redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
http://[URL unfurl="true"]www.toxrima.gr/wp-content/uploads/2013/04/kidia.jpg[/img[/URL]]χαθηκε ο τυπος :S
:think:
http://[URL unfurl="true"]www.toxrima.gr/wp-content/uploads/2013/04/kidia.jpg[/img[/URL]]χαθηκε ο τυπος :S
Δεν χαθηκε μου ζαλιζει τα @@ σε pm δες ποιο πανω τι μου γραφει...ελειπε ταξιδι κ θα ξαναφυγει...χαθηκε ο τυπος :S
τυπε πεστου να τα γραφει στο θρεντΔεν χαθηκε μου ζαλιζει τα @@ σε pm δες ποιο πανω τι μου γραφει...ελειπε ταξιδι κ θα ξαναφυγει...
Tου το εχω πει αλλα συνεχιζει...οποτε εγω τα μεραφερω εδω... ;) Eχει πλακα ομως...το παιζει ματσο κ κατεληξε στο 20ευρω στα ρδελα της φυλλης κ με βλεννορροια λογο ΑΚΑτυπε πεστου να τα γραφει στο θρεντ
τυπε δεν θα ακολουθησε τις επιχειρηματικες συμβουλες του ματζεστικ και χρεοκοπησεTου το εχω πει αλλα συνεχιζει...οποτε εγω τα μεραφερω εδω... ;) Eχει πλακα ομως...το παιζει ματσο κ κατεληξε στο 20ευρω στα ρδελα της φυλλης κ με βλεννορροια λογο ΑΚΑ
ακόμα να μας ενημερώσει τύπε :Sχαθηκε ο τυπος :S
η αυτο η μας βρηκε μικρους κ μας κοροιδευει..τυπε δεν θα ακολουθησε τις επιχειρηματικες συμβουλες του ματζεστικ και χρεοκοπησε
Το να σπασει η καποτα ειναι ατυχια το να ζητας ακα προκαλεις την τυχη σου....!Ομως το να βγαινει κ να λεει οτι σκεφτομουν μα τι κανω ο μαλακας...και να επιλεγει το ΑΚΑ εεε το να τον κοροιδευουμε ειναι το λιγοτερο..!Μην υποτιμάτε τα ακάποτα γιατί από αυτά κολλάς πολύ χειρώτερα πράγματα από γονόροια που μπορεί και να είναι για όλη σας τη ζωή και να μην φεύγουν με μια αντιβίωση. Επίσης μην κοροιδεύετε αυτούς που κάνουν ακάποτα γιατί αν σου σπάσει η καπότα μπορείς να κολήσεις τα ίδια η και χειρότερα πράγματα από το ακάποτο.+ το ότι οι καπότες στα μπουρδέλα και τα στούντιο μάλλον δεν είναι και για έξτρα προστασία...γιαυτό όποιος δεν απέχει εντελός από το άθλημα καλό είναι να μην αισθάνεται 100% προστατευμένος επειδή του φοράνε ένα αγνώστου ποιότητας προφυλακτικό...peace!
Η τελευταία σύνδεση του "ασθενούς" στο site, ήταν 11-3.μαλλον μουφα ηταν η ειδηση
Μια νεαρη ειναι , περιπου 25-27 χρονωνΕχω διαβασει ολη τη συζητηση. Σε εκκεινα τα λιμερια ειχε αν θυμαμαι καλα 2 Αννες. Μια νεαρη γεματουλα που βγαινει παντα με το στριγκακι και τα στηθια εξω και αλλη μια λιγο πιο μεγαλης ηλικιας.
Ριχτε λιγο φως. Για ποια μιλαμε???????
Μια νεαρη ειναι , περιπου 25-27 χρονων
Μην αγχωνεσαι Μπολντη, εσυ δε κινδυνευεις.. η βλενοροια ειναι ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΩΣ μεταδιδομενο νοσημα