John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 5
- Like
- 13.186
- Πόντοι
- 3.786
Σωστά.Από τη στιγμή που η Ζωή λέει πως είναι 50,είναι gilfτην Ζωη δεν την λες μιλφ
Σωστά.Από τη στιγμή που η Ζωή λέει πως είναι 50,είναι gilfτην Ζωη δεν την λες μιλφ
Σωστά.Από τη στιγμή που η Ζωή λέει πως είναι 50,είναι gilf
Μπορεί να μην είναι μιλφ αλλά χωρίς να έχω βρεθεία,ι της από τις κριτικές ικανοποιεί γουστατην Ζωη δεν την λες μιλφ
Καλό μιλφάκι.Αξιοπρεπής εμφάνιση και τίμια συμμετοχή.Πολύ καλή στο σόσιαλ με άπταιστα ελληνικάΓνωριζουμε τιποτα για αυτο;
Το μωρό! 6955717869 στο χώρο μου
ΜΙLF Aνεξαρτιτη ή Σόφια. Σε περιμένω στο χώρο μου στο κέντρο πόλης Ώρες εργασίας από 11 το προι . Πρόγραμμα; Στοματικο Όλον τον ίδιον γληψσιμα ,69 , ΠΡΑΚΤΙΚΌ ΟΧΙ!!! ΡΑΝΤΕΒΟΎ 30 λεπτά πριν την επίσκεψη παρακαλώ.kanesex.com
Ηλικιακα ποσο ειναι;Καλό μιλφάκι.Αξιοπρεπής εμφάνιση και τίμια συμμετοχή.Πολύ καλή στο σόσιαλ με άπταιστα ελληνικά
Στα 40.Οι φωτό δεν είναι δικές της.Μην περιμένεις να δεις κάνα τούμπανο.Για σαραντάρα έχει καλούτσικο σώμα,αλλά όχι αψεγάδιαστο @Johnnythess2Ηλικιακα ποσο ειναι;
Οι φωτογραφιες ειναι αντιπροσωπευτικες;
Αν ειναι κοντα στις φωτογραφιες θα την ιδρωνει τη φανελα.Στα 40.Οι φωτό δεν είναι δικές της.Μην περιμένεις να δεις κάνα τούμπανο.Για σαραντάρα έχει καλούτσικο σώμα,αλλά όχι αψεγάδιαστο @Johnnythess2
Το αν ιδρώνει κάποια τη φανέλα είναι περισσότερο θέμα διάθεσης για συμμετοχή.Αυτή την έχει.Επαναλαμβάνω για μην απογοητευτεί κάποιος:δεν έχει τούμπανο κορμάρα αψεγάδιαστη.Για σαραντάρα είναι αξιοπρεπές,με πιασιματάκιαΑν ειναι κοντα στις φωτογραφιες θα την ιδρωνει τη φανελα.
Έχει κάποιος πρόσφατα στην Λενκα να μας πει εάν προσφέρει επιτέλους το λ
Το τηλ της λενκα;;;Έχει κάποιος πρόσφατα στην Λενκα να μας πει εάν προσφέρει επιτέλους το κρεβάτι?
Ηλικιακα ποσο ειναι;
Οι φωτογραφιες ειναι αντιπροσωπευτικες;
Η γνωστή Ιρίνα/ Λενκα είναι αυτή με φουσκωμένα χείλη. Η αγγελία έχει ποσταριστει πολλές φορές, θα τη βρεις εύκολαΤο τηλ της λενκα;;;
Πέρσι πήγα τελευταία φορά πολυ καλό τσιμπούκι κ ροζ μουνακι είχε. Κοστος 70 ευρώ για δύο χυσιματα.Έγινε φίλε μου...αξίζει αυτή;;
κάνει πολύ καλό τσιμπουκι..στο βεντουζαρει καλά κ στον εξαφανιζει αν θελει.. δυνατό ισπανικό..απ τα καλύτερα φτιαχτα βυζια της Σαλονίκης..Έγινε φίλε μου...αξίζει αυτή;;
Με ποτισμένο με έμπολα καναπέ με κουβέρτακάνει πολύ καλό τσιμπουκι..στο βεντουζαρει καλά κ στον εξαφανιζει αν θελει.. δυνατό ισπανικό..απ τα καλύτερα φτιαχτα βυζια της Σαλονίκης..
αχ αυτός ο καναπές.. ιστορικός..άσε που στα διαλείμματα είχα πιαστεί..Με ποτισμένο με έμπολα καναπέ με κουβέρτα
Εγώ φορούσα την φόρμα ξανά για να κάτσω στο διάλειμμα πριν τον επόμενο γυρο. Γυμνός δε το τολμησααχ αυτός ο καναπές.. ιστορικός..άσε που στα διαλείμματα είχα πιαστεί..
50 μισάωρο, 70 μια ώραΚαι πόσο πάει;;