mpotofilos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 13
- Like
- 200
- Πόντοι
- 6.055
εγω οταν θελω να δω κινουμενα σχεδια παρακολουθω δηλωσεις γιωργακη παντως
Κυκλοφορεί πολύ αυτή η φήμη, ότι ο Βενιζέλος θέλει να χάσει πάλι το ΠΑΣΟΚ , για να "φάει" το Γιώργο Παπανδρέου και να γίνει αυτός αρχηγός του ΠΑΣΟΚ !!!!!!!
Μα καλά το άτομο δεν έχει δει ποτέ του καθρέπτη;
Προσωπικά απεχθάνομαι το ΠΑΣΟΚ. Το θεωρώ ως αιτία όλων των κακών της χώρας. Πιστεύω όμως ότι ο Βενιζέλος είναι πολύ χειρότερος από το Γιώργο Παπανδρέου. Ο τελευταίος τουλάχιστον έχει κάποιες καλές παρουσίες στο εξωτερικό.
Ο Βενιζέλος είναι τυπική περίπτωση φοιτητή της ΠΑΣΠ που το κόμμα τον έκανε καθηγητή πανεπιστημίου πριν τα 30 του, όπως και τον Λομβέρδο. Και οι δύο τους άλλωστε είχαν τον ίδιο καθοδηγητή-προστάτη, παλιότερο καθηγητή του κόμματος και όχι μόνο. Τις έδρες τους τις πήραν από το κόμμα όπως και τόσοι άλλοι πράσινοι καθηγητάδες
Έχει πολύ πλάκα το άτομο ...
Αν γίνει αρχηγός του ΠΑΣΟΚ η πορεία του θα είναι σαν την αντίστοιχη του -παρομοίων σωματικών διαστάσεων- Έβερτ στη ΝΔ ...
Το ΠΑΣΟΚ έλεγε:
1. ΕΟΚ & ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο.
2. Έξω οι βάσεις από την Ελλάδα
Μετά από κάμποσα χρόνια το ΠΑΣΟΚ είπε:
1. Ευχαριστούμε την κυβέρνηση των ΗΠΑ...
2. Βάλαμε την Ελλάδα στην νομισματική ένωση...
εγω οταν θελω να δω κινουμενα σχεδια παρακολουθω δηλωσεις γιωργακη παντως
Δεν θυμάσαι καλά τότε. Τα έλεγε και το ΠΑΣΟΚ. Η διαφορά με την αριστερά είναι ότι η αριστερά τα λέει ακόμα ενώ το ΠΑΣΟΚ το έχει γυρίσει... κι είναι πολύ πιθανόν να το ξαναγυρίσει... και να το ξαναγυρίσει άλλη μία!1)Εγώ θυμάμαι την αριστερά να τα έλεγε αυτά...
Στον οποίο χρωστάμε το γεγονός ότι είμαστε στους 25 αυτή την στιγμή...Όσο για τις αμερικανικές βάσεις,ας είναι καλά ο κ.Καραμανλής ο πρεσβύτερος...
Λές να αρχίσω να αποκτάω τις συνήθειές σου ?Δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν. Απλά κατέθεσα κάποια facts.
Και by the way, δεν είμαι σπίτι φίλε μου για να δω τα κινούμενα σχέδια που λες. Είμαι στο γραφείο ακόμα. Δυστυχώς, θα πρέπει να κάτσεις να τα δεις μόνος σου.
πραγματικα το ΠΑΣΟΚ ετσι ελεγε το 1975.Εγώ θα πω ένα πολύ απλό πράγμα, χωρίς να πλατιάζω σε παραδείγματα και αντιπαραδείγματα:
Το ΠΑΣΟΚ έλεγε:
1. ΕΟΚ & ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο.
2. Έξω οι βάσεις από την Ελλάδα
Η αλήθεια βέβαια είναι, πως το ΠΑΣΟΚ είχε αποκτήση καθεστωτική νοοτροπία και έπρεπε να πέσει. Η ΝΔ όμως έκανε 10 φορές χειρότερα μέσα σε χρόνο dt. Tελικά, είναι όντως αδιόρθωτοι αυτοί οι δεξιοί ?
Πάντως η συνέντευξη στις προσλήψεις, μας γύρισε 50 χρόνια πίσω...
και αυτό είναι θέμα δεξιάς...
καμία άλλη παράταξη δεν θα τολμούσε να κάνει κάτι τέτοιο.
Τουλάχιστον μετά το 94 μπήκε, σε γενικές γραμμές, μια τάξη στις προσλήψεις. Έχω φιλαράκια δεξιούς ( μερικοί είναι και φανατικοί ), που διορίστηκαν στο δημόσιο μέσω ΑΣΕΠ την εποχή του ΠΑΣΟΚ. Το όλο θέμα δεν αντέχει σε ισοπεδοτικούς συμψηφισμούς.
Έχω φιλαράκια δεξιούς ( μερικοί είναι και φανατικοί ), που διορίστηκαν στο δημόσιο μέσω ΑΣΕΠ την εποχή του ΠΑΣΟΚ. Το όλο θέμα δεν αντέχει σε ισοπεδοτικούς συμψηφισμούς.
Με συγχωρείς αλλά πιστεύεις οτι το σύστημα ΑΣΕΠ ( του ΠΑΣΟΚ ) είναι αδιάβλητο;;;;
Πιστεύεις οτι είναι αξιοκρατικό όταν πριν 1 ή 2 χρόνια είχε ξεσπάσει σκάνδαλο για την κορούλα του Προέδρου του ΑΣΕΠ ( κ. Βέη );;;
Και μάλιστα στη καλύτερη θέση του δημοσίου τομέα ( Γενικό Χημείο του Κράτους το οποίο υπάγεται στο υπουργείο Οικονομικών) Τρελοί μισθοί για όσους γνωρίζουν.
Ε, μη τρελαθούμε κιόλας.
Από τη συνέντευξη είναι πιο αδιάβλητο σύστημα πάντως.