Νέα

Ανέκδοτα/αστεία/περίεργα e-mails κλπ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ljsilver
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
483
Πόντοι
36

kaligoul

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2006
Like
9
Πόντοι
166
Εγω τα βρηκα ολα. 17 στα 17.

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
483
Πόντοι
36
Όμιλος Σκουπιδιαρέων Φουκαράδων Πειναλέων

ispahan

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
1
Αγαπητό PC solutions,

Είμαι νέος χρήστης του Παντρεμένος v1.1 beta με σύμφωνο συμβίωσης προκειμένου να αποφύγω το παρωχημένο Παντρεμένος 6.0 original με όλα τα προβλήματα που είχε αυτό. Μετά την εγκατάσταση έγινε επανεκκίνηση αλλά  το περιβάλλον εργασίας θυμίζει έντονα το προηγούμενο λογισμικό που χρησιμοποιεί ο κουμπάρος μου. Μικρές αλλαγές όπως το Λήψη Στεγαστικού Δανείου 3.1 και Κοινή Φορολογική Δήλωση 2.0 που συνοδεύουν το λειτουργικό σύστημα έχουν αρκετά αλλά όχι σημαντικά πλεονεκτήματα.
Σε αντίθεση με το περασμένο λειτουργικό Γκόμενα 6.3 έχουν μειωθεί οι επιδόσεις του Μπαρότσαρκα 5.5 και  το Πεολειχία 4.1 απαιτεί για να λειτουργήσει το Αιδιολειχία 5.5 ή νεότερο. Οι drivers του Μέθυσετην 3.3 παρουσίασαν overflow και τερμάτισαν τη λειτουργία  με αποτέλεσμα να ενεργοποιηθεί το popup Νυχτιάτικο Σφουγγάρισμα 1.0.

Δοκίμασα να εγκαταστήσω το Γκόμενα 1.0 εκ νέου σε νέο hardware αλλά το antivirus Ρουφιάνα Φίλη 6.0 Premium μπλόκαρε  όλα τα ports και για να πετύχω διαγραφή από τη registry έτρεξα πλήρες defragment με το Ακριβά Δώρα 5.5.

Τι να κάνω;

kaligoul

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2006
Like
9
Πόντοι
166
Ηταν ένας κύριος που κάθε πρωί που πήγαινε στη στάση να πάρει το λεωφορείο να πάει στη δουλειά του, τον περίμενε ένας τύπος που του έπιανε το μάγουλο και του έλεγε: - Κερατούκλη! Αυτό γινόταν κάθε μέρα, ώσπου ο άνθρωπος ανήσυχος ρωτάει τη γυναίκα του τι μπορεί να συμβαίνει. - Ξέρω εγώ άντρα μου; Μην του δίνεις σημασία και θα σταματήσει. Ο άντρας σκέφτηκε ότι η γυναίκα του έχει δίκιο και σταμάτησε να ανησυχεί. Την άλλη μέρα το πρωί στη στάση του λεωφορείου ο γνωστός τύπος του πιάνει πάλι το μάγουλο και του λέει: - Κερατούκλη! Είσαι και μαρτυριάρης!!

kaligoul

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2006
Like
9
Πόντοι
166
Μια φορά ένα ποντικάκι έπεσε μέσα σε ένα βαρέλι με κρασί.
Περνούσε μια γάτα από εκεί, και άκουσε τις φωνές του.
- Θα σε σώσω, του είπε, αλλά θα κάτσεις να σε φάω...
- Καλύτερα να φαγωθώ, παρά να πνιγώ, λέει το ποντικάκι.
Απλώνει η γάτα το πόδι της και τράβηξε το ποντίκι από το βαρέλι.
Αμέσως το ποντίκι το βάζει στα πόδια.
- Μα που πας; λέει η γάτα. Μου υποσχέθηκες ότι θα κάτσεις να σε φάω! φώναξε η γάτα.
- Θα πρέπει να με συγχωρήσεις, απαντά το ποντικάκι. Όταν σου το είπα, ήμουν μεθυσμένο!

kaligoul

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2006
Like
9
Πόντοι
166
Λέει ο ελέφαντας στην καμήλα:
- Δεν ντρέπεσαι που έχεις τα βυζιά στην πλάτη σου;
- Καλά, λέει η καμήλα, τολμάς να μιλάς εσύ που έχεις το πέος σου στην μούρη σου;

kaligoul

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2006
Like
9
Πόντοι
166
Μια φορά ένας τυπος καθοταν σε ενα μπαρ. Εκει που καθοτανε και επινε το ποτο του μπαινει μια γκομενα με φοβερο κορμι!!! Τρελαθηκε!!!
Παει διπλα της να της μιλησει, γυρναει αυτη το κεφαλι της και τοτε ο τυπος τρελενεται,η γκομενα ειχε απιστευτο κορμι αλλα η φατσα της ηταν αισχος.
Οποτε την ρωταει:
- Που το εφτιαξες αυτο το κορμι κουκλα μου?
- Στο κολυμβητηριο απανταει αυτη!!!

- Και το κεφαλάκι; Δεν το βουταμε καθόλου μεσα?????

kaligoul

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2006
Like
9
Πόντοι
166
Ο διευθυντής ενός εργοστασίου κατεβαίνει αιφνιδιαστική έφοδο στο προσωπικό και πετυχαίνει έναν να κάθεται.
- ΕΛΑ ΕΔΩ ΕΣΥ!! ΠΟΣΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΟΝ ΜΗΝΑ;
- Εεε, 700 ευρώ κύριε.
Ο διευθυντής βάζει το χέρι του στην τσέπη, βγάζει 700 ευρώ, του τα δίνει και του λέει:
- ΠΑΡ’ ΤΑ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟ! ΑΠΟΛΥΕΣΑΙ!
Εκείνος τα παίρνει και φεύγει. Μετά στρέφεται σε έναν άλλον εργαζόμενο και τον ρωτάει:
- ΤΙ ΠΟΣΤΟ ΕΙΧΕ ΑΥΤΟΣ;
- Εεε, ξέρετε κύριε διευθυντά, το παιδί από το καφενείο είναι, μια τυρόπιτα έφερε και θα έφευγε!!

CIVIL111

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
19
Πόντοι
5.775
ακουστε ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΚΑΝΤΗΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟ....... :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

nidek

Νέο Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0

kaligoul

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2006
Like
9
Πόντοι
166
ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΕΙΣΜΟΥ

1. Μην αρχίσετε να τρέχετε πανικόβλητοι από το ένα γραφείο στο άλλο φωνάζοντας «Σεισμός !!». Όλοι το ξέρουμε ότι γίνεται σεισμός

2. Σταθείτε κάτω από τραπέζια ή γραφεία. Βάλτε μία σφυρίχτρα στο στόμα και αλειφτείτε με τζατζίκι έτσι ώστε να σας βρουν τα σκυλιά της ΕΜΑΚ.

3. Σε περίπτωση που σας έχει έρθει το Monitor καπέλο μείνετε εκεί που είστε διότι μπορεί να προκαλέσετε πανικό στους γύρω σας νομίζοντας ότι είστε εξωγήινος.

4. Αν σας έρθει η Κυρά Κατίνα από το πουθενά, μην πανικοβληθείτε!! Mάλλον συγύριζε στην ταράτσα !!!

5. Μην παίρνετε τηλέφωνο στο κινητό τσάμπα !!! Έτσι κι αλλιώς και το σταθερό, την ώρα του σεισμού είναι κινητό!!!

6. Προς Θεού, μην αρχίσετε να κλέβετε μνήμες, οθόνες, ποντίκια κ.τ.λ. εκμεταλλευόμενοι το γεγονός.

7. Μην πάτε να κατέβετε με το ασανσέρ, είναι άσκοπο. Θα κατέβετε μαζί με τον όροφο.

8. Μην τρέξετε στους πυροσβεστήρες χωρίς λόγο. Αυτοί είναι σχεδιασμένοι για άλλη θεομηνία. Μην αρχίσετε να ψεκάζετε CO2 παντού όπου βρίσκετε!!

9. Μην πλησιάζετε στις ακτές !! Μπορεί να βγει ο Γκοτζίλα !!!

10. Αν βρεθείτε έξω την ώρα του σεισμού μείνετε έξω ! Αν βρεθείτε μέσα μείνετε μέσα! Αν προβληματιζόσαστε για το αν ήσασταν μέσα ή έξω μάλλον έχει γίνει της π**τάνας !!!

11. Μην αρχίσετε τα τηλέφωνα στον Βαρώτσο. Δεν απαντάει ο π**στης!!

12. Μην τρέχετε όλοι στην έξοδο κινδύνου !! Δεν υπάρχει τέτοια έξοδος!!

supersafe2005

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
O Γιάννης και η Μαρία είναι ένα ζευγάρι κοντά στα πέντε χρονιά παντρεμένοι και όλα πήγαιναν καλά στο συζυγικό βίο, μέχρι τη στιγμή που κάποια μικρά οικιακά προβλήματα άρχισαν να χαλούν αυτή την ηρεμία .

Μια μέρα η Μαρία μετά τη δουλειά ανακαλύπτει ότι το καζανάκι στο μπάνιο στάζει.
---Ρε Γιάννη θα δεις λίγο το καζανάκι που στάζει και να το φτιάξεις?

---Ρε Μαρία πέντε χρόνια παντρεμένοι με έχεις δει πότε να κάνω καζανάκια??

Και το καζανάκι παρέμεινε άφτιαχτο. Μετά από αρκετό καιρό νασου και μια πρίζα που δεν λειτουργεί. 

---Ρε Γιάννη θα δεις λίγο την πρίζα που δεν λειτουργεί

---Ρε Μαρία πέντε χρόνια παντρεμένοι με έχεις δει πότε να κάνω πρίζες??

Διπλά στο καζανάκι που έσταζε προστέθηκε τώρα και μια χαλασμένη πρίζα που συνέχιζαν να παραμένουν άφτιαχτα. Μετά από καιρό προστέθηκε και μια χαλασμένη κλειδαριά δύο καμένες λάμπες και μερικά ακόμα πράγματα . Η Μαρία συνέχιζε να παρακαλεί το Γιάννη να διόρθωσει τα πράγματα που είχαν χαλάσει.

---Ρε Γιάννη θα φτιάξεις το καζανάκι, πρίζα κλειδαριά κτλ?..

Και ο Γιάννης με το γνωστό του τρόπο απέφευγε να διορθώσει το παραμικρό μέσα στο σπίτι .

---Ρε Μαρία πέντε χρόνια παντρεμένοι με έχεις δει πότε να κάνω πρίζες, καζανάκια, κλειδαριές κτλ.

Αυτό γινόταν για καιρό μέχρι που μια μέρα γυρίζει ο Γιάννης σπίτι και βλέπει τα πάντα διορθωμένα!!

Φωνάζει τι Μαρία να τη ρωτήσει τι έγινε.

--Ρε Μαρία πως διορθωθήκαν όλα αυτά?? Έφερες μάστορα??

-- Όχι ρε Γιάννη απλά ο Σίφης από κάτω καλό παιδί, πιαναν και τα χέρια του και του είπα αφού εσύ δεν κανείς τίποτα μπας και μπορεί να με βοηθήσει.

--Καλά ρε Μαρία φώναξες το γείτονα να στα κάνει όλα αυτά?? Και δεν μου λες, πόσα σου πήρε???

--Ρε Γιάννη, ο Σίφης είναι κιμπάρης, δεν πήρε λεφτά. Το μόνο που ζήτησε είναι να του κάνω μια πίπα ή ένα κέικ σοκολάτας.

--Και συ ρε Μαρία τι του έκανες ??

--Καλά ρε Γιάννη πέντε χρόνια παντρεμένοι, με έχεις δει ποτέ να κάνω κέικ σοκολάτας?????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom