Νέα

Ανέκδοτο: O Βενιζέλος θέλει να γίνει κομματάρχης !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 317
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
εγω οταν θελω να δω κινουμενα σχεδια παρακολουθω δηλωσεις γιωργακη παντως :uglystupid: :jerking:

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
Κυκλοφορεί πολύ αυτή η φήμη, ότι ο Βενιζέλος θέλει να χάσει πάλι το ΠΑΣΟΚ , για να "φάει" το Γιώργο Παπανδρέου και να γίνει αυτός αρχηγός του ΠΑΣΟΚ !!!!!!!

Μα καλά το άτομο δεν έχει δει ποτέ του καθρέπτη;

Προσωπικά απεχθάνομαι το ΠΑΣΟΚ. Το θεωρώ ως αιτία όλων των κακών της χώρας. Πιστεύω όμως ότι ο Βενιζέλος είναι πολύ χειρότερος από το Γιώργο Παπανδρέου. Ο τελευταίος τουλάχιστον έχει κάποιες καλές παρουσίες στο εξωτερικό.

Ο Βενιζέλος είναι τυπική περίπτωση φοιτητή της ΠΑΣΠ που το κόμμα τον έκανε καθηγητή πανεπιστημίου πριν τα 30 του, όπως και τον Λομβέρδο. Και οι δύο τους άλλωστε είχαν τον ίδιο καθοδηγητή-προστάτη, παλιότερο καθηγητή του κόμματος και όχι μόνο. Τις έδρες τους τις πήραν από το κόμμα όπως και τόσοι άλλοι πράσινοι καθηγητάδες

Έχει πολύ πλάκα το άτομο ...

Αν γίνει αρχηγός του ΠΑΣΟΚ η πορεία του θα είναι σαν την αντίστοιχη του -παρομοίων σωματικών διαστάσεων- Έβερτ στη ΝΔ ...

Συμφωνώ με τα παραπάνω.

Προσωπικά απέυχομαι να ξαναβγεί το κόμμα των λαμογιών στην Ελλάδα για την επόμενη δεκαετία ( και βάλε ).
Όσον αφορά τον Βενιζέλο πιστεύω οτι είναι ένα παχύδερμο του Πασόκ όπως και ο Πάγκαλος και τίποτα παραπάνω.

Αν ήταν να διαλέξω μεταξύ Βενιζέλου και Γιωργάκη, ασφαλώς θα προτιμούσα Γιωργάκη. Γιατί; Γιατι ακριβώς είναι ΓιωργΑΚΗΣ.
Όσο είναι αρχηγός αυτός στο κόμμα των λαμογιών δεν πρόκειται νά' ρθει στην εξουσία το Πασόκ.

Όσον αφορά την προσωπική επίθεση στον Lakis, το θεωρώ λίαν επιοικώς ανέντιμο. Το αν είναι γιατρός ή όχι δεν αφιρά κανέναν εδώ μέσα.
Η εμπάθεια ορισμένων στο πρόσωπο του Lakis είναι ανεξήγητη.

Επισκέπτης
Το ΠΑΣΟΚ έλεγε:
1. ΕΟΚ & ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο.
2. Έξω οι βάσεις από την Ελλάδα

Μετά από κάμποσα χρόνια το ΠΑΣΟΚ είπε:
1. Ευχαριστούμε την κυβέρνηση των ΗΠΑ...
2. Βάλαμε την Ελλάδα στην νομισματική ένωση...

1)Εγώ θυμάμαι την αριστερά να τα έλεγε αυτά...Όσο για το ευχαριστώ στους Αμερικανούς,επαναλήφθηκε και επί Ν.Δ πριν μερικούς μήνες,όταν αγόρασε η χώρα F-16 χωρίς διαγωνισμό,για να εισπράξει από τις ΗΠΑ την καρπαζιά της αναγνώρισης των Σκοπίων ως Μακεδονία..Όσο για τις αμερικανικές βάσεις,ας είναι καλά ο κ.Καραμανλής ο πρεσβύτερος...

Επισκέπτης
1)Εγώ θυμάμαι την αριστερά να τα έλεγε αυτά...
Δεν θυμάσαι καλά τότε. Τα έλεγε και το ΠΑΣΟΚ. Η διαφορά με την αριστερά είναι ότι η αριστερά τα λέει ακόμα ενώ το ΠΑΣΟΚ το έχει γυρίσει... κι είναι πολύ πιθανόν να το ξαναγυρίσει... και να το ξαναγυρίσει άλλη μία!

Όσο για τις αμερικανικές βάσεις,ας είναι καλά ο κ.Καραμανλής ο πρεσβύτερος...
Στον οποίο χρωστάμε το γεγονός ότι είμαστε στους 25 αυτή την στιγμή...

Επισκέπτης
Ναι...Είμαστε στους 27-προστέθηκαν Βουλγαρία και Ρουμανία-αλλά ως οι φτωχοί συγγενείς.Ήδη η Ευρωπαϊκή επιτροπή,χάρις στον κ.Αλογοσκούφη-39ος γκαφατζής να μην το ξεχνάμε-θα πληρώσουμε πολλά εκατομμύρια ?.Στα δε εθνικά θέματα τρώμε τη μια σφαλιάρα μετά την άλλη...

xxx

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν. Απλά κατέθεσα κάποια facts.

Και by the way, δεν είμαι σπίτι φίλε μου για να δω τα κινούμενα σχέδια που λες. Είμαι στο γραφείο ακόμα. Δυστυχώς, θα πρέπει να κάτσεις να τα δεις μόνος σου.
Λές να αρχίσω να αποκτάω τις συνήθειές σου ?
Τέλος πάντων. Δεν θέλω να το δείς σαν προσωπική αντιπαράθεση.
Η ένστασή μου είναι πως όταν καταθέτουμε πολιτικές απόψεις, καλό είναι να βλέπουμε τα πράγματα λίγο πιο σφαιρικά και ψύχραιμα. Για μένα όποιος υποστηρίζει, οτι η μία ή η άλλη παράταξη είναι η άσπιλη παρθένα, τότε δύο πράγματα συμβαίνουν :
Η΄είναι πορωμένος ώς το κόκκαλο (άρα δεν βλέπει την τύφλα του) ή είναι σε έναν απο τους δύο μηχανισμούς και τα "παίρνει" με την ευρύτερη έννοια.
Α, υπάρχει και μια τρίτη περίπτωση, να το κάνει μόνο και μόνο για να σπάσει πλάκα ...

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Εγώ θα πω ένα πολύ απλό πράγμα, χωρίς να πλατιάζω σε παραδείγματα και αντιπαραδείγματα:

Το ΠΑΣΟΚ έλεγε:
1. ΕΟΚ & ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο.
2. Έξω οι βάσεις από την Ελλάδα
πραγματικα το ΠΑΣΟΚ ετσι ελεγε το 1975.
το ερωτημα ειναι αν εσυ σημερα συμφωνεις η διαφωνεις.
να θυμισω οτι τοτε εκτος απο νατο υπηρχε και βαρσοβια και αδεσμευτοι.
να ρωτησω οι τοτε βασεις εχουν σχεση (καθεστως-νομοθετικο πλαισιο-δυναμη ανδρων-διοικηση)με τις σημερινες?
τα ζητηματα ειναι λιγο πολυπλοκα και παιζουν ρολο εκτος απο τις εποχες και αλλοι παραγοντες.
καλη η ντενιζ αλλα τα ζουμια στο σεντονι και στα βυζια?

και για να μη ξεχναμε και τον αλλο συναγωνηστη.
πες μας τι πινεις...λιωμα θα γινεις!
ΤΣΟΥ ΡΕ λακι..........

xxx

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Οσο για τους Αμερικάνους, ένα έχω να πω.
" Μούγκαφον "
Ο κωστάκης δεν είπε ευχαριστώ, αλλα έφαγε μια σφαλιάρα !!!
κιχ δεν έβγαλε.
Τουλάχιστον ο Σιμίτης είπε τα πράγματα όπως έχουν. Δεν το έκανε γαργάρα...
Πως το είπε ο άλλος : " Τζάμπα μάγκας "
ο λαός μας λέει και το άλλο: " απο μπροστά παρθένα κ' απο πίσω μπαίνουν τρένα ..."

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Πάντως όπως και να έχει, τα δύο μεγάλα κόμματα συναγωνίζονται να αποδείξουν όχι ότι είναι καλύτερα αλλά το πιο είναι λιγότερο χειρότερο και έχει κάνει το λιγότερο κακό στη χώρα. Το μόνο που αποσκοπούν είναι να κάνουν καλό στους ψηφορόρους τους και αυτό απλά ως αναγκαίο για να πάρουν οι ίδιοι την εξουσία. Απλοί μεγαλοκαρχαρίες είναι. Μη τους έχετε και σε μεγάλη υπόληψη.

Απλά το ΠΑΣΟΚ έχει γίνει πιο εδραιωμένο καθεστώς, ακόμη και τώρα που δεν είναι κυβέρνηση. Όσο για τα υπόλοιπα κόμματα, αμφιβάλλω αν πολυπιστεύουν αυτά που λένε...

xxx

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Η αλήθεια βέβαια είναι, πως το ΠΑΣΟΚ είχε αποκτήση καθεστωτική νοοτροπία και έπρεπε να πέσει. Η ΝΔ όμως έκανε 10 φορές χειρότερα μέσα σε χρόνο dt. Tελικά, είναι όντως αδιόρθωτοι αυτοί οι δεξιοί ?

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Mπα δεν είναι θέμα δεξιάς και αριστεράς. Εκεί δεν υπάρχουν ιδεολογίες, απλά προσχήματα για το πως θα ξεκοκαλίσουν καλύτερα τη λεία τους. Ξεκολάτε με αυτούς τους όρους , που ειδικά στην Ελλάδα έχουν χάσει κάθε νόημα!

xxx

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Πάντως η συνέντευξη στις προσλήψεις, μας γύρισε 50 χρόνια πίσω...
και αυτό είναι θέμα δεξιάς...
καμία άλλη παράταξη δεν θα τολμούσε να κάνει κάτι τέτοιο.
Τουλάχιστον μετά το 94 μπήκε, σε γενικές γραμμές, μια τάξη στις προσλήψεις. Έχω φιλαράκια δεξιούς ( μερικοί είναι και φανατικοί ), που  διορίστηκαν στο δημόσιο μέσω ΑΣΕΠ την εποχή του ΠΑΣΟΚ. Το όλο θέμα δεν αντέχει σε ισοπεδοτικούς συμψηφισμούς.

Επισκέπτης
Η αλήθεια βέβαια είναι, πως το ΠΑΣΟΚ είχε αποκτήση καθεστωτική νοοτροπία και έπρεπε να πέσει. Η ΝΔ όμως έκανε 10 φορές χειρότερα μέσα σε χρόνο dt. Tελικά, είναι όντως αδιόρθωτοι αυτοί οι δεξιοί ?

Αυτό είναι η πραγματικότητα.Και καλά έπαθε το ΠΑΣΟΚ κι έχασε τις εκλογές.Η αλαζονεία έχει όρια.Και οι παρόντες όμως είναι υπέρ του δέοντος αλαζόνες...

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
Πάντως η συνέντευξη στις προσλήψεις, μας γύρισε 50 χρόνια πίσω...
και αυτό είναι θέμα δεξιάς...
καμία άλλη παράταξη δεν θα τολμούσε να κάνει κάτι τέτοιο.
Τουλάχιστον μετά το 94 μπήκε, σε γενικές γραμμές, μια τάξη στις προσλήψεις. Έχω φιλαράκια δεξιούς ( μερικοί είναι και φανατικοί ), που  διορίστηκαν στο δημόσιο μέσω ΑΣΕΠ την εποχή του ΠΑΣΟΚ. Το όλο θέμα δεν αντέχει σε ισοπεδοτικούς συμψηφισμούς.

Με συγχωρείς αλλά πιστεύεις οτι το σύστημα ΑΣΕΠ ( του ΠΑΣΟΚ ) είναι αδιάβλητο;;;;
Πιστεύεις οτι είναι αξιοκρατικό όταν πριν 1 ή 2 χρόνια είχε ξεσπάσει σκάνδαλο για την κορούλα του Προέδρου του ΑΣΕΠ ( κ. Βέη );;;

Και μάλιστα στη καλύτερη θέση του δημοσίου τομέα ( Γενικό Χημείο του Κράτους το οποίο υπάγεται στο υπουργείο Οικονομικών) Τρελοί μισθοί για όσους γνωρίζουν.

Ε, μη τρελαθούμε κιόλας.

Επισκέπτης
Έχω φιλαράκια δεξιούς ( μερικοί είναι και φανατικοί ), που  διορίστηκαν στο δημόσιο μέσω ΑΣΕΠ την εποχή του ΠΑΣΟΚ. Το όλο θέμα δεν αντέχει σε ισοπεδοτικούς συμψηφισμούς.

Οι φίλοι όλοι-τυχαία,δεν επιλέγω φίλους βάσει πολιτικής κατεύθυνσης-είναι δεξιοί.Κάποιοι μπήκαν στο δημόσιο μέσα από ρουσφέτια βουλευτών του ΠΑΣΟΚ όταν το ΠΑΣΟΚ ήταν κυβέρνηση πριν το ΑΣΕΠ.Να μην εμφανίζονται και αδικημένοι.Και οι ίδιοι βέβαια το αναγνωρίζουν.

Επισκέπτης
Με συγχωρείς αλλά πιστεύεις οτι το σύστημα ΑΣΕΠ ( του ΠΑΣΟΚ ) είναι αδιάβλητο;;;;
Πιστεύεις οτι είναι αξιοκρατικό όταν πριν 1 ή 2 χρόνια είχε ξεσπάσει σκάνδαλο για την κορούλα του Προέδρου του ΑΣΕΠ ( κ. Βέη );;;

Και μάλιστα στη καλύτερη θέση του δημοσίου τομέα ( Γενικό Χημείο του Κράτους το οποίο υπάγεται στο υπουργείο Οικονομικών) Τρελοί μισθοί για όσους γνωρίζουν.

Ε, μη τρελαθούμε κιόλας.

Από τη συνέντευξη είναι πιο αδιάβλητο σύστημα πάντως.

xxx

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
ʼλλο να μπαίνει ένας με βύσμα και άλλο μερικές χιλιάδες ( βλ. στρατό, ΔΕΗ κτλ.)
Α, με τους αγροφύλακες πως το βλέπετε ?
Καλά λέω, 50 χρόνια πίσω...
Μα καλά, αυτοί δεν ήταν υπερ της μείωσης του κράτους ?
Πινόκιο !!!
Όλα τα είχε η Μαριορή, οι αγροφύλακες τις λείπανε ...
Α ρε αθάνατο Ελλαδιστάν ...

Επισκέπτης
Και θα πάρουν τους αγροφύλακες που είχαν πετύχει στις εξετάσεις-λέμε τώρα-του 1993!!!Ήταν άτυχοι οι άνθρωπο,υπολόγιζαν χωρίς τον Σαμαρά!!!!

Ποια μείωση;Εδώ ο Καραμανλής μίλαγε για ολιγομελή κυβέρνηση και μόλις βγήκε,δημιούργησε το υπουργείο τουρισμού για να βολέψει τον Αβραμόπουλο!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom