Νέα

Ανέκδοτο: O Βενιζέλος θέλει να γίνει κομματάρχης !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 317
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
5
Πόντοι
16
πικρα...........στο τελος εχουμε αυτους που μας αξιζουνε.

MXracer

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Like
8
Πόντοι
1
χχχ => προσκυνώ.... ποιο σωστά δεν γινόταν να τα πεις....

Αλλά αν είναι να γίνει κομματάρχης να ανακατέψει την τράπουλα θα συμφωνήσω...
ίσως έτσι έχουμε καμιά αλλαγή... ίσως έτσι ταρακουνηθούν και σφίξουν τα ζωνάρια...

φαντάζεστε καμιά αδυναμάι σχηματισμού κυβέρνησης... σε ενδεχόμενες εκλογές? έστω και τις μεθεπόμενες... λέω τώρα.... υποθετικά μιλώντας και να πρέπει να γίνιε καμιά συγκυβέρνηση... ώρε γλέντια (και δάκρυα)....

Επισκέπτης
Η φορολογία για τα υψηλά εισοδήματα και την μεγάλη ακίνητη περιουσία μειώθηκε. Και μη μου πεί κανείς δεξιοτραφής, πως αυτό έγινε για να αυξηθούν οι επενδύσεις και η απασχόληση (βλ. αλογοσκούφης). Οι επενδύσεις παν κατά διαόλου και δεν συνέδεσαν την μείωση της φορολογίας στους καπιτάλες με την υποχρέωσή τους να κάνουν  επενδύσεις (άρα και προσλήψεις), όπως κάνουν οι υπόλοιπες κυβερνήσεις ανά τον κόσμο, αλλά αντίθετα, εισήγαγαν το "διευθυντικό δικαίωμα" για τις απλήρωτες υπερωρίες.. .

Με μία λέξη όσα γράφεις θα μπορούσαν να χαρακτηρισθούν ...

σκατά.

Επιστημονικότερο όμως θα ήταν το ....

μαρξιστικά σκατά.

Η μείωση της φορολογίας έφερε ξένες επενδύσεις. Οι οποίες επί Χιστοδουλάκη ήταν στο 0.

ΟΛΟΓΡΑΦΩΣ ΜΗΔΕΝ.ΤΙΠΟΤΕ.ΝΙΕΝΤΕ.

Βέβαια να μου πείς ίσως να ήταν καλύτερα να έμεναν στο μηδέν.Έτσι ο μισθός κάτι τύπων σαν εσένα θα έπεφτε συνεχώς. Από τα 600 θα πήγαινε στα 500 , μετά στα 300 μετά στα 100 και τελικά θα γλυτώναμε από σας γιατί θα ψοφάγατε από την πείνα αφού θα έπεφτε σε επίπεδα που δεν θα έφτανε για το σανό το επιούσιο ...

ivan36

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Δεκαετια 60΄Καραμανλης-Παπανδρεου
Δεκαετια 80' Καραμανλης-Παπανδρεου
Δεκαετια 00' Καραμανλης-Παπανδρεου

13 σελιδες τσακωνεστε για ποιο λογο????????? :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
81
Πόντοι
16
Για να τσακωνεστε για τα κομματικα ή πρεπει να "εισαι" του κομματος ή να τα αρπαζετε!Η ΕΛΛΑΔΑ εχει καταστραφει  εδω και πολλα χρονια δεν αλλαζει με τιποτα απλα μας πηδανε δημοκρατικα!

ivan36

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Επειδη γινεται πολυς λογος για την αυξηση του ΑΕΠ κατα 25% θα ηθελα να πληροφορησω ολους τους ασχετους οτι η συμμετοχη των οικων ανοχης ηταν 0,7%.Δηλαδη μηδενικη.Ας μαθουμε επιτελους και σε αυτη τη χωρα να λεμε αληθειες

xxx

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Με μία λέξη όσα γράφεις θα μπορούσαν να χαρακτηρισθούν ...

Λαλάαακηη  οχι στα βαθειά παιδί μου...
(την θυμάστε την διαφήμιση με τον Χάρυ Κλύν στα 80 "s ?)

ψυχραιμία Λούλη...

Δεν σας κάνανε σεμινάρια στην Ρηγγίλης για να μην χάνετε τον αυτοέλεγχό σας ?
Μόνο στην μαύρη προπαγάνδα σας εξιδείκευσαν ?
Πάντως δεν μου απάντησες ακόμη. Τα πιστεύεις αυτά που λες ή απλά τα παπαγαλίζεις ?
Εξήγησέ μας πως γίνετε να έχουμε πραγματική ανάπτυξη και επενδύσεις και ταυτόχρονα να γινόμαστε κάθε μέρα και φτωχότεροι. Μήπως εννοείς την ανάπτυξη και τα υπερκέρδη των τραπεζών, των μεγαλοβιομηχάνων και των πολυεθνικών ?
(σύμφωνα με έρευνα για παράδειγμα, στα προιόντα των πολυεθνικών στα super market της Ευρώπης, έδειξε οτι στην Ελλάδα έχουν τις υψηλότερες τιμές. Τα ίδια ακριβώς προιόντα !!!)
Ασχολήσου με τιποτά άλλο ρε Λάκη και άσε τις μπαρούφες.
Αλλά με κάτι τέτοιους σαν και σένα δεν πάμε σαν κοινωνία μπροστά, γιατί σίγουρα δεν είσαι ο μόνος...

Επισκέπτης

ψυχραιμία Λούλη...

Αλλά με κάτι τέτοιους σαν και σένα δεν πάμε σαν κοινωνία μπροστά, γιατί σίγουρα δεν είσαι ο μόνος...

1) Η Διαφήμιση με το Χάρρυ Κλυν έλεγε "Μιχαλάκη".
2) Κάποιος όχι πολύ μαλάκας (δεν μιλάμε για σένα και τον dstp) θα καταλάβαινε ότι το "Λάκης" είναι ένα ψευδώνυμο που μου ήρθε στο μυαλό όταν έκανα την εγγραφή στο φόρουμ.
3) Την Ρηγίλλης την έχω χεσμένη, όπως και τη ΝΔ.
4) Όσο μπροστά και να πάει η κοινωνία, τα ... προσόντα σου κανείς δεν θα τα ανταμοίψει για πάνω από 6 κατοστάρικα μηνιαίως. Δικαίως όπως δείχνεις με όσα γράφεις. Μόνο μαλακίες δηλαδή. Αν είχες να πεις κάτι σοβαρό θα άνοιγες ένα θέμα. Δεν έχεις, για αυτό θα είσαι πάντα ο μαλάκας που θα παίρνει 600/μήνα και θα κατηγορά τους "καπιτάλες" και τη "Δεξιά" ....

Συνέχισε να γαυγίζεις, σου πάει. Από κοράκου στόμα όπως λένε, κρά θα ακουσεις . Απλά αν σκεφτόσουν λίγο , θα καταλάβαινες ότι όσο κι αν έπεφτε η τιμή της φέτας, εσύ πάλι αποτυχημένος και μπατήρης θα ήσουν , γιατί το μυαλό σου φτάνει μέχρι τη φέτα και το κασέρι και ό,τι μαλακία σε ταίζουν τα ... προοδευτικά ΜΜΕ ...

Περαστικά ...

ivan36

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Like
1
Πόντοι
1

ψυχραιμία Λούλη...

Μόνο στην μαύρη προπαγάνδα σας εξιδείκευσαν ?
Πάντως δεν μου απάντησες ακόμη. Τα πιστεύεις αυτά που λες ή απλά τα παπαγαλίζεις ?
Εξήγησέ μας πως γίνετε να έχουμε πραγματική ανάπτυξη και επενδύσεις και ταυτόχρονα να γινόμαστε κάθε μέρα και φτωχότεροι. Μήπως εννοείς την ανάπτυξη και τα υπερκέρδη των τραπεζών, των μεγαλοβιομηχάνων και των πολυεθνικών ?
(σύμφωνα με έρευνα για παράδειγμα, στα προιόντα των πολυεθνικών στα super market της Ευρώπης, έδειξε οτι στην Ελλάδα έχουν τις υψηλότερες τιμές. Τα ίδια ακριβώς προιόντα !!!)
Ασχολήσου με τιποτά άλλο ρε Λάκη και άσε τις μπαρούφες.
Ενω με το Γιωργακη θα εκτοξευθουμε οικονομικα :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

xxx

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Βρε Λαλάκη αγόρι μου, 
Μην νομίζεις  οτι βρίζοντας σαν τις πούστρες και τα τραβέλια της Συγγρού θα πείσεις κανέναν για το ορθό των απόψεων σου. Απλά θα μας φανερώνεις πόσο βαθιά κομπεξικό, αμόρφωτο (με την γενικότερη έννοια), ελλεεινό, κενό και τιποτένιο ανθρωπίδιο είσαι.
Καραγκιοζάκος κανονικός.
Εμένα άλλο με ανησυχεί.
Που νομίζεις πως τα ξέρεις όλα.
Και τι δουλειά κάνω, και πόσο αμοίβομαι, και ποιά είναι τα προσόντα μου ...
Μήπως να σε δεί κανένας γιατρός ρε Λάκη ?
Κοίταξέ το όσο είναι νωρίς. 'Ισως να διορθώνεται ακόμη η περιπτωσή σου ...
Μετά μπορεί να είναι αργά ...
Στο λέω με ειλικρινές ενδιαφέρων.

xxx

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Αντε, καληνύχτα τώρα γιατί αύριο έχουμε και δουλειά.
(πραγματική δουλειά και οχι αυτά που φαντάζεται το άρρωστο μυαλουδάκη σου μικρέ μου Λαλάκη)

Επισκέπτης
Και τι δουλειά κάνω, και πόσο αμοίβομαι, και ποιά είναι τα προσόντα μου ...

Στο λέω με ειλικρινές ενδιαφέρων.

το άρρωστο μυαλουδάκη σου μικρέ μου Λαλάκη)

Η αλήθεια είναι ότι για την ... ορθογραφία σου σχημάτισα μια γνώμη, αλλά δεν είναι εκεί το ζήτημα.

Μιλάς για καπιτάλες ... (θυμίζοντας κομμουνιστικό μανιφέστο) ...

Μετά για την εφορία των επιχειρήσεων η οποία λες κακώς πέφτει κι ότι εσύ τη θες μεγαλύτερη ...

Και μετά μας λες τις μαλακίες που Ευαγγελάτου περί ... τιμής αγαθών στην αγορά ...

Οπότε θέτω κάποια ερωτήματα εγώ (δεν είναι για σένα - μην χαλιέσαι) ....

-Το πρόβλημα της Ελλάδος είναι ότι το γάλα και η coca cola light είνα  ι ακριβότερα από άλλες χώρες;
-Αυτή είναι η διαφορά μας από άλλες χώρες που χαρακτηρίζει τη δική μας χώρα μπουρδέλο και άλλες αναπτυγμένες;
-Αν αυξηθεί η φορολογία των επιχειρήσεων , αυτές θα συνεχίσουν να πληρώνουν; Ή απλά ... θα κλείσουν;

Η χαμηλή φορολογία είναι απλά για να χαιδέψει τους "καπιτάλες" όπως λένε οι ηλίθιοι του μαρξισμού ή μήπως και για να δώσει κίνητρα σε κάποιους να στραφούν σε ελεύθερα επαγγέλματα και να μην τρέχουν κατά δεκάδες χιλιάδες για 5 θέσεις υπαλλήλων όποτε γίνεται διαγωνισμός ΑΣΕΠ;

Οι παράλογοι φόροι σε αυτοκίνητα άνω των 3000κ.εκ. απέδιδαν υψηλά έσοδα στο κράτος ή απλώς λειτουργούσαν ως αποτρεπτικός παράγοντας για να αγοράζει το κοινό τέτοια αυτοκίνητα; Μήπως τελικά παρόλη την υψηλή φορολόγησή τους τελικά το κράτος από αυτά εισέπραττε τα αρχίδια επειδή απλώς κανείς δεν τα αγόραζε;

Η Ελλάδα με τόσο υψηλή φορολογία σε ποσοστά μαζεύει τελικά περισσότερο χρήμα από άλλες χώρες με χαμηλότερους φορολογικούς συντελεστές ή μήπως τελικά γίνεται το αντίθετο και παίρνει από τα 3 το μακρύτερο;

Μπορεί η φορολογία αυτή να δίνει χαρά σε συμπλεγματικούς αποχαυνωμένους μαρξιστές, αλλά θέτει την επιχειματικότητα υπό διωγμό και ωθεί γενιές Ελλήνων στο υπαλληλίκι και κατά συνέπεια στη φτώχεια.Όσο υψηλότερη φορολογία , τόσο περισσότεροι στρέφονται προς το υπαλληλίκι και τόσο πέφτουν οι αμοιβές τους.

Στην τελική αν η υψηλή φορολογία ήταν αποτελεσματική γιατί δεν μας μιμούνται άλλοι; Γιατί η Ιρλανδία που μείωσε τη φορολογία στο μισό από εμάς μάζεψε τόσες αμερικανικές εταιρείες και κονόμησαν; (Ο Σημίτης βέβαια δεν ήθελε να γίνουμε Ιρλανδία, προτιμούσε να γίνουμε ... Κούβα!)

Επισκέπτης
Η αλήθεια είναι ότι για την ... ορθογραφία σου σχημάτισα μια γνώμη, αλλά δεν είναι εκεί το ζήτημα.

Μιλάς για καπιτάλες ... (θυμίζοντας κομμουνιστικό μανιφέστο) ...

Μετά για την εφορία των επιχειρήσεων η οποία λες κακώς πέφτει κι ότι εσύ τη θες μεγαλύτερη ...

Και μετά μας λες τις μαλακίες που Ευαγγελάτου περί ... τιμής αγαθών στην αγορά ...

Οπότε θέτω κάποια ερωτήματα εγώ (δεν είναι για σένα - μην χαλιέσαι) ....

-Το πρόβλημα της Ελλάδος είναι ότι το γάλα και η coca cola light είνα  ι ακριβότερα από άλλες χώρες;
-Αυτή είναι η διαφορά μας από άλλες χώρες που χαρακτηρίζει τη δική μας χώρα μπουρδέλο και άλλες αναπτυγμένες;
-Αν αυξηθεί η φορολογία των επιχειρήσεων , αυτές θα συνεχίσουν να πληρώνουν; Ή απλά ... θα κλείσουν;

Η χαμηλή φορολογία είναι απλά για να χαιδέψει τους "καπιτάλες" όπως λένε οι ηλίθιοι του μαρξισμού ή μήπως και για να δώσει κίνητρα σε κάποιους να στραφούν σε ελεύθερα επαγγέλματα και να μην τρέχουν κατά δεκάδες χιλιάδες για 5 θέσεις υπαλλήλων όποτε γίνεται διαγωνισμός ΑΣΕΠ;

Οι παράλογοι φόροι σε αυτοκίνητα άνω των 3000κ.εκ. απέδιδαν υψηλά έσοδα στο κράτος ή απλώς λειτουργούσαν ως αποτρεπτικός παράγοντας για να αγοράζει το κοινό τέτοια αυτοκίνητα; Μήπως τελικά παρόλη την υψηλή φορολόγησή τους τελικά το κράτος από αυτά εισέπραττε τα αρχίδια επειδή απλώς κανείς δεν τα αγόραζε;

Η Ελλάδα με τόσο υψηλή φορολογία σε ποσοστά μαζεύει τελικά περισσότερο χρήμα από άλλες χώρες με χαμηλότερους φορολογικούς συντελεστές ή μήπως τελικά γίνεται το αντίθετο και παίρνει από τα 3 το μακρύτερο;

Μπορεί η φορολογία αυτή να δίνει χαρά σε συμπλεγματικούς αποχαυνωμένους μαρξιστές, αλλά θέτει την επιχειματικότητα υπό διωγμό και ωθεί γενιές Ελλήνων στο υπαλληλίκι και κατά συνέπεια στη φτώχεια.Όσο υψηλότερη φορολογία , τόσο περισσότεροι στρέφονται προς το υπαλληλίκι και τόσο πέφτουν οι αμοιβές τους.

Στην τελική αν η υψηλή φορολογία ήταν αποτελεσματική γιατί δεν μας μιμούνται άλλοι; Γιατί η Ιρλανδία που μείωσε τη φορολογία στο μισό από εμάς μάζεψε τόσες αμερικανικές εταιρείες και κονόμησαν; (Ο Σημίτης βέβαια δεν ήθελε να γίνουμε Ιρλανδία, προτιμούσε να γίνουμε ... Κούβα!)

Όταν η Ελλάδα,Λαλάκη,παράγει τόσο γάλα και μένει αδιάθετο,επειδή οι βιομηχανίες νοθεύουν το γάλα με εισαγώμενα με παντός είδους κουμπάρους,είναι παράλογο να βρίσκεται σε τέτοια τιμή το γάλα στα Ελληνικά ράφια.Ότα η 3Ε παράγει με μισθούς 600?,δεν μπορεί να πουλάει πιο ακριβά το προϊόν από τη Γερμανία που πληρώνει με μισθούς 1000+?.Ναι να μειωθεί η φορολογία των επιχειρήσεων αλλά όχι των επιχειρηματιών.Η ΝΔουλα είχε υποσχεθεί φοροελαφρύνσεις αλλά τις κάνει στους έχοντες και κατέχοντες,όπως με την κατάργηση του ΦΑΠ...Ποια μεγάλη επιχείρηση είδες να έρχεται στην Ελλάδα Λαλάκη;Εγώ βλέπω όμως δεκάδες επιχειρήσεις που εδραιώθηκαν με λεφτά από αναπτυξιακούς νόμους,να παίρνουν τα μπογαλάκια τους και να πηγαίνουν στη Βουλγαρία και στα σκόπια.Βλέπω τον ΣΕΒ δια μέσω του Κυριακόπουλου πριν και τώρα μέσω του Δασκαλόπουλου,να ζητούν επίσπευση των μεταρυθμίσεων,που είναι εις βάρος του εργαζόμενου,και αύξηση των ορίων των απολύσεων κλπ.Τμήματα επιχειρήσεων που θα έπρεπε να είχαν π.χ 6 άτομα μόλις αποχωρεί κάποιος δεν αντικαθίσταται αλλά οι υπόλοιποι εργάζονται περισσότερο για να καλύψουν το κενό του.Κάνεις υπερωρίες και δεν τις πληρώνεσαι επειδή βασίζονται σε ένα νόμο που έκανε το ΠΑΣΟΚ μήπως και αναγκάζονταν να πάρουν άτομα,που απαγορεύει τις υπερωρίες.Η Ε.Ε.Τ είχε επί 1 χρόνο τους εργαζομένους χωρίς σύμβαση εργασίας,διότι απαιτούσε να αυξηθεί το ωράριο και να μην αυξηθούν οι αμοιβές.Τράπεζες με 30+% καθαρά κέρδη δεν ήθελαν να δώσουν τίποτα παραπάνω στους εργαζομένους,οι οποίοι στην τελική ανάλυση τους φέρνουν τα κέρδη.Εκεί θυμούνται τον πληθωρισμό,όταν απομυζούν τον πελάτη και του παίρνουν λεφτά και για κατάθεση σε λογ/σμό τρίτου-παγκόσμια πρωτοτυπία-δε σκέφτονται για πληθωρισμό...Και όλα αυτά με την ανοχή και προτροπή του κ.39ου γκαφατζή στον κόσμο,του "λαμογιού" και του Σάββα,ο οποίος αν και ενεπλάκη σε σκάνδαλο και είχε "διωχθεί" επανήλθε!Με την κάλυψη του κ.Σεμνά και Ταπεινά βεβαίως βεβαίως!!!!

Λαλάκη δεν είναι ντροπή να πεις σε ποιο νοσοκομείο εργάζεσαι.ʼλλωστε αν χρησιμοποιείς ψευδόνυμο είσαι καλυμμένος.Εγώ πάντως ήμουν άτυχος και δεν μπόρεσα να μπω στο δημόσιο.Στ'αρχίδια μου βέβαια,διότι καλά λεφτά βγάζω και τώρα.Απλώς στην εταιρεία που δουλεύω τώρα δεν έχω τη δυνατότητα να παίρνω άδεια από τη σημαία...Δεν έχουν σημαία (όπως στα νοσοκομεία Λαλάκη)!!!!

Επισκέπτης
Να μην ξεχάσω ότι το Υπ.Απασχόλησης-νηπιαγωγείο θυμίζει ο τίτλος,αλλά είπαμε επανίδρυση του κράτους θα έκανε ο κ.Σεμνά και Ταπεινά,και ξεκίνησε από τις ταμπέλες-ήταν υπέρ στις ατομικές συμβάσεις εργαζόμενου-επιχείρησης.Φαντάσου Λαλάκη έναν νέο εργαζόμενο που πάει π.χ για συνέντευξη σε μια τράπεζα.Θα του πρότειναν π.χ σύμβαση με 500?/μήνα,και 12 ώρες εργασίας-καλά σχεδόν σε όλες τις τράπεζες τόσο είναι το ωράριο-και τι θα έκανε ο άλλος;Προκειμένου να πιάσει δουλειά θα δεχόταν.Θα μειωνόταν το κόστος εργασίας το οποίο αγχώνει όλους τους επιχειρηματίες,αλλά το κόστος πώλησης του προϊόντος-επιτόκιο στην περίπτωση του παραδείγματος-θα έμενε ίδιο,και θα αυξανόταν που και πού!Οι Έλληνες επιχειρηματίες μόνο το κόστος του παράγοντα εργασία γνωρίζουν.Τα υπόλοιπα κόστη δεν τα ξέρουν να τα μειώσουν.Ότι έπαιρναν λεφτά από αναπτυξιακούς νόμους,από τις αυξήσεις κεφαλαίου στην χρυσή εποχή του ΧΑΑ,και τα έκαναν κότερα και όχι μηχανήματα,ποτέ δεν τους απασχόλησε.Και αν θέλετε το μέγα λάθος του ΠΑΣΟΚ και των ελεγκτικών μηχανισμών της κεφαλαιαγοράς,ήταν που δεν έψαξε ποτέ να βρει που πήγαν τα λεφτά από τις συνεχείς Α.Κ.Αλλά ήταν το μόνο λάθος.Δεν ευθύνεται αν κάποιος άσχετος αγόρασε Βιοσώλ στις 4.000δρχ και μετά πήρε τον κατήφορο και την πούλησε στις 300δρχ.Αν δεν ξέρεις δεν εμπλέκεσαι με μετοχές.Αλλά έβλεπε ο κυρ Μήτσος τον Κυρ Λεωνίδα που αγόρασε BMW και σκέφτηκε να αλλάξει το Zastava.Αλλά ο Κυρ Λεωνίδας μπορεί να είχε "μπει" στο ΧΑΑ το 1997-1998 και ο Κυρ Μήτσος το είδε το 2000.Ε ρε κυρ Μήτσο,το Έβερεστ στα 7000μ φτάνει.Ο άλλος που έχει ξεκινήσει από τα 2000μ την ανάβαση,θα κουραστεί και θα κατέβει.Εσύ ξεκινάς στα 5000μ δεν έχει πολύ περιθώριο.Που θα πας,στο διάστημα;
Απάντησα και σε κάποιον που κατηγόρησε τον Παπαντωνίου για το ΧΑΑ.Αλήθεια,ο Έβερτ και ο 39ος γκαφατζής του κόσμου,είχα πει ότι θα απεγκλωβίσουν τους εγκλωβισμένους.Δηλαδή τον κυρ Μήτσο που μπορεί να έχει μίνει με Βιοσώλ στις 4.000δρχ τώρα κοστίζει 0,17? δηλαδή 58δρχ!!!!Τι θα έκαναν δηλαδή;Θα ανέβαζαν τη βιοσώλ στις 4.000δρχ;Θα κρατικοποιούσαν μια ιδιωτική εταιρεία αγοράζοντας μετοχές,διότι για να ανέβει μια μετοχή θα πρέπει να υπάρχει συνεχή ζήτηση.Θα μου πει κάποιος έξυπνος,το δείκτη θα ανεβάσουν.Ναι σωστό.Αλλά πώς;Ναι το ΧΑΑ πάει καλά και τώρα,και όσοι είναι μέσα κερδίζουν εφόσον κάνουν συνετή διαχείριση χαρτοφυλακίου,αλλά ο δείκτης δεν περιλαμβάνει όλες τις μετοχές.Αλήθεια θυμάται κανείς τον Λαναρά και τα "παιχνίδια" που έκανε με το ΧΑΑ ώστε να πέσει ο δείκτης και να βοηθήσει την ΝΔουλα να βγει το 2000;Για όσους δεν ξέρουν,να θυμίσω ότι ο Λαναράς είναι ο μεγαλομέτοχος τον ΜΑΚ.ΚΛΩ και άλλων υφαντουργικών εταιρειών κυρίως στην Ημαθεία-με το ωραίο Χ.Κ 3-5 πηγάδια!-τα οποία έκλεισαν και έμειναν πολλοι στο δρόμο...Νέες Ιδέες!!!!

salzburg

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2006
Κριτικές
5
Like
290
Πόντοι
21
Αγαπητε λαλακη που νομιζεις οτι τα ξερεις ολα , η Ιρλανδια μειωσε την φορολογια το 80 οταν δεν μπορουσαν οι Αμερικανοι να πανε στην Κινα η στις ανατολικες χωρες να επενδυσουν για προφανεις λογους και γιαυτο προσελκυσε πολλες επενδυσεις.
Τωρα οσο και να μειωθει η φορολογια , η επενδυση σε ανατολικες χωρες που εχουν πολυ μικροτερη και πολυ φτηνοτερα εργατικα θα ειναι πιο συμφερουσα.

salzburg

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2006
Κριτικές
5
Like
290
Πόντοι
21
Αυτα που λες τα λενε οι καπιταλες που εξακολουθουν να εχουν υπερκερδη και εμεις να την βγαζουμε με 3% αυξησεις.
Οι μαυροι κατω στην Αφρικη γιατι ψωμολυσανε και δουλευουνε για 1 δολαριο την μερα;
Γιατι η φορολογια ειναι υψηλη και δεν πανε να κανουν επενδυσεισ οι ξενοι η γιατι η φορολογια ειναι χαμηλη και μαζευουν ολο το χρημα οι καπιταλες και το κρατος δεν εχει να δωσει τιποτα στον λαο;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom