Roumanolagnos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 78
- Like
- 128
- Πόντοι
- 146
Αν νομιζεις οτι οι Ελληνες ειναι αγραμματοι για σκεψου τους πακηδες!
καλά ναι μεταξουργείο ... αλλά η πίτσος δεν νομίζω να δέχεται πακιστανούς
Αν νομιζεις οτι οι Ελληνες ειναι αγραμματοι για σκεψου τους πακηδες!
Την μαλακια παπαρακο την εκανες εσυ κ οχι εγω...οποτε σε γραφω στα ξυρισμενα μου αρχιδια...!Αντε να ψοφισεις να ησυχασουμε κ εμεις κ καμια ατυχη γκομενα που θα την κολησεις τπτ ΜΑΛΑΚΑ Ε ΜΑΛΑΚΑ
Ρε αποτελεσμα στιγμιαίου λαθους 2 ανεγκεφαλον ανθρωπον που δημιουργησαν εσενα....σκασε και πηγαινε να ψωφισεις...και αντε ψαξου γιδοπουσταριο που γαμουσες της κατσικες στο χωριο σου κ νομιζεις πως το να κανεις ΑΚΑ ειναι το ιδιο...!Κρεμασμα στο συνταγμα θελουν τυποι σαν εσενα...! Οσο για το 13-14 μισθο μαλακα εγω δεν τους εχω αναγκη ΗΛΙΘΙΕ Ε ΗΛΙΘΙΕ για τους ανεγκεφαλους σαν εσενα χρειαζεται για ερευνα θεραπιας μαλακιοκολοεγκεφαλιτιδας.....!Για αυτο τωρα τραβα σκασε κ χωσου στην ποντικοτρυπα σου...Βρε ηλιθιο κατασκευασμα.Ζητησε κανενας τη λυπηση σου;
Σκατα εχεις στο κεφαλι;;
Ασχολεισου με τον 14 και 13 μισθο που σου κοψανε.
Που να ψοψησεις στη πεινα κ να κανεις ακαποτα στη φυλης για 5 ευρω.
Δεν σε λυπαμαι ρε.ΔΕΝ ΣΕ Λ Υ Π Α Μ Α Ι
Θα μπορουσα Κυριε Σκατα στο κεφαλι να αρχισω να σου λεω για μανες και πατεραδες...Ρε αποτελεσμα στιγμιαίου λαθους 2 ανεγκεφαλον ανθρωπον που δημιουργησαν εσενα....σκασε και πηγαινε να ψωφισεις...και αντε ψαξου γιδοπουσταριο που γαμουσες της κατσικες στο χωριο σου κ νομιζεις πως το να κανεις ΑΚΑ ειναι το ιδιο...!Κρεμασμα στο συνταγμα θελουν τυποι σαν εσενα...!
Σου εβρισα καμια μανα η πατερα? Συμπερασμα εβγαλα.....!Εχεις μαθει να σεβεσαι? χαχαχα καλο εαν σεβοσουν δεν θα εκανες τετοιες μαλακιες....να κολησεις καμια αμοιρη γυναικα γιατι εισαι σκατιαρης..!Ναι ρε ειμαι βοθρος και χωματερη εαν θελεις με κατι τυπους σαν εσενα...!Να ψωφισεις μηπως γλυτωσει καμια ζωη απο την δυστηχια..!Σημερα βλενορια αυριο ποιος ξερει.Και την Αννα καποιος σκατιαρης σαν εσενα την κολησε αλλα τα ηθελε κ αυτη η καριολα....οπως πριν 2 χρονια με τον χαμο που εγινε με το AIDS και ολοι ξαφνικα πεσαμε απο τον ουρανο οταν ανακαλυψαμε οτι δεν κανουν εξετασεις...!Θα μπορουσα Κυριε Σκατα στο κεφαλι να αρχισω να σου λεω για μανες και πατεραδες...
Εχω μαθει να σεβομαι ομως καποια πραγματα.
Τελικα δν εχεις σκατα στο κεφαλι.
Σκατα στη ψυχη εχεις μεγαλε.
Βοθρος εισαι.
Καλη συνεχεια στους υπολοιπους κ θα επανερθω.
Δικιά μου ψωλή δικιά μου επιλογή.γιατί γλύφει και πόσες άλλες πούτσες εκτός από την δική σου ... καλά αυτοί που γαμάνε ακάποτα είναι για διαπόμπευση στο σύνταγμα και αυτοί και οι τανες που το επιτρέπουν
Δλδ πριν μου παρει ΑΚΑ η οποιαδηποτε πρεπει να την ρωτησω εαν εχει κανει γαργαρες? Αυτο ειναι τζογος φιλε η το κανεις κ την γλυτωνεις η την πατας..!Μετα ομως μην ερχεσαι κ γραφεις κ κλεγεσαι κ φταιει μονο η κακια πουτανα..!είναι και μερικες παντως που προσεχουν και μετα τα ΑΚΑ-ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΑ κανουν γαργαρες με λιστεριν....
είναι και μερικες παντως που προσεχουν και μετα τα ΑΚΑ-ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΑ κανουν γαργαρες με λιστεριν....
Πες τα...!Μερικοι νομιζουν οτι επειδη βαζουν listerin η οτι αλλο στο στομα η μυριζει ωραια το νιμου στο 69 ειναι κ καθαρο..!Επειδη μερικοι νομιζουν οτι η γαργαρα ειναι αρκετη, θα σας ελεγα να κανετε το εξης αφου πλυνετε τα δοντια σας το πρωι και κανεντε γαργαγρα με λιστεριν
Παρετε ενα ξυλακι παγωτου η το χερουλι της οδοντοβουρτσας και περαστε το πανω απο την γλωσσα σας, σαν να θελατε να την ξυσετε. Μετα να γραψετε εδω τι ειδατε στον καθρεφτη!
xaxaxaxxaxaxa best comment ever !!!!!!Αυτά εχουν οι μαχες σωμα με σωμα θα υπαρχουν και απώλειες.Περαστικα
Και συνεχιζει ο ανεγκεφαλος να στελνει pmΜπαινω εκ περιτροπης στο σαιτ εδω κ καιρο ν παρω καμια ιδεα..Σημερα βρεθηκα για κακη μου τυχη στο κεντρο κ ειπα ν περασω απο φυλης κατι που ειχα ν κανω 25 χρονια.Ειπα ν θυμηθω τα παλια..Τα μπουρδελα τ αποφευγω λογω κακων υπηρεσιων κ χαμηλης ποιοτητας.προτιμω τα στουντιο.Βρηκα ενα γαμημενο παρκιν στην γωνια του 109, απο τα 2,3 μπουρδελα που πηρε το ματι μου μπηκα στο γαμημενο 109.Ν κ η ευγενικη τσατσα που θ γινω πελατης, να κ η χαμογελαστη Αννουλα, να κ η ακαποτη πιπα κ στο γαμημενο κεφαλι μου ελεγα τι κανεις ρε μαλακα;;
Να κ θα τα παρω στο στομα, παρτα λεω ο κοπανος.
Φτανωντας σπιτι γκουγκλαρο το φυλης 109 κ πεφτω πανω στο Μπαρακο κ στη βλενοροια το γαμημενο.
Αν το παιδι λεει αληθεια μπραβο του που ενημερωνει.Το ιδιο θα κανω κ γω αν παρουσιασω κατι τις επομενες μερες.
Οσο γ τη μειοψηφια αυτων που ειρωνευονται κ κανουν χαβαλε σ ενα τοσο σοβαρο θεμα, τι ν πω??
Ειναι κ ο κυριοτερος λογος που δν γραφω κριτικες.
Οπως κ να χει σε λιγες μερες θ ξερω αν εχω κολλησει.ελπιζω πως οχι.
Από το παλιό σλόγκαν "Πίτσος - Εμπιστοσύνη", λόγω της σταθερής ποιότητας των υπηρεσιών που παρέχει... (του πεοθηλασμού δηλαδή).
...η Πίτσος έχει ενωθεί με άλλη εταιρία...
χαθηκε ο τυπος :Sτελικά δεν μας είπε ο τύπος τι έδειξαν οι εξετάσεις