Νέα

Ανέκδοτα/αστεία/περίεργα e-mails κλπ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ljsilver
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Πάει ένας τύπος στην μπουτίκ του Ολυμπιακού.

-Μια φανέλα...θα ήθελα παρακαλώ.

Και ο πωλητής:

-Παίχτη ή διαιτητή;

sarman

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Μου στείλαν ένα αρκετά καλό και είπα να το διαδώσω! Περιμένω σχόλια και βέβαια όποιος γουστάρει μπορεί να στείλει κανένα καινούριο ανεκδοτάκι!

Δύσκολη απόφαση ο γάμος

Ένας τύπος τα είχε ταυτόχρονα με τρεις κοπέλες και ήθελε να

αποφασίσει ποια από αυτές θα παντρευτεί. Τελικά τους έδωσε από

1.000.000 δρχ για να δει τι θα τα κάνουν και μετά να αποφασίσει.

Η πρώτη πήγε στις μπουτίκ και τα παπουτσάδικα και τα ξόδεψε όλα.

Μετά γύρισε και του είπε: Αγάπη μου τα ψώνισα όλα, για να με

βλέπεις κούκλα, να με χαίρεσαι, να με λαχταράς και να με παίρνεις

στην αγκαλιά σου, για να σου λέω πως σ'αγαπώ πολύ. Εκείνος

πολύ το ευχαριστήθηκε.

Η δεύτερη πήγε στα Αντρικά είδη, του ψώνισε μεταξωτά πουκάμισα,

γραβάτες, κομψά παπούτσια, ωραίες κάλτσες και πούρα. Μετά γύρισε

και του είπε: Αγάπη μου, σου ψώνισα αυτά τα δώρα, να τα ευχαριστηθείς,

εγώ δεν θέλω τίποτε για μένα, εσύ να είσαι καλά, και να μ'αγαπάς μόνο,

όπως κι εγώ σ'αγαπώ πολύ. Εκείνος πάλι το ευχαριστήθηκε πολύ.

Η τρίτη πήγε στο Χρηματιστήριο, αγόρασε στη μεγάλη τρέλα, το Μάρτιο

του 1999 και κέρδισε τα τριπλά σε τρεις μέρες. Του γύρισε το 1.000.000 δρχ,

επένδυσε τα υπόλοιπα, και σε 10 μέρες τα έκανε 40 εκατομμύρια.

Πούλησε τις μετοχές, πήρε τα μετρητά τα έβαλε σε κοινό λογαριασμό.

Μετά πάει και του λέει: Αγάπη μου, επένδυσα τα χρήματα που μου έδωσες

γιατί θέλω να φτιάξουμε το σπίτι μας, να περάσουμε την υπόλοιπη ζωή μας

μαζί και άνετα, να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας χωρίς να χρειάζεται να

ξεσκιζόμαστε στη δουλειά. Εκείνος και πάλι το ευχαριστήθηκε πολύ.

Μετά, κάθισε και σκέφτηκε πολύ σοβαρά και για πολλές μέρες ποια να

πάρει από τις τρεις. Ύστερα από πολλή σκέψη και περισυλλογή, στο

τέλος αποφάσισε να παντρευτεί αυτήν που είχε τα μεγαλύτερα βυζιά!

:2funny: :2funny: :2funny:

Τέλειο!!!

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66

Συνημμένα

• vazela balet.jpg
    vazela balet.jpg
    56,9 KB · Εμφανίσεις: 19

mikes4207

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2006
Κριτικές
5
Like
12
Πόντοι
1
ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΤΟ ΕΞΗΣ ΜΗΝΥΜΑ:

Αγαπητέ κύρι€ Δι€υθυντά

Σ€ αυτή τη ζωή τα θέλω μας €ίναι λίγο ως πολύ γνωστά. Πιστ€ύω ότι μπορ€ίτ€ να €κτιμήσ€τ€ την προσπάθ€ια που καταβάλω €ντός της €ταιρ€ίας και την καλή πίστη που διατηρώ στα ΄€νστικτά σας.

Πιστ€ύω ότι αντιληφθήκατ€ τον τόνο της €πιστολής μου και €υ€λπιστώ στην έγκαιρη απάντησή σας.

Μ€ €κτίμηση

€λ€υθ€ριος

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ:

Αγαπητέ κ. Ελευθέριε

Η εταιρία βρίσκεται σε μια τρΟΧΙά χαρακτηριστική των καιρών. Εξωγενείς παράγοντες, ως επικίνδυνες ΟΧΙές καραδοκούν, οι επΟΧΙκές διακυμάνσεις δυσκολεύουν την κατάσταση και η προσπάθεια οφείλει να είναι πολυμετΟΧΙκή. Πιστεύω ότι γίνομαι κατανοητός χωρίς τη δημιουργία ενΟΧΙκών σκέψεων.

Με εκτίμηση

Διευθυντής …

ΥΓ: Το Σαββατοκύριακο θα είμαι στο εξΟΧΙκό μου, αν χρειαστείτε κάτι.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645

kaligoul

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2006
Like
9
Πόντοι
166
Γίνεται ένα φεμινιστικό συνέδριο. Πρώτη παίρνει τον λόγο μια Γερμανίδα.
- Εγώ, γυρίζω στο σπίτι και λέω στον Χανς: Χανς, από σήμερα τέρμα αυτά που ήξερες!! Από σήμερα, θα μαγειρεύεις εσύ! Εγώ θα αράζω στον καναπέ να πίνω τον καφέ μου! Την πρώτη μέρα κορίτσια, δεν είδα τίποτα! Την δεύτερη τίποτα. Από την τρίτη μέρα άρχισα να βλέπω καμιά σαλάτα, κανένα τυρί και μετά από καιρό ο Χανς είχε υποταχτεί!
Χειροκροτήματα, χαμός από το κοινό. Δεύτερη παίρνει τον λόγο μια Γαλλίδα.
- Μια μέρα που γύρισε ο Ρενέ από την δουλειά του, του λέω: Ρενέ, τέρμα αυτά που ήξερες!! Από σήμερα θα ξεσκονίζεις εσύ και εγώ θα πηγαίνω για ψώνια με τις φίλες μου! Την πρώτη μέρα δεν είδα τίποτα! Την δεύτερη μέρα, κορίτσια, δεν είδα τίποτα. Από την τρίτη μέρα, έκανε λίγο την τηλεόραση, λίγο σκούπα. Μετά από λίγες μέρες ο Ρενέ υπηρέτης μου!!
Χειροκροτήματα, φασαρία, επευφημίες για την Γαλλίδα. Τρίτη παίρνει τον λόγο μια Ελληνίδα.
- Εγώ περίμενα στο σπίτι και μόλις γυρίζει ο Μήτσος από το καφενείο του λέω: Από σήμερα τέρμα αυτά που ήξερες! Δεν είμαι η δούλα σου! Θα κάνεις ΕΣΥ όλες τις δουλειές του σπιτιού, θα μαγειρεύεις, θα πηγαίνεις τα παιδιά στα φροντιστήρια και θα μου κάθεσαι όποτε έχω όρεξη ΕΓΩ!!! Την πρώτη μέρα δεν είδα τίποτα. Την δεύτερη μέρα δεν είδα τίποτα. Από την τρίτη μέρα άρχισα να βλέπω λίγο από το δεξί μάτι!

kaligoul

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2006
Like
9
Πόντοι
166
Τρακάρουν δύο αμάξια, και κατεβαίνει ό ένας νευριασμένος, πάει στο παράθυρο του άλλου οδηγού και του λέει:
- Στραβός είσαι;
- Γιατί, ρε φίλε; Δεν σε πέτυχα;

Επισκέπτης
Πόσες γυναίκες χρειάζονται για να παρκάρουν ένα αυτοκίνητο?

kaligoul

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2006
Like
9
Πόντοι
166
Μια οικογενεια πηγε στην Γερμανια για να περασει τις διακοπες της. Εκει ειδαν ενα ωραιο σπιτι και το εκλεισαν για το επομενο καλοκαιρι.
Οταν γυρισαν απο τις διακοπες τους η γυναικα καταλαβε οτι δεν ειχε δει το WC. Ετσι εγραψε ενα γραμμα και ζητουσε πληροφοριες για αυτο.
Οταν ο πωλητης πηρε το γραμμα δεν καταλαβε τι συμαινει WC και νομιζε πως ειναι ενα εκκλησακι που ονομαζετε Wables Chapel. Ετσι της εδωσε ολες τις πληροφοριες:
"Ο τοπος που σας ενδιαφερει βρισκεται σε 12 χλ. απο το σπιτι, πραγμα που ειναι λιγο δυσκολο για αυτους που θελουν να πηγαινουν συχνα εκει. Οποιος θελει να μενει πολυ εκει να παιρνει και το φαγητο μαζι του για να μενει ολη μερα αν θελει. Ειναι καλυτερα να πηγαινει εγκαιρως ,ωστε να μην ενοχλει τους αλλους που βρισκονται ηδη εκει. Στην αιθουσα εχει θεσεις για 40 καθιστους και για 100 ορθιους. Υπαρχει και κλιματισμος για να αποφευγονται οι δυσαρεστες μυρωδιες. Τα παιδια καθονται κοντα με τους γονεις τους και ολοι μαζι τραγουδουν. Στην εισοδο θα σας δωσουν ενα χαρτι. Αν τα χαρτια δεν φτασουν τα χρησιμοποιουν ανα δυο. Τα χαρτια πρεπει να επιστρεφονται στην εισοδο ωστε να ξαναχρησιμοποιηθουν. Υπαρχουν επισης και μεγαφωνα ωστε οι ηχοι να ακουγονται και εξω, ενω εχει προβλεφθει να υπαρχουν και φωτογραφοι, ωστε να μπορουν ολοι να βλεπουν αυτα τα προσωπα σε μια τοσο ανθρωπινη πραξη.
Στο επανιδειν με την οικογενεια σας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom