω;;Άμα τής στείλεις στό viber θά σού στείλει φωτό.
Φιλε καμία πληροφορία έχεις για τη φοιτήτρια,μπορείς να δώσεις;Κριτική για Πηνελόπη-φοιτήτρια.Επίσκεψη σε airbnb κέντρο. Μια μέτρια φοιτήτρια(πολύ μέτρια) με καλή
πιπα.Κοντούλα,γεμάτη απο μέση και κάτω,χαλαρό σώμα.Κάτω δόντια με σιδεράκια.Το μόνο θετικό ήταν πολύ καθαρή.Σε καμία περίπτωση για τις τιμές που ζητάει. 150€ 1 ώρα 2 εκτονώσεις πίπα άνευ. Για 60-70€ θα ήταν μια λογική τιμή,τα μισά λεφτά τα κλαίω που έδωσα.Δεν θα ξαναπήγαινα,ακόμη και με 70€ υπάρχουν καλύτερες επιλογές.
Γνωρίζει κανείς να μας πει για τι πρόκειται;
Φιλε εχουμε κάνα τηλ της εν λόγω;;
Έχει σταματήσει να βάζει αγγελίες.Δεν την έχω δοκιμάσει πάντως,οπότε δεν έχω τηλέφωνο της.Οπότε ή σταμάτησε ή συνεχίζει σε κλειστό κύκλοΦιλε καμία πληροφορία έχεις για τη φοιτήτρια,μπορείς να δώσεις;
Κάτι θυμάμαι..Αδιάφορη για μένα.Νομίζω έχω τηλ. Πμ δες.Φιλε καμία πληροφορία έχεις για τη φοιτήτρια,μπορείς να δώσεις;
καλησπερα συναγωνιστες στη μυρσινη φοιτητρια εχει παει κανεις να πει εντυπωσεις?
Εχει αγγελια στο Κane φιλος.Έχουμε στοιχεία επικοινωνίας;
Έχουμε στοιχεία επικοινωνίας;
Ok ωραίος20χρονη φοιτήτρια με σπέσιαλ φουλ πρόγραμμα
Είμαι η Μυρσίνη, ανεξάρτητη και προσφέρω τις υπηρεσίες μου σε σοβαρούς κύριους. Παρέχω τα πάντα με το αντίστοιχο δωράκι. Σπέσιαλ στοματικό ,μαζί πρωκτικό , φουλ πρόγραμμα. Οι αναλογίες μου είναι ψηλή ,μελαχρινή , με καμπυλες και πιασίματα. Έχω και δικό μου χώρο. Έλα να περάσουμε ατελείωτες...kanesex.com
λιγοτερα κιλα να ειχε θα πηγαινα σουμπιτος20χρονη φοιτήτρια με σπέσιαλ φουλ πρόγραμμα
Είμαι η Μυρσίνη, ανεξάρτητη και προσφέρω τις υπηρεσίες μου σε σοβαρούς κύριους. Παρέχω τα πάντα με το αντίστοιχο δωράκι. Σπέσιαλ στοματικό ,μαζί πρωκτικό , φουλ πρόγραμμα. Οι αναλογίες μου είναι ψηλή ,μελαχρινή , με καμπυλες και πιασίματα. Έχω και δικό μου χώρο. Έλα να περάσουμε ατελείωτες...kanesex.com
Φαίνεται να έχει σαφώς περισσότερα κιλά από την Έλενα AKA Αφροδίτη AKA Αλεξάνδρα.Ξεκάθαρα BBW αλλά όχι και SBBW η Μυρσίνη.Έχει και αυτή η κατηγορία το κοινό της βέβαια.Κάποιοι θα πάνε μόνο και μόνο επειδή είναι αματούρι,το οποίο είναι κατανοητό και σπάνιο με αγγελίαλιγοτερα κιλα να ειχε θα πηγαινα σουμπιτος
Καλημέραλιγοτερα κιλα να ειχε θα πηγαινα σουμπιτος
Καλημέρα
Μάλλον ξέκοψε κι αυτή γιατί δεν την βρίσκω την αγγελία πλέον
Καμιά φοιτήτρια ή χωρισμενη γυναίκα για Σαββατοκύριακο υπάρχει στην Θεσσαλονίκη να περάσουμε καλαΌχι,επέστρεψε με νέα αγγελία και καινούριο αριθμό και χρώμα μαλλιών
ΜΥΡΣΙΝΗ 21 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ
ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΟΡΕΞΗ( ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟΜΆΛΛΑ ) ΟΣΟΙ ΜΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ ΞΑΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΑΣΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΧΑΣΑ ΤΟ ΒΑΙΜΠΕΡ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ! ΧΩΡΟΣ ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ! :) ΕΡΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΧΩΡΟ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΈΡΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΕΞΤΡΑ ΔΩΡΑΚI 1.72 , ΜΕ...kanesex.com
Δεν έχω ιδέα.Η μόνη που δήλωνε πριν από 3 μήνες ότι είναι φοιτήτρια,είναι αυτή η ΜυρσίνηΚαμιά φοιτήτρια ή χωρισμενη γυναίκα για Σαββατοκύριακο υπάρχει στην Θεσσαλονίκη να περάσουμε καλα
σε κανα ΙΕΚ ή πανεπιστημιο ?Δεν έχω ιδέα.Η μόνη που δήλωνε πριν από 3 μήνες ότι είναι φοιτήτρια,είναι αυτή η Μυρσίνη
Κάτι για ανοιχτό πανεπιστήμιο άκουσα.Αρκετά ανοιχτή πρέπει να είναι και αυτήσε κανα ΙΕΚ ή πανεπιστημιο ?
Α μάλιστα ...Κάτι για ανοιχτό πανεπιστήμιο άκουσα.Αρκετά ανοιχτή πρέπει να είναι και αυτή
Εμ για αυτό ξεκίνησε το σπορ.Σου λέει: «Δε βγαίνω μάνα μου!»Α μάλιστα ...
δηλαδη μονο φοιτητικό κινητο μπορει να παρει
εκπτωσεις άλλες δεν εχει
σ ευχαριστουμε φίλε, ότι πέσει στην αντίληψή μας θα ενημερώσουμεΕμ για αυτό ξεκίνησε το σπορ.Σου λέει: «Δε βγαίνω μάνα μου!»