Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
χαχα γαματα κι αλλα κι αλλα
ανέκδοτο είναι. λόγω αιμομιξίας δεν επιτρέπεται τέτοιος γάμος.Υποτιθεται πως ειναι πραγματικη επιστολη.....τι να πω!?!?!Εμενα ανεκδοτο μου φανηκε παντως!
Κύριε υπουργέ Αμυνας,
επιτρέψτε μου να σας εκθέσω το πρόβλημά μου και να σας ζητήσω να τακτοποιήσετε το θέμα μου.
Περιμένω να μου "έρθει το χαρτί" για να παρουσιαστώ στο στρατό.
Είμαι 24 χρονών και έχω παντρευτεί μια χήρα 44 χρονών, η οποία έχει μια κόρη 25 χρονών, την οποία παντρεύτηκε ο πατέρας μου. Επομένως ο πατέρας μου, αφού παντρεύτηκε την κόρη μου, είναι γαμπρός μου.
Επιπλέον η κόρη μου, αφού είναι σύζυγος του πατέρα μου, έγινε και μητριά μου.
Η γυναίκα μου κι εγώ αποκτήσαμε τον περασμένο Ιανουάριο ένα γιο. Κατά συνέπεια εκείνος, είναι αδερφός της συζύγου του πατέρα μου και κουνιάδος του πατέρα μου. Είναι όμως και θείος μου, αφού είναι αδερφός της μητριάς μου. Αρα ο γιος μου είναι θείος μου.
Η σύζυγος του πατέρα μου απέκτησε τα Χριστούγεννα ένα γιο, ο οποίος είναι ταυτόχρονα αδερφός μου, αφού είναι γιος του πατέρα μου, και εγγονός μου, αφού είναι γιος της κόρης της γυναίκας μου.
Τότε εγώ είμαι αδερφός του εγγονού μου και, επειδή ο σύζυγος της μητέρας κάποιου είναι πατέρας του, αυτό έχει ως αποτέλεσμα εγώ να είμαι πατέρας της κόρης της γυναίκας μου και αδερφός του γιου της. Επομένως είμαι ο παππούς μου.
Δεδομένου αυτού, σας παρακαλώ να με απαλλάξετε, αφού ο νόμος απαγορεύει πατέρας, γιος και εγγονός να υπηρετούν ταυτόχρονα στον στρατό.
Λάθος τα είπες... είναι ένας μλκασ και μισός... άμα τον είχα μπροστά μου θα του γάμαγα το σπίτι... σε κάτι σούργελα δίνουν αξία μερικοί και αυτοί συνεχίζουν να κάνουν μλκιες...τσεκαρετε το λινκ αυτο ειναι ο ενας και μοναδικος φουσεκης
>> Ηταν καποτε δυο Παοκτσηδες και μιλουσαν. "Ρε Καρντασι
>> Νικολα που εισαι χαμενος; εχεις να φανεις μηνες στον
>> συνδεσμο, δεν ηρθες προχτες στο ντου που καναμε στις
>> γριες στου Παπαφη, εκδρομη στην Αθηνα φετος δεν ηρθες
>> και εσπαγα μονος μου τα τζαμια στον ηλεκτρικο,ουτε στο
>> συλλαλητηριο στην καμαρα σε ειδαμε.Τι γινετε με σενα
>> ρε φιλαρακι." "Ασε Μητσαρα κλαιν μαιν. Εχω καψουρευτει
>> μια γκομενα τελευταια και δεν εχω μυαλο για τιποτα
>> αλλο πλεον. Ουτε για την Παοκαρα. Φουλ του ερωτα σου
>> λεω. Βλεπω λουλουδι και συγκινουμαι, ακουω
>> καψουροτραγουδα και με παιρνουν τα ζουμια μεχρι και
>> ποιηματακια της γραφω. Ακου ενα που εγραψα τωρα
>> τελευταια: Το ομορφο σου προσωπο μου μοιαζει σαν το
>> κρινο-
>> απο τα ματια σου σταλια σταλια τα δακρυα σου πινω-ολη
>> η φυση ανθιζει για εμας-
>> γαμιέται ο Θρυλος και ο Πειραιας.."
Το λαϊκό άσμα:
"Οδηγώ και σε σκέφτομαι"
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΘΕΤΗ (αντίστροφη έστω) έννοια του ανωτέρω τίτλου?
Tο Αλογο
Άντρας διαβάζει την εφημερίδα του και ξαφνικά μπαίνει στο δωμάτιο η γυναίκα του και χωρίς να του πει τίποτα, του αστράφτει μια σφαλιάρα:
ΑΝΤΡΑΣ
Μα καλά τρελάθηκες; Τι με χτυπάς;
ΓΥΝΑΙΚΑ
Τι είναι αυτό το χαρτάκι που βρήκα στην τσέπη του παντελονιού σου και γράφει Μαριλού;
ΑΝΤΡΑΣ
Δεν θυμάσαι πριν από 2 βδομάδες που πήγα στον ιππόδρομο; Μαριλού είναι το όνομα του αλόγου που είχα ποντάρει.
ΓΥΝΑΙΚΑ
Πω-πω, με συγχωρείς, ώρες-ώρες και εγώ δεν καταλαβαίνω πώς γίνομαι τόσο ζηλιάρα. Ελπίζω να μην σε πόνεσα πολύ.
Μετά από 3 μέρες το ίδιο σκηνικό. Ο άντρας να διαβάζει αμέριμνος την εφημερίδα του στην πολυθρόνα και η γυναίκα του ρίχνει μια δυνατή με το τηγάνι στο κεφάλι.
ΑΝΤΡΑΣ
Μα καλά, τι έπαθες πάλι;
ΓΥΝΑΙΚΑ
Τηλεφώνησε το άλογο σου και σε θέλει...