Ενα όμορφο πρωινό,η Κοκκινοσκουφίτσα παίρνει το ποδήλατο της και αρχίζει να βολτάρει στο δάσος.
Την βρίσκει ο κακός λύκος,της αρπάζει το ποδήλατο και το σπάει στα δύο.
Κλαίγοντας η Κοκκινοσκουφίτσα,με το σπασμένο ποδήλατο στα χέρια,πηγαίνει στο φίλο της τον αρκούδο και του λέει τί της έκανε ο λύκος.Τα παίρνει στο κρανίο ο αρκούδος,πάει,βουτάει το λύκο,τον κολλάει πάνω σε ένα δέντρο και του λέει:"Φτιάξε το ποδήλατο της φίλης μου,γιατί θα σε κόψω στα δύο!!"
Τί να κάνει ο λύκος,παίρνει την ηλεκτροκόλληση και κολλάει το ποδήλατο.Χαρούμενη η Κοκκινοσκουφίτσα,το παίρνει και φεύγει.
Την άλλη μέρα,πάλι τα ίδια!Εσπαζε το ποδήλατο ο λύκος,ερχόταν ο αρκούδος,το ξανακολλούσε ο λύκος...
Αυτό,συνεχίστηκε για μέρες ώσπου ο λύκος βαρέθηκε.
"Δεν πάει άλλο,θα πάω να φάω τη γιαγιά της!"
Πηγαίνει στο σπίτι της γιαγιάς,την τρώει,φοράει τα ρούχα της και ξαπλώνει στο κρεββάτι....
Ερχεται η Κοκκινοσκουφίτσα,βλέπει τον κακό λύκο-γιαγιά στο κρεββάτι και λέει:"Γιατί γιαγιαά τα αυτιά σου είναι τόσο μεγάλα;"
"Για να σε ακούω καλύτερα παιδί μου"
"Γιατί γιαγιαά η μύτη σου είναι τόσο μεγάλη;"
"Για να σε μυρίζω καλύτερα παιδί μου"
"Και,γιαγιαά,γιατί τα μάτια σου είναι τοόσο κόκκινα;"
"Είναι απο την πολλή ηλεκτροκόλληση!!
Την βρίσκει ο κακός λύκος,της αρπάζει το ποδήλατο και το σπάει στα δύο.
Κλαίγοντας η Κοκκινοσκουφίτσα,με το σπασμένο ποδήλατο στα χέρια,πηγαίνει στο φίλο της τον αρκούδο και του λέει τί της έκανε ο λύκος.Τα παίρνει στο κρανίο ο αρκούδος,πάει,βουτάει το λύκο,τον κολλάει πάνω σε ένα δέντρο και του λέει:"Φτιάξε το ποδήλατο της φίλης μου,γιατί θα σε κόψω στα δύο!!"
Τί να κάνει ο λύκος,παίρνει την ηλεκτροκόλληση και κολλάει το ποδήλατο.Χαρούμενη η Κοκκινοσκουφίτσα,το παίρνει και φεύγει.
Την άλλη μέρα,πάλι τα ίδια!Εσπαζε το ποδήλατο ο λύκος,ερχόταν ο αρκούδος,το ξανακολλούσε ο λύκος...
Αυτό,συνεχίστηκε για μέρες ώσπου ο λύκος βαρέθηκε.
"Δεν πάει άλλο,θα πάω να φάω τη γιαγιά της!"
Πηγαίνει στο σπίτι της γιαγιάς,την τρώει,φοράει τα ρούχα της και ξαπλώνει στο κρεββάτι....
Ερχεται η Κοκκινοσκουφίτσα,βλέπει τον κακό λύκο-γιαγιά στο κρεββάτι και λέει:"Γιατί γιαγιαά τα αυτιά σου είναι τόσο μεγάλα;"
"Για να σε ακούω καλύτερα παιδί μου"
"Γιατί γιαγιαά η μύτη σου είναι τόσο μεγάλη;"
"Για να σε μυρίζω καλύτερα παιδί μου"
"Και,γιαγιαά,γιατί τα μάτια σου είναι τοόσο κόκκινα;"
"Είναι απο την πολλή ηλεκτροκόλληση!!