Νέα

Ανέκδοτο: O Βενιζέλος θέλει να γίνει κομματάρχης !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 317
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
dstp όλο αναφέρεις την τριετία μητσοτάκη
έχω να σου πω ότι ο μητσοτάκης πολιτικά ανήκε στο κέντρο και όχι στην δεξιά
θέλω να πω ότι δεν ήταν ένας πολιτικός με παραδοσιακή δεξιά αντίληψη κάτι που είναι ο καραμανλής
εξάλου τα πρωτακλασάτα στελέχη της τριετίας του, Μάνος , Ανδριανόπουλος αυτή την στιγμή περιτριγυρίζουν τον γιωργάκη όπως πολύ καλά γνωρίζεις άρα έχει αναγνωριστεί η προσφορά τους σε αυτή την περίοδο από τον νυν αρχηγό του κόμματος που ψηφίζεις

Ο Μάνος και ο ανδριανόπουλος εξελέγησαν δια μέσω του ΠΑΣΟΚ αλλά δεν ανήκουν στο ΠΑΣΟΚ.Απλώς το ΠΑΣΟΚ τους έδωσε θέση ώστε να πάρει ψήφους.Ο Μητσοτάκης ήταν στην Ένωση Κέντρου,αλλά όπως συμβαίνει σε όλες τις περιπτώσεις,οι αποστάτες είναι πιο σκληροί...ʼλλωστε τα κονόμησε από την ΕΡΕ για να ρίξει τον Παπανδρέου.Σκατά κεντρώος ήταν.Όσο είναι και στον Μεσαίο χώρο-εφεύρεση-ο Καραμανλής.

antonis_p

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
τα λεωφορεια ηταν η πρωτη ιδιωτικοποιηση, μετα ηρθε το επαρατο πασοκ, τα πουλησε ολα με την μεθοδο του χρηματιστηριου και ολοι οι ελληνες εγιναν μετοχοι στα αστικα ακινητα!!!
η κινητη βασιλικη περιουσια δεν υπηρχει λογος να παραμενει στο ανακτορο στο Τατοϊ, ακομα εκει θα ηταν, με τετοιους καφρους που το αφηνουν και ρημαζει σε αντιθεση με την πρακτικη που ακολουθειται ακομα και στα χειροτερα κομμουνιστικα καθεστωτα οπου ολα τα αντιστοιχα παλατια ειναι μουσεια. Εκτος και αν καποιος θεωρει (θυμηθηκε τωρα) οτι οι αυγουλιερες του ανηκουν!!! Αν θεωρει κατι τετοιο μπορει να παει να ζητησει καποια ακομα αντικειμενα που ειναι ακομα στο τατοϊ, οπως τα βασιλικα αυτοκινητα κλπ. ¨Η κανενα δωματιο...
Με τα σκοπια τί ακριβως εγινε; απο το 93 μεχρι σημερα οι σκοπιανοι εχουν αναγνωριστει με το ονομα που θελουν απο ενα σωρο κρατη. Ποιος θα το ανετρεπε; ο thanks USA; το δυνατο χαρτι του πασοκ; που το μεταβιβασε σε μια νυκτα στο παιδι του αφεντικου; και μετα ο κληρονομος μας (σας) ελεγε για συμμετοχικη δημοκρατια; Για να καταλαβω, ποια δημοκρατια δεν ειναι συμμετοχικη;;;]

Τι αλλο θα κανει το πασοκ για να ανεβει παλι στην εξουσια; το 2004 χρησιμοποιησε Μάνο, Ανδριανόπουλο και την αλλη του συνασπισμου (οφα), το 2008 ποιους;;;;

Επισκέπτης
antonis_p το κατηχητικό της ΟΝΝΕΔ έχει κάνει καλή δουλειά στην περίπτωση σου..Φάτε ότι φάτε τώρα,γιατί μετά στην πείνα θα είστε πάλι.Έχω να ψηφίσω ΠΑΣΟΚ από το 1993 αλλά να είσαι σίγουρος πως θα το ξαναψηφίσω για να φύγουν οι απατεώνες.

antonis_p

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
δεν ειμαι ΝΔ anyway,
παντως σιγουρα ειμαι αντι-πασοκ
και ψηφιζω ετσι ωστε να μην ξαναερθουν τα λαμογια,

μου κανει εντυπωση ομως το ταλεντο σου
να διακρινεις τις επιρροες μου
(δεν εχω βρεθει ποτε σε χωρο της ΟΝΝΕΔ).

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Ο Μάνος και ο ανδριανόπουλος εξελέγησαν δια μέσω του ΠΑΣΟΚ αλλά δεν ανήκουν στο ΠΑΣΟΚ.Απλώς το ΠΑΣΟΚ τους έδωσε θέση ώστε να πάρει ψήφους.Ο Μητσοτάκης ήταν στην Ένωση Κέντρου,αλλά όπως συμβαίνει σε όλες τις περιπτώσεις,οι αποστάτες είναι πιο σκληροί...ʼλλωστε τα κονόμησε από την ΕΡΕ για να ρίξει τον Παπανδρέου.Σκατά κεντρώος ήταν.Όσο είναι και στον Μεσαίο χώρο-εφεύρεση-ο Καραμανλής.

Από τη στιγμή που ένα κόμμα θέτει υπό την αιγίδα του τα "πρωτοπαλίκαρα" της περιόδου 90-93 και εμπνευστές αλλά και διεκπεραιωτές της πολιτικής της κυβέρνησης Μητσοτάκη δύο πράγματα συμβαίνουν:
1) Ή συμφωνεί με την πολιτική εκείνης της περιόδου
2) Ή έχει χάσει κάθε ίχνος πολιτικής ηθικής και έχει υποτάξει τις όποιες αρχές του στην αναζήτηση λίγων ακόμη ψήφων..

Γιατο πρώτο, το μόνο που έχω να σημειώσω είναι ότι η πολιτική Μητσοτάκη σε ιδιωτικοποιήσεις κτλ είναι η ίδια με όλων των μεταγενέστερων κυβερνήσεων μόνο που ο Μητσοτάκης αφενός είχε μόνο 151 βουλευτές εξαιτίας του εκτρωματικού +1 εκλογικού συστήματος εμπνεύσεως Λαλιώτη αφετέρου είχε χειρότερη επικοινωνιακή πολιτική (ήτοι δεν έδωσε επαρκές μερίδιο στους ιδιοκτήτες ΜΜΕ όπως ο Ανδρέας και κυρίως ο Σημίτης..)
Τα περί ξεπουλήματος, ειδικά σε σύγκριση με ό,τι έγινε στο Χρηματιστήριο είναι τουλάχιστον άστεία...
Για το δεύτερο, κόμμα που κάνει εσωκομματικές εκλογές με έναν υποψήφιο και δίνει θέση στο Ψηφοδελτιο επικρατείας όχι μόνο στους Μάνο, Ανδριανόπουλο αλλά και στους γυρολόγους της αριστεράς και κατηγόρους της περιόδου '89 δείχνει μέγιστο πολιτικό αμοραλισμό...

Φανταστείτε τη ΝΔ να έχριζε υποψήφίο της τον .. Παπαντωνίου ή τον Τσοβόλα!

Και μιας και μίλησες για τους λεωφορειούχους, θυμισέ μου σε ποιο πολιτικό χώρο ανήκαν οι αείμνηστοι σταμουλοκολλάδες που παρέλυσαν κάθε τρεις και λίγο τις αστικές συγκοινωνίες με καταχρηστικές απεργίες ενώ και όταν δεν απεργούσαν πάλι τα λεωφορεία δεν έβγαιναν στους δρόμους επειδή βαριόντουσαν οι οδηγοί;
Και βέβαια ποιο έσπαγαν τα τζάμια των λεωφορειούχων και επιτίθονταν στα λεωφορεία και στους επιβάτες με αποτέλεσμα να σταματάτε να δρομολόγια στις 9;

Επισκέπτης
Η ΝΔουλα πήρε τον Παπαθεμελή!!!

Καλά str8 πόσα newsletter παίρνεις από την Ρηγίλης την ημέρα;

Επισκέπτης
Θα σου απαντήσω σε όλα αλλά κάποια στιγμή αργότερα.Οι Σταμουλοκολάδες ήταν μέλη των φίλων σας Φλωράκη και Κύρκου...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Η ΝΔουλα πήρε τον Παπαθεμελή!!!

Καλά str8 πόσα newsletter παίρνεις από την Ρηγίλης την ημέρα;

Ο Παπαθεμελής δεν έκρυψε ποτέ τις δεξιές του τάσεις ... Είναι δε πολύ πιο συμβατος με την ΝΔ απ' ό,τι ο Μάνος ή ο Ανδριανόπυλος με το Πασοκ...Και φυσικά ο Παπαθεμελής ΔΕΝ ήταν ακριβώς ο βασικώς θεωρητικός της πολιτικής του Πασοκ όπως ήταν ο Μάνος της ΝΔ...Ατυχής αναλογία dstp...Προσπάθησε ξανά.

Το γεγονός ότι υποστηρίζεις  ένα κόμμα που έχει ως υποψήφιο κάποιον που έλεγε ότι όσοι φωνάζουν για τη Μακεδονία θυμίζουν εκπαρθενιζόμενες κορασίδες (ή ο Μάνος ήταν ή ο Ανδριανόπουλος) και από την άλλη έχεις ως logo τη φράση του Μητσοτάκη περί δεκαετίας και την υποσημείωση ότι οι έλληνες δεν ξεχνούν δείχνει την σύγχυση στην οποία έχεις περιέλθει πολιτικά..

To γεγονός δε ότι αντί να απαντήσεις συγκεκριμένα σε αυτά που γράφω προτιμάς να μου αποδίδεις ιδιοτητες που δεν έχω (μέλος της ΝΔ- δυστυχώς δεν έχω υπάρξει μέλος κανενός κόμματος - θα είχα λύσει το υπαρξιακό μου προ πολλού) δείχνει ότι η φαρέτρα των όποιων επιχειρημάτων σου αδειάζει..Για να σε βοηθήσω, πες πάλι για τις εκλογές βίας και νοθείας και το αστυνομοκρατούμενο κράτος της ΔΕΞΞΞΞΞΑΣ το 1950..Δεν χορταίνω να τ' ακούω!

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Θα σου απαντήσω σε όλα αλλά κάποια στιγμή αργότερα.Οι Σταμουλοκολάδες ήταν μέλη των φίλων σας Φλωράκη και Κύρκου...

Ο Σταμούλης ήταν όντως μέλος του ΚΚ...Ο Κολλάς όμως; Check again please...

apor

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
Η συνεργασία με Μάνο και Ανδριανόπουλο ήταν -όπως είχε ειπωθεί- στη βάση του πολιτικού και κοινωνικού φιλελευθερισμού, όχι του οικονομικού. Το ΠΑΣΟΚ προσπάθησε (προφανώς ψηφοθηρικά) να έχει εκλογικά οφέλη απο την παρουσία τους. Αλλά βέβαια η παρουσία τους στο ΠΑΣΟΚ έγινε δυνατή επειδή απουσίαζαν από την ΝΔ. Και ο λόγος που απουσίαζαν από εκεί ήταν επειδή ήταν από τους λίγους που δεν δίστασαν (ενώ η ΝΔ ήταν σε τροχιά βέβαιας νίκης) να ασκήσουν κριτική στην κενότητα των πολιτικών προτάσεων της ΝΔ, και στην επικίνδυνες (και  επίσης προφανώς ψηφοθηρικές) γονυκλισίες του Καραμανλή στον Χριστόδουλο. 

Εκ των υστέρων μάλλον δικαιώθηκαν στις προβλέψεις τους για τον επερχόμενο Καραμανλή. Αν και τα γκάλοπ δείχνουν ότι το πιθανότερο είναι οτι η ΝΔ θα επικρατήσει και πάλι, τα ίδια γκάλοπ δείχνουν οτι ο κόσμος θεωρεί (και μάλιστα με διαφορά) την προηγούμενη κυβέρνηση καλύτερη από την τωρινή.

Greek

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
καλά εάν θεωρείς το ο καραμανλής κέρδισε τις εκλογές επιδή έκανε γονυκλισίες στον χριστόδουλο φαντάζομαι ούτε ο ιδιος δεν το πιστεύεις
σκέψου μόνο το γεγονός ότι ο καραμνλής κέρδισε τις εκλογές χωρίς να έχει μαζί του κανένα από τα μεγάλα ιδιωτικά κανάλια (φερέφωνα του σημιτικού κράτους) και χωρίς βέβαια την κρατική tv

dthanos

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Like
8
Πόντοι
1
Τα δύο παραπάνω post δεν έρχονται σε αντίθεση. Και τα δύο αναφέρουν αληθή γεγονότα τα οποιά μας επηρεάζουν ως σήμερα. Απλά πιο ζωντανα στη μνήμη όλων μας είναι τα όσα έγιναν επί των προσφάτων κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ το οποιό δύσκολα ξαναβγαίνει στην εξουσία με Γιωργάκη όσες γκάφες τύπου 90 - 93 και αν κάνει η ΝΔ.

Το ΠΑΣΟΚ θα ξαναβγει σε μια δυο τετραετίες, αλλά όχι επειδή θα είναι άξιο να βγει (εκτός και αν αλλάξει ριζικά η δομή του εσωτερικά)... Θα βγει γιατι η ΝΔ θα βρει τον τρόπο να πέσει μόνη της! Εχει ταλέντο σε αυτό... ή τουλάχιστον είχε...

dthanos

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Like
8
Πόντοι
1
Αν δεν δουλευαμε θα τρωγαμε σκατα,ας κυβερνουσε και ο θεος.Ασε σημιτη καραμανλη θα πει οτι ειναι τα ιδια

Αυτό ισχύει και τώρα! Και είναι κι ενας απο τους λόγους που η Ελλάδα είναι σε αυτά τα χάλια τώρα... Πως να το κάνουμε: ο Ελληνας είναι καλοπερασάκιας!

dthanos

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Like
8
Πόντοι
1
Διαπιστώνω ότι οι οπαδοί της ΝΔούλας έχουν περιέλθει σε πανικό,και θυμήθηκαν και τη Μιμή,και σιγά σιγά θα ακολουθήσει και η λασπολογία του 1989...Ίσως και τα ειδικά δικαστήρια-παρωδία!

Ενώ η ΝΔημοκρατική λογική δεν είναι η ίδια...Φαίνεται από τις κινήσεις και τα λεγόμενα του 39ου γκαφατζή στον κόσμο,κ.Αλογοσκούφη.Να σημειώσουμε εδώ,ότι ο θιασώτης των ιδιοτικοποιήσεων,μαζί με τον κ.Παυλόπουλο,και μια σειρά άλλων,ήταν κρατικοδίαιτοι...Τώρα πετούν την αλογο-σκούφια τους για τις ιδιοτικοποιήσεις-ξεπούλημα...Τον Παπανδρέου έλεγαν ψεύτη και "ΘΑ",αλλά ξέχασαν ήδη τις προεκλογικές υποσχέσεις του κ.Καραμανλή,για 250,000 μονιμοποιήσεις συμβασιούχων,για κατάργηση του ΣΔΟΕ-μετονομάστηκσε σε Υ.Ε.Ε!-για κατάργηση της συνάφειας-μετονομάστηκε σε περαίωση-για αύξηση συντάξεων-μόλις φέτος έγινε μια μικρή στις αυξήσεις του ΟΓΑ.και άλλα πολλά...Οπότε καλά θα κάνουν οι οπαδοί των στρουμφ να ασχολούνται με το ζοφερό παρόν και αβέβαιο μέλλον...

Γιακουμάτος,Πολύδωρας...Αν δεν είναι αυτοί ΛΑΪΚΙΣΤΕΣ ποιοι είναι;

Συμφωνώ και επαυξάνω! Ο κάθε ηγέτης (αν και πλέον εξέλειψαν, τελευταίος ήταν ο Α. Παπανδρέου, γνώμη μου έτσι;) έχει και προτερήματα και αδυναμίες! όλοι άνθρωποι είμαστε! Είχε όμως κάποια πράγματα ο Αντρέας που λίγοι τα έχουν: ενέπνεε το λαό (με εμπιστοσύνη, με όραμα), ασχέτως αν ήταν σωστό ή αν το έκανε με το σωστό τρόπο και στο σωστό βαθμό (ουσιαστικά έδινε ελπίδα στο φτωχό, μικρομεσαίο, αγρότη κλπ, ειδικά μετά από μια περίοδο δύσκολη, χουντα κλπ). Ακόμη είχε κότσια! Είχε πολλά ελαττώματα, αλλά είχε κάτι που κανένας από τους σημερινούς - ανεξαρτήτως χρώματος - ΔΕΝ έχει: αρχίδια. Βλέπετε εξωτερική πολιτική, οικονομική πολιτική, κλπ Ακόμη και στην Λιάνη (που 'κάποιοι' σπεύδουν να τον κατηγορήσουν) Και εκεί κότσια είχε! Δεν την έκρυψε, φόρα παρτίδα την πλάσαρε στον ελληνικό λαό και ανέλαβε της ευθύνες του (στο κάτω κατω θα κρινόταν στις εκλογές)

xxx

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Είμαι της άποψης πως οι κυβερνήσεις πρέπει να αλλάζουνε για να μην γίνονται καθεστώς, με όλα τα αρνητικά που επισύρει αυτό. Γι΄αυτό και δεν ψηφίζω τους ίδιους συνέχεια. Θα ήθελα να τονίσω όμως πως στην περίπτωση την τωρινή και αυτό το αξίωμα, που ισχύει παγκόσμια, μπόρεσε ο Κωστάκης και το γάμ...σε. Αν ο Παπανδρέου ήταν μία φορά του "θα", ο Κωστάκης είναι 10. Δεν υπήρξε Έλληνας που να μην πήρε προεκλογικά τουλάχιστον μια υπόσχεση. Και μετά ήρθε το χάος.
Ενώ δεν συμπαθούσα και ιδιαίτερα τον Σημίτη, τώρα (σε σύγκριση με τον Κωστάκη) φαντάζει μέγας ηγέτης. Και δεν φτάνει που δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα το θετικό, αλλά παράλληλα ο "ηγέτης" του "μεσαίου χώρου" τα έδωσε όλα στους λεφτάδες. Οι πλούσιοι έγιναν πλουσιότεροι και οι φτωχοί φτωχότεροι. Όποιος δεν το βλέπει αυτό, ή έχει πρόβλημα νοημοσύνης ή είναι κομματόσκυλο του κερατά. Η φορολογία για τα υψηλά εισοδήματα και την μεγάλη ακίνητη περιουσία μειώθηκε. Και μη μου πεί κανείς δεξιοτραφής, πως αυτό έγινε για να αυξηθούν οι επενδύσεις και η απασχόληση (βλ. αλογοσκούφης). Οι επενδύσεις παν κατά διαόλου και δεν συνέδεσαν την μείωση της φορολογίας στους καπιτάλες με την υποχρέωσή τους να κάνουν  επενδύσεις (άρα και προσλήψεις), όπως κάνουν οι υπόλοιπες κυβερνήσεις ανά τον κόσμο, αλλά αντίθετα, εισήγαγαν το "διευθυντικό δικαίωμα" για τις απλήρωτες υπερωρίες.. .
Πλείστα τα παραδείγματα. Στην παιδεία τα ίδια. Μεθοδικά βήματα για σταδιακή διάλυση της δημόσιας δωρεάν παιδείας και σπρώξιμο της νεολαίας στα ιδιωτικά ΙΕΚ σήμερα (λόγω βάσης του 10) και στα ιδιωτικά "πανεπιστήμια " αύριο. Και για να μην παρεξηγούμε, δεν είμαι κατά της αναθεώρησης του άρθρου 16. Αν είσαι όμως σοβαρή κυβέρνηση, πρώτα διορθώνεις και αναβαθμίζει ς την δημόσια παιδεία και μετά κόπτεσαι για να τα κονομίσουν τα "Ελληνικά Harvand". H υποκρισία σε όλο το μεγαλείο της. Και το χειρότερο δεν είναι αυτό. Μας τα πλασάρουν όλα με έναν τρόπο που νομίζεις πως απευθύνονται σε αγράμματους κάφρους των ζουλού.
Όλα στον βωμό του κερδώου Ερμή και της πλουτοκρατίας. Και εσύ 
λαουτζίκο φάε κουτόχορτο και "μεσαίο χώρο"... ʼ, και το μέγα υπερθέαμα « Η Νατάσσα χειρουργός»?(μετά σας πείραξε η Μιμή. Που την θυμηθήκατε αυτήν τώρα ? )

xxx

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Α, και αν σας ρωτήσουν γιατί αυτή η κυβέρνηση(?) δεν έκανε τίποτα απο όσα υποσχέθηκε ανοίξτε κουβέντα για την πολιτική του Ελ. Βενιζέλου. Και αν πάλι σας ρωτήσουν για τα, δεκάδες πια, δύσοσμα σκάνδαλα επικαλεστείτε τις δηλώσεις περι "σεμνότητας" και "ταπεινώτητας". Ο Κωστάκης εισάγει όντως νέα ήθη. "Σεμνές" και "ταπεινές" αρπαχτές...
Πως το λέει ο λαός ? " φωνάζει ο κλέφτης ..."
Και μη μου πείτε την γνωστή καραμέλα οτι και οι προηγούμενοι τα ίδια έκαναν. Μα γι΄αυτό τους διώξαμε. Αλλά δεν ξέραμε οτι θα φέρουμε τους "επαγγελματίες". Σε χρόνο dt, ξάφρισαν τα 10πλάσια. Αυτό θα πεί "αποτελεσματικότητα". Εδώ όντως αξίζουν τα εύσημα στον κωστάκη και την παρέα του.
Πραγματικά, ο πρώτος μάγκας.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
Oσο εμεις τσακωνόμαστε για το ποιος εχει μεγαλύτερη κοιλια,τα πρασινογαλάζια παιδια επελάυνουν στις θέσεις εργασίας και γαμάνε τζάμπα ενώ πίνουν πριν τζάμπα ποτάκι στην Πέγκυ..Με τα λεφτά του κόμματος..

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
Oσο εμεις τσακωνόμαστε για το ποιος εχει μεγαλύτερη κοιλια,τα πρασινογαλάζια παιδια επελάυνουν στις θέσεις εργασίας και γαμάνε τζάμπα ενώ πίνουν πριν τζάμπα ποτάκι στην Πέγκυ..Με τα λεφτά του κόμματος..

Καλά κάνουν.
Αφού μπορούν χωρίς συνέπειες να τα κάνουν, γιατί όχι;;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom