Νέα

Ανέκδοτο: O Βενιζέλος θέλει να γίνει κομματάρχης !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 317
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Εντάξει δε νομίζω ότι έχουν νόημα οι αντιπαραθέσεις με το λάκη.

Όσοι δεν συμφωνούν μαζί του είναι "χασικλήδες "αντιεξουσια στές" του παρακράτους των Εξαρχείων".

Όσο για τα επαγγελματικά του, ο ίδιος έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι είναι γιατρός.

Ό,τι δηλώσεις είσαι.

Και όταν δηλώνεις κάτι, πρέπει να ξέρεις οτι ενδεχομένως αυτό να χρησιμοποιηθεί.
γιατρός στο νεκροτομείο ( ο μανιακός ) με το πριόνι.
άσε να κάνουμε λίγο πλακί τσα με το άτομο μπας και του σηκωθεί και πάει καμιά μπουρδελότσαρκα το άτομο και ξεβουλώσουν τα μπουριά του. 

xxx

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
  Αφού οι πολιτικές συζητήσεις δεν είναι το φόρτε σας ρε παιδιά, γιατί ανοιγετε τέτοια θέματα ? Δεν λέω, δημοκρατία έχουμε, αλλά αυτές οι πολιτικές προσεγγίσεις θα έκαναν και ένα παιδί του δημοτικού να σκάσει στα γέλια... ʼκου εκεί, δεν κάνει λέει για αρχηγός γιατί είναι ευτραφής...
  Όσο για την άλλη  προπαγάνδα, οτι δεν αξιζε να γίνει καθηγητής, τι να λέμε τώρα...( Δες και το έργο "Χειρουργός Νατάσσα") Ακούστε τον και λίγο και μετά κρίνετε αν είναι έξυπνος ή όχι. Έχω την εντύπωση πως τον ξέρετε μόνο ώς εικόνα και όχι ως πολιτικό που έχει λόγο 5 κιλά αρχ...α. Μάλλον το αντίστροφο συμβαίνει. ο Γιωργάκης είναι ο άσχετος και ο Βενιζέλος ο ικανός. Δεν χρειάζεται και πολύ IQ για να το καταλάβει κάποιος.
  Βέβαια, τους δεξιούς θα τους βόλευε να είναι ο Γιωργάκης 50 χρόνια αρχηγός...

Επισκέπτης
Ο Ελευθέριος Βενιζέλος (ο ... "Εθνάρχης") είχε προτείνει τον Κεμάλ Ατατούρκ για Νόμπελ Ειρήνης ...

Το όνομα του Εθνάρχη δεν ήταν ανέκαθεν "Βενιζέλος". Οι πρόγονοί του λέγονταν Μπεν Ζελόν το οποίο το έκαναν ... Βενιζέλος για να ακούγεται πιο "Ελληνικό" ...

Όπως το Ρόζενμπεργκ γίνεται ... Ροζάκης !

Κι επειδή έκανε τη μαλακία ο Λευτεράκης,να πάει να την κάνει και ο άλλος να καταθέσει στεφάνι στον σφαγέα..Μου αρέσει που  έλεγαν για τα ζεϊμπέκικα του Γιωργάκη με τον Τζεμ,και κανείς δεν είπε τίποτα για την κουμπαριά του Κωστάκη με τον κ.Ερντογάν,τα στεφάνια του "μεγάλου" πολιτικού...Ρε δεν ντρέπεστε λίγο;Σας βαρεθήκαμε.

Επισκέπτης
  Βέβαια, τους δεξιούς θα τους βόλευε να είναι ο Γιωργάκης 50 χρόνια αρχηγός, για να κυβερνάνε 50 χρόνια αυτοί...

Λες να βρίσκουν κάθε φορά 250,000 συμβασιούχους για να τους τάξουν μονιμότητα;Ή θα βρίσκουν συνέχεια κορόιδα να πιστεύουν ότι θα τους απεγκλωβίσουν από το Χ.Α.Α (πιο μεγάλη μαλακία από αυτή δεν μπορούσαν να πουν...);Το σεμνά και ταπεινά,εκφράζεται από τους κ.κ Μ.Βαρβιτσιώτη,Γεωργιάδη (από την Κέρκυρα),Γιακουμάτου (του μέγιστου.Από την "Εθνική κουρέλας" στα "λαμόγια του ΠΑΣΟΚ),στους κουμπάρους,στο ξεπούλημα,στους αστυνομικούς μπράβους που έχουν.Ε καλά είπαμε οι νεοέλληνες είναι βλάκες αλλά όχι τόσο πολύ!

Επισκέπτης
Λάκης τέλος για σήμερα τον φτιάξαμε και τώρα βούρρρρρρρρρρ για Φυλής.

Επισκέπτης
Όσο για τα επαγγελματικά του, ο ίδιος έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι είναι γιατρός.

Ό,τι δηλώσεις είσαι.

Και όταν δηλώνεις κάτι, πρέπει να ξέρεις οτι ενδεχομένως αυτό να χρησιμοποιηθεί.

Αν και έχω πει ότι δεν θα ξανασχοληθώ , θα κάνω μια εξαίρεση.

Έχω πει ότι είμαι Ιατρός. Οι "κύριοι" εδώ επειδή δεν συμφωνούν πολιτικά μαζί μου γράφουν ότι γράφω ο ίδιος συνταγές για ... ανρκωτικά στον εαυτό μου και τα πίνω ο ίδιος.

Σύμφωνα με τον "κύριο" Sincity , αυτό είναι λογικό επακόλουθο του να είσαι Ιατρός. Όποιος είναι Ιατρός σύμφωνα με τον "κύριο" Sincity πίνει ναρκωτικά !!!!

Είναι να ασχολείται κανείς με περιττώματα, σαν τους "αντιεξουσιατές" των Εξαρχείων;

Επισκέπτης
Αυτόν τον dstp τον κόβω για Δημόσιο Υπάλληλο ...

Δεν θα με διαψεύσει ...

Θα μας ψυχαγωγήσει πολύ στο μέλλον , όπως και παλιότερα!!!!!!

Επισκέπτης

Δεν θα με διαψεύσει ...

Λάκη βλέπω σε ξεπέταξε γρήγορα η Ντενίζ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
η κάνει κρύο και σου έπεσε και ήρθες για δεύτερη δόση???????????
για δούλεμα μιλάμε.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Και για την άλωση της Πόλης;
Και για τη Μικρασιατική Καταστροφή;
Και για την Γερμανική Κατοχή;
Και για την εισβολή του Αττίλα;
Και για τους σεισμούς σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα;
Μήπως έκανε κακό στη χώρα και στην περίπτωση του ΟΣΦΠ που δεν μπορεί να πάει στον τελικό του CH.L;

Μεγάλε,αν θυμάμαι καλά είσαι γιατρός,κόψε την αυτοσυνταγογράφηση σε ναρκωτικά.Αφενός μεν επιβαρύνεις τα ταμεία-και γι'αυτά το ΠΑΣΟΚ φταίει-αφετέρου μας γεμίζεις με ανοησία...
Και για την ατυχή έκβαση της Σικελικής εκστρατείας... :grin: :grin: :grin:

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
lakis33 ή με μπερδεύεις με άλλον ή έχεις πρόβλημα μαζί μου.

Η και τα 2

Βρες που είπα αυτό το οποίο ισχυρίζεσαι περι συνταγών και θα σου απαντήσω.

Προτείνω πρώτα να σκέφτεσαι τι θα πεις και σε ποιον πριν κάνεις την "εξαίρεση".

Είσαι ο πρώτος γιατρός που ξέρω που χρησιμοποιεί τη λέξη Ιατρός για να περιγράψει αυτό που έχει σπουδάσει.  

Είπαμε, ό,τι δηλώσεις είσαι.

Αναμένω με αγωνία την απάντησή σου

Επισκέπτης
lakis33 ή με μπερδεύεις με άλλον ή έχεις πρόβλημα μαζί μου.

Η και τα 2

Βρες που είπα αυτό το οποίο ισχυρίζεσαι περι συνταγών και θα σου απαντήσω.

Προτείνω πρώτα να σκέφτεσαι τι θα πεις και σε ποιον πριν κάνεις την "εξαίρεση".

Είσαι ο πρώτος γιατρός που ξέρω που χρησιμοποιεί τη λέξη Ιατρός για να περιγράψει αυτό που έχει σπουδάσει. 

Είπαμε, ό,τι δηλώσεις είσαι.

Αναμένω με αγωνία την απάντησή σου
είναι βοηθός αυτής με την φραπέ ελιά.

Επισκέπτης
Εγώ θα πω ένα πολύ απλό πράγμα, χωρίς να πλατιάζω σε παραδείγματα και αντιπαραδείγματα:

Το ΠΑΣΟΚ έλεγε:
1. ΕΟΚ & ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο.
2. Έξω οι βάσεις από την Ελλάδα

Μετά από κάμποσα χρόνια το ΠΑΣΟΚ είπε:
1. Ευχαριστούμε την κυβέρνηση των ΗΠΑ...
2. Βάλαμε την Ελλάδα στην νομισματική ένωση...

Μόνο και μόνο από τα παραπάνω παραδείγματα, ακόμα κι ο γιος μου που είναι 2 μηνών θα καταλάβαίνε ότι οι άνθρωποι είναι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.

Ανοχή μπορώ να δείξω:
(α) στους ηλίθιους και διανοητικά καθυστερημένους,
(β) στους καρα-βολεμένους (οι οποίοι το καταλαβαίνουν βέβαια αλλά κάνουν τουμπεκί για προσωπικούς λόγους).
(γ) στους γαλουχημένους από το περιβάλλον τους (βλ. γεννίτσαροι).

Ποιο κόμμα θα ήθελα εγώ? Μπροστά στο ΠΑΣΟΚ θα προτιμούσα ακόμα και τον Βεργή να είναι με την πούτσα πάνω στα έδρανα ολόγυμνος και να λέει τα δικά του.

Το ΠΑΣΟΚ είναι ΕΜΦΑΝΕΣ ότι το μόνο που το καίει είναι να βρίσκεται στην εξουσία, whatever the cost may be.

Αυτά. Αν δεν μπορεί κάποιος να καταλάβει από αυτά τα 2 πολύ απλά παραδείγματα (τα οποία είναι ατόφια - δεν έχουν από πίσω παραμέτρους) ότι το ΠΑΣΟΚ γεννήθηκε για να φτιάξει την κλίκα του καταστρέφοντας την χώρα... λυπάμαι.

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
γιατρος-ξειατρος δεν εχει και πολυ σημασια..
πες μας επιτελους τι πινεις!

Επισκέπτης
ok, μεγάλε μας έπεισες...
Ανοιξε την tv τώρα γιατί έχει κινούμενα σχέδια...

Δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν. Απλά κατέθεσα κάποια facts.

Και by the way, δεν είμαι σπίτι φίλε μου για να δω τα κινούμενα σχέδια που λες. Είμαι στο γραφείο ακόμα. Δυστυχώς, θα πρέπει να κάτσεις να τα δεις μόνος σου.

Επισκέπτης

Δεν θα με διαψεύσει ...

Μακάρι να ήμουν Δ.Υ...Αλλά δεν είμαι.Διότι έκανα το λάθος από μικρός που δεν "χώθηκα" σε καμιά τοπική,και ίσως να πέρναγα καλύτερα τώρα,"χωμένος" σε κάποιο δημόσιο γραφείο να κοροϊδεύω τον κοσμάκη...Αλλά είμαι σε ιδιωτική εταιρεία.Ευχαριστημένος μεν ανασφαλής δε.Εσύ μήπως είσαι όμως σε κάποιο νοσοκομείου του ΕΣΥ και δηλώνεις και αδικημένος;Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός εκ του ευεργετηθέντος...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom