Νέα

Ανέκδοτα/αστεία/περίεργα e-mails κλπ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ljsilver
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16

Χορεύοντας στον πάγο :P
[youtube=525,450]BM2gLjfE_3Y[/youtube]

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
....

[youtube=425,350]sBmg-Q3mPDA&feature=PlayList&p=DF0335EAA8CEBEDD&index=20[/youtube]

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
καλοοοοοοο

[youtube=425,350]8inqsMGf1_U[/youtube]

2arcoudi

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Βρέθηκε άνθρωπος που προβλέπει τους σεισμούς!
όλα τα λεφτά στο τέλος που χορεύει ζειμπεκία κ του φεύγει η σαγιονάρα!

[youtube=425,350]C49E2WTvn8I[/youtube]

Επισκέπτης
                                                                                          Tο Αλογο

Άντρας διαβάζει την εφημερίδα του και ξαφνικά μπαίνει στο δωμάτιο η γυναίκα του και χωρίς να του πει τίποτα, του αστράφτει μια σφαλιάρα:

ΑΝΤΡΑΣ
Μα καλά τρελάθηκες; Τι με χτυπάς;
ΓΥΝΑΙΚΑ
Τι είναι αυτό το χαρτάκι που βρήκα στην τσέπη του παντελονιού σου και γράφει Μαριλού;
ΑΝΤΡΑΣ
Δεν θυμάσαι πριν από 2 βδομάδες που πήγα στον ιππόδρομο; Μαριλού είναι το όνομα του αλόγου που είχα ποντάρει.
ΓΥΝΑΙΚΑ
Πω-πω, με συγχωρείς, ώρες-ώρες και εγώ δεν καταλαβαίνω πώς γίνομαι τόσο ζηλιάρα. Ελπίζω να μην σε πόνεσα πολύ.

Μετά από 3 μέρες το ίδιο σκηνικό. Ο άντρας να διαβάζει αμέριμνος την εφημερίδα του στην πολυθρόνα και η γυναίκα του ρίχνει μια δυνατή με το τηγάνι στο κεφάλι.
ΑΝΤΡΑΣ
Μα καλά, τι έπαθες πάλι;
ΓΥΝΑΙΚΑ
Τηλεφώνησε το άλογο σου και σε θέλει...

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Υποτιθεται πως ειναι πραγματικη επιστολη.....τι να πω!?!?!Εμενα ανεκδοτο μου φανηκε παντως! :2funny:

Κύριε υπουργέ Αμυνας,
επιτρέψτε μου να σας εκθέσω το πρόβλημά μου και να σας ζητήσω να τακτοποιήσετε το θέμα μου.
Περιμένω να μου "έρθει το χαρτί" για να παρουσιαστώ στο στρατό.
Είμαι 24 χρονών και έχω παντρευτεί μια χήρα 44 χρονών, η οποία έχει μια κόρη 25 χρονών, την οποία παντρεύτηκε ο πατέρας μου. Επομένως ο πατέρας μου, αφού παντρεύτηκε την κόρη μου, είναι γαμπρός μου.
Επιπλέον η κόρη μου, αφού είναι σύζυγος του πατέρα μου, έγινε και μητριά μου.
Η γυναίκα μου κι εγώ αποκτήσαμε τον περασμένο Ιανουάριο ένα γιο. Κατά συνέπεια εκείνος, είναι αδερφός της συζύγου του πατέρα μου και κουνιάδος του πατέρα μου. Είναι όμως και θείος μου, αφού είναι αδερφός της μητριάς μου. Αρα ο γιος μου είναι θείος μου.
Η σύζυγος του πατέρα μου απέκτησε τα Χριστούγεννα ένα γιο, ο οποίος είναι ταυτόχρονα αδερφός μου, αφού είναι γιος του πατέρα μου, και εγγονός μου, αφού είναι γιος της κόρης της γυναίκας μου.
Τότε εγώ είμαι αδερφός του εγγονού μου και, επειδή ο σύζυγος της μητέρας κάποιου είναι πατέρας του, αυτό έχει ως αποτέλεσμα εγώ να είμαι πατέρας της κόρης της γυναίκας μου και αδερφός του γιου της. Επομένως είμαι ο παππούς μου.
Δεδομένου αυτού, σας παρακαλώ να με απαλλάξετε, αφού ο νόμος απαγορεύει πατέρας, γιος και εγγονός να υπηρετούν ταυτόχρονα στον στρατό.
ανέκδοτο είναι. λόγω αιμομιξίας δεν επιτρέπεται τέτοιος γάμος.

gt21

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
[youtube=425,350]aP9cOZ1FLS4[/youtube] :2funny: :2funny: :2funny:

stantif

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Αν τυχόν δεν έχει γίνει post μέχρι τώρα

άπλα τα σπάει....!!

[youtube=425,350]y-wF3pHpEt8[/youtube]

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
τσεκαρετε το λινκ αυτο ειναι ο ενας και μοναδικος φουσεκης 
Λάθος τα είπες... είναι ένας μλκασ και μισός... άμα τον είχα μπροστά μου θα του γάμαγα το σπίτι... σε κάτι σούργελα δίνουν αξία μερικοί και αυτοί συνεχίζουν να κάνουν μλκιες...

dorian69

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
>> Ηταν καποτε δυο Παοκτσηδες και μιλουσαν. "Ρε Καρντασι
>> Νικολα που εισαι χαμενος; εχεις να φανεις μηνες στον
>> συνδεσμο, δεν ηρθες προχτες στο ντου που καναμε στις
>> γριες στου Παπαφη, εκδρομη στην Αθηνα φετος δεν ηρθες
>> και εσπαγα μονος μου τα τζαμια στον ηλεκτρικο,ουτε στο
>> συλλαλητηριο στην καμαρα σε ειδαμε.Τι γινετε με σενα
>> ρε φιλαρακι." "Ασε Μητσαρα κλαιν μαιν. Εχω καψουρευτει
>> μια γκομενα τελευταια και δεν εχω μυαλο για τιποτα
>> αλλο πλεον. Ουτε για την Παοκαρα. Φουλ του ερωτα σου
>> λεω. Βλεπω λουλουδι και συγκινουμαι, ακουω
>> καψουροτραγουδα και με παιρνουν τα ζουμια μεχρι και
>> ποιηματακια της γραφω. Ακου ενα που εγραψα τωρα
>> τελευταια: Το ομορφο σου προσωπο μου μοιαζει σαν το
>> κρινο-
>> απο τα ματια σου σταλια σταλια τα δακρυα σου πινω-ολη
>> η φυση ανθιζει για εμας-
>> γαμιέται ο Θρυλος και ο Πειραιας.."

να σαι καλα.... :2funny:
αν και παοκτσης, δακρυσα απο το γελιο πρωι πρωι :rockon:

billy_gs

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Αν και νομιζω πως εχει ξαναπαιξει το συγκεκριμενο ανεκδοτο εδω........

Είναι ένας παπάς ο οποίος μόλις διορίζεται σε μια εκκλησία στην Κρήτη.
Έχει όμως ένα πρόβλημα. . . δεν γουστάρει τους Κρητικούς. Την πρώτη Κυριακή κατά το κήρυγμα του λέει στους πιστούς... -Θα σας μιλήσω σήμερα για την Μαρία τη Μαγδαληνή , η οποία ήταν μια πόρνη από τα Χανιά.... Αμέσως οι πιστοί αντέδρασαν: -Από τα Χανιά πάτερ ... τι είναι αυτά που λες...κτλ Ο παπάς όμως επέμενε. Την επόμενη Κυριακή πάλι τα ίδια ο παπάς: -Σήμερα θα σας μιλήσω για την παραβολή του "Ασώτου Υιού" , ο οποίος ήταν ο γιος ενός βοσκού από το Ηράκλειο... Αγανακτούν οι πιστοί και κάνουν παράπονα στον Μητροπολίτη. Φωνάζει αυτός τον παπά και του λέει: -Ξέρω ότι δεν συμπαθείς τους Κρητικούς , ούτε και εγώ τους γουστάρω, προσπάθησε όμως να είσαι πιο διακριτικός και να μην τους τη λες χύμα.... Οπότε την επόμενη Κυριακή λέει ο παπάς στους πιστούς: -Σήμερα θα μιλήσουμε για το Μυστικό Δείπνο... και συνεχίζει... -Μαζεύει ο Χριστός τους μαθητές του και τους λέει "απόψε κάποιος από εσάς θα με προδώσει" και αμέσως του απαντά ο Ιούδας: "Ιντα λες μωρέ σύντεκνε"

2arcoudi

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Αμόκ στην τουαλέτα! TV Φάρσα!

[youtube=425,350]Io8NBSyw1BM[/youtube]

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Live ξερασμα!  :o

[youtube=425,350]LmxaKf8ruBM[/youtube]

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Ποδοσφαιρο....η αστεια πλευρα του  :2funny:

[youtube=425,350]vt4X7zFfv4k[/youtube]

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Το λαϊκό άσμα:

"Οδηγώ και σε σκέφτομαι"

το ξέρετε όλοι φαντάζομαι, αν όχι όλοι, οι περισσότεροι.

Αντιπροσωπεύει μια βαθειά καψουρική έννοια, να μη την αναλύσουμε τώρα, πάντως αυτό ήθελε να πει ο ποιητής.

Η ερώτηση είναι:

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΘΕΤΗ (αντίστροφη έστω) έννοια του ανωτέρω τίτλου?

[size=8pt]Οι απαντήσεις με PM παρακαλώ, και αύριο θα σας πω την ΑΠΟΛΥΤΩΣ σωστή (και ποιοί τη βρήκαν)![/size]

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.941
Πόντοι
606

Η διαζευγμενη μπαρμπι

Ένας μπαμπάς φεύγει από το γραφείο του αργά και στο δρόμο προς το σπίτι θυμάται πως σήμερα έχει τα γενέθλιά της η κόρη του. Μπαίνει σ' ένα κατάστημα (με το νέο ωράριο δεν κλείνουν ποτέ) και ρωτά την πωλήτρια:
"Πόσο κάνει, παρακαλώ, μια Μπάρμπι;
Η πωλήτρια απαντά:
"Μα πρέπει να μου πείτε ποια Μπάρμπι θέλετε! Έχουμε τη Μπάρμπι νύφη, 25 ευρώ, τη Μπάρμπι στη θάλασσα, 25 ευρώ, τη Μπάρμπι στο σκι, 25 ευρώ, τη Μπάρμπι στην αγορά, 25 ευρώ, τη Μπάρμπι στο κομμωτήριο, 25 ευρώ, τη Μπάρμπι διαζευγμένη 300 ευρώ".
"Μα γιατί", ρωτά έκπληκτος ο μπαμπάς "όλες οι άλλες κάνουν 25 ευρώ και η διαζευγμένη έχει 300;"
Και η πωλήτρια:
"Γιατί η διαζευγμένη Μπάρμπι έχει και το σπίτι του Κεν, το αυτοκίνητο του Κεν, το σκάφος του Κεν, τα σκι του Κεν, τα είδη ψαρικής του Κεν....."

:grin:

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Το λαϊκό άσμα:
"Οδηγώ και σε σκέφτομαι"

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΘΕΤΗ (αντίστροφη έστω) έννοια του ανωτέρω τίτλου?

Λοιπόν:
Και οι τρεις τη βρήκατε, δηλαδή:
str81977,
Melborg7,
lalakukakis

Και βέβαια η αντίθετη έννοια του
"Οδηγώ και σε σκέφτομαι"
είναι
"περπατώ και στ' αρχίδια μου"

Μικρή όμως η συμμετοχή, ε?

Civ Sota

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
                                                                                          Tο Αλογο

Άντρας διαβάζει την εφημερίδα του και ξαφνικά μπαίνει στο δωμάτιο η γυναίκα του και χωρίς να του πει τίποτα, του αστράφτει μια σφαλιάρα:

ΑΝΤΡΑΣ
Μα καλά τρελάθηκες; Τι με χτυπάς;
ΓΥΝΑΙΚΑ
Τι είναι αυτό το χαρτάκι που βρήκα στην τσέπη του παντελονιού σου και γράφει Μαριλού;
ΑΝΤΡΑΣ
Δεν θυμάσαι πριν από 2 βδομάδες που πήγα στον ιππόδρομο; Μαριλού είναι το όνομα του αλόγου που είχα ποντάρει.
ΓΥΝΑΙΚΑ
Πω-πω, με συγχωρείς, ώρες-ώρες και εγώ δεν καταλαβαίνω πώς γίνομαι τόσο ζηλιάρα. Ελπίζω να μην σε πόνεσα πολύ.

Μετά από 3 μέρες το ίδιο σκηνικό. Ο άντρας να διαβάζει αμέριμνος την εφημερίδα του στην πολυθρόνα και η γυναίκα του ρίχνει μια δυνατή με το τηγάνι στο κεφάλι.
ΑΝΤΡΑΣ
Μα καλά, τι έπαθες πάλι;
ΓΥΝΑΙΚΑ
Τηλεφώνησε το άλογο σου και σε θέλει...

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Ρε Λαλα ανεκδοτο και πρασινα αλογα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom